- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5297 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem én is enyém igaz nekem nem nagyon szokott ledobni
Bár a ping néha nekem is sok főleg ha megy torrent -
--Lorant--
aktív tag
ahamm bisztos ez a gond nálam ,, a PING itt már naon kaka, ez lehet a magyarázat nem?
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
[link] ez szar ugye? nem tudom azért kérdezem,de meg menyi kellene a minimumnak lenni hogy ne dobjon ki?
-
--Lorant--
aktív tag
Hát igen ezért mondom hogy ez komplikált,mert én nem matatok futam közbe. Ez lehet az igaz hogy kiadtak egy fél kész verziót! szar....k bele.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
elkezdtem tolni a VB-t experten. minden segítség off, pit limiter, box manual..
valenciában járok, kijövök a boxba, az egy dolog hogy magától lövi be a speed limitert és magától kormányoz... de amikor jövök ki a boxból kurvára nem lövi ki a 100-as limitert a 2. kanyarig és még mielőtt kilőné, jönnek a feliratok: illegal blocking, warning, DQ... és hiába nyomkodom a limiter gombot a G25-ön, baszik reagálni. ez eddig oké volt, mert soha nem volt miatta DQ és mindig le tudtam dogozni azt a hátrányt amit azzal szedtem össze, hogy a kivezető köröm első részét 99km/h-val görcsöltem mire kikapcsolt a kurva limiter..
szóval mi a büdös mocskos retkes k*rva ***** f***át kell csinálnom hogy én vezéreljem a limitert??
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5292 üzenetére
Esős német nagydíj előtt már tudtam, hogy ki fog fagyni a játék. Ha a LIVE-ban olyankor matatok, vagy kapok üzenete, amikor autosave van pl, a következő játéknál, mikor betesz a pályára egyszerűen elszáll a játék. Onnan veszem ezt észre, hogy a LIVE világoskék háttere totál sötét kékre vált, ami azt jelenti, hogy szevasz, el fogok szállni.
Bocsi ezért a tegnapi nap folyamán, de ezzel tényleg nem tudok mit kezdeni -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5291 üzenetére
Instabil szar csúnyán mondva, az f1-el együtt, nem foglalkoztak a multival, csak összecsaptak valamit, hogy legyen, kétlem, hogy a netem gyenge lenne, hiszen 30 megás, és 20 mega a feltöltés, és az mindig meg van.
Például a live nem szereti, ha futnak a windows-on más programok, msn-t főleg nem szereti
De ezt is csak az F1-nél csinálja, más játéknál sosem volt eddig problémám. Szóval a véleményem szerint csak összecsapták... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5289 üzenetére
De érted azt nem értem ha pl.valami külföldinek a szerójára megyek onnan nem dob ki,ha pedig anyira gyenge hogy lagol de akkor sem csak lagol. Ha magyar gyerek szerójára megyek ,vagy be enged vagy nem.de a végén ledob!tegnap is se szó se beszéd csak good bay,teszem hozzá 1 autót láttam lagolni.csodálkoztam is,h.milyen fasza most a net,erre bammm. akinek jó a netje annak jó,hát nekem szar.de csak a gyengébb szerveren?valószinü,gondolok az én esetemre.és steady74re mivel követtem őt
mindig ha őt dobta akkor engem is. namind1 ez komplikált.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5289 üzenetére
Később engem is levágott, amikor a boxban kell várakozni. Tiszta vicc ez a LIVE.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5286 üzenetére
Egyébként nem csak te fagytál, én is, nem is egyszer, szarakodott a live, ok nélkül megszakadt a kapcsolat, de a netem az végig volt. No comment...
Egyébként valóban jó meccsek voltak -
Rolly Dy07
senior tag
Köszi mindenkinek a meccset!
Jó volt látni Steady74!
-
--Lorant--
aktív tag
Hája,nekem is tetszett nem számolva a szilverstoni 1o.kör utolsó körének utolsó előtti kanyarjában a kifagyást. azt követően Hockemhaimba 4.körbe? keztem besz..r..ni. ha nem fagyott folna akkor tovább maradok én is,de hát tél van és kitartóan fagy
-
ftomi74
tag
Kössz a ma esti játékot, jó versenyek voltak!
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5281 üzenetére
én fent vagyok!
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Sikerült meglepnem Kimi1233 -at egy szenzációs qualifikációs körrel Koreában.
A futam már nem sikerült olyan jól, mert kicsúszott előlem Snooky 1337, a falról visszapattant az autója pont elém és telibe vertem.
Sajnos ezért boxutca áthajtásos büntetést kaptam és csak a 2. helyet sikerült elcsípnem. -
Rototti
senior tag
válasz
whabaky #5274 üzenetére
A progiban nem nagyon, minden 100%-on van, de a középre húzás elől kivettem a pipát. (és persze engedélyezem, hogy a játék állíthassa az értékeket)
A játékon belül lőttem be igazán.Ha rendesen felraktad a logi drivert, úgy ahogy az utasítás írja, akkor nem tom, hogy mi lehet a gond. Jó op. rendszert választottál a logi honlapján?
-
whabaky
tag
válasz
Rototti #5273 üzenetére
Igazából azt, hogy Te állítottál-e a gyári, Logitech progiban valamit, vagy csak a játékban állítottál valamit?
Kicsit más téma... nem rég raktam újra a gépemet és most nem világít a led a kormány közepén. Jó, persze, ez nem számottevő, de valami driver hiba lehet, vagy valami hasonló. Force feedback-et és egyéb beállításokat sem érzékel (előző telepítésnél minden OK volt)
Úgyis nemsokára újrahúzom a rendszert, úgyhogy akkor talán már jó lesz és a beállításokat is érzékelni fogja. Mondjuk így minden nemű force feedback és egyéb társai nélkül kicsit fura vezetni, lehet majd a vezetésem, időim is változni fognak, ha újra jól fog működni -
NOD
senior tag
Heló. Beirom ide hátha tudja valaki a megoldást.
Alapbeállított kocsival megyek (illetve automata váltó, pit limiter on).
A boxból való kiálláskor igy semmi gond nincs. Felgyorsit jo tempóban 100-ra majd kiérve a pályára már ahogy én nyomom. De ha megváltoztatom a kocsi beállitást erre (más nem változik) Csak példának, egy azok közul ahonnan én probálgattam.
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1
Balance: F 48% - R 52%
Pressure: High
Brake Size: Small
Ballast Distribution: F 80% - R 20%
Front Anti-roll Bar: 2
Rear Anti-roll Bar: 7
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 5
Rear Spring Stiffness: 6
Gear 1: 124 kph / xxx mph
Gear 2: 152 kph / xxx mph
Gear 3: 182 kph / xxx mph
Gear 4: 213 kph / xxx mph
Gear 5: 246 kph / xxx mph
Gear 6: 280 kph / xxx mph
Gear 7: 318 kph / xxx mph
Throttle map: Fast
Fuel: N/A
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.00
Toe front: 0.09
Toe rear: 0.35Na ha ezt állitom be akkor szenved a boxban és gyök 2-vel tud csak kimenni a boxból. (100-ra is alig tud felmenni) olyan mintha fölöslegesen pörgetné. (nem váltógond mert minden beállitásnál ahogy az alapnál is, a 100 még benne van az 1-es tartományban.
-
whabaky
tag
Itt ahogy elnézegetem az időket, nagyon megy Nektek
Mióta kiadták, azóta toljátok? Mennyit nyomattátok csak a TT-ket?Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van aki Logitech Driving Force Ex-el tolja?
-
válasz
--Lorant-- #5265 üzenetére
Az autó beállításaira gondolok.5268
Pls. Ide vagy pm-be is jöhet.Ez csak azért kell hogy megnézzem azonos beállítások mellett tudok e hasonlót menni.
Ma szórakoztam még vele akkor lementem 1:23.2xx-re de ennél lentebb nem sikerült, ezért gondolom hogy talán a kocsi beállításában van a cicakóku.
Persze simán lehet hogy bennem van csak ennyi -
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #5265 üzenetére
Mire gondolsz?
-
válasz
--Lorant-- #5252 üzenetére
adsz egy setupot?
-
ftomi74
tag
Jó kis Istambulon vagyok túl, gyepáltam végig a 20%-oson Vixent, de nem adta az 1. helyet, frankó volt
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5259 üzenetére
Jó az a Silverstone, arra majd rápróbálok egyik nap
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5260 üzenetére
kösz, de azért annyira nem vertelek szét, te sem mentél rossz időt
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5259 üzenetére
Naháát ,most jól szét vertél!! nekem az a max,GPben mentem 21.2xx de fene se tudja,hogy miért TTbe nem tudok szal Gratula!!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5255 üzenetére
Nem kell ahhoz durván kanyart levágni, hogy megkapd az érvénytelenítést! Egy adott pályán vannak olyan helyek ahol ha az egyik kerék átlépi a rázókövet megkapod az érvénytelenítést, pár száz méterrel arrébb majdnem egy kocsi szélességgel átléped és csak aztán fenyít meg.
Azokon a helyeken, ahol keményebben büntet, érthető módon a TT-ben óvatosabb vagy, kisebb sebességgel kanyarodsz, mint pl a GP-ben, ahol ezen a helyen még a durvább kanyarlevágás is csak egy figyelmeztetéssel jár.
Hungaroring sikánja jó példa erre, az a rövid S kanyar sokáig kellemetlenkedett TT-ben, míg GP-ben kizárólag arra kellett vigyázni, hogy ne dobjon meg a domború kő. -
ftomi74
tag
TT-ben pályától függően 3-4mp-el lehet jobbat menni mint "full sim"-es GP-n ugyanazzal az autóval. Montreal ami kicsit kilóg nálam, mentem már 12.9-et GP-n és csak 10.5-em van TT-ben (mondjuk olyan sokat nem próbálkoztam vele)
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az "érvénytelenített kört" a TT-ben kapod, ami elég nagy érvágás, mivel abban az a lényeg, hogy jobb időt menjél, de természetesen jogos, hogy elveszi.
A "Figyelmeztetést" meg GP-ben kapod, ami csak FIGYELMEZTET, ami kb egyenértékű a semmivel...
A játéknak nem az a lényege, hogy mindig, minden körülmények között (by alkeszkosz) levágd a kanyarokat, de ha neked ez, akkor ott az NFS!
Az utolsó mondatodat nem értem, hogy lehet GP-ben jobb időt menni eső alatt, mint szárazon TT-ben?
Egyébként javítsatok ki ha tévedek, de eddig mindenki azt mondta, hogy TT-ben sokkal könnyebb jobb időt futni, és feltételezem, ez mindenkinek a magán véleménye volt.
Minden esetre érdekelne, hogy futsz te a száraznál jobb időt esőben, ráadásul GP "módban", szerintem ott valamit benéztél... -
fagy53
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5253 üzenetére
"Érvénytelenített kör" vs "Figyelmeztetés"
ha ugyanazon a helyen ezt kapod, melyik a szigorúbb?
Amit megtehetsz itt, azt nem teheted meg ott és ez bizony számíthat a köridőnél. Monacoban mentem vizes GP-n jobb időt, mint a sokat próbált száraz TT-n, nem voltam észnél, a magyarázat pedig csak ez lehet.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5249 üzenetére
Viszont szigorúbbak a feltételek, mentem GP-ben jobb időt mint TT-ben!
-
-
GuruZone
őstag
Cockpitet vegyenek! [link]
-
-
dokee78
félisten
Hát lehetett volna kicsit szimulátorosabb is.
-
Steady74
addikt
-
ftomi74
tag
Volt nekem is egy jó időmérőm Vasárnap
(Melbourne) -
whabaky
tag
válasz
--Lorant-- #5239 üzenetére
Ez Melbourne?
Hát óriási grat, az a fél másodperc az azért odavágvégeztem a vizsgaidőszakkal, úgyhogy mától én is többet leszek fent
-
--Lorant--
aktív tag
Teszek már egy képet hogy megtörjem a csendet!
-
Trihorn
tag
válasz
Unbaised-Ben #5234 üzenetére
Egyetértek..
Tegnap sajnos többször is kifagytam de rájöttem miért, úgyhogy mára korrigálom.. kb. 5 től már leszek, úgyhogy tőlem szaggathatjuk azt az aszfaltot. xD
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ma is össze kéne hozni egy kis aszfaltszaggatást!
Ha elegen vagyunk, én támogatnám az időmérést is, nagyon hiányzik szerintem, nem azt mondom, hogy minden futam előtt kéne, de szerintem hangulatos az is... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5220 üzenetére
Hát én nem ezt vettem észre. Monaco-ban a Rascesse kanyar előtti sikánnál valaki kiütötte a kamera tartó bóját a pálya közepére. Úgy aláakadt a kocsinak, lezúztam az aero elemeket a kocsiról, még az eget is megkémleltem. Szal a törmelékek meg defektet tudnak produkálni.
-
MontyCrew
senior tag
Hát használtba azért nem szívesen vásárolnék, ki tudjam iylen idegbeteg használta, aztán egy rossz kanyar után verte szét
-
Steady74
addikt
válasz
MontyCrew #5226 üzenetére
kinőni?? ugyan már
36 éves vagyok, és nem nőttem ki belőle
Sztem nem sok változás van, ami a konkrét játékélményt befolyásolja. Nekem a játékok betöltése lett sokkal, kb 10X gyorsabb dx11 ben, de nem sokat érek vele, mert multiban általában fél percet várok a többiekre, mikor bedob a garázsba
-
MontyCrew
senior tag
köszi köszi, kár hogy billentyűzettel esélytelen multiba jó eredményeket elérni, így marad az SP, de iszonyat bejövős a játék
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5220 üzenetére
hehe
én majdnem tengeribeteg lettem mikor f1 után áttértem a gridre, valóban olyan az érzés, mintha egy ladikot vezetnél, billeg, inog, még egyenesbe se tudtam menni veleAztán ráéreztem, csúsztatni kell a szekeret ott rendesen, nem mint az f1ben, ahol fordul szépen az autó. a korábbi idejeimhez képest + 1-3 mp-cel vagyok lassabb
-
MontyCrew
senior tag
hi, a patch telepítése után egyből átrakja dx11be vagy azt nekem kell manuálisan átálítani? mert a menüben nem találtam semmi féle állítási lehetőséget!?
-
--Lorant--
aktív tag
fuuu mentem 3kört Gridbe Hát az valami brutál,aszt csak billel tudom XD de ezzel a szar kormányal de amugy is fos lehet az irányitás mert F1 ben ahogy mozditom ugy fordul ,,itt meg mint a Hajóó billre meg nem térek visza,amit kurvára nem tapasztaltam még f1be ha rámegyek valami alkatrészre mintha misem történne,az azért hiányzik 0-1 Grid javára.
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5213 üzenetére
Ha a játékot akarod dx9-re állitani:
My Documents\ My Games\ Formula One\ HardwaresettingsNyisd meg a hardware_settings_config fájlt és írd át ezt a sort: “<directx forcedx9=”false” />” "false" helyett "true"
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #5215 üzenetére
de mindjárt benézek hogy megvan e a nickem még,vagy már a game sem indul?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5205 üzenetére
Vagy hogy lehet aszt hogy most a 9est használlod vagy a 11est? Direktx
-
--Lorant--
aktív tag
Tudja valaki hogy hol talállom a direkt x 9 et vagy 11 a pc-n? útvonalat kérnék,
-
Unbaised-Ben
senior tag
kb 15 perc múlva a rajtrácson?
-
Dózer
tag
Jó kis futamok voltak...
Kár, hogy laggoltam... Itt kérek bocsánatot amiért engem később rajtoltatott -
ftomi74
tag
Jók voltak a ma esti versenyek, köszi mindenkinek - elég sokan összegyűltünk!
-
HPC
tag
Kemény volt Montreal köszi!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5204 üzenetére
Ja amúgy én is fékezek az apexig csak lehet nem olyan durván. Csak half sizeban veszek, mert akkor iszonyat sok helyet foglalna. 10 körös verseny így vagy 10 giga körül lehet. Aztán innen megy a gyúró-kelesztőbe.
Később leszek!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5203 üzenetére
Én is szívesen vennék videókat, mert elméletileg bírnia kéne a gépnek, de 1 versenyt ha felveszek, az nálam 50 giga minimum, persze ha FullHD veszem. Ezért is kérdezném azt Rolly, hogy te milyen felbontás és grafika mellett veszed fel?
A videó alatt, észrevettem azt, hogy én sokkal agresszívebben vezetek, többet csúsztatom a farát a kocsinak, és fékezés közben már kanyarodok többnyire, ahol muszáj, stb...
Ezzel szemben te "láthatatlanul" vagy gyors, mész tök egyenletesen.
Mondjuk ezt az észrevételemet látni is tökéletesen a gumikopáson, amit ugye mindig említjük a másiknak, kinek hogyan állnak a gumijai.
Én egy picit jobban koptatom a gumikat egyébként.Steady74: Köszi
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ftomi74 #5201 üzenetére
Kösz mindenkinek.
FRAPS-ot 90%-ban jól bírja, de rájöttem, hogy ha 12-en vagyunk akkor jobban szarakodik. Lehet még a net is beleszól egyenlőre. Még így is megy többnyire 30 fps-el a felvétel a pocscolya fixel együt. Volt már nem egy futam, amit a beakadása miatt buktam, de itt a versengés a lényeg. Ja és csak DX9 alatt, mert DX11-nél leesik akár 15 FPS-re is folyamatosan.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5189 üzenetére
Grat a vidihez!
-
ftomi74
tag
Jó a video!
Hogy bírja a géped a frapsot, nekem szinte diavetités van ha elinditom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest