Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Riasztó topik
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #5494 üzenetére
Ne is mondd....az a dodzsemes gyerek....nem hiszem el, hogy az ilyen muppetkák rendszeresen elfosatják a futamokat.
Rolly Dy
Az a suzukai boxkiállás tényleg nem volt semmi!
Így utólag már én is jót nevetek rajta de akkor nagyon pipa lettem az egész gémre.
Azt hiszem eligazolok a Renault csapattól, hála a szerelők rendszeres, átlagon aluli munkájának és a folyton trógerkedő, vaksüket nyalókás embernek.A Magyar mezőny tényleg elképesztően erős, nagyon gyorsnak és szerencsésnek kell lenni, hogy valaki nyerni tudjon!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5498 üzenetére
kösz
, még én is meglepődtem, hiszen a vicc az, hogy még 3 hónappal ezelőtt örültem ha valenciában 1:40:1xx idő környékén tudtam időt menni, most meg igazán meglepődtem, hogy kis hibákkal mentem 1:38:2xx időt. Szóval ezek szerint fejlődtem azóta, ami pozitív számomra...
Egyébként igen, sok múlik a szerencsén is a versenyek alatt.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5492 üzenetére
Szép volt Unbasied!
Sajnos már nagyon erőltettem az utsó gyors kört és hibáztam. A versenyen kezdett kibontakozni a csata, de az a k...va LIVE dobott titeket. Fájt érte a szívem.
Vixen: Sajnálom a suzukai boxelőzést, de igazából nem rajtad nevettem úgy, hogy majd be pisiltem, hanem már kínomban a játékon. Sajnos Unbasied-t is így "kellett" megelőznöm Brazilban. Én is ilyenek miatt akadtam ki a múltkor, amikor 1 versenyt se tudtam nyerni, de rájöttem, majd fordul néha ez is. Hála istennek együtt a csapat gyorsaságban és bizony néha szerencse is kell a győzelemhez.
Grat mindenkinek, aki velünk nyomja!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5494 üzenetére
Elnézést kérek, részben az én hibám is. OLE614 első számú köcsög, de a nagy kapkodás miatt elfelejtettük kidobni.
Ahogy láthattad a következő futamon már nem kellett elindulnia.
Szerintem a cocpit nézet akkor lenne reális, ha 180° -ban látnék a játékban is. Szerintem nem lőhető be pontosan apex, mert az esetek többségében nem látod így a kanyart.
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5492 üzenetére
Igen megkötés.
Erre is - de a többin is gyorsak voltatok. Én is keménnyel kezdtem, első kanyarnál beletoltak VIxenbe, majd megvártam amíg kitolat valaki a falból, aztán mentünk a mezőny után, mígnem utolértünk egy OLE nevü jófej srácot. Na ői előszeretettel kent fel engem is meg Vixent is a falra ha előzni akartunk...Amúgy jó verseny lett volna, csak az ilyen marhák ne lennének. Szerintem rendes sérüléseknél, hamarabb lelépnének ezek. -
tomic
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5491 üzenetére
De ehhez adnak?
Mert nem láttam a hirdető oldalon. -
ftomi74
tag
Kezdek átállni egy közelgő liga miatt a cockpitview-ra, időben picit bukom vele egyenlőre, de hangulatosabb így. Az a baj hogy úgy begyorsult közben mindenki, hogy csak pislogok, a versenyeken, durva lett a magyar mezőny.
-
tomic
addikt
Komolyan veheti a versenyzést!
[link] -
MZsoltee
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5484 üzenetére
Addig még vehetek vga-t is...
Inkább arra válaszoljatok, hogy multiban esik-e az fps a single-hez képest? -
MZsoltee
veterán
A kérdésem az lenne hogy single playerhez képest esik-e az fps multiba? Mert lett egy 8800GT-m és 1650*1080ban 30fps körül stabil a játék, ez gondolom elég. De nem tudom mi lenne ha online nyomnám, sokat esnének az fps-ek?
Vagy vga vagy játék lesz véve. -
tomic
addikt
Kormányt milyet érdemes venni ami ár érték arányban megfelelő?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5473 üzenetére
Ja ja. Megjegyzem a segítségek engedése miatt nem indultam az itteni bajnokságban. Meg persze az időpontokat nem tudom betartani a munkám miatt. Multiban is jobban szeretem ha az asistok off-on (LOL) vannak, mert a kis nyomorultak még ha ki is löknek, hamar utolérem őket és hibáznak.
-
--Lorant--
aktív tag
a gázadásrol ne is beszéljünk [link]
-
Steady74
addikt
szervere válogatja, általában engedve vannak a segítségek
Viszont a t@k@m tele lett ma este. Monza: időmérőt megnyerem, ennek ellenére a 6. helyről indulok. alig másfél kör alatt sikerült vagy 3-4X seggbek@rniuk engem, persze még faszán ki is löknek. a 4. ilyen verseny után lett elegem mára
Full -
shteer
titán
válasz
--Lorant-- #5470 üzenetére
hozzá kell szokni
-
tomic
addikt
válasz
--Lorant-- #5470 üzenetére
Akkor nem árt beszerezni egyet.
Milyen asistet lehet használni?Vagy szervere válogatja? -
--Lorant--
aktív tag
Erre én azt válaszolnám ,hogy billel lemaradnál mint a borravaló
kormányal sem könyü de nagyobb esélyed van!
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok jártas multi terén, de ha megveszem a gémet játszatok billentyűzeten?
Vagy csak kormányon lehet? -
picur220
veterán
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy 11-12 kör után szaggatni kezd a játék? Van, hogy csak 15 körnél jön elő, de pl ez versenyen elég zavaró. Konfigom az adatlapomon, ha esetleg az számít.
A másik: isztambulnál tartok, megnyertem toroval egy esős futamot Monacoban, eddig 2 dobogóm van. Mikor engedi, hogy másik csapathoz menjek? -
Gaben1
tag
válasz
Unbaised-Ben #5462 üzenetére
rendben van kösz
-
Gaben1
tag
üdv. karrier módban a HRT -vel kezdtem melyik csapathoz igazoljak ahhoz hogy a leghamarabb a ferrarihoz kerülhessek?
eddig a red bull hoz mentem és utána engedte a ferrarit, de most uj mentésem van és nem akarok a red bull hoz menni a HRT után az hatással van rá ha pl egy másik közepes csapathoz szerződök? -
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5457 üzenetére
Nálam is volt ilyen gigalagg. Nekem is kb 10 mpig és kb másodpercenként ugrott a kép, később viszont mérséklődött 2-3 mp-re.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5457 üzenetére
vágom. Nekem GRID-ben szokott ilyen lenni néha
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #5455 üzenetére
3 giga hely csak elég a rendszer vinyón
Egyébként csak, hogy tisztában legyen mindenki, mit nevezek én gigalagg-nak.
Random-ra jön, és kb 10 másodpercig tart, aközben végig laggolva megyek a pályán, a fraps stabil 14fps-t mutat közben. Úgymond egyenletesen laggolok. Szóval nem 1 lagg, nem 2, hanem folyamatosan laggol(kb 25), mindezt 10 másodpercen át. Ilyennel még tudomásom szerint, VixenishDrop szokott járni, nála is dettó ugyanez... -
polonic
félisten
Én viszont eddig nem találkoztam a multi során laggal. Pedig régebben én is rengeteget játszottam vele.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5454 üzenetére
Lehet, hogy szoftveres gond van, nem hardveres, tényleg. Gigalagg nekem is szokott lenni, igaz csak nagyon néha, szerintem más versenyzők netsebessége miatt, de nem jellemző. Mondjuk nekem a győzelmi esélyeimet nem nagyon veszélyezteti, ez megnyugtat
.
Esetleg a lapozófájl mérete lehet a gond, vagy kevés a szabad hely a rendszervinyón, vagy ezer más oka lehet, nem tudom. Talán az F1 2011-ben nem lesz ilyen
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5445 üzenetére
Lehet, hogy nincs köze hozzá a replay fájlnak. Akkor lehet, hogy a visszakapcsolt DX9 segített.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5431 üzenetére
Fast fokozaton kezdtem, hogy elmenjek a többiektől, (jól kezdtük mert ez sikerült is) habár én start után visza csúsztam a 4. hejre de a Fast segített
ezután amenyire fel tudtam zárkózni 2-3mp
14.kör hát igen, de szinte éreztem ha bemegyek a szélárnyékodba besokalok
ettöl függetlenül élveztem,csak a szivóka pálcás folyadék hiányzott ,úgy 17.kör környékén már a fulladás határán voltam!
Nem ajánlom senkinek vacsora után autóba ülni hoszabb futamra
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #5449 üzenetére
milyen asist-eket használsz?
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #5449 üzenetére
Az első pályákon nem olyan erős az AI, később erősödik. De lesz olyan pálya, pl Kanada, ahol meg irtó gyenge.
Fejlesztéseket akkor kapsz, ha az edzésen megcsinálod a tesztet. -
Motion_Blur
félisten
üdv!
elkezdtem a vb-t torro rossoval, extreme fokozaton, 30%-os távval
a kezdetei sikereknek köszönhetően vezetem a tabellát, de 3-4 futam óta csak a 4-5. helyekre tudok bejönni, persze csak akkor ha tökéletesen kijönnek a futamok. időmérőkön örülök hogy 8-ban vagyok... szerencsére rajt után elég 1-2 autót le lehet vadászni, de a két red bull mindig meglóg, versenytempóban 1-1,5 secet adnak körönként. minden versenyen hozzák a webber-vettel 1-2-t... én meg lepkézek hogy tudjak tartani legalább egy mclarent..
a fejlesztések automatikusan beépítésre kerülnek, vagy nekem kell manuálisan fejleszteni a verdát? mert ezt az opciót nem igazán értettem a játékban, nem tudtam a meglévő fejlesztéseket 'beiktatni'.. szal fogy az előny keményen, persze ebben az is benne van hogy pit limiter bug miatt dnf-el zártam a valenciai futamot...jelenlegi standing: [link]
-
polonic
félisten
Csak belátjátok azért ti is, hogy ez a játék nem úgy sikerült, ahogy kellett volna.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
ftomi74 #5444 üzenetére
nem csak nálam van ilyen, hanem vixenishnél is, neki is ugyanannyi ideig tart ráadásul, és régebben sem tett ilyet, mindenesetre eléggé bosszantó, hogy nem tudjuk a hiba okát. SSD-t ilyenért biztos nem fogok venni, másrészt ez mindig "csak" multiban fordul elő...
Rolly: a replay fájlnak nem igazán van köze ennek az egésznek, hiszen multinál nincs replay -
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5440 üzenetére
Sosincs ilyesmi nálam, az a giga-lag szerintem inkább a rendszered miatt lehet.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Én a replay fájlt 0 kilobyte méretűre és írás védetté tettem. Vagy ettől vagy nem tudom, de 2-3 másodpercnél nem tart nálam tovább a gigalagg az esetek többségében. Főleg mostanság. Szerintem ez segít egy picit. Gondolom mindig kaparászna benne és amikor törölné vagy felülírná belaggol. Saját vélemény, nem biztos.
És sajnálom én is, hogy csata helyett szerencsétlenül jártál.
-
drevin_71
tag
válasz
már találkoztam én is ezzel az "élménnyel" ...
-
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5438 üzenetére
így is túl gyors vagy....
-
Rototti
senior tag
válasz
Én szótam!
Amint korábban is írtam sajna a játék ebből a szempontból fail, mert az okosok belerakták a 3 fokozatot, de a benzint már nem jelzik ki futam közben...
Ja nem bocs, 3 körrel az üres tank előtt szólnak.Ez k.rva nagy segítség egy 60 körös versenyen.......
Nem igaz, hogy ha az 50. körben szól, hogy már csak 3 kört tudsz menni és még van 10, akkor ezt a problémát nem tudod megoldani.
-
HPC
tag
válasz
Unbaised-Ben #5434 üzenetére
Zomacher
-
HPC
tag
válasz
Élvezetes volt a bajnokság!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Hát igen, akinek nagy a lába!
Én se mentem még olyan hosszút.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Elindult a nem tudom milyen nevű bajnokság ma.
Csináltunk egy próba futamot időmérővel hungaroringen, jól is sikerült, küzdöttünk azért, hogy jobb autója legyen az egyéneknek.Ezután mentünk át Bahrein-re, ott is időmérővel, ennek már nagyobb tétje is volt.
A versenyt végig vezettem Fast fokozaton kezdtem, hogy elmenjek a többiektől, Lorant keményen jött mögöttem, de egyszer hibázott, kb a 14 körben, így a motort átraktam standard fokozatra...
A 20. körben jött a kedvenc gigalagg elnevezésű lagg sorozat(kb 14 fps 10 másodpercig-érthetetlen), így a 7 másodperc előnyömből lett 3 másodperc, így a motort felraktam "fast" fokozatra.
A 23. körben, meg jött azzal, hogy ki fogy a benzinem, azonnal leraktam "cruise"-ra a motor erősségét, de semmi, uccsó körben márcsak poroszkáltam alap fordulaton, 80-al... -.-
Faszér nem szól rádión, hogy ez így nem lesz rendben... Kicsit Rototti de javu-m volt
Végeredmény: -
mcwolf79
veterán
ÁÁÁÁÁÁ!
Visszavettem mindent alapra, és így is fagyogat néha töltés közben. Már megpróbáltam újrarakni, de nincs változás.
A BFC2 multiba beletoltam már vagy 120 órát, de az egyszer sem fagyott le
-
hermanyi
addikt
érdeklődnék ,szerintetek mennyivel élvezhetőbb a játék egy G25 el mint egy Driving force ex el ?
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5424 üzenetére
Az autósport királykategóriájában, az abszolút csúcson, fejlesztési tilalmat bevezetni. Eszüknél vannak ezek? Nem is tudám már hány éve nincs motorfejlesztés. Pont az autó egyik legfontosabb eleménél tiltják be a feljesztést, az az autó szíve, anélkül meg sem moccan. Meg teszttilalom. Ráfogják a kölcségcsökkentésre. Egy királykategóriában nem kéne számítania a pénznek, mert akinek nincs elég pénze hozzá, ne vegyen részt benne, nem kötelező. Vannak más osztályok is. El van b@sz@rintva az egész.
Nem néztem meg. Nem gridezem, majd a kettővel.
-
hermanyi
addikt
és így fog Bruno Sena jó autóba ülni
-
Calogero
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5417 üzenetére
A keze van bajban , nem a lába.
[link] -
polonic
félisten
-
Unbaised-Ben
senior tag
akkora F1 b**i vagyok már, hogy a 2006-tól a 2010-es szezonig az összes versenyt és időmérőt leszedem a netről
Ja, és Kubica kórházban van, majdnem amputálták a lábát, komoly zúzódásokat szerzett, és eltört a keze is, ha jól tudom.
Nekiment a Skoda Fábiával a templom falának valamilyen rally-n.
-
Steady74
addikt
válasz
Csabee. #5413 üzenetére
De, vannak elég nagy laggok, valamikor több másodperces is. Szellemautókra nem tudok mit mondani, van, hogy teljes törés beállítása esetén is át tudok hajtani a pályára visszatérő, kicsúszott autókon, de van, hogy nem, pedig átlátszó, mikor elém jön, és szarrá törik mindenem.
-
szocs30
csendes tag
Csősztök, hogyan tudok online xp-ket (RANK-ot) szerezni, mert már rengeteg versenyt megnyertem (néha hibátlanul) és már 2 hete 34-es szintűn vok és már szeretnék szerezni egy jó pár pontot!!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #5411 üzenetére
Pancserek mindig is lesznek, és voltak is.
Steady, mind1 milyen a pálya, hülye mindig van, egyedül egy pályát tudok megemlíteni, Monaco-t kivéve, ahol 100%, hogy roncsderby van, soha nem fékeznek, éles kanyart max gázzal veszik be, falnak nekilöknek, és persze én kapok büntetést, ő meg lelép, mint aki jól végezte dolgát, mindig az van egyébként.
Jön fel 1-2 suttyó, és a rajtnál mindenkibe belemennek akit találnak, szívatják a másikat, utána meg lelépnek...Bár az ilyen pancsereket próbáljuk kiszűrni, Rolly csinált "köcsöglistát" a "tehetséges" emberekről, meg van akit már a neve alapján beazonosítunk...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #5411 üzenetére
Úúú ne is mond basszus. Mi a picsának veszi meg valaki a játékot és jön fel online köcsögölni? Nem volt gyerekszobája, kisebbségi komplexusa van, erre élvez esténként? MI A JÓ BÜDÖS FRANC VAN EZEKKEL? Ha meg nem bírja elviselni, hogy más gyorsabb nála, akkor meg ne is játszon, mert így soha nem fog megtanulni!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5408 üzenetére
Sajnos már itt is egyre több a f@szkalap, magam is tapasztaltam, pl tegnap. Melburne, 20%, gum szim kikapcsolva, második helyen megyek, stabilan 1 mp körül az elsőhöz képest. A 3. körre behozom a hátrányt, a célegyenesre egyszerre fordulunk, én belül tudok maradni a kigyorsításnál. A célegyenes közepén nekinyom a jobb oldali falnak a k@cs@g. Következő körben ugyanaz a helyzet, csak már a célegyenes elejétől folyton előttem van, kb 25X vált irányt. Azt már nem is mondom, hogy a 4. körtől folyamatos a lekörözés, de szinte versenyezni kell a parasztokkal, h le tudjam körözni. 5. körben átveszem az első helyet, de csak a célegyenes végéig, mert úgy seggbe kúr a gyerek izomból, hogy a kavicságy túlsó végén állok meg...
Bence stratégiája lehet helyes, olyan pályán menni, amit kevesen szeretnek, mint pl kína, így a nagy számok törvénye alapján kevesebb lesz a köcsög. -
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5409 üzenetére
.. telepítésnél origi key -t .. -
maga a játék virágbolti, de mondom, eredeti kulccsal telepítettem fel. de amúgy nem vágom a codemasters - féle multit. kell regelni is valahova?aztaku.. de fura kormánnyal.
-
Unbaised-Ben
senior tag
elősszöris: eredeti a játék?
másrészt csak egy verseny volt, 14 körös a hungaroring-en, ahol ha összejön 10 ember, indulunk
Nézd meg ezt a videót
-
Rolly Dy07
senior tag
Fuck az összes multis kis köcsögnek online!
Menjenek az anyjukba, ma minden futamomat szétba...ta valamelyik.
Magyaroknak köszi!
-
mcwolf79
veterán
Hát no-cd patch-et nem tudok ,de miniimage használatával kikerülhető a CD használata.
Remélem ez nem számít warez-nak:
[F1 miniimage]
Le kell tölteni hozzá az Alcohol 52 %-ot, bemountolni ezt a miniimage-r,és így műxik. Én is így használom. -
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5403 üzenetére
őőőhm. telepítésnél origi key -t írtam be. akkor elv. tudok veletek menni multizni?
mikőhozzája?am gz.
jha és ez sima verseny. ugye? nem valami bajnokság-féle.
én (kontrollerrel játszom.., úgyhogy) eléggé amatőr vagyok, de szívesen játszanék veletek.
amúgy megjelenésekor játszottam vele, de aztán kihagytam pár hónapot, és most újra játszani kezdtem vele. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5403 üzenetére
Érthetetlen!
Sajnos kaja miatt lemaradtam erről a futamról. Becsületből végig toltam volna.
És ő is szervez valami bajnokságot?
-
Unbaised-Ben
senior tag
FAIL
Most vagyok túl egy 20%-os hungaroringen, karilla88 csinálta a szervert, 10-en voltunk.
Rajtnál uccsó helyről indulok, előttem indult karilla, ő előtte meg valami Sauberes, aki a rajtnál nem indult el, sikeresen kikerültük, karilla balról, én jobbról, de karilla valamiért megpördült miután megelőzte a saubert, és sikeresen elém jött, kikerülni esélyem nem volt, másrészt fal volt mellettem. Ő neki, ahogy láttam, letört a szárnyáról egy kis darab, nekem letört a komplett fél szárnyam, ő lelépett (szokásához híven), én maradtam, és bementem a boxba keményért, hogy a maradék 13! kört, teljesítsem azzal, végül beértem első helyre
Nem volt könnyű, az összes kerék narancssárga volt a végére, tapadásról meg ne is beszéljünk -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5400 üzenetére
nem tudom sajnos, miért nem adja oda a győzelmeket, működnie kéne rendesen elvileg...
Egyébként ne Quick Game-t tolj, hanem custom lobby-ra menj, az jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest