- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Metal213 #4119 üzenetére
Nem tudunk többet annál, mint ami a kézikönyvben van.
Időmérőn minden gyors kör pontot ér és pontot kapsz ha a végén a top3-ban vagy. Versenyen minden kör pontot ér, ahol nincs "incidens" (kör levágás, ütközés), de ezeket a pontokat csak akkor kapod meg ha beérsz időben (vagyis nem DNF van a neved mellett) és pontot kapsz azért is ha a top 10ben vagy. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Metal213 #4054 üzenetére
Köszi
én is úgy gondolom, hogy 3-4 tizedet lehetne még lehozni, az első mérési pont utáni bal kanyart pl engedi a gép szinte teljesen levágni. az több mint 1 tized. utolsó kanyart is elspóroltam az még 1 tized. ja és ez első repülőkör volt, szal a 'gép indított' = következő körben az egyenes végén már láttam a teljes autót a vissza pillantóban távolodni, az megint kb. 1 tized.
majd ha nagyon ráérek összehozom
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Metal213 #3023 üzenetére
Köszi!
Egyszerűen csak a játékból. Ha online vagy akkor a TT menüben leaderboards-nál. Ha nincs meg origibe nem fogod látni és nem is tölti fel ezeket a köridőket! Már pedig az időd nincs fenn és ha valamikor meglesz eredetibe ezeket újra kell futnod, hogy fenn legyél!Én meg azt az oldalt nem ismerem. Ott hol kell keresgélni?
Konkrét link?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Metal213 #3003 üzenetére
Gondoltam én is gurulok pár kört Malájban. Nevetséges ez a TT. Mindenféle segítség nélkül a világ ranglistán 28. vagyok ezzel az idővel. Ha bekapcsolnám az ABS meg TC-t biztos első lennék, mert 2 mp-el jobb lenne, de az már nem az én érdemem lenne. Ez ugyanaz az időm lenne GP-ben ha kikapcsolnám a gumi- és üzemanyag szimulációt, de ennek mi a franc értelme lenne? 6-7 mp-el gyorsabb legyek a legendeknél? Nem élvezet.
Maradt még benne 2 tidezed tuti: 1:29:773
Ennyit a TT-kről!
-
polonic
félisten
válasz
Metal213 #2795 üzenetére
Pedig a doboz hátoldalán is rá van írva figyelj olda. A kézikönyv hátulján, ahol van a kód, ott is ott van, közvetlenül a kód alatt. Azért ezt nem észrevenni.
Konkrétan az, hogy nem elérhető minden országban. Aztán az is, hogy nézd meg, az országodban támogatott-e a live, mielőtt beírod a kódot. A mielőtt szó ráadásul alá is van húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest