- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- HDMI topic
- Apple asztali gépek
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ma volt egy kis összetűzésem 3 francia játékossal, mikor gondoltam hogy multizok egy kicsit.
1 versenyen volt az, hogy iszonyúan utálom azt, amikor szélárnyékból kijövök a kocsija mögött, a sebesség előnyöm következtében mennék el mellette, de csak mennék, ugyanis 300-as tempó mellett simán rám rántja a kormányt.
Persze kiütött, de 1 körrel később megint utolérem, és gondolhatja mindenki, hogy most nem én mentem a pálya szélére
Ezek után következő versenyen már 3 autó-val játszottam roncsderbit, már rajtnál bevágtak elém 2-en, én voltam a célpont, a gyerekeknek az volt a szórakozás, hogy csak felém a kormányt.
Vicc, de még így is legyőztem a szerencsétleneket, ezek után lettem CHEATER xDHiányzik a ph-s csapat, nem kéne újra multiznunk?
Vagy szoktatok játszani, de nélkülem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Európa lett az AI-alapú kibertámadások játszótere
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest