- Újjáéleszti a Virtual Boy rendszert a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
Trihorn #5695 üzenetére
1. egybefüggő etap után, ha nem volt benne restart, garázs nélkül kilépés és akkor van replay.
Akkor lehet hogy a 10-9-el is lehet ilyet menni, ha te 8-8-al toltad.
1:10.7-nél vagyok, de itt már melós lefaragni belőle. Pedig jó lenne bemenni 10 alá. :p
Az 1. kanyart még csak-csak elkapom néha, de az utolsóban én is nagyon szenvedek.
Setupot felteszem én is ha érdekel valakit. -
Motion_Blur
félisten
Túljutottam a Spanyol Nagydíjon. Esős időmérőn slick gumikkal 2mp-el vittem a pole-t (ugye milyen ügyes vagyok?
), a versenyt is vezettem, elsőként jöttem ki a kerékcserére és a csodálatos 17. helyre sikerült visszacsavarodnom, gondoltam ok nincs gond, majd szépen mindenki kiáll előlem. Hát kurvára maradtam a 17. helyen és a végére már annyira felhúztam magam, hogy a kockás zászló előtt eldobtam a sikánban és a csoda tehetség Vitantonio Liuzzi is elment mellettem
Monaco-ban vigasztalódtam egy 1/1-el, de egyelőre nehezebbek érzem ezt a szezont mint amit a Torro Rosso-val csináltam. Ez az autó (Sauber) számomra vezethetetlen..
-
Trihorn
tag
válasz
KaraDani #5694 üzenetére
Hi!
De bizony lehet, a kormány alaphelyzetben bugos, indíts el full experten(minden segítség nélkül) egy single player időmérőt vagy futamot és csak utánna lesz direkt az irányításod!
Ha ezt megtetted, utánna már szabadon variálhatod a segítségeket, akkor is úgy fog maradni..(igazad van, 50%-on lineáris a kormány)
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #5684 üzenetére
Hello!
Én 8-8 as szárnnyal mentem az időt Monacoban.
Sajnos a többi beállítás lehetetlenné teszi, hogy lejjebb vegyem a hátsó szárnyat pedig jól jönne még egy kis topspeed.
A váltóval trükköztem egy nagyot, majdnem 1mp.et hoztam a régebbi időmön.
A pontos setupot holnap felteszem ide, azért holnap mert amilyen balfék vagyok nem mentettem el a legvégsőt, amivel megfutottam de nagyjából emlékszem rá és még le kell tesztelnem.
Csinálnék videót is de nekem a patch óta nem működik a replay TT-ben, realtime-ban meg nekem is fps problémám van.
Sziszifusz, neked hogy-hogy működik a replay? Van rá valami javítás?
Én úgy gondolom 1:10 elejét is, vagy még jobbat is meg lehet futni de az első és utolsó kanyar trükkjére még nem jöttem rá és az alagút utáni sikán sem szokott büntetés nélkül hibátlanul sikerülni..:: VixenishDrop25 ::.
-
KaraDani
addikt
válasz
ftomi74 #5692 üzenetére
Sajnos az nem az. 50%-on ad lineáris kormányzást. (beállítom a kormányt 180 fokra, akkor állóhelybe szépen látszik, hogy úgy mozog együtt a virtuális meg a rendes kormány)
A gond az, hogy minél nagyobb a sebesség annál kisebb a max kerékelfordulás, míg a kormányforgása ugyanaz. (ugyanazt a kanyart ha beveszed gurulva 50-el, meg rendes tempóban mondjuk 150-el teljesen más kormányelfordításra lesz szükség) A legtöbb játékban ez benne van, hogy a kisebb elfordulású kormányosokat, meg billeseket segítse, de a simekben ki is lehet venni (rFactor, Race sorozat, GTR sorozat), gondoltam hátha itt is ki lehet valahogy iktatni valami file buherálással, de nem találtam semmi ilyet. Codemasters forumon is találtam ilyen kérdést, de választ hónapok óta nem kapott az illető, gondolom akkor nem lehet. -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5691 üzenetére
10-9 után elhiszem, hogy fura
De annál agresszívebb setup kell TT-re. (Még GP-re is szerintem) -
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Meg lehet szabadulni valahogy a speed sensitive steering-től a játékban?
-
Cobb
tag
válasz
ftomi74 #5684 üzenetére
Én is ezzel a szárny állással megyek!
Letöltöttem a szellemautódat, gyakorlatilag az első kanyar ahol megversz, és a célig tartod az előnyt!Az a baj,hogy a sok mod miatt pont Monaco-ban nem látom az első kanyart annyira sötét...!Kár volt feltelepíteni a modokat...! Nagyon sok türelemmel, biztosan lehet még bőven javulni!
Hétvégén neki fexem majd!
Addig is sok sikert és jó időeredményeket!!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #5680 üzenetére
köszi
, majd megnézem, de hasonlóképp megyünk akkor, csak nem merem eszerint ennyire bevállalni a kanyart, a sikán utáni balos 5-be visszaváltva veszem be én is (előtte 6.-ig megy fel)
a setup a szokásos, abban a doc file-ban van,minden aszerint megy, állítsak valamit?
Szerk: 1:10:x lehetetlen
(hogy csináljátok? ennyire gyenge vagyok?)
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #5680 üzenetére
Kicsit mentem én is Monacoban. 1:11.444 egyelőre, de ahogy nézem az időket legalább 1:10.5-ig le kéne menni.
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Alagút utáni sikán előtt be kell engedni az 50m-es tábla mögé a féktávot jócskán, a kanyar csúcspontja nagyon eltolódik, 2. fokozatig kell visszaváltani, a belső kerékvetőt elhagyva rögtön leváltani a harmadikat de ne padlózd le teljesen mert kipörög a kerék és a kijárati kerékvetőt került el (kifele kell "öblögetni az ívet" - by Palik). Az ezt követő balos-t egy visszaváltás és egy kis gázelvétel előzi meg, majd a kijárati íven már hatodik teligáz. Ez elég bevállalós mert van egy hupli a belső íven, és ha teligázon át akarsz rongyolni egyből berántja az autót.
Holnap még akarok faragni 11.5-6-ra mert annyi még benne van, az esős időt pedig 1:15 közepére.
remélem tudtam segíteni
setupod milyen?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #5676 üzenetére
Helló!
Légyszi Monte Carlo-ban nézd már meg a ghost car-omat, TT-ben, hol b*szom el igazán,mert egy darabig fej-fej mellett haladunk, aztán az alagút utáni sikánnál valahogy elhúzol,majd az azt követő balosban még jobban. ott mondd már el, azokat hanyadikban veszed be, és milyen gázzalamd ok ott is a nevem, barátlistán rajta vagyok, köszi
-
lacos001
senior tag
Hi all
Létezhet,hogy valami fergeteges hiba csúszott a gépezetbe?...........
Mióta feltettem w7 sp1-et ( ez volt 2 napja ) , nem inditottam el a gamet,most meg egyszerűen hibára hivatkozik..........nem indul el,újratelepités sem segitett.Jelen pillanatban úgy néz ki,dobhatom ki a kukába..........
Fantasztikus,hogy mindig van vmi gebasz.......
Valamilyen okot esetleg tudnátok infózni,vagy ez megint csak az én egyedi esetem............?! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5672 üzenetére
Nekem is csinálta 1 darabig a patch után, de már "leszokott" róla.
Nem tudom miért, de nincs. Főleg nem verseny közben, mert ott nem is volt.
-
D-evil
aktív tag
megtudja nekem mondani vki hogy miért rángatózik a kormány nyugalmi helyzetben??hozzá sem érek,a játék a menüben van és rángatózik.verseny alatt is lehet érezni és idegesítő.driver hiba vagy mi lehet??? piros Logitech Momo kormányom van.
thx a helpet.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5667 üzenetére
Nekem is kezd a t@köm tele lenni. 3 perce diszkvalifikáltak monzán... 4. helyről startoltam, kb a 3. helyen fordultam VOLNA be a sikánba, de 50m-nél seggbekúrnak, keresztbe csúszok, és kapok egy kizárást... ezért a futamért vártam 5 percet a lobbiban...
Motion: jelölj be lsz live-on, véletlenül kitöröltem a jelölésed, bocs
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5663 üzenetére
Minden segítséget a Hát széltől a lejtőkön való begyorsulásig mindent
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #5667 üzenetére
néha azért ki lehet fogni jo társaságot és akkor abba sem akarom hagyni
-
hermanyi
addikt
Katasztrofális mennyire nem figyelnek a másikra mostanában gyors versenyen
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5661 üzenetére
Érthető, jól látszik, hogy nincs már hely
-
HPC
tag
válasz
--Lorant-- #5661 üzenetére
Szerintem ne sajnáld!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5662 üzenetére
grat!
milyen segítséget használtál?
-
--Lorant--
aktív tag
Jót versenyeztem
..............................................................................................................
-
--Lorant--
aktív tag
Hehh akartam gurulni velük is,de nem jött ösze!
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #5659 üzenetére
Köszönöm, ezzel az életemet mentetted meg !
-
cyberkind
félisten
Üdv !
Valaki betudná nekem linkelni, az összes pályához való beállítást ?
Halálra kerestem magamat, de nem találom !
Köszönöm ! -
MZsoltee
veterán
Valaki jön gurulni?
-
ftomi74
tag
Racedepartment.com-on is indul liga, nuku assist, nyomás jelentkezni!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #5654 üzenetére
ezt én is kipróbálom
-
Motion_Blur
félisten
Uhhh, köszi!
Ez lesz az! Brutális hogy mennyivel élénkebbek a színek, mennyivel élesebb minden!
Nálam nem lassított semmit, futtattam egy benchmarkot (1680x1050, minden kimaxolva):min 86 fps, avg 108 fps.
Közben sikerült egy HRing Wet global 2. hely:
drevin_71: jaja, a statusbar még fontos lenne, gumimodot már találtam.
-
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #5640 üzenetére
szerintem ő a statusbaron lévő zöld keréken lévő kopásnyomokra gondol.(kis vonalak)
nemcsak a gumi vizuális látványára...
ha jól látom a kép jobboldalán
ez mondjuk engem is érdekelne mert segítene a setupolásnál hogy kopik a gumi a kerékdőlés és rugók,egyensúly miatt...
-
D@ni88
addikt
válasz
nem ez? [link]
viszont ez zabálja a vga-t...
-
AMD_ok
őstag
válasz
manutdzoli #5648 üzenetére
nem sokan tolják PS3-on én is ugy tudom
-
MZsoltee
veterán
Csak nekem nem akar bejelentkezni a live most? Meg lehet valahol nézni server statust?
-
ftomi74
tag
válasz
manutdzoli #5648 üzenetére
Szerintem itt mindenki PC-n játszik.
-
manutdzoli
senior tag
Játszik itt valaki PS3-on F1-et? Még mindig az a problémám,hogy egy játékos se akar jönni játszani
Másnak is ilyen,vagy csak nálam?10perc alatt egy játékos se jelenik meg.Hogy lehet így online játszani?
-
Rolly Dy07
senior tag
Kösz mindenkinek a ma esti gurulást!
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #5642 üzenetére
Az érintetlen játék soha nem néz ki így. Ez bizony a modoktól ilyen.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5642 üzenetére
Nem tudom mi lehet a probléma, lefotóznád, hogy néz ki nálad miután felraktad a mod-okat?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5641 üzenetére
haverom megvette az eredeti játékot és így néz ki neki, ahogy a képen látszik
nekem meg nagyon nem
gondolok itt pl a status bar-ra is akár, vagy a színekre..
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
nem igazán értem, mi a problémád, ilyen gumikopásra gondoltál?
Egyébként nekem ez az egyetlen mod, amit beletettem a játékba... -
GuruZone
őstag
válasz
GuruZone #5632 üzenetére
megoldva! emlékeztek, mondtam, hogy sikerült dvd-képet készítenem alcohollal, és így nem kell karcoltatni a gyári lemezt.
Nos ez alcohollal volt készítve, most meg DTools-szal volt bemountolva. A telepités felénél úgy megfagyott hogy csak na
Tanulság: Az alkohol túl kényelmessé teszi az embert.
-
Snooker
senior tag
Miért van az, hogy miután elindítom a játékot akkor kiirja, hogy OpenAl32.dll hiányzik ????
win 7 64 bites rendszerem van -
GuruZone
őstag
HELP srácok! Volt itt valakinek problémája az F1 2010 telepítőjével? Kék halál van a felénél
Amúgy a gép teljesen stabil, terheléls alatt is. DE az F1 2010 telepintő kinyírja. Mi lehet ez?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5630 üzenetére
nem tudtam csatlakozni, network errort kaptam a live-ban, holott netem volt. pedig pont abu dhabiban jó vagyok
-
GuruZone
őstag
térek én is vissza hozzátok, csak ma este már egy MSI GTX560 TwinFrozr II OC társaságában, megpróbálom megerőszakolni a DirectX 11-et.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #5621 üzenetére
polonic: a linkért bocsi, és mi van ha holnap pl lesz? Akkor ne linkeljem be csak holnap v mi?
Itt vannak a fizetési módok. Anno amikor én vettem a CoD4-emet a boltban még 8 körül volt innen meg akciósan vettem 1900-ért.Lehet h nem soká feltöltik de persze a dobozosnak megvan a varázsa a kérdés h megéri e neked azt a plusz pénzt.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #5618 üzenetére
http://www.onlinekeystore.com/F1-2010-RETAIL.html
Pont ma néztem az árakat. Az oldal megbízható én is és már több ismerősöm is vett innen. 1x volt probléma de segítőkészek voltak és adtak új kulcsot.
-
Motion_Blur
félisten
Ma veszem meg az eredeti játékot.
Lessétek majd a leaderboard-ot...
-
ftomi74
tag
Szerintem inkább játszanak mint irogatnak
Kicserélték a kormányomat, ma már én is leszek. -
MZsoltee
veterán
Hát úgy látszik nem sokan járnak manapság ide hiába vettem meg a játékot.
-
Rolly Dy07
senior tag
Kihaltunk vagy csak nálam nem frissül az oldal?
Ez egy próba üzenet.
Két napja nem írt senki semmit?
Holnap asszem egész nap játszani fogok, mert itthon leszek pihenő napon.
Végre átmenetileg is, de nem a Mobil netem van hála istennek. Holnap tesztelgetem játék közben és majd ha összejövünk, kipróbálhatnánk tud e mindenki csatlakozni hozzám.
Jó éjt!
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5612 üzenetére
Én is úgy kezdtem, aztán én is előlről kezdtem. De beleuntam.
Dirt2-nél meg nem adott meg nekem két acsit, hiába csináltam meg. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5609 üzenetére
fasza
'megcsináltam' melbourne-t... itt már csak fél seccel ment a pole, de versenyen kiépítettem egy kb. 20mp-es előnyt. 2 körrel a vége előtt az első kanyar féktávjánál jobb első defekt
végigszenvedtem a kört, box.. 3. helyre jöttem vissza, még abban a körben megelőztem Alonso-t, már csak Vettel volt előttem, 3 kanyarral a verseny vége előtt már szinte ott voltam a seggébe, de nem bírtam cérnával totálkárra törtem a gépet
ilyenkor Alt+F4 és egy darabig pihentetem a játékot...
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5609 üzenetére
1000 pontosra csinálod a játékot?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5606 üzenetére
én már a 7. szezonomat tolom ilyen fölényekkel, experten nyertem a season-t Virgin-nel
, az erősebb csapatokat nem is említem...
de egyébként kitűzhetsz új célokat is, körözd le a fél mezőnyt, stb
, én azt csinálom
-
RockHaRD
addikt
válasz
az enyém is kijelentés volt
-
polonic
félisten
válasz
Milyen szinten játszol?
Ha a legmagasabbon, akkor ilyen lesz. Spanyol nagydíj nehéz lesz, ott erős az ai, de a többi futam nagyjából ilyen lesz. -
Motion_Blur
félisten
válasz
RockHaRD #5604 üzenetére
egyébként most kezdtem a season #2-t
első évemet a torro rossonál töltöttem, experten 40%-os versenytávval végigtoltam vele az idényt (eredmény), most átmentem a Ferrarihoz, 2,5 seccel pole, futamot 45mp-el nyertem úgy hogy 3x is kiforgattam magam szépen.. most az egész idényem ilyen unalmas lesz? mert akkor inkább nem is folytatom -
RockHaRD
addikt
Nem lesz Bahrein futam márciusban
-
shteer
titán
válasz
Unbaised-Ben #5600 üzenetére
így jár aki keresztben áll fel a rajtrácsra
-
Trihorn
tag
válasz
Unbaised-Ben #5600 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gyári dobozos Apple iphone SE (A1723) fillérekért!!!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest