- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #7143 üzenetére
Az én tápomnak 85-86% os a hatásfoka, nemhiába vettem ezt
Szóval a 70% kicsit alulbecsült
Amúgy én Speedhack-et használok f1-alatt, szóval ha valaki B Veyron sebességével ( 400 km/h ) levillog titeket valaki akk jó tudni hogy ki
de ez csak 80w-al növeli meg a tdp-t szóval lehetséges hogy ezmiatt van fagyás, fenébe nemis gondoltam volna.
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #7135 üzenetére
Áhh kizárt hogy ne legyen elég ez a táp ennek a gépnek. mégha valami gagyi codegen lenne vagy ilyesmi noname táp akkor aztmondom igen, de azért a corsair ph-s tesztek alapján is nagyon jól szerepelt. Meg azért annyira nem durva a konfigom hogy 350-400w-nál többet egyen, max hajtáson.
De ha netán igazad lenne akkor egy CORSAIR Gaming Series GS600W elég lenne szerintem.
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #7130 üzenetére
Így van, köszönöm a kisegítést
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #7121 üzenetére
Nekem is volt ilyen hibám f1-nél is meg dirt 3-nál is, hogy Executable működése leállt, ezt írta ki, mi a fasz miatt lehet? de pl olyankor amikor tölt f1-nél tegnapelött úgy szállt el hogy töltötte be a pályát és meghalt, aztán gameből ki majd vissza és jólett. Dirt 3-nál is tapasztaltam már 2-3 szor.
Nekem eredeti mind2 game, a dirt 3 steames a f1 dobozos verzsön.
i5 2500 - 560ti oc - 2x2gb 1333 geil - p67a-ud3-b3 - felbontás az 1920x1200 ennyi lenne naggyából a gépem. Talán az nvidia kártyával lenne valami problemája a gameknek?
Illetve friss nvidia driver van fent.
-
jozsi252
veterán
Ha nem fix ip-je van akkor elvileg, nemfog törlésre kerülni.
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #7045 üzenetére
Köszi
-
jozsi252
veterán
Honnan érdemes venni f1 2010 keyt? ami megbízható oldal is, és valójában is megfogom kapni a keyt. Illetve ezt steamen lehet aktiválni?
-
-
jozsi252
veterán
válasz
Trihorn #6999 üzenetére
Minden este szoktatok versenyezni vagy csak néha néha? illetve hányan szoktatok lenni?
Illetve ezt mire érted pontosan?
"Jelenleg este 9 körül átlagban kb.15 új szerver indul 5 percen belül"
Azt hogyha rámegyek arra hogy find session akkor 9 órakor kb 15 szerver van ahova feltudok csatlakozni játszani? Amúgy mióta van hozzá pach azóta csak azokat a szerókat látom mi amik újak tehát ahol épp verseny megy azt nem látom.
-
jozsi252
veterán
válasz
Trihorn #6994 üzenetére
Mármint games for win live-on belül csinál valaki szobát ( home gombot kell lenyomni és itt csinál szobát? ) vagy pedig multiplayeren belül kell csinálni sessiont vagy sima futamot és csatlakozhatnak a többiek hozzád invite után?
Amúgy hogy menjen lemez nélkül ti hogy mentettétek le a gépre? csak simán isoként adat aztán annyi?
-
jozsi252
veterán
Most látom hogy magyar a f1, honnan lehet leszedni magyarosítást hozzá?
-
jozsi252
veterán
Köszi a segítségeteket.
Mostmár rájöttem hogy hiába egy mail címmel megy a gfwl, akkor a windows live szolgáltatás, A játékot viszont csak a gfwl-es fiókba rendeli hozzá, a mail címnél jelenleg a hotmailesnél semmi infót nemlátok hogy lenne ehhez az acchoz regelve egy x id-jű f1-es játék.
Viszont itt gondolom a becenév akar lenni az account, amit megtok változtatni egyszer ingyé utána meg pontért, tehát ehhez vannak hozzárendelve igazából a cuccok, mert más nevet nemlátok igazából, mint steamnél pl az account name, fiók név vagy erre értem, csakhogy becenév.
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #6935 üzenetére
Igen erre akartam kilukadni, csak itt azt nemértem hogy ez a
" Másik accountra nemtudom átvinni " mit jelent, mert ugye steamen van egy account name amit nemtudok megváltoztatni sehogysem, tehát ott adott az a 1 account név ami mindig ugyanaz.
Viszont gfwl-nél ha mail címet áttudom írni, illetve a passt megváltoztatni is, akkor ott mi az a account úgymond? tehát ottis van 1 nicknév amit sohasem tudok megváltoztatni? maximum a becenevet tudom?
Közben utánanéztem még, van 1 becenév, ez olyan lehet mint steamnél az account name? viszont gfwl-nél meglehet változtatni pontért cserébe, gondolom akkor ehhez azonosítóhoz lenne hozzárendelve a játékaim?
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #6933 üzenetére
És akkor gondolom ami az accounthoz van rendelve játék, 1 db van most jelenleg az pedig az f1 2010 akkor ugyanúgy átkerül a gmail-es accountra mi?
Mert mintha valahol olvastam volna ha egy játékot hozzárendelek 1 mail címhez gfwl-en belül akkor azt már nemtudom átrakni másik mail címemre.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ugye első f1 indításnál ha jól emlékszem hozzákellett adni a forma 1 et egy gfwl-es accounthoz. Én hotmail-es címhez adtam hozzá. Van rá lehetőség hogy valahogy módosítsam ezt a mail egy gmailesre?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Pár napja lettem boldog tulaja egy 560ti-nek ehhez 4 gb ram társul illetve egy i5 2500, elötte ugyanezzel a konfiggal 4870 em volt, és semmi gondom nemvolt. Most felraktam élsimítást 16 -ra erre full fagyás a kép kimerevedik de hallom hogy a menübe tudok lépkedni.
Safe mode lebeutítva ugye minden, feltolok mindent ultra-ra élsimítást viszont csak 8 ra és most tökéletes Valaki találkozott ezzel hogy miért halálozik el 16 szoros élsimításnál a játék?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Lenne egy nagyon nagy gondom, tudom tudom balf.sz vagyok nagyon
, de gépem újratettem és elég rég játszottam az f1-el, most jelentkeznék be csak az a gond hogy a mail címem elfelejtettem amivel beregeltem live-ra
hogy lenne lehetőségem megtudni hogy mi a mail címem? nemlehet utánanézni product key alapján hogy ahhoz milyen mail van megjelölve? persze ezt mind mailbe kérném ms-től vagy. lenne rá lehetőségem szerintetek?
-
jozsi252
veterán
Amikor Live-ra jelentkeztek be nektek is csomó idő mire a rendszer beloginol? van hogy nekem több mint 1 perc nagyon tetü, vagy ez a live terheltségétől függ inkább?
-
jozsi252
veterán
üdv
Mi miatt lehet hogy ez a szájbavert f1-be bejelentkezek live-ba majd enter és kiírja hogy save data corrupt vagy mi a fenét aztán csinálhattam új profilt már másodszorra fordul elő mi miatt lehet
-
jozsi252
veterán
Akkor azért tűnik számomra elérhetetlennek autómatával az 1:15 vége amit asszem motion ment ha jól emlékszek, 1:16 osat mennék akkor meglennék elégedve dehát 1 másodpercet nemtudok már javítani autómatával, akkor marad hogy áttérek manuálra.
Másik kérdésem az lenne hogy lehet-e a kormányon állítani hogy nem teljesen fordítom el pl balra hanem feléig és a f1-be már teljesen ellegyen fordulva a kormány balra remélem értitek mire célzok
Zoo123
Igazából úgyérzem a pályát ismerem már mivel 10ből9 -szer 1:18:000 as kört tudok menni +- 1 tized viszont, akkor megpróbálok áttérni amit tanácsoltál hogy manuállal próbálkozzak és azzal talán sikerül lemenni 1:17 alá.
thx a kis segítséget.
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy hungaroringen próbálkozok menni 1:16os kört viszont 1:17:900 körülit tudok menni ez alá nemnagyon tudom levinni, motion amit linkelt vagy nemtudom ki egy kis doc abba vannak beállítások azzal mentem ezt a kört, szerintetek min lehetne állítani hogy 1 sec-et tudjak javítani? mondjuk autómata váltóval mentem, de gondolom ezzel se lehetetlen 1:16osat menni. Ja és persze minden segítség offon van.
Valamint 1 kérdés olyat lehet valahol állítani hogy a kormányt forgatom autó finomabban forduljon vagy az alap mindenhol nemlehet állítani?
-
jozsi252
veterán
Köszönöm segítségeteket, viszont most hogy spa-ba gyakorolgatok, bedobott párszor next lap invalid time, nem úgy van hogy a patch kiveszi hogy a köv kört is érvénytelenítse?
-
jozsi252
veterán
tt-be mentem spa-ba, beraktam ghost car-ba a leggyorsabbat aki a leaderboars-ba van valami 1:37 környéke kört ment california nemtom mi a gamertag-je, ez mennyire valós csakmert 10 másodperccel elöbb elérte az első időmérő pontot mint én pedig full gázon kell menni első pontig akkor megy hogy?
-
jozsi252
veterán
volt 1 olyan problémám hogy nemtudtam úgy lementi képfájlba a f1 et hogy menjen lemez nélkül, Rolly Dy07 javasolta hogy alcohollal próbálkozzak azzal is próbáltam de nemjött össze, úgyse tudom elindítani lemez nélkül. Van ez a securom vagy mi a fene ez védelem lenne a lemezen? esetleg alcohollal ezt valahogy kilehet játszani?
-
jozsi252
veterán
Lehet elkezdem ezt a karrier módot, Zoo123 amit említettél a profil mentés az hol van? hogy tudok róla backupot csinálni?
-
jozsi252
veterán
Patch fentvan, valamint carrierbe nem játszok így szerencsére nem veszett el semmim de akkoris gáz hogy mi miatt csinálta ezt. de legalább nem csak nekem csinálta ezt így gondolom valami játékon belül hiba. köszi az infót amúgy nekem is ezt írta ki amit neked hogy autoload...
-
jozsi252
veterán
Piku nm
Más kérdés ami számomra érthetetlen leülök játszani délelött elindítom f1 bejelentkezek liveba megy minden, namost most este akarok játszani bejelentkezek live-ba erre kiírja hogy nincs profilom wtf
ugyanúgy mint első indításkor kellett interjú volt nevet kellett beírnom nemzetiséget meg volt 1 kérdés és akkor lett f1en belül profilom, mi miatt törlődött ki az előző?
-
jozsi252
veterán
hungaroring 1:14 eleje tt-be leaderboard legjobb, hogy a fenébe mehet bő 1 sec-el jobbat mint a 2.ik?
-
jozsi252
veterán
hi
3 kérdésem lenne így nagy hirtelen.
1; van ez a flashbacks vagy mi namost ezzel visszalehet léptetni seceket pl tt-be aztán ha elcseszek 1 kanyart akkor újra tudok menni, de ezt melyik gombbal lehet mert nem jöttem rá, valamint flashbacks szöveg mellett vannak kis jelek azok mire valók?
2; hogyha kijön a magyarosítás akkor azt felrakhatom nemgond hogy eredeti a game?
3; akarok szervert csinálni portot nyissak a routeren vagy nemkell hanem alapból codemasters belső szerverein fut a szeró? én csak úgymond irányítom a szervert
-
jozsi252
veterán
Kell hozzá több száz kör hogy egy adott pályán meglehessen tanulni manuális váltóval versenyezni, valójában jobb időket lehet menni mert sokszor lehet látni hogy ahol 3.ikba lehetne kigyorsítani ott az autómata 5.ikbe van ami valljuk be századok, és ha sokszor van ez akkor könnyen összejön 3-4 tized 1 kör alatt.
1 másik kérdés, ugye lehet állítani váltó áttéteknél sebességet, azok azt jelentik hogy pl a sebességeket x km/h-nál váltsa el?
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #3985 üzenetére
Ja értem akkor nem szenvedek vele hogy bekapcsoljam, köszi
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Szerintetek lesz normális f1 szerver? amit bérelni lehet tehát nem az otthoni kis nettel indítva hanem rendesen szervergépről futtatott szerverekre értem.
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Most hogy van patch valahol kitudom kapcsolni a ghost car-t? mert hiába rakom ghost car- save-t off -ra myf1-be, belépek tt-be és máris elmenti megint az időmet a ghost car-ba
vissza kilépek ismét visszakapcsolva a ghost car nemtudom mért kapcsolódik vissza magától hiába mentem el a profilt s*ar az egész.
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #3910 üzenetére
Köszi leis szedem
-
jozsi252
veterán
üdv
Alap setuppal 1:17 es kört nemtudok menni hungaroringen csak 1:18 elejét valaki tudna küldeni egy setupot? kíváncsi vagyok hogy mennyit javul az idő.
Másik kérdés a kormánybeállítás alapon van mindenkinek? csak mert pl hungaroringen van az első időmérő pont után egy jobb kanyar a sikán elött és mintha néha nem akarna elfordulni hiába van teljesen jobbra fordítva a kormány
-
jozsi252
veterán
válasz
hermanyi #3876 üzenetére
Ez mind szép és jó de ha rámegyek arra hogy ugye multi- - > custom grand prix - - > majd find session mindent any-n hagyok ugye ekkor elvileg összes szervert kellene mutatnia ami fut jól gondolom de hát 4-5 szervert mutatsz nagyrészt , nemhiszem el hogy ennyire szerver futna
Rolly pedig mondta hogy azért mutat ennyi szerót mivel a patch nincsen fent és csak azok a szerók jelennek meg amikre fellehet menni nincs épp game.
na most akkor nektek menny szervert jelez ki az álltalam említett menü? valamint ti hol szoktatok játszani van külön szerver ami jó vagy min keresztül csatlakoztok fel ti is f1 multi menün belül?
-
jozsi252
veterán
Beregeltem magam live-ra elkezdtem játszani multiba viszont foggalmam sincs hogy fentvan-e a patch, hol tudom megnézni csak mert ha megyek tt-be és kicsit kimegyek a fűre invalid lap. valahol megtudom nézni fentvan-e a patch?
vagy hol lehet letölteni liveon belül köszönöm előre is a segítséget
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Most hogy megy a live, beregeltem f1em de 1 dolgot nem értek szervereket keresni csak a multiplayer menü alatt lehet? mert rámegyek arra hogy custom grand prix majd find session mindent any-n hagyok ugye ekkor elvileg összes szervert kellene mutatnia ami fut jól gondolom? de most jelenleg 6-7 szervert mutat normális ez?
-
jozsi252
veterán
Nekem Q9400 el win7 el 4870oc 1gb karival 4 giga ram-al.
átlag 35 fps de volt amikor felment 40-re ilyen beállítás mellett
1920x1200
8x élsimítás
valamint minden Ultrán.
-
jozsi252
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #3748 üzenetére
A játék fordítás alatt áll ez 100%os infó viszont pontos dátum nem ismert
-
jozsi252
veterán
hi
van beépített kiegészítő ami kijelzi az fps-t? vagy rakjak fel fraps-et vagy ilyesmi progit
-
jozsi252
veterán
Sziasztok.
A következő lenne a kérdésem, megrendelem az f1-et és 2 dologgal nemvagyok tisztában, egyik a live másik dolog pedig hogy 2 steam accom is van, Alapból ugye a steambe nem importálódik bele az f1 csak mert mind2 accba belemimportálódik akk szívom nemakarok ilyen miatt bant.
Live-al beállítás reg-el kapcsban nemtaláltam seholse normális leírást hogy kell accot csinálni meg stb tudna valaki segíteni ebben?
köszönöm előre is
-
jozsi252
veterán
srácok valahogy kilehet kapcsolni a ghost car-t tt-be? mert hiába megyek rá a menübe h ghost car save v mi a fene, off belépek game-be és ugyanúgy elmenti az a szar a legjobb köröm és jön a ghost car. Valamit nemlehet a játék fileaiból kitörölni hogy végleg kivonjam a forgalomból a ghost cart?
-
jozsi252
veterán
gyorsakat próbálgattam, viszont igazából szerintem a leszorítóerő számít sokat, a sebesség meg ugye a pálya amit kíván speciel hungaroring eléggé kanyargós hosszú kanyarok ahol lehet nyomni a gázt rendesen pl a rövid sikán után ami van 3 kanyar
-
jozsi252
veterán
1:17 as körök
alap setuppal 1:18 alá nemtudok menni : S tudna vmeikőtök küldeni egy setupot és megpróbálom azzal kíváncsi vagyok hogy azzal mire megyek.
köszönöm előre is. ( tudom hogy kényes dolog ilyet kérni, de hátha segít valaki)
-
jozsi252
veterán
üdv
Megfutottam legjobb hungaroringes körömet segítségek nélkül alap setuppal time trial-ba.
1:18:808 szerintetek hogyha ülnék órákat a gép elött setup tesztelgetéssel beállításokkal akkor kilehetne belőle még hozni pár tizedet?
-
jozsi252
veterán
1 kérdés.
Grand Prix-be megyek hungaroringen, időmérő van 1:19 es köröket tudok menni ez eddig okés. Legend-re van rakva az erősség viszont ígyis csak 1:22-es kört mennek. Viszont nekem kivan kapcsolva a gumi és üzemanyagszimuláció. most ha versenyzek a szgép ellen úgymond akkor "nekik" bevan kapcsolva a gumi és üzemanyagszimuláció? mert ezt nem nagyon értem miért ilyen lassúak.
Valamint időmérőn tudom szabályozni az üzemanyag mennyiséget?
-
jozsi252
veterán
Persze ugyanúgy, ráadásul látom a köridőmet hogy 1:22 annál jobban nyomom de annyira a határon autózok hogy egyszerűen nemtudok javítani rajta pályától függ igen most én speciel hungaroringet hoztam fel hogy 1:19 - - - > 1:22 környéke szimulációval szóval ezt nemtudom mire vélni pedig amikor megyek 1 huzamba 20-30 kört és 1:20 alatt vagyok a körök 95%ban és ugyanígy szimulácóval nemakar 1:22 alá menni sehogyse.
Az egy dolog hogy pl 20 kör után nem mert a gumi elhasználódik nem tapad stb stb de hogy az első körbe se tudok 1:20 alá menni ez durva azért. Azthiszem sokmindent kell a köv patchbe javítani
-
jozsi252
veterán
Kimaradt 1 dolog, gumi szimulációt bekapcsolom akkor pl hungaroringen megyek 1:19 es köröket szimuláció nélkül gumi szimuláció bekapcsolva pedig 3 sec-el rosszabbat minimum, ennyit ront a köridőn a szimuláció ha bevan kapcsolva?
-
jozsi252
veterán
1 kérdés.
time trial-ba hogy lehetne kilőni azt a ***** invalid lap-ot. merthát ha már kimegyek fűre egyből már a köv köridőmet is érvénytelenítni, ilyen tudtommal sehol sincs a f1be aki belerakta ezt megkéne csapkodni kicsit
köszönöm előre is a segítséget.
-
jozsi252
veterán
Kormány ide vagy oda, lehet hogy egy g27 komfortosabb de láttam olyat hogy valaki megvert valakit egy momoval másiknak meg g27 volt szóval 90%-ba a köridőbe a rutin számít nem pedig a kormány
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #3248 üzenetére
Na mostmár értem, köszi a segítséget.
-
jozsi252
veterán
Megtaláltam közbe visszaolvatam a topic közepéig majdnem, viszont 1 kérdésem még ígyis lenne Traction Control az mit takar ha bevan kapcsolva akkor mit segít rajtam? valamint az hogy flashbacks eztse tudom hogy mit jelent segítene ebbe a 2 be valaki köszönöm előre is.
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Egy kis segítséget kérnék, Time trialba ha megyek meg a többi módba hol lehet állítani pl a gumi meg az üzemanyagszimulációt? valamint zászlószabályt mert elég durva hogyha lemegyek egy picit a fűre akkor a köröm érvénytelenítni meg a törésszimulációt hol lehet állítani köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged