- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
üdv
Mi miatt lehet hogy ez a szájbavert f1-be bejelentkezek live-ba majd enter és kiírja hogy save data corrupt vagy mi a fenét aztán csinálhattam új profilt már másodszorra fordul elő mi miatt lehet
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4396 üzenetére
nálam nem volt tiszta hogy az csak placebo hatás vagy nem, mert ugye addig használom a kopott lágyat, amíg nem romlik a köridő olyan mértékben hogy szükséges legyen. Ez kb a narancssárga nálam, de van hogy pirossal is lehet menni még...
Aztán amikor megjön a kemény gumi, előszőr én is nyomtam neki, mert hogy tapadnia kell, meg hát amaz piros volt, de pár futam újrakezdés után rászoktam hogy az első félkört próbálom finoman teljesíteni, aztán mehet neki, és akkor nem voltak már lecsúszások. Mondjuk lehet hogy ez annak is köszönhető hogy a kerékcsere megtöri a ritmust...Nekem pl a GP4ből a gumik valós hőmérsékletjelzése hiányzik nagyon. Sokmindent le lehetett szűrni abból, hogy melyik tengelyen lehet még állítani... Itt meg Zöld és jólvan, kék is csak akkor lesz, ha letörik a szárny, vagy leállsz a pálya szélére... Valós életben meg oda kell figyelni a hőmérsékleti tartományokra. Jah és az is érdekes, hogy GP4ben tök jól beállítható volt az autó, és 10enévesen is tök egyértelmű volt azok jelölése, itt negyed annyi beállítási lehetőség sincs, aztán mégse jöttem rá még hogy némelyik beállítás milyen hatással van az autóra
-
Rolly Dy07
senior tag
Azt a menüz hozd be menet közben, amivel a gumit is kiválasztod a következő boxkiállásra, ha változna az idő, és ott ki tudod választani melyik gázprogram kell. De ez hogy kinél melyik gomb? Lehet állítani, de alapból valami 1-es 2-es billentyű asszem.
Elég annyi, hogy a Quick Menu-t be állítod valahova és azt nyomkodd! -
JJános
addikt
Nagyon kedves vagy!
Lehet, hogy egyszerű, de nekem elég kínaiul van. Mit kell beleírni aztat nem tom.
A csúszkálást értem, főleg mert Williamsel mentem. Előtte Torróval mentem, és az nem csúszkált. Mondta is a pasi ánglikusul, hogy gumi. De nem akartam elhinni.
A 2.00.50-es legjobb köridő az nagyon gyenge?
-
D@ni88
addikt
kedves JJ barátom
pedig rohadt egyszerű offline profilt csinálni
Pl Igaz hogy GTA, de ugyan így kell...
azért csúszkálhatsz a gumival, mert egyrészt (gondolom) keményebb keverékre váltasz ami nem tapad annyira, másrészt kiesel az addigi ritmusból, és a harmadik, amit nem tudom hogy kiviteleztek e a játékban, hogy hiába új gumi, elejébe még hideg, és ezért csúszkál.
Én pl a kivezető köröm első felében egy picit hosszabb féktávokat veszek, és lassabban jobban figyelek a kigyorsításokra... -
JJános
addikt
Még mindig nem tudok offline profilt csinálni.
Bahrein kedvenc pálya. Ma mindhárom qualiban első. Versenyen egyre gyorsulok, már a 2.00 perces határt ostromlom.
Aztán bemegyek új gumiért, és csak csúszkálok vele jobbra balra. -
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4389 üzenetére
menet közben hogy lehet állítani?
-
Rolly Dy07
senior tag
Ennek örülök, hogy ez is működik a gémben.
Nekem nem volt még ilyen, de most akarok 100%-os Monaco-t menni. Nem hiszem el, hogy nem figyelmeztetnek rádión vegyél visszább. De ettől függetlenül néha azért lehet spórolósan menni. Javaslom, hogy az elején spórolj! Menj óvatosabban, úgyis meg vagy púpozva, még a gumikat is kíméled, majd megnyomod ha ürül a tank!
De a legjobb spórolás, ha nem forgatod koppig a motort állandóan, ha fast-ben van. Elég csak az utolsó vonásig, majd váltasz. Vagy versenyre állítsd át, akár menet közben is standard gázprogramra!Az utolsó 10-15 kört megtehetted volna a legkisebb "throttle map" beállítással, volt már annyi előnyöd!Persze nem tudhattad. Néha ésszel, mint erővel.
-
AMD_ok
őstag
Volt már valakinek, hogy bajnoskágban a versenyen elfogyott a benzin???
Minden segítség kikapcsolva, max ztimuláció, legend ellenfelek, 50 %-os verseny, és az utolsó körben elfogyott a benzin!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Már vezettem kb 40 s-el, 10 kocsit leköröztem, mindenki visszavette a kört, a 2. Webber meg a célegyenesben megelőzött, most kezdhetem elölről a versenyt!!!
-
Steady74
addikt
sztem - ha jól sejtem - a szexre gondolt, de a gázadásról beszélt
de amúgy igen, a fokozatosan adagolt gázpedállal lehet elkerülni a folyamatosan kipörgő kerekeket. nem csak időveszteséget jelent a feleslegesen túlpörgő kerék, hanem szimulációval egy kör alatt narancssárga lehet bármelyik hajtott kerék, míg óvatos jobb lábbal SPA-n 4 körös versenyt lehet teljesíteni lágy keverékkel, Valenciában meg 6 kört.
-
shteer
titán
válasz
Rolly Dy07 #4384 üzenetére
mármint a fokozatos gázadásra gondoltál?
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4384 üzenetére
Nem tudtam.
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4381 üzenetére
A virágbótival is lehet?
Köszi a válaszokat. Sajnos nehezen szokom az F1-et. Talán megpróbálom a kézi váltást, mert csak sikít de nem vált.
Az is érdekes, hogy qualin, az első pályán először 2.08-at mentem. Mezőny vége. Aztán 2.04-et mentem. Mezőny eleje, közepe. Aztán 2.01-et mentem, amivel egy darabig első voltam, a végén meg valami 20. helyről indított.
-
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #4379 üzenetére
A short helyett long weekend-et kell asszem választani, amikor indítod a versenyt.
-
Rototti
senior tag
A motor sikítása nem a gém hibája. Ilyen erős motorral, ha padlót nyomsz, kipörögnek a kerekek, a fordulatszám pedig hamar eléri a max-ot, miközben a sebesség még alacsony, így nem tud elváltani. (finoman kéne gázt adni, persze bill-el ezt nem lehet)
Azért megy el az idő a mutogatással, mert nem mentesz. Gondolom nem eredeti a gém, ezért létre kell hozni egy offline profilt és akkor fogsz tudni menteni (ez sem a játék hibája).
Nem azért veszi el az idődet, mert kicsúsztál, hanem mert azzal levágtad a kanyart, vagy a pálya "kiszélesítésével" előnyhöz juthattál. Ha kiszállsz a sóderbe, akkor nem büntet.
Az időmérős probléma: nem szokott ilyeneket csinálni. Végig mentél a Q1, Q2 és Q3-on?
-
JJános
addikt
Állandóan azzal megy az idő, hogy tippeket mutogat. Meg egyéb. Példul menedzser.
Menteni sem tudtam még, vagyis offline profilt nem hoztam létre, és azzal megy az idő, hogy mutogat minden félét.
Próbáltam menteni, de nem enged rá. A my F1 vagy miben próbáltam.Majd olvasgatok, és rájövök. Meg az sem tetszik, ha kicsúszok a nagy igyekezetben, akkor elveszi a körömet.
-
JJános
addikt
Köszönöm!
Az autó beállításokkal is sokan kínlódok. Torróval nyertem az első versenyt.
Az ujjaim fájnak annyit nyomtam ma. Fék asziszt off.
Az első sebességben sikít a motor, de nehezen viselem.Aztán mentem egy jó időt, első voltam vele, és a végén a 21. helyről indult a verseny.
Kis híján a monitorom csaptam szét. Ilyeneket csinál ez?Amúgy gyönyörű a grafika.
A játék élmény lehetne jobb.
-
JJános
addikt
Én ma kezdtem el játszani, billentyűvel. A kezeim alig bírják.
Hogyan lehet a practice időt csökkenteni? Végig várjam mindig a 40 percet?Thx előre is!
-
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Gondolkodom 1 THRUSTMASTER Ferrari GT Experience-n ! Most 1 Microsoft sidewinderrel nyomom ami ezer éves . Van valakinek vele tapasztalata ? Egyáltalán érdemes cserélni ?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4356 üzenetére
viritgatom. immaron 3x megyek vegig force indiaval championt. a tort verzional 2x megcsinaltam
.de hogy mit miert mettol meddig ad aszt nem tudtam ,ugy hogy ismételten
Koszonom! onlyne eleg gyenge vook,mert még a gridben kovetelt vezetesi technikat szorgalmazom amit f1-be nem jon be,ezert elobb single-be megyek es majd asztan......alázhattok
. Kosz.
-
lacos001
senior tag
Hio
Vki feltöltené nekem a játékban található "language_eng.lng" fájlt,mert gondoltam meglesem,mit is dobott össze a pcguru1 által linkelt srác,de.......
Angolul jobb,és sajna lecseréltem az eredetivel,újratenni meg nincsen kedvem/időm.jó lesz az amúgy,ha már magyarul is lesz menu,stb,csak igy össze-vissza ,itt-ott magyar v. angol,az azért zavar,a szememet főleg
ha kész lesz fasza leszkösz
-
Karajev7
tag
Csak szólok, hogy sikerült elinditani az onlinet egyböl. Csak nem az én gépemen.. Ugyh lehet alaplap és proci csere lesz.
-
shteer
titán
Indul, Live-ba bejelentkezik
Checking storage devices > Autoload failed - Save data is corrupttegnap játszottam, letoltam egy versenyhétvégét, ma ez fogadott
mi a megoldás? nem szeretném újrakezdeni
-
pcguru1
őstag
Közben megtaláltam,ha érdekel valakit
[link]Még nem teljes,de legalább van
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Magyaritásról lehet már tudni valamit?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4354 üzenetére
Hogy kivirult az Avatar-od bakker. Csak nem valami új gémet nyomatsz?
Szal a rank csak az elején halad gyorsabban, aztán szépen lassul. Attól függ sztem milyen rangú versenyzőket utasítol magad mögé és milyen pozícióból hova jutsz. Mennyire tudsz jobbnál jobb köröket menni versenyen, mennyire vagy hibátlan, nem mégy le a pályáról ,nem ütközöl meg stb. És ha be bírod fejezni a versenyt nem DNF a vége, akkor meg is kapod a pontokat ha continue gombra kattintva visszatérsz a lobbiba.
Jaj és a lényeg, majdnem elfelejtettem. Minél kevesebb Assistot használsz annál több a pontot kapsz.
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4354 üzenetére
PIKU: az üres helyekre nyomsz entert és ott adod hozzá az ai játékosokat
-
-
Piku
csendes tag
Üdv Urak!
Tegnap beléptem live-on 1 custom session-ba ahol az élő játékosok mellett volt 3 db AI prof. erősségű pilóta!!!
Hogy lehet ilyet kreálni, hol kell ezt beállítani??Előre is köszi!!
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4348 üzenetére
Nincs mit. De legközelebb, ne fogóval kelljen kihúzni belőled, hogy mit csináltál. Ha már először beteszed a fényképeket, hamarabb meglettél volna.
Az online rankokra gondolsz?
-
--Lorant--
aktív tag
Mi szerint adja a RANKokat?
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4348 üzenetére
nincs mit,szívesen segítünk, ha tudunk, láthattad. Most már nyomd a gázt ezerrel
-
--Lorant--
aktív tag
Nem is gyozom ismételni hogy Koszonok mindent,ez nélkuletek nem jott volna osze!!!!
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4344 üzenetére
nnna végre,hajrá
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant-- #4344 üzenetére
Ha bekapcsolod(enabled) az Auto Sign in-t menüben,akkor automatikusan bejelentkezik a profilod.
-
--Lorant--
aktív tag
Koszonok MINDENKINEK minde segitseget!!! a vegen csak oszejott!!!! mikor mar fel akartam veglesen adni!!!!
most meg csak anyit nem tudok hogy ha kilepek akkor mindig .....vagy egybol csak a profilomra megyek es megy is? ( PL: elkell mennem egy idore dolgom van a valo vilagna de nem merem kikapcsolni a pc-t nehogy mar ne tudjak jatszani enyi nehezseg utan)
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant-- #4340 üzenetére
Ha használsz routert,kerüld ki,vagy az UPnP-t engedélyezd(a routerben).Próbaképpen a tűzfalat is kikapcsolhatnád...De egy új windowsal lehet jobban járnál.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #4341 üzenetére
Lóri ne szarozz már tegyél fel egy nyamvadt win7-et, utána mehet minden a leírtak szerint.
Itt a fórumon többször volt linkelve a live reg minden lépése, nekem is sikerült csont nélkül, nem hiszem, hogy Neked is gond lenne. Rotottira keress rá, ő vagy 5X belinkelte ide a live reg lépéseit -
polonic
félisten
Installáld újra a játékot. Driverekből a legfrissebb legyen fennt.
-
--Lorant--
aktív tag
Help Me
help! help!
-
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4337 üzenetére
a GRID nekem is ment ,amint láttad a hétvégén
de úgyanígy szívtam mint Te az F1 játékkal, most tettem újra miatta a rendszert (WIN7 64bit)
vagy az "előtesztelő,próba" változat írt be valamit ami miatt nem ment rendesen vagy a hangkártyám miatt fagyott ,nem tudom .
Délután tesztelem én is majd jobban ,hogy folyamatosan hogyan működik.
A hajnali rövid próba pozítív volt
Reménykedem ,hogy innentől lesz értelme játszani vele és online megy majd a többiekkel a csapatás.... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4334 üzenetére
Nahát ez fasa. néztem Gridet most es az indul minden tovabbi nelkul!! meg minden game ami fenn van. csak az F1 nem. na de mégis mit kellene csinalnom meg hol. Most rácsesztem.mert dunctom sincs!!
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #4334 üzenetére
úgy néz ki ,nekem ma 0:30 körül sikerült
feltennem a rendszert meg majdnem mindent ami fönt volt ....
a patch után ahogy kiléptem a játékból végig ment az instal varázsló majd egyből újraindult (?) a játék majd letöltöltötte a profilom a live -ról és most megy
practice -ban mentem egy kicsit majd kiléptem vissza menübe most nem fagyott ki mint korábban ,felnéztem multira onnan is visszajött fagyás nélkül...
remélem innentől megtartja ezt a jó szokását .
Rolly neked melyik logitech driver van fönn a kormányodhoz ?most leszedtem az 5.10.127 drivert,olyan mintha sokkal érzékenyebb lenne kormány , nagyobbak az erőhatások a rázókő szétrázza az asztalom ... vagy ennyivel másabb az 1.01 patch-el ?
A LOTUS -al mentem Sakhir -ban ,de a korábbi tapasztalatokhoz képest sokkal idegesebb a járgány ,alig akart a pályán maradni... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4332 üzenetére
Igen van ötletem. Most hogy ezer év után felraktad végre az SP3-at, kezdhetsz mindent előröl telepíteni. Nagyon sok programnak feltétele az SP3 megléte és alapból se gondolták Codiék, hogy valaki anélkül próbálkozik. Szal minden faszának kell lennie, csak a sok parától már nem látsz! Mindent megcsináltál, csak épp a Windowst nem hagyod frissítgetni és ennek látod most kárát. Szerintem. Ettől nyugodtan aludhatsz, jó az csak lazán!
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4332 üzenetére
nem akarok okoskodni de Lóránt, nincs fent véletlenül valami connection override-os cucc? hamachi, tunngle, teknohelper... ha ezekből bármelyiket is használtad már, az a megoldás.
-
--Lorant--
aktív tag
Remellem lesz majd valakinek Okos otlete. de mara mar kifaradtam. jo ejszakat all.
-
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4328 üzenetére
Mivel indítod a játékot? Parancsikonnal az asztalon vagy közvetlenül valamelyik exe fájllal?
-
--Lorant--
aktív tag
Hogy ne menjen semmi tisztán feltelepitettem amiket irtatok. es most mikor az f1 et akarom inditani ez már LOL
Please run the game`s launcher application: F1_2010.exe mit kellene csinalni ilyesn esetbe ?
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4326 üzenetére
okés, közben megnéztem pár oldalt system req ügyben,de sehol nem írják, hogy Service Pack 3 kell neki XP-re... úgyhogy ez nem a te hibád, nem tudhattad
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4324 üzenetére
Katt ide (a te linked nem működik)
(az avatarod pontosan illeszkedik a játékkal kapcsolatos problémád makacsságához)
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #4321 üzenetére
telepítsd as SP3 at az XPdre
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4316 üzenetére
Látom közel vagy a célhoz, de ezt az üzit nekem nem dobta. Ezt neked kell kibogarászni, mert a többi jó.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4316 üzenetére
Magának a live kliensnek a frissítését akarja letölteni. És ez nem megy valahogy.
Frissítsd a windows update-n keresztül vagy uninstalláld a klienst és tedd föl innen a legújabbat.
És egyébként a 3074-es udp port nyitva van a tűzfalon? -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4312 üzenetére
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4303 üzenetére
Lorant! Az utolsó képed után jön a munka.
Már 1szer leírtam, de figyelj!
1. Amikor kérdezi hogy Sign in? Akkor nyomj 1 HOME gombot. Görgesd lejjebb az ablakot és kattints a kiemelt szövegre, azaz hozz létre offline profilt! Játszd végig a ceremóniát(interview, agent duma) és be leszel jelentkezve a LIVE-ra offline.
2. Lépj ki rendesen az exittel, mert csak akkor telepíti a frissítéseket.
3. Indítsd újra a gépet a biztonság kedvéért!
4. Indítsd el a játékot és bejelentkezik offline módba. Home gombbal ellenőrírzd!
5. Amikor már a paddockban vagy nyomj HOME gombot és kattints a sign out gombra!
6. Újra HOME gomb és kattints a sign in gombra.
7. Válaszd alul a Sign in another profiler hosszú gombot, NE AZ OTT LÁTOTT OFFLINE profilodat.
8. Beírod a kreált hotmail-ed és a kódot és submit. Picit vársz és letölti a profilodat.
9. És újra végig kell csinálnod a ceremóniát(interview, agent duma).
10. Tatam kész vagy!Ennyi! És működik, mert most csináltam meg én is. Már csak a mentéseimet töltöm vissza és kész!
Így működni kell neki akárhol vagy!
-
Piku
csendes tag
Üdv Urak!
Tegnap beléptem live-on 1 custom session-ba ahol az élő játékosok mellett volt 3 db AI prof. erősségű pilóta!!!
Hogy lehet ilyet kreálni, hol kell ezt beállítani??Előre is köszi!!
-
hermanyi
addikt
na teli a ... a gameval
elkezdek játszani de a proc hűtöm elfelejtett felpörögni rendesen , és kék halálozás
eddig rendben van
gép újraindul winfos betölt rendesen , ellenőrzöm ventiket minden rendbenna mondom go F1 , és szerintetek elindul
rákattintok parancs ikonra , előjön a lemez a kurzor mellett mondom tölt rendbenés a nagy ló .... F1 2010 Executable működése leállt
és most gondolkozhatom ,hogy mi a franc baja van ,hogy hova naplózta el magának ,hogy nem szabad neki elindulni
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Feccho86
csendes tag
SRÁCOK EGY DOLOGBAN KÉNE MÉG SEGÍTSÉG!
MÉGPEDIG:
1 ÉS 2 GOMBOKKAL VLAHOGY BEJÖN A GUMI ÉS SZÁRNYVÁLASZTÁS LEHETŐSÉGE, PONTOSAN HOGY MŰKXIK EZ?
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4303 üzenetére
A képek nem nagyíhtatóak, így semmi sem látszik belőlük. El nem tudom olvasni mit ír ki.
Mit csináltál, írd már le, lépésről lépésre, a regisztrációtól kezdve. -
Feccho86
csendes tag
ADU Dhabiban csak nekem nem megy le a nap a végére mint igazából kéne vagy mindekinek?
-
Feccho86
csendes tag
Na még annyi, hogy fejlesztések azok láthatóak valahol, vagy automatikus és csak írja?
-
--Lorant--
aktív tag
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4299 üzenetére
De mi az istent csinálsz már, komolyan.
Hogy nem lehet egy mindennél egyszerűbb regisztrálást megcsinálni?
Megkérdeztük, hogy eddig mit csináltál? Azt sem tudtad leírni.
A leírások alapján sem megy, mert azt nem hiszem el?
Egyébként ezek nélkül is menni kéne. Xbox.com, csatlakozás, utána díjmentes csatlakozás. Ez végigvezet szájbarágosan. Ha így sem megy, akkor az elég megdöbbentő.
Miért nem tudod leírni mit csináltál?
Ebből most mi honnan tudjuk? "de minden egyes belépéskor ugyan az a kérdés és ugyan az a folyamat.szal nem enged fel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest