- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Milyen TV-t vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
igen, az f1-es példánál (és ennél a játéknál) maradva, ami szerintem ütne és már előbb is írtam:
megcsinálni visszamenőleg is szezonokat és folyamatosan az újakat... plusz a hozzá tartozó sofőrprofilokat/autókat, stb-t...szerintem a játék kinézetével nincs baj, évekig meg fogja állni a helyét
kis optimalizálás még ráfér azért... de ezeket leszámítva szerintem lehetne rá építeni dlc-kkel... éves szinten jöhetne mondjuk 1 nagy dlc az új szezonnal és 2-3 kisebb, amivel kapcsolatban lehetne végezni felmérést, hogy mit szeretne igazán a nép... szerintem mókás lenne mondjuk egy '98-as szezont letudni... a játék nagy része kész, innentől már csak legózás lenne egy új szezon elkészítése: profilok elkészítése piti munka, kocsik fizikájának beállítása apró szöszölés, a modellek elkészítése kicsivel több, de megoldható... ott lenne több meló, ahol eltérések voltak a pályákkal kapcsolatban, de szerintem ez sem tartana sokáig... és egy ilyen max 10-15$-os áron forgalmazott dlc-ért még én is adnék szerintem pénzt... visszahozhatná könnyen a befektetett összeget
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest