Hirdetés
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Sztem azt a trükköt vetették be, hogy ők kemény keveréken mentek, hogy ha elered az eső, akkor csak egyszer kelljen kimenni és ne kétszer, mint neked. Így ők egy box-al letudták a menetet, vagy valaki megpróbálhatott végigmenni a keményen is.
A "keménnyel indulok, ha van esély esőre" taktikán én is elgondolkoztam kicsit, de szvsz 20%-os futamoknál nem éri meg. Vegyünk egy pl-t: Spa 9 kör. Lággyal 3 kört tudok elmenni, persze többet is (ha elkezd esni az eső és húzni akarom), de narancs színnel én már kiállok. Na ha ezután 4-5. körben elkezd esni az eső, az a 9. körig nem fogja annyira eláztatni a pályát, hogy a keménnyel indulók eső gumival beérjenek. Persze ez függ az eső intenzitásától is, de arra nagyon figyelj, hogy nem kell kimenni rögtön, amikor esőt látsz.
Tegnap pont spaban volt egy ilyen esetem. Kb 4 kört mentem esőben és nem tudott rajtam hozni az esős srác.
A lényeg, hogy bejöhet a keménnyel induló strat. is, de annak kisebb a valószínűsége. A másik pedig az, hogy ha lággyal indulsz és első vagy akkor illik jó kis előnyt kiautózni a keménnyel szemben, mert van kül közöttük, főleg teli tankkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Formula-1
- Battlefield 6
- Filmvilág
- Autós topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Asus A8N-E Retro PC, Windows XP rendszerrel
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő