Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
A patch után, pocsolyafix nélkül, látszik a pálya felgumizódása? Mert én patch után megcsináltam a pocsolyafixet és nem igazán látni.
A másik meg, most megyek először short weekend-es bajnokságot, itt nincs R&D? -
szocs30
csendes tag
Hello!Most kaptam PS3-at és megvettem hozzá az F1 2010-et és az lenne a bajom hogy megkéne csinálni a netet rajta mert keresgéljük de nem találok semmit és ez a fórum az utcssó esélyem.Vki segítene egy kis forrás is elég lenne!Kössz!
-
polonic
félisten
Engedélyzeted a tűzfalon az f1-et, a live is ki van engedve? A 3074-es udp portot engedélyezni kell a tűzfalon.
Egyébként, ha hiba van, akkor ki szokott dobni egy hibakódot, arra rákeresve egyből megvan a megoldás. Meg egyébként FAQ-ban is írják ezt a port engedélyezést. -
D@ni88
addikt
hali, újratettem a rendszert és játszanék, de a live szerint nincs net
újratettem a live-ot, de semmi ... -
Csabee.
nagyúr
Mi a maximális sofőr szint?
31esnél vagyok még csak. -
shteer
titán
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4581 üzenetére
fogalmam sincs, sztem nem lennék gyorsabb, max jobban látnám a pályát a +2 monitor miatt, de a szék itt zavarni, GRID-ben sztem hatásosabb lenne
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4585 üzenetére
gyere játszani, ne üzengess itten
-
szocs30
csendes tag
Hello!Azt kédezném hogy mi lehet a baj hogy nem enged be a Game for windows live-ba és ezt írja ki: ,,Microsoft.GamesForWindows.XLiveServices.LiveIdWrapper.IDCRLException' was thrown."
-
Csabee.
nagyúr
Nagyon jó a játék, bár hiányolom belőle az ilyen TV-s MOD-ot..
Kicsit jobban megcsinálhatták volna az egymástól való különbséget..
-
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #4581 üzenetére
Van benne valami amit mondasz.
-
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem semennyivel. Az külön zavarna, hogy mozog alattam a szék, mivel az igaziban pont az a lényeg, hogy úgy be vagy szíjazva együtt mozogsz a géppel és jobban érzed ha megcsúszik. Kivéve a fejed, arra meg edzeni kell.
Az meg más kérdés, hogy akinek fingja nincs a féktávokról, meg a váltásról, meg mit tudom én miről, mi a francnak vesz ilyen cuccot és tesz fel magáról lejárató videót? Kisebbségi komlexusa van? Nem én vagyok a legjobb ebben, de olyan amatőren kezeli a gépet, hogy rossz nézni. Ezzel a tudással a büdös életbe nem ér utol.
Cöh ilyen lassan visszaváltogatni ilyen cuccal.
Vett volna inkább az asszonynak valami értelmes cuccot.
A pedál jó!
-
Krisinto
őstag
Még egy felesleges kérdés, Magyarosítás kapható hozzá?
-
kpal
nagyúr
Steady74 és Rolly Dy07 ha ilyennel küldenétek az F1-et [link] mennyivel lenétek jobbak a jelenlegi időtöknél ?
-
hermanyi
addikt
Na ma megkaptam életem első áthajtásos büntetését , olyanért ,hogy előttem hárman összeakadtak Bahrain ban az első kanyarban és elszáguldoztam a ferrari padló lemeze alatt
,pedig én nem értem senkihez sem és mégis én kaptam büntit
Amúgy jobban is kidolgozhatták volna a Codenál az autó alját látványilag nem nagy számÉs amire még figyelmes lettem az az ,hogy van aki állandóan első helyről indul (Andy ford1) teljesen mindegy ,hogy hanyadiknak ér be a következő versenyen ismételten az első helyről rajtol , ja és ö simán vágja a síkánokat olyan szinten ,hogy a bolyát kerüli ki és büntit sem kap
én meg megcsúszom azért is fáradjak be egy áthajtásosért vagy +10 mp -
Steady74
addikt
válasz
Krisinto #4569 üzenetére
igen, már vagy 1,5 hónapja letölthető, google...
A kerekek a patch után is kockásak maradnak kicsit. Az autó törése:
- nincs törés
- csak vizuális, tehát látod hogy elrepül az első szárnyad pl, de nem befolyásolja az autó működését
- teljes törés, ilyenkor a defekt is megjelenik. A defekt jelensége nem a gumiszimulációhoz kötött, hanem a teljes töréshez kapcsolódik! -
Krisinto
őstag
Hali
Patch már letölthető a játékhoz?
Mert a kerekek elég kockásak..
A másik, hogy-hogy lehet beállítani az autó törését? -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4567 üzenetére
Úgy szoktam észrevenni, hogy ki fog fagyni a játék, hogy a LIVE világoskék háttere sötétkékre vált át, és onnantól kezdve a következő session indításakor már kész is a baj.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4565 üzenetére
Maradtam még volna, de kifagytam megint... próbáltam csinálni még utána egy kis videó összefoglalót a tegnap estéről, Polonic-cal és az egyik spanjával játszottunk eleinte, de a movie maker folyton kifagy... délutánra felrakom, volt egy érdekes momentumunk Abu Dhabi-ban
Este az év utolsó játkénapja lesz nekem, mivel utazunk el, így ha lesz időm fellépni, akkor beleadok apait-anyait -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4563 üzenetére
mert szeretem a változatosságot, gyorsan, egymás után, de ennek ellenére összeakadtunk
-
Steady74
addikt
este lesz valaki?? a szombat este nem sikerült sok-szereplősre
-
fess
őstag
sziasztok
valaki magyarázza már el az "aligment" beállításait. itt az oldalon már elolvastam a beállítási segédletet,külföldi oldalakon is nézegetem,de valahogy nem jövök rá a mikéntjére...
pl.milyen számszerű értékeket állítsak be pl.monaconál és milyet monza-nál? -
Red_Bull
aktív tag
Ezen a gépen hogy futna a játék szerintetek? X2 3800, HD4650, 2GB DDR2
-
Csatlakoztam a clubhoz egy DFGT-vel. Bár a gamet már rég tolom, de normális kormányt még csak most sikerül venni.
-
Csabee.
nagyúr
Nekem ahci van!
de a patchtol lett gyorsabb a menü. Vagy vegyetek ssd-t es gyorsabb lesz!!
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4546 üzenetére
Megnyugtatlak én se AHCI ba telepítettem a rendszert mert kapkodtam és kimaradt
Elvileg utólag is át lehetne variálnom de jó ez így nekem annyival nem lassabb ,hogy nagyon bosszantson -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #4540 üzenetére
Ú tényleg!
AHCI-ban azért mégis csak gyorsabb lesz, de hát ki fene gondolt erre. Nemrég jött a felvilágosulás. És még nem is raidben, hanem IDE módban ment a Sata nálam. SzörnyűA radiről köszönöm a felvilágosítást, asszem az 1TB és 250Gb vagy 500Gb(attól függ milyet kapok cserére) nem igazán "RAID0 barát".
-
Csabee.
nagyúr
Igazabol a patch elott nem sok esos palya futamom volt , de azt irtak hogy a kerek nyomvonal lett jobb, jobban meglatszik, ill jobb az iranyithatosag.. Igazabol nem tapasztaltam kulonbseget, de mintha valamivel jobban tapadna esoben az auto mint elotte.. De lehet csak en vagyok jobb
-
Csabee.
nagyúr
Ti feltelepítettétek az F1-hez az 1.01 patchet? Mert nálam jelentősen gyorsabb lett a menüben, illetve javított a MI-n is. Esetleg van még valami patch amit ti használtok?
Egy kérdés, hogy ha a menüt elkezdeném lefordítani magyarra, melyik fájlt kéne átírnom? -
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #4540 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből
teszt a gyorsulásrol
és rosszul tudtam használható a fennmaradó rész"RAID 0 (összefűzés)
RAID Level 0
A RAID 0 az egyes lemezek egyszerű összefűzését jelenti, viszont semmilyen redundanciát nem ad, így nem biztosít hibatűrést, azaz egyetlen meghajtó meghibásodása az egész tömb hibáját okozza. Mind az írási, mind az olvasási műveletek párhuzamosítva történnek, ideális esetben a sebesség az egyes lemezek sebességének összege lesz, így a módszer a RAID szintek közül a legjobb teljesítményt nyújtja (a többi módszernél a redundancia kezelése lassítja a rendszert). A megoldás lehetővé teszi különböző kapacitású lemezek összekapcsolását is, viszont a nagyobb kapacitású lemezeken is csak a tömb legkisebb kapacitású lemezének méretét lehet használni (tehát egy 120 GB és egy 100 GB méretű lemez összefűzésekor mindössze egy 200 GB-os logikai meghajtót fogunk kapni, a 120 GB-os lemezen 20 GB szabad terület marad, amit más célokra természetesen felhasználhatunk).
A RAID 0 főleg olyan helyeken alkalmazható, ahol nem szempont az adatbiztonság vagy kevés merevlemez csatolható fel az operációs rendszer korlátozása miatt. (Például a régebbi Microsoft Windows rendszerek esetében összesen 26 meghajtó betűjelet tesznek elérhetővé, ezzel 24 eszközre korlátozva a partíciók számát. Az újabb rendszerek, mint a Windows 2000 Professional és az ezt követő Windowsok, valamint a Unix rendszerek lehetőséget adnak a partíciók könyvtárként való felcsatolására.) A másik pozitív tulajdonsága viszont továbbra is csábító lehet olyan, kifejezetten csak játékra épített rendszereknél, ahol ezzel tetemes teljesítménynövekedést érhetünk el. Ilyen célú alkalmazásra mégsem túl ajánlott, mivel az egyszer már összekapcsolt diszkek különálló alkalmazása csak újraszervezés után, a teljes adattartalom eltávolításával és újraformázással lehetséges."
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4539 üzenetére
Rolly te kevered az AHCI val szerintem, a Raid0 az gyorsít de csak 2 egyforma méretű vinyot érdemes mert bukód a nagyobb vinyo többletét
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4521 üzenetére
Majd priviben írd már meg légyszi mire gondolsz a RAID0 alatt. Majd ha meglesz az új rendszer vinyóm, akkor a biosban átrakom IDE-ből mit tudom én mibe ami gyorsabb, és akkor már 100Hz helyett pöröghetnek akár 200Hz-el is. De ehhez így kell telepíteni a Win7-et. Nem erre gondoltál véletlen?
-
hermanyi
addikt
Igen benne de csak körönként 6 mp t mehet
Biztos bele teszik szerintem de úgysem vesszük észre max azt amit állítólag akarnak ,hogy 12000 ig pöröghet a motor ha jól tudom , fele akkora kijelző is elég leszNevetséges amit csinálnak ezzel a sporttal költség csöki néven
nem kéne évente új szabály és kiforrná magát és a fejlesztéseken milliárdokat spórolnának és lehet a kisebb csapatok is felzárkóznának .
és 2015 töl 601 es limuzin motorokkal szerelik őket -
kpal
nagyúr
Vajon ez benne lesz majd a későbbiekben megjelenő játékban Visszatér a turbó a Formula 1-be
-
hermanyi
addikt
Sziasztok magyarosításról mit tudtok ?
Azt a félkészt leszámítva
Tudtommal bezárták kapujuk és a Half-Hun Team vette át tőlük . -
Rototti
senior tag
válasz
Csabee. #4533 üzenetére
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOneWin7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
forrás: szab.tam -
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4532 üzenetére
S azt nem tudod hogy a játék hol tárolja a mentést? Mert már 2x újrakellett kezdenem a reinstall miatt..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4528 üzenetére
Ez micsoda? Ferrari Virtual Academy 1.3-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4523 üzenetére
Jó hogy ide tévedtem, épp töltöm a 3d markt-ot de akkor fel sem rakom....
A játék hova rakja a mentéseket? -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #4523 üzenetére
nálam vmi az open32dll-t pusztította le vmelyik tesztprogram... mostanában meg c++ runtime hiba jön elő egy idő után, kb 2 óra játék után hirtelen diavetítéssé válik a game - nem foglalkoztam még a megoldással
-
Steady74
addikt
Kész van a szeró, gyertek jáccani, az X-faktornak is vége már
-
Motion_Blur
félisten
Mióta feltelepítettem a 3DMark11-et kb. azóta nem indul nálam a játék. Feltettem a 10.10-es helyett a 10.11-es Catalyst-et, utána visszaraktam a 10.10-est, majd a 10.10e hotfixet. Így se indul. Próbáltam egy reinstallt (pontosabban repair-t), de megfagy a telepítő.
Várom a megoldási javaslatokat. (csak vicceltem
)
...
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4515 üzenetére
Saját szerón toltátok? Ha igen, miért használtok AI-t? Amikor olyan szeróra tévedek, ahova AI-kat rak be a kedves szerverhost, akkor cifra dolgokat mondok rá. Minek multiba AI??
Ha velük szeretnék menni, akkor megyek singleben. Mellesleg az élményhez nem hogy nem tesz hozzá, hanem még el is vesz a fent említett okok miatt. Semmire sem jók... Többet ér 4-en menni AI nélkül, mint 12-en 8 AI-val. Szerintem.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4520 üzenetére
Ennek örülök, ha nem jössz, legalább nyerhetek!
Viccet félretéve kár, jó lenne Veled gurulni, hátha el tudom kapni Brazíliában a jó íveket
. Ha nem leszel igyekszem pár videót készíteni majd, és felrakom majd ide.
HDD ügyben lehet, hogy ki kellene majd próbáld a RAID0 konfigot 2 vinyóval, állítólag duplázódik (majdnem) a sebesség!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pincer01 #4518 üzenetére
Amikor loading és autosave van, addig nem nyitom le a LIVE ablakot, mert lefagy exe hibával. Amúgy csak nagyon néha iszonyatosan belaggol vagy 10 s-re. Egyébként most már jó lett a gém, a HDD-m ment gajra és az meg kinyírta az egyik SATA portot. Szal most ideiglenes vinyóval, de legalább megy.
-
Steady74
addikt
válasz
pincer01 #4516 üzenetére
Na, mégsem dobtad ki a játékot?
Vegyél be nyugtatót vagy egy felest dobjál be, mieltt leülsz
Tegnap jókat játszottunk, igaz nem jött ki a lépés nekem, viszont Rollyra megint külön szabályt kell alkalmazni, kizárólag 5-6-7 sebességi fokozatokat használhat, többet, nem.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4514 üzenetére
Kicsit fura volt az AI tegnap.... ahogy írtam Spa-ban a célegyenes után kifordított Trulli, alig bírtam szabadulni tőle, erre a hosszú egyenes utáni kanyarkombináció előtt a féktávon bemegyek glock mellé, erre az meg nekitesz a palánknak úgy, hogy letörik a szárnyam... itt szakadt ell
Azért jó volt, ma este folyt.köv -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #4512 üzenetére
Voltak furcsa esetek, engem még fekete zászlóztak is, pedig csak a tömeg karambolt kerültem ki a füvön.
Azt én se értem azokat a szerencsétlen AI-t mi a francnak kellett betenni? Csak kínlódnak ott, meg balesetet csinálnak.Amúgy ügyes voltál, főleg Melboune-ben, láttam első lettél.
Köszönöm a csapatást, a bajnokságot megnyertem végül!
-
Steady74
addikt
valaki most egy kis online versenyre?
-
szocs30
csendes tag
Na megy már a játék!De van egy kis gond.Néha egyszer csak hirtelen elkezd a képernyő jobbra vagy balra vagy fel húzni (mutatni).Azt kérdezném hogy töltsek le egy javító csomagot vagy mi?!
-
sz_abika
addikt
A nem megfelelo AI tehet rola. Mar dolgoznak a modon ami kipofozza a jatekot, de azt irjak a sracok, hogy sok a melo vele
Vannak jo beallitasok igen...racedepartment foruman talalsz, csak regelos.
K+F: Jobb autod lesz tole, ha teljesited a practice kuldeteseket..megeri, telleg sokat dob. -
Bubanc
aktív tag
sziasztok,
Egy olyan problémával találkoztam, hogy professionalon elkezdetem egy karriert, és Bahreinben még kis gyakorlás után 1,5 -2 mp-vel vertem mindenkit simán nyertem úgy, hogy semmit nem állítottam az autóm, minden alap beállításon volt. aztán Ausztráliában az edzésen is kis gyakorlás után elöl tudtam végezni minden szakaszban, de már csak pár tized volt az előnyöm, majd jött a verseny és csak szenvedtem fél-egy másodpercel lassabb köröket mentem, akárhogy eröltettem... aztán verseny elött kicsit bele mentem a beállításokba kicsit állítottam, a váltón, felfüggesztésen, motort fast-ra állítottam, és máris versenyképes lettem és nagyon jó kis versenyt futottam, de rengeteg körbe és időbe került mire ide jutottam. Most elkezdtem a gyakorlást Kualalumpurban és alap beállításokkal sehol nem vagyok... mitől van ez a nagyon drasztikus erősségváltozás versenyről versenyre?? lehet találni jó beállításokat minden pályára? hogyan működik a kutatás felylesztés? köszi előre is a segítséget!!
-
szocs30
csendes tag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de a játékban vagy vmilyen programmal nem lehet csinálni sisakot?Jó lenne
-
Rototti
senior tag
válasz
szocs30 #4502 üzenetére
Ja, hát azt hittem, hogy ha tudod, hogy benne vagyok, akkor azt onnan tudod, hogy olvasgatod az adott fórumot. Tényleg, akkor honnan tudod, hogy bajnokságban vagyok?
ITT olvasgass. Elvileg csak a C ligába van jelentkezés, de a B-nél is próbálkozhatsz. A fórumokra való írással tudsz jelentkezni, illetve onnan és a főoldalról (f1game.hu) tudod meg az infókat. Ahhoz, hogy a fórumba írhass regisztrálnod kell itt.
Steady76: Hát én is csak endre félmondatából csíptem el, hogy lesz bajnokság. Nem tudom, hogy miért nem tudsz róla, meg kellett volna hirdetnem? Azt hittem, csak én nem hallottam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest