- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
igen, az f1-es példánál (és ennél a játéknál) maradva, ami szerintem ütne és már előbb is írtam:
megcsinálni visszamenőleg is szezonokat és folyamatosan az újakat... plusz a hozzá tartozó sofőrprofilokat/autókat, stb-t...szerintem a játék kinézetével nincs baj, évekig meg fogja állni a helyét
kis optimalizálás még ráfér azért... de ezeket leszámítva szerintem lehetne rá építeni dlc-kkel... éves szinten jöhetne mondjuk 1 nagy dlc az új szezonnal és 2-3 kisebb, amivel kapcsolatban lehetne végezni felmérést, hogy mit szeretne igazán a nép... szerintem mókás lenne mondjuk egy '98-as szezont letudni... a játék nagy része kész, innentől már csak legózás lenne egy új szezon elkészítése: profilok elkészítése piti munka, kocsik fizikájának beállítása apró szöszölés, a modellek elkészítése kicsivel több, de megoldható... ott lenne több meló, ahol eltérések voltak a pályákkal kapcsolatban, de szerintem ez sem tartana sokáig... és egy ilyen max 10-15$-os áron forgalmazott dlc-ért még én is adnék szerintem pénzt... visszahozhatná könnyen a befektetett összeget 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kis optimalizálás még ráfér azért... de ezeket leszámítva szerintem lehetne rá építeni dlc-kkel... éves szinten jöhetne mondjuk 1 nagy dlc az új szezonnal és 2-3 kisebb, amivel kapcsolatban lehetne végezni felmérést, hogy mit szeretne igazán a nép... szerintem mókás lenne mondjuk egy '98-as szezont letudni... a játék nagy része kész, innentől már csak legózás lenne egy új szezon elkészítése: profilok elkészítése piti munka, kocsik fizikájának beállítása apró szöszölés, a modellek elkészítése kicsivel több, de megoldható... ott lenne több meló, ahol eltérések voltak a pályákkal kapcsolatban, de szerintem ez sem tartana sokáig... és egy ilyen max 10-15$-os áron forgalmazott dlc-ért még én is adnék szerintem pénzt... visszahozhatná könnyen a befektetett összeget