Hirdetés
-
PROHARDVER!
2025. november 22. 9 - 16 h között
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Számít?
-
nLali
őstag
válasz
bitrograde
üzenetére
Azt elfelejtettem, de ígérem utánajárok. Elég, ha egy UTP kábelt bedughatunk a routerbe? Vigyek 10-20 méter utp kábelt?
-
chubii
senior tag
-
nLali
őstag
Urak!
Ti hogyan készültök a találkozóra? Reggel becsomagoljátok a cuccot és rajt?
Van még valami, amit meg kell szerelni, cserélni, vásárolni indulás előtt? -
nLali
őstag
válasz
lapalapa
üzenetére
Szuper! Jó lesz ez
Még egy pici hely van felajánlásoknak, ha valaki még szeretne beledobni :
Közleménybe írjátok, hogy fejestali és a PH nicket. Táblázatban az összeget színezzétek pl zöldre.
Ide tudtok utalni :
Wise :
Gergo Sass
Számlaszám:
12600016-19569376-55814227Revolut :
revolut.me/gergoqhg6 -
lapalapa
őstag
Utalva.
-
nLali
őstag
Új oszloppal egészítettem ki a táblázatot. Ezzel segítek megszervezni a közlekedést. "...üljön át másik gépjárműbe. Belügyminisztérium"
-
nLali
őstag
válasz
bitrograde
üzenetére
-
bitrograde
senior tag
Egy kérdés: A Holo Red csak vezetékes netet eszik, ezért kérdés, lehet-e a routertől kábelt húzni? Vagy inkább vigyek Wifi-s DAP-ot és konvertert?
-
bitrograde
senior tag
Utaltam én is, és úgy döntöttam egy szettet viszek csak, a jobb frontenddel és két fejes erősítővel és két fejessel.
-
nLali
őstag
válasz
lapalapa
üzenetére
Rád bízom. Jelenlegi felajánlások alapján 3157 Ft/fő.
Ez akkor igaz, ha mindenki tényleg fizet annyit, amennyit felajánlott. Ezért nyílvános ez az adat is. Volt aki jóelőre fizetett egy összeget.Annyit szánt rá, többet nem gondol rá. Van, aki kivár, mert csak annyit fizet, amennyi a tényleges fejenkénti költség. Részemről mindkettő rendben van.
Az előre fizetők később szembesülhetnek esetleg azzal, hogy felduzzadt létszám/felajánlás miatt a végefelé kisebb lesz a fejenkénti költség. Törpölök rajta, hogy hogyan legyen igazságos. Ezért is kezelem felajánlásként és nem belépődíjként. -
nLali
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
Rendben, kikalapálom a két szélét
-
nLali
őstag
válasz
fehér_ember
üzenetére
Mit szeretnétek? Mit beszéljek meg a tulajjal? Akar valaki 9-re jönni? Legyen 10? Maradjunk 16 óráig, vagy elég ha délután háromig vagyunk?
-
nLali
őstag
A témaösszefoglalót hogyan kell frissíteni?
-
nLali
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Remek! Várunk soxeretettel!
Nem szedünk belépőt, de van egy költsége a rendezvénynek, amit felajánlásokból fedezünk. A táblázat alján bal oldalon látszanak a számok. Az utalás mértéke szabadon választott. A táblázatban szereplő fejenkénti költség abban az esetben igaz, ha minden felajánló ténylegesen befizeti a felajánlott összeget. -
Dare2Live
félisten
Biztonság kedvéért: A nov 22es tali itt (Pakson) lesz? [link]
-
gabesz345
csendes tag
Valaki nem megy a 4-es út felől Pilis környékéről (Monor-Cegléd vonal)?, max csak akkor mennék, ha lenne autós fuvar, mert sok cumóm lenne.
-
nLali
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Közleménybe írjátok, hogy fejestali és a PH nicket. Táblázatban az összeget színezzétek pl zöldre.
Ide tudtok utalni :Wise :
Gergo Sass
Számlaszám:
12600016-19569376-55814227Revolut :
revolut.me/gergoqhg6 -
RetepNyaraB
veterán
Így így. Revolut preferencia. Vagy Óperencia
-
válasz
fehér_ember
üzenetére
Nekem sem gond tudok utalni.
Szóljatok itt!
Köszi!
-
fehér_ember
addikt
Sziasztok!
Elméletileg már össze is tudnánk dobni a fejestalira a helységbérleti díjat azokból az összegekből amit egyénenként rászántunk.
Én mindenesetre kunyeráltam számlaszámot NLali-tól és átküldtem.
Nekem pl. jobb érzés ha már tudom hogy odaadtam illetve így az se lesz probléma (nem kell senkinek nemtutira megelőlegeznie) ha esetleg a hely tulajdonosa valamivel előtte kérné. -
nqmad
csendes tag
Részemről sem jönnek jó hírek, sajnos nem tudok menni 22-én. Eddig úgy volt, hogy belefér, de most kaptunk egy családi utazást pont arra a hétvégére, ami nagyobb prioritással bír :-(
Pedig nagyon szerettem volna menni... :-( -
Gzula[HUN]
addikt
AT R50X-et esetleg nem akar/tud valaki hozni?
-
nLali
őstag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Sajnálom, hogy nem jön Bogyó bá'.
Kicsit finomítottam a táblázaton. Már számol várható fejenkénti költséget.Számolja a felajánlókat és a felajánlók számával osztja a bérleti díjat. Tehát nem számol azokkal, akiknek csak a neve van bent, de összget nem írtak be. [link]
-
fehér_ember
addikt
Így van. Nem kell bonyolítani. illetve nem ezen alkalommal kellene másokra főzőcskézni/sütögetni. Kifizetjük a bérleti díjat és aki akar, az majd úgyis vesz ott, amit lehet kapni. Ha valakinek nem felel meg, ehet előtte és utána, ahol akar, amit akar. Vagy közben is elugorhat a mekibe vagy kimegy a kocsihoz kajálni. Ha valaki meg bekap közben egy pogácsát vagy elővesz egy müzliszeletet a táskájából, nem gondolnám hogy akkor gond lenne; úgyis lesznek akik ott helyben költenek majd. De persze rá lehet kérdezni. illetve ha valaki glutén, laktózmentes, tejfehérjementes ...stb. étrendet kénytelen követni, azt amúgy sem biztos hogy ki tudnák szolgálni.
-
-
nLali
őstag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Látom beírtad magad.
Másik valaki is jön? -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez egy szép tavaszi napon szerintem ideális lenne.
Lehet egyszerűbb lenne mindenkinek (szerintem), ha most melegszenya, süti, innivaló, KV van az étteremben.
Személy szerint ennyivel elvagyok egy napot.
Estére úgyis otthon leszek. -
nLali
őstag
Teljesen érthető. Dolgozok rajta, hogy többen legyünk, akkor az alapdíj helyett lehet költeni a hasunkra többet. [link] Illetve a korábban látható kép. Összesen 20-25 asztal, wifi és áram egy napra. Kb ez van benne.
Beszéltem a tulajjal. Tudnak főzni nekünk. Kicsit vonakodva megyek bele a kaja rendelésbe, mert nem sok kedvem van 10-20 adag ételt kifizetni ha mégse fogyna el...
A másik, hogy olyan ételt nehéz megálmodni ami mindenkinek jó. Csinálok egy oszlopot a táblázatba, hogy ki kér kaját. Szavazzátok meg, hogy mi legyen a kaja, azt megfőzetjük. Szerintem 10 adag meg se kérdezem.
Tudom, hogy felnőtt férfiaknak egy napra nem sok, de melegszendót már biztosra mondták. Megkérem őket, hogy a sütis hűtőt is töltsék fel. Pl somlói galuskával, tiramusival vagy bármivel, csak töltsék fel. Felőlem lehet csokis krovaszár vagy pogácsa is.
Ötleteket elfogadok, beszéljünk róla.
-
emiki6
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem fikázás, csak a fogyasztási hajlandósságomra hatással van, hogy van e alapdíj (feltételezem ezzel más is így van ezzel).
-
RetepNyaraB
veterán
A szabadnapjukon bejönnek, ez a 60k. Plusz amit felzabálsz. Ha nagy a baj majd a bót előtt eszik, aki éthordóval jön.
Legközelebb jöttök hozzám a Normafára, jó időben. Nagy a kert, kutya-gyerek is elfér hoztok elosztókat akkor áram is lesz, meg wifi, ingyen élet, örök sör. Kaptok szpesölti kávét. De ne most kezdjük rágni a gittet, miután levajaztuk a egészet már.
-
Remus389
veterán
A tradicionális gulyáslevesbe nem kell bab viszont hús igen.
Én nem vagyok vegetáriánus.
-
Remus389
veterán
Esetleg lehetne egy nagy adag gulyáslevest csinálni vagy valami hasonlót (paprikás krumpli vagy bab), és akkor gondolom fejenként olcsóbbra jönne ki, mindenki ugyanazt enné.
Emellé még extrába gondolom lenne pár alap, mint melegszendvics, kávé is pluszba, ha valaki még éhes.
-
nLali
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
A tulaj lesz bent. Megkért, hogy ne vigyünk enni máshonnan.
Sorry. Én nem fogok felügyelni senkit. Nyílván nem veszem el senkitől az ételt.
Én a magam részéről ott fogyasztok majd melegszendót, somlói galuskát vagy ami lesz. De értem a problémát. Sokan messziről, tulajdonképpen egész napra jönnek és kéne valamit enni. Dolgozok az ügyön, hogy a lehető legtöbb embernek komfortos legyen. -
-
nLali
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
Nem találtam. Pár méterrel arrébb lenne egy művház, sok bérelhető teremmel, de nincs szabad hely. Szalagtűzők, fellépések, táncpróbák, stb...Olyan helyet kerestem, ahol csend van.
Ezért lett a kávézó\étterem. Nyitvatartási időn kívül egy viszonylag csöndes helyen.
Hidegtál - Sültestál rendelési lehetőség van.
Melegszendót is készítenek állítóleg és a szoktak tartani süteményeket is.
Ezért is dolgozok kicsit a létszám növelésén. Ne bérletre menjen el a pénz, inkább kajára.
-
nLali
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Unortodox süti nincs a kínálatban
-
nLali
őstag
Csak a pénz.
Én szeretném, hogy még kicsit többen legyünk.
Szuperek vagytok, nem fogok beégni. Lefoglaltam a helyet, reméltem hogy meglesz a rávaló
Még van a tárban néhány jelentkező, akik még nem írták be magukat. Az még 5 fő kb. Illetve még dolgozok további jelentkezőkön is. -
Úgy látom összejött a pénz és megfelelő számú résztvevő..
-
Remus389
veterán
Beírtam magam is 5000-rel, mint mondtam külföldön voltam (Darmstadt) és nem voltam benne biztos hogy az almás telefonnal jó ötlet beírni magam.
Ha jól értem csak 1000 forint hiányzik már, azon már ne múljék, ha többen nem jelentkeznének akkor kipótolom neked készpénzben, tehát tekintsd elintézettnek.
-
lapalapa
őstag
Még 11eHUF hiányzik a bérleti díjhoz!
Aki jön, írja be magát.. -
nLali
őstag
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Az én nejem tegnap jelezte, hogy eljönne velem. Szerencsére érdekli és gyalog csak ~200 méterre lakom. Haza is tud menni amikor unja.
-
nLali
őstag
Csináltam egy fotót, hogy lássátok a helyet. Asztalokat, székeket lehet kicsit pakolni.
L alakú a terem. A fotón látható kávézó rész a kisebbik.
A képen nem látszik az étterem rész, ami nagyobb, több asztallal és székkel.
-
chubii
senior tag
Én egyelőre töröltem magam. Ha még időben lennék és változna a helyzet, akkor visszaírom magam, de mindent összevetve húzós lenne a nap ilyen távolságból.
Jó találkozót Nektek
-
bitrograde
senior tag
Az ember költ a hobbijára. Én szívesen beszállok.
-
nLali
őstag
Elkezdtem ebben a táblázatba beírt neveknek és ebben a topikban valaha aktív tagoknak pm-et írni a találkozóval kapcsolatban.
Sajnos a ph motor lekorlátozott a túl sok egyforma üzenet miatt, de holnap folytatom, megyek visszafelé. Olyan tagoknak is szólok, akik évekkel ezelőtt voltak.
Szerintem jó lesz.
Remek ötlet Berci.
Kiegészítem a táblázatot egy ilyen oszloppal.
Valamiért egy sima SUM fügvényt nem tudok betenni...Help pls -
-
nLali
őstag
Egyeztetésig moderáltattam a képet.
Kértem máshonnan ( [link] ) árat. Sajnos nincs szabad napjuk ennyi időre előre, sőt a november 22 kilőve, mert egyéb iskolai ünnepségek lesznek. Hangzavar és ilyesmi...Szóval maradhat a kávézó, de megbeszélni való van.
Az eredeti terv, hogy bemehetünk és majd becsszó fogyasztunk mégse felel meg a tulajdonosnak. mert szabadnapján, nyitvatartási időn kívül miattunk be kell hívnia alkalmazottat, akit ki is kell fizetni gondolom.Lényeg : Szeretne az egész nap kávézó-étterem rész bérléséért és a kedves személyzet jelenlétéért 60 ezer forintot elkérni.
Én mondanám, hogy nosza, vágjunk bele. Azt is írtam nem sokkal korábban, hogy nem szívesen terhelnék át a társaságra bérleti díjat, de 60 ezret én nem tudok kifizetni erre.
Értem a tulaj nézőpontját. 10-20 vevő talán nem hoz annyi pénzt, amiből zártkörű rendezvényt megérné tartani.
Mit javasoltok?
Összerakjuk valahogy? Ha szétdobjuk 20-30 emberre, akkor nem dráma. -
nLali
őstag
Stoppolom a november 22-t.
Legyen Nov 22. Jelzem a tulajnak. -
Nov 22 jónak tűnik
-
RetepNyaraB
veterán
Nov 22 rulz. Kieszem a kávézót a kajájából.
-
nqmad
csendes tag
nov 22 elvileg nekem is jó lehet. Pestről mennék, kocsival. Jöhet velem is 3 ember, akár.
-
nLali
őstag
Lássuk.
Október első felét én elvetném, túl közeli. Adjunk lehetőséget több embernek a felkészülésre.
Okt 23-as hétvége és a Nov 1-es hétvége a tulajdonos részéről kizárva.
November közepe hifi show. Hobbin belül ne konkuráljunk.
Tehát lehet a nov.8 szombat és nov.22 szombat.
Mit gondoltok?
A régi táblázat : [link]
-
-
chubii
senior tag
Lenne valaki még Gy-M-S megyéből vagy az útvonal mentén?
Jól néz ki a hely, fogyasztás nem lenne gond. -
nLali
őstag
válasz
lapalapa
üzenetére
Csend szerintem annyira lesz, amennyire csendben maradunk. Itt egy átlag napsütéses hétvégén sem sokan vannak a téren. Nem forgalmas környék. Pesti szemmel nézve inkább kihalt vidéknek tűnhet.
Október első felét szerintem már engedjük el. Október 23 és November 1 is kiesik. Reálisan inkább egy novemberi szombatra lehetne szervezni.
Ha hidegtálat, vagy sültestálat szeretne valaki, akkor azt jó előre jelezni kéne és szerintem 3 emberért nem hívnak be senkit a konyhára. Akkor biztos kéne vagy 10 embernek kaját igényelni.Ami igénylés nélkül is működhet, hogy mondjuk melegszendó, esetleg süti, somlói galuska, muffin, linzer ilyesmi lehet a kínálatba.
Kávék, limonádék finomak. Fészen ínyenc kávézóként fent van, ha valaki szeretné megnézni jobban. -
Szimpatikus hely. Fogyasztás nekem sem gond.
Az eddigi tapasztalatok alapján én kb. elejétől végéig (egész nap) ott szoktam lenni, szóval egy ebéd, egy kávé, egy fagyi simán belefér nekem is, meg persze innivalók.Csinálhatjuk akár úgy is, hogy rendelünk ebédet és akkor ez is a program része lehet.
-
nLali
őstag
Itt vannak még képek a helyről : [link]
Hidegtálat, vagy sültestálat is készítenének szívesen, de ha nincs ilyesmire igény, akkor melegszendót is tudnak.
Ha jól értettem, beengednék a társaságot, de fogyasztani kéne. Kávé, limonádé, sütike, melegszendó esetleg komolyabb ételek is igény esetén.Mozogjunk ezen a vonalon? Érdekel így valakit?
-
nLali
őstag
Fejlemény van. A művház bérelhető termeiről még nincs árajánlat, majd holnap.
Ugyan abban a parkban, csak 50 méterrel odébb beengednének minket egy kávézóba.
[link] Nézzétek meg, hogy szerintetek alkalmas-e a hely.Wifi és parkoló ugyan úgy van.
Ha többen egész napra jönnének, nem volna kedvetek ott kajálni? Szerintem szívesen vennék, ha a vendégeknek legalább egy része fogyasztana is, ha már miattunk nyitnák ki a helyet.
A terület másik fele étterem, tehát vendéglátással is foglalkoznak. Hidegtálakat és egyéb kajákat is tudnak készíteni esetleg. Mit gondoltok? -
lapalapa
őstag
válasz
bitrograde
üzenetére
Jólvanna, megyek Paksra, ha oda kell
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Előtte este erősítők, fejhallgatók az eredeti dobozba, apróságok külön egy dobozba, aztán ennek keresek valami táskát.

Szerintem aki nem kéri vissza, azon ne agyalj sokat.

Egy (fél) napot bőven ki lehet bírni ezekkel.
Kis lyukak lesznek a csatiknak.