- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
ha már pang a fórum, itt a nap képe
Kigurulok a box-ból versenyre felkészülve, erre elmegy a hang, és az autók eltűnnek, ahelyett, hogy bemutatna 3 autót, utána jön a fos színű kép, és se kép, se hang.
Megjegyzem, bajnokságon történt(hol máshol), ahol még 2 társamnak is ugyanaz volt a problémája, + 1 nem tudom miért, de kifagyott. 12-4=8, és ez még csak a rajt...
Köszönjük Codemasters (ejtsd: Kódmesterek)!
-
polonic
félisten
válasz
Neoteric #5594 üzenetére
Vannak olyan játékok, amik dobozosak, steamen aktiválsz, ott lesz a játék listában.
Az f1 nem ilyen, a dirt2 sem olyan. Azt is csak azért lehetett megcsinálni, mert videókártya mellé csomagolták a dirt2-t. Ilyen kuponokat nem lehet kapni (csak úgy, ha valakinek nem kell és hasznot akar húzni belőle). Steames F1 key nincsen. Mert nem adták semmi mellé, mint a dirt2-t. -
Neoteric
addikt
válasz
polonic #5592 üzenetére
Tudom, hogy a mezei F1-et nem lehet aktiválni, pont azért írtam oda, hogy Steames key kell nekem.. Van pár olyan játék amit lehet aktiválni Steamen, és én pont ilyen kupon kódra gondoltam, mint amit te is írtál. Azokat mindet lehet aktiválni, függetlenül attól, hogy only Steames játék vagy sem.
-
polonic
félisten
válasz
Neoteric #5588 üzenetére
Igen, kapható. De ez nem azt jelenti, hogy ott tudod aktiválni.
Csak azokat lehet, amik a steam védelmét használják. Van is egy lista a steam oldalán valahol, hogy melyek ezek a játékok.
Maximum úgy lehetne steamen aktiválni, mint a dirt 2-t, amit ajándékba adtak egyes videókártyák mellé kuponként. De ez is egyedi dolog. Mert a dobozost egyáltalán nem lehet steamre beaktiválni. F1-ből meg nem készült ilyen kuponos dolog, én nem tudok róla. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5587 üzenetére
King of the noobs
Nooblord
Bastard
Crasher idiot
Cheater
Drive like a shemale
és még lehetne fokozni, de ezt mindenki ismeri ..i.
Kár, hogy itt nincs olyan on line chat mint a GRID-ben volt, mert a barmokat ott jobban lehetett oltani, és ami nem utolsó, hogy ha valakivel kiszúrtak, és jelezte, azonnal látta mindenki,és onnantól indult a vizsla effektus -
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
Jó áron nincsen valamelyikőtöknek eladó Steam-en beregisztrálható F1 2010 Key-e?
-
Nagymelák
senior tag
Egy kérdésem lenne a nevemet a Live-n meglehet változtatni valahogy?
-
Steady74
addikt
válasz
Nagymelák #5579 üzenetére
Sajnálatos jelenség, a játék megjelenését követően hónapokig nem voltak ilyen p@rasztok a neten... de most már egyre több. Az is idegesítő, hogy időmérőn, ha gyors körön vagy, esze ágában sincs félre állni, versenyezni kell ott is..
Tegnap egy német gyerek keserítette meg SPA-ban így az életemet, de sikerült kilöknöm (), igaz kaptam egy 5 rajthelyet büntit, de a startnál gyorsan behoztam azt az 5 helyet
-
Nagymelák
senior tag
Nemrégen kezdtem játszani a neten,szerintem elg jól megy mert carrier módban sokat nyomtam és eléggé megtanultam a pályákat.De tegnap nagyon felbosszantottak a neten,Vaenciai verseny volt jó volt a rajtom második helyen fordultam,az egyik kanyarban rövid féktávot vettem és batudtam bújni az első helyezett mellé,nem értünk össze,nem szoritottam ki volhelye rendesen,elszúrta a kanyart valószínű mert visszaesett a harmadik helyre.Mentem a saját tempómba elég előnyöm volt nem kellett kockáztatnom.A következő kör közepén viszont meglepetésemre az emberke ott áll az ideális íven,nem értettem mi lehet vele,nem vettem vissza a tempót csak kihúzodtam a poros ívre,legnagyobb meglepetésemre mikor oda érteme elkezdett felém húzni,szerencsém volt mert csak a kocsi jobb hátulját kapta el,nem csúsztam ki de kellett rendesen korrigálni hogy forogjak meg.Mentem tovább akövetkező körben ismét ez várt rám,de akkor már nem úsztam meg,oldalról belém jött Én pedig a falban kötöttem ki.De ez még nem volt elég úgyált meg mögöttem hogy nem tudtam tovább menni,előttem a fal mögöttem Ő,egy ideig ott tartott,de akkor már mindegy volt mert a második megelőzőtt.Mentem volna tovább de elém jött és igyekezett feltartani,lassitottam míg az utolsó kanyargósrészre nem értünk ott elkezdtem csalogatni a pálya jobb oldala felé,jött is,Én pedig teljes gázt adva a bal oldalán elhúztam,így tudtam beérni.Egy nyert futamot rontott el nekem.
Azt kérdezem mi értelme van ennek?Ha így tud csak játszani akkor minek áll neki?
Az ilyen ember nagyon elrontja az élményt. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5577 üzenetére
Meg azt vettem észre, hogy az a CrazierRex vagy ki a tököm, gyanúsan jó köröket megy mindegy milyen a gumija. Kivéve esőben. Ez is érdekes. Lehet hogy szar vagyok, de friss lággyal a kopott kemény ellen 1,5s-el azért nem kéne lemaradnom. Mert hogy Spa-ban is ez volt. Mindegy, csak nagyon fura a jó tapadása.
-
picur220
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5573 üzenetére
Sokat esik az FPS online az offlinehoz képest?!
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5573 üzenetére
Már beüzemeltem egy mikrofont, csak nem jutott eszembe elindítani mumbl-t. Remélem ez már működni fog.
Amúgy a srác valószinüleg nem csalt, ez az amit meséltem, hogy van egy ligatársamnak is (nem mindíg, attól függ ki hostol), CM-el levelezett az ügyben azt mondták neki lag miatt csinálja ezt a játék. Persze én is csak arra hagyatkozom amit ő mondott. De szerintem ha csalna nem pörögne gyorsabban az órája.
Nekem nem kell hogy mindenki magyar legyen, van jó pár külföldi a friend listánkon szerintem aki normálisan játszik.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
picur220 #5571 üzenetére
áhh, itt konkrétan csak egy lobby van, meg egyéb beállítások, azt szevasz. Nem vitték túlzásba a multi fejlesztését, se spectator, se chat, se semmi... pl a grid játékba ilyen alap dolgok megvoltak, és az is codemasters fejlesztők csinálták, csak hát ugye nem volt elég idejük ezt fejleszteni, talán majd a 2011-be.
Ma egyébként találkoztunk egy cheater-rel, aki mindenkit megelőzött, és kilökött a pályáról, és úgy nyert előttem, hogy kapott +50 másodpercet 10 kör alatt. No comment
ftomi74: Azért elég ritkán jön össze ennyi magyar játékos
, de igazad van, ezért is lenne jó, ha te is feljönnél mumblira
-
ftomi74
tag
Ma is összejöttünk páran
Viszont tele a tököm a marhákkal.
Szerintem ha már vagyunk hatan-heten (és ennyit friends invite-al simán összehozunk) nem kéne beengedni a mozgó akadályokat, akik a verseny kimenetelébe kizárólag azzal szólnak bele, hogy kit löknek ki az 1. körben (nem ritkán szándékosan). És játszhatnánk normál beállitásokkal. -
picur220
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5568 üzenetére
Itt nincs olyan, mint LFS-ben, hogy mondjuk egy szerora csak az adott pályán adott köridő alatt futó embereket engednek be? Nem rossz megoldás, mert ugye ezek általában gyíkok és nem tudnak egy értelmes kört se menni
-
Steady74
addikt
válasz
GRID-ben, ilyen esetekben kollektív hajtóvadászatot szoktunk indítani a renitens elemek ellen
-
HPC
tag
válasz
Az ilyenek miatt nem lehet csak úgy leülni és élvezni a játékot!
Teljesen megértelek és kezd bennem is hasonló ösztön kialakulni!
-
Unbaised-Ben
senior tag
Mostanság elegem van az agresszív, lökdösődő, leszorító g****-ből, így mostanság nem ők szívatnak engem, mert én szívatom vissza őket azonnal, és ez engem egy kicsit boldoggá tesz
. Pár napja már "sportot" űzök abból, hogy ha megszívat valamelyik vagy csak akarna, csúnyán beleessen a hibájába
Egy két eset:
- vár 1 kört, hogy utolérje az élmezőny, lekörözném, vár az egyik oldalon(poros íven), megyek az ideális íven, ő elém rántja a kormányt, én meg az ő oldalára, mivel számítok arra, hogy elém vág.
És így szépen helyet cserélünk, ezután jön a szélárnyékomban, én lehúzódok előtte, és fékezek, ő elmegy.
Ez után 2 lehetőség szokott lenni, vagy kilép a szerencsétlen, vagy még szórakozik, ha szórakozik, megtolom egy kicsit féktávon, azt szevasz- a másik az, amikor harc közben, egyenesben(!!), szánt szándékkal leszorít a pályáról (utolsó körben általában), OTT, ahol 5 autó elfér, szóval direkt csinálta, az azt következő kanyarban megtolom egy picit féktávon, így egy kicsit kiment a pályáról, szóval egyáltalán nem volt durva lökés...
2 kanyarral később fékezés nélkül belém akar jönni, de ghost car lett, így nem tudott belém jönni. És így belecsapódott a falba
Persze később neki áll feljebb, h mit képzelek... Adott is report-ot a szerencsétlenA lényeg, hogy mostantól próbálom móresre tanítani az ilyen szerencsétleneket.
Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de már unalmas az, hogy elkúrja egy fair play-től mentes "versenyző" a szórakozásunkat. -
MZsoltee
veterán
Hellosztok, meglett a játék! UNZsoltee néven megtalálható vagyok a játékban!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5555 üzenetére
látom indulnak a ligák bajnokságok
(engem egyből már kitettek
)
de érdeklődnék ,hogy ti találtatok megoldást a Force India bugra ? Ha nem akkor kollégának nagy szopacsa lesz -
hermanyi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5544 üzenetére
Legal Beku a live nevem de sajna nem nagyon van időm játszani
-
pcguru1
őstag
válasz
Rolly Dy07 #5557 üzenetére
Nem kell leforditani van amit megértek,csak nem mindig figyelek arra amit mondanak ezért lett volna jó ha az is magyar
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5557 üzenetére
Csak fejből amire emlékszem, mert nem nagyon karrierezem.
Engine, breakes and racing tyres is on optimal tremperature. - A motor a fékek és a gumik megfelelő hőmérsékleten vannak.
The engine is too hot. - A motor túl meleg.
Amikor szárad a pálya szokta mondani, hogy hamarosan felteheted az intermediate gumikat, de ezt most nem tudom neked leírni.
Amikor előzgetsz mondogatja, hogy "gyerünk most a következő xy versenyző következik".
Ha rosszul írtam valamit bocsesz. Amúgy ha fan vagy ezeket meg kell hogy értsd. Kicsit tanuld meg az alap kifejezéseket az F1-ben és nem lesz gond!
Mire még emlékszem a boxban:
Let's fire the engine! - Gyerünk a motort beindítani!
Fuel load change it! - Üzemanyag szintet átállítani.
To Change tyres! Kereket lecserélni. -
Steady74
addikt
Este lesz valaki? Úgy néz ki lesz egy kis időm gurulni, kb 22:00-től.
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #5556 üzenetére
Amit Lorant linkelt most az all assist off!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pcguru1 #5553 üzenetére
Figyu ne haragudj, de azt se érted, amikor azt mondja "engine, break and racing tyres optimal temperature" vagy valami ilyesmit is szokott mondani, amit amúgy látsz a hőtérképen? Most fordítsam le? Vagy azt, hogy "Engine is too hot! Válts hamarabb!" Látod van amit már nem is tudok leírni angolul, de értem mit mond.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5555 üzenetére
Indulnék ha:
1. Lenne normális netem
2. Nem dolgoznék össze-vissza
3. Csak és kizárólag all assist OFF-ban lennék hajlandó(hiszen profikat kerestek)
Sorry, de az a vicc, hogy egyesek segítségekkel küzdenek és az nem egyenrangú küzdelemhez vezet, főleg esőben. -
--Lorant--
aktív tag
Profi forma1 es pilótákat keresünk
a [link] oldalon tud jelentkezni, ha valaki úgy érzi hogy nagyon tud akkor karilla88-at keresse fel!
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5551 üzenetére
Nem a szerzödések magyarul vannak,én azokra az üzikre gondoltam amit a mérnök mond verseny közben
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5551 üzenetére
gondolom amit a mérnök motyog+a szerződéssel kapcsolatos dolgok... ha kicsit is törné magát az ember, ennyit azért meg lehetne érteni
-
pcguru1
őstag
válasz
Rolly Dy07 #5549 üzenetére
Értem csak azt olvastam valahól,hogy az üzenetek is magyarul vannak
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pcguru1 #5548 üzenetére
Természetesen amit mond az maradt angol. De meg kell tanulni angolul. Egyébként nem bonyolult. A magyarítás szerintem nagy kalap s...ar. Az ABS-t pl miért kell lefordítani ráadásul rosszul.
Ja én nem használom a magyarítást, csak kipróbáltam. Eléggé lehangoló. Angolul sokkal jobban boldogulok vele. -
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem biztos van pár emberke aki használja a magyaritást,engem az érdekelne hogy amit verseny közben kapok üzenetek azok is magyarok vagy angol és ha magyar akkor hogy tudnám beállitani?
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap játszottam előszőr online olyan versenyeken amit a gép ajánlott fel 1-2 alkalommal előfordult olyan hogy a mögöttem haladó áthajtott rajtam minta szellem autóval menne.Ez valami bug vagy valamilyen csalás?
-
tomic
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5538 üzenetére
Küldhetnél egy nevet.
Akkor te biztos jó vagy benne. -
Rolly Dy07
senior tag
Pedig szoktak lenni általában a délelőtt kivételével mindig van szerver. Ha velünk akarsz gurulni, valamelyikünket vedd fel LIVE-on barátnak és csatlakozhatsz. Csak ne hogy meglepődj, ha nagyon elhúzunk
. És még egy. Ha lekörözésre kerül a sor, akkor jó előre állj félre, mert utáljuk ha feltartanak.
-
tomic
addikt
Ahogy elnézem nem nagyon van online játékos.
-
tomic
addikt
Sajna nem.
-
tomic
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5529 üzenetére
Magyarítást találtam már köszi.
De a bill mentést nem tudom megcsinálni. -
tomic
addikt
Automata telepítéskor melyik mappába rakja a játékot?
-
-
tomic
addikt
válasz
polonic #5521 üzenetére
Szóval csináltam egy live profilt. Eddig minden rendben .
Elindítom a játékot de csak akkor indul ha az olvasóban bent van az eredeti lemez.
Elindul csatlakozik a fiókhoz.
Rámegyek az auto mentésre okézom.
Rámegyek a beállításra a képernyőt sikeresen át állítja és el is menti. De a bill megváltoztatásánál meg tudom változtatni de mikor ki szeretnék lépni ez fogad: Edit setup, ill revert to .... Itt a 2 at választom kilép ,majd esc, és elvileg mutatja a jobb felső sarokban a mentést de nem történik semmi.
Becsatlakozás úgy volt ,hogy multi majd party lobby ,és ott egyszer csak vissza számolt majd renaultal kellett volna mennem de a bill beállítás szar volt, de tudtam menni a többiekkel. -
polonic
félisten
Live profilod van? Ha nincs, csinálj egyet az xbox.com-on. Ha van msn címed, azzal is lehet regisztrálni.
A játék indításánál be kell jelentkezni a live-ba, de ezt fel is ajánlja egyébként, kódot beírni. Azután kérdezi, hogy bekapcsolja-e az automatikus mentést, ott értelemszerűen igenre nyomni.
Ekkor ha változtatod a beállításokat, automatikusan el lesznek mentve. -
tomic
addikt
tudna valaki segíteni abban ,hogy kell mentésre bírni ha meg szeretném változtatni a billentyűvel való irányítást?
Ill mit kell csinálni ,hogy multizhassak? -
tomic
addikt
Sikerült megvennem a gamét.
Egyenlőre ismerkedek vele míg nincs kormány , aztán jöhet a multi csata! -
ftomi74
tag
-
ftomi74
tag
-
pali0408
csendes tag
Most ültem le egy G27 elé s rájöttem, hogy egyáltalán nem tudom vezetni ha kikapcsolok mindent kész katasztrófa, tanulhatok újra mindent. Kérdés: tört verzióban nincs save mit tegyek
? -
ftomi74
tag
Ezt nem én csináltam, de valamiilyesmi az enyém is, nekem nem dülöngél előre hátra és nicns ekkora fov-om. Mentem pár kört vele, ezt azért megint szokni köll
RealisticCameras -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Újra kell raknom a gémet,win7 alatt,mit mentsek meg,hogy megmaradjon a mentésem?
Nem akarom bukni az eddigi játékom,szal segitsetek. -
Steady74
addikt
Ma, egy kivételével csak kikapcsolt szimulációs szerókhoz tudtam csatlakozni, nem volt időm kivárni, hogy más szeróhoz meglegyen a létszám. Monzában majdnem elcsíptem így egy 1:19-es időt, azt hiszem1:20.112 lett így a pb, de a fraps nem ment sajna akkor.
az uccsó szerón a host megszivatta saját magát meg a többieket is, a utolsó pillanatban a gumi szimulációt bekapcsolta, én meg pont akkor néztem a beállításokat. Így én keménnyel indultam, mindenki más lággyal, és így hozni sikerült az első helyet, úgy, hogy 1:10 közepe volt stabilan a köridő -
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5497 üzenetére
Magamtól lusta lettem volna átszokni, de már örülök neki hogy forszírozta valaki a dolgot. Két gyengébb TT-s időmet már így javítottam meg.
Az apex amiatt nem látszik néha mert nagyon alacsony a cockpit nézet. Én egy módosítottat használok, picit magasabban és hátrébb van így a nézetem. Eddig fix nézetet használtam, de az előbb felraktam hozzá a módosítottt actionmapot és így még be is néz az kanyarban. Jónak tűnik, bár csak 1 körre próbáltam ki, de szerintem be fog válni. -
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki adni linket,egy müködö patch-röl
Köszi
-
Đusty
addikt
Hát a TV-s nézet szerintem kb. akkora illúzióromboló a cockpit-el szemben mint billel. tolni kormány helyett. Mindenki döntse el maga. Én mindig cockpitben nyomom hisz szimulátor, igaz viszont billel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Óra topik
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Silvercrest Rajztábla
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest