Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortel
senior tag
Jobban belegondolva 16-17 körüli lehetett a "népszerűségi indexem", és a nagy csapatok nemigen foglalkoznak 30 alatt senkivel...
Lehet, hogy ez is bug, ami "bennmaradt"?
, és emiatt kezdett szaggatni?
M
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, talán tud valaki megoldást...
A problémám a következő:
Mentem 5 teljes évadot, az 1.0-ás verzióval semmi baj nem volt...
A köv. évadot is a Lotussal kezdtem /7 évad/, majd felraktam az 1.1-es patch-et.
A szezon vége felé a Redbull is felajánlott egy szerződést, persze elfogadtam.
Attól a pillanattól kezdve a játék egyszerűen játszhatatlan lett, 3-4 percig töltött /minden töltésnél/ a kameraváltások a paddockban diaként futottak, egyszerűen borzalmas lett /játszani nem is lehetett, ilyen kockánként 2mp-es framerate-el/...Próbáltam újraindítani, de akkor is ilyen maradt, még a zene és a hangok is akadtak...
Volt egy Ghostimage-m /szerencsére előző nap csináltam a C-ről/ azt visszatéve ugyanolyan jó, persze egypár futam elveszett.
Csak attól tartok, ha megint szeretnék átigazolni előjön ugyanaz a hiba...
Találkozott valaki ilyennel?
Esetleg ötlet/megoldás erre?
Előre is nagyon köszönök minden segítséget!
M
-
Mortel
senior tag
Szia!
Nekem szinte ugyanaz a konfigom, csak 3,3 GHz, és 460 gtx 1GB...
Alapból tolj fel mindent maxra, árnyék, élsimítás minden /nem vicc/
A driverben pedig rakd át application controlled-re...
És a legújabb drivert rakd fel.Gondolom előzőleg eltávolítottad rendesen a drivert: driver cleaner pro pl.?
Bár én csak 1024*768-ban játszom, de így sem esik 40-45 fps alá.
Más:
Találkozott valaki olyan problémával, hogy Logitech Formula Force EX kormánynál játék közben /de csak ha nem a pályán vagyok/ a kormány intenzíven kileng jobbra-balra kb.: 45 fokban?
A legújabb logitech driver van fenn, Win XP SP3.
Előre is köszönöm!
Üdv:
M
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest