- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Metal213 #4119 üzenetére
Nem tudunk többet annál, mint ami a kézikönyvben van.
Időmérőn minden gyors kör pontot ér és pontot kapsz ha a végén a top3-ban vagy. Versenyen minden kör pontot ér, ahol nincs "incidens" (kör levágás, ütközés), de ezeket a pontokat csak akkor kapod meg ha beérsz időben (vagyis nem DNF van a neved mellett) és pontot kapsz azért is ha a top 10ben vagy. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Metal213 #4054 üzenetére
Köszi
én is úgy gondolom, hogy 3-4 tizedet lehetne még lehozni, az első mérési pont utáni bal kanyart pl engedi a gép szinte teljesen levágni. az több mint 1 tized. utolsó kanyart is elspóroltam az még 1 tized. ja és ez első repülőkör volt, szal a 'gép indított' = következő körben az egyenes végén már láttam a teljes autót a vissza pillantóban távolodni, az megint kb. 1 tized.
majd ha nagyon ráérek összehozom
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Metal213 #3023 üzenetére
Köszi!
Egyszerűen csak a játékból. Ha online vagy akkor a TT menüben leaderboards-nál. Ha nincs meg origibe nem fogod látni és nem is tölti fel ezeket a köridőket! Már pedig az időd nincs fenn és ha valamikor meglesz eredetibe ezeket újra kell futnod, hogy fenn legyél!Én meg azt az oldalt nem ismerem. Ott hol kell keresgélni?
Konkrét link?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Metal213 #3003 üzenetére
Gondoltam én is gurulok pár kört Malájban. Nevetséges ez a TT. Mindenféle segítség nélkül a világ ranglistán 28. vagyok ezzel az idővel. Ha bekapcsolnám az ABS meg TC-t biztos első lennék, mert 2 mp-el jobb lenne, de az már nem az én érdemem lenne. Ez ugyanaz az időm lenne GP-ben ha kikapcsolnám a gumi- és üzemanyag szimulációt, de ennek mi a franc értelme lenne? 6-7 mp-el gyorsabb legyek a legendeknél? Nem élvezet.
Maradt még benne 2 tidezed tuti: 1:29:773
Ennyit a TT-kről!
-
polonic
félisten
válasz
Metal213 #2795 üzenetére
Pedig a doboz hátoldalán is rá van írva figyelj olda. A kézikönyv hátulján, ahol van a kód, ott is ott van, közvetlenül a kód alatt. Azért ezt nem észrevenni.
Konkrétan az, hogy nem elérhető minden országban. Aztán az is, hogy nézd meg, az országodban támogatott-e a live, mielőtt beírod a kódot. A mielőtt szó ráadásul alá is van húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged