- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4137 üzenetére
Pár héttel korábban én csak Q & R multis futamokon mentem, ott az esetek jó nagy %-ában benne voltam az első kettőben időmérőn, így ha az első kanyart túléltem, akkor nem is tudtam arról, hogy mi megy mögöttem. De ez egy idő után uncsi volt, hogy körözgetek egyedül, így nemrég átszoktam a race only-kra és annak ellenére, hogy sok kolbászoló playert kell kerülgetni, ha csak nincs vmi eszméletlen nagy baleset, simán felverekedem magam az elejére.
Nem egyszer volt már, hogy kivágtak az első kanyarban soderbe, de 20 %-os táv alatt simán beértem első helyre.Persze ha sok gyökér van, aki direkt rádhúzza, akkor jobb lelépni. Nekem van pár nagyon erős barátom, akik mindig élvezetes szerót csinálnak. Ráadásul velük nem alszom be a verseny 2. körétől...
Rolly Dy07: Amint elered az eső, a gumis szabály kuka.
Onnantól nem kell kimenni. (legalábbis én így tudom, és ha a rendszer nem zárta ki őket, akkor valszeg így is van.)
-
GuruZone
őstag
válasz
jövő héten leszek, az elmúlt héten és a mostanin délutános voltam
ma este is benézek szerintem .
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Sajnos ez gyakori nálam is. Ma is tegnap is meg mindig van volt lesz ilyen. Gyűjtöm a köcsögök listáját, amit szívesen megosztok majd és lehet kifele rugdalni a szerverről.
Ja és persze én kapok áthajtásos büntit, mert neki szorít a falnak meg hasonlók. Szánalmas köcsögök!!! Mennyi versenyemet elba..tak már.Holnap összehozhatnánk akkor házi szervert én ráérek majdan olyan 3-tól, meg délelött picit.
Eddig ezeket írtam fel, mert még nem régen kezdtem a listát:
Rino 2M
champrao
TRX450EX -
Steady74
addikt
válasz
Szia Bence,
Több alkalommal is voltam már fent multizni, igaz csak este tudok játszani, de akkorra már a kis siheder f@szok elmennek aludni, szóval nekem nem volt még ilyen élményem itt. Grid-ben igen, de az mást tészta.
Ha valaki csinál szerót, vagy fent van és multizik, ajánlom ide is kiírni, hátha valaki kedvet kap és csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged