Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4099 üzenetére
ki lehetne sorsolni pár fejlövést az ilyen észbajnokok között
undorító, hogy minden cég ennyire a lehúzásra megy már... pedig "csak" jó játékot kellene csinálni és nem aranyáron adni, aztán kapásból dőlnének megfele az eladási rekordok és ömlene a pénz
pont reggel gondolkoztam munkába jövet, hogy egyre kevesebbet adnak a játékok és egyszerűsödnek a 2 agysejttel rendelkező hülyegyerekek miatt
főleg fps-ekkel játszok, de ott is már a totál lineáris pályák a jellemzőek és ilyenkor is gyakran iránytűs segítség van pluszba... (nehogy eltévedjen már a hülyegyerek az egyenes folyosón) mellesleg 99%-ban 1-szer végigjátszós játékokkal van tele a piac, mert annyira kevés tartalommal rendelkeznek így is, hogy semmi újat nem ad következő nekifutásra
egy f1-es játéknál mondjuk adott amit írtál: fix pályák, fix autók, aztán lehet küzdeni ész nélkül a saját és mások eredménye ellen... évekig el lehet vele lenni, ha jól meg van csinálva... dlc-ket max úgy tudok elképzelni, ha az évek során szériába kerülő új pályákat is kiadnák hozzá... esetleg a régieket is visszamenőleg... persze a régi autókkal együtt... így lehetne nyomni mondjuk a régi német pályán is a régi kocsikkal több kört... én ebben látok fantáziát, de az, hogy szétbontsák a játékot, szerintem egy oltári baromság
hogy működne ez? választhatsz pár sz@r kocsit és, ha ferrarit/redbullt akarsz, vedd meg? esetleg az alapjátékban csak az első 6 pályán mehetsz és vedd meg a többit külön?
mégis hogy gondolták ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest