Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
válasz
pincer01
üzenetére
Hali Pincer,
Ezt én értem, de ez a Live funkciója és ha jól értem csak barátok közt tudsz chatelni, de akkor is csak eggyel és nem "konferencia" módban. Amit valjunk egy 8-10 fős bandánál elég necces.

Én a megszokott chat panelt hiányolom a lobbyból, amíg vársz a többiekre, addig tudj chatelni bárkivel, esetleg leírni egy-két hasznos infót, ledumálni, hogy ki milyen kocsival szeretne menni stb... Nyilván nem fogom felvenni a "fenetudjahonnanjött" embert a live-on, csak azért, hogy megírjam neki, bocsi, de azzal a kocsival én szeretnék menni.
Remélem most már tiszta, hogy mit hiányolok.
Amit mondjuk simán el tudok képzelni, hogy egy patchel akár be is tudna konvertálni a codemasters brigád.
Remélem Pincer online veled is találkozhatok. Én ígérem, hogy lehúzódok, ha gyorsabb vagy. Bár mindig necces eldöntenem, hogy melyik oldalra illik ilyenkor húzódni.
Vagy az mindegy? A szándék a fontos? 
Üdv: Katsu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs