Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
válasz
pincer01 #4190 üzenetére
Hali Pincer,
Ezt én értem, de ez a Live funkciója és ha jól értem csak barátok közt tudsz chatelni, de akkor is csak eggyel és nem "konferencia" módban. Amit valjunk egy 8-10 fős bandánál elég necces.
Én a megszokott chat panelt hiányolom a lobbyból, amíg vársz a többiekre, addig tudj chatelni bárkivel, esetleg leírni egy-két hasznos infót, ledumálni, hogy ki milyen kocsival szeretne menni stb... Nyilván nem fogom felvenni a "fenetudjahonnanjött" embert a live-on, csak azért, hogy megírjam neki, bocsi, de azzal a kocsival én szeretnék menni.
Remélem most már tiszta, hogy mit hiányolok.
Amit mondjuk simán el tudok képzelni, hogy egy patchel akár be is tudna konvertálni a codemasters brigád.
Remélem Pincer online veled is találkozhatok. Én ígérem, hogy lehúzódok, ha gyorsabb vagy. Bár mindig necces eldöntenem, hogy melyik oldalra illik ilyenkor húzódni.Vagy az mindegy? A szándék a fontos?
Üdv: Katsu
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Google Chrome
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest