Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
Köszi a gémet!!
A kezdeti nehézségek ellenére összegyűltünk 7-8-an. Ráadásul a részemről nagyon szoros és izgalmas futamok voltak (az a kettő, amin ott voltam
), sziszifusz-szal nyomtunk nagy meccseket, csak sajna néha a kihagyás miatt kisebb hibák becsúsztak, ami rontott kicsit az élményen, de ettől függetlenül jó volt.
Mindenképpen meg kellene ezt majd ismételni.Ja és persze még van szeró, szal f1-re fel.
-
whabaky
tag
Remélem, hogy nem csak 5-en leszünk
-
GuruZone
őstag
gyertek, gyertek, még én is beléptem
-
Rototti
senior tag
Úgyhogy aki akar jönni, az vegyen fel engem vagy "Rolly Dy"-t barátnak. 7kor Rolly csinál szerót és meglátjuk, hogy leszünk-e elegen.
-
whabaky
tag
válasz
Rolly Dy07 #4893 üzenetére
Mármint, hogy itt találkozunk a fórumban is innen megyünk csapatni?
-
Rolly Dy07
senior tag
7-kor itt leszek!
-
whabaky
tag
Sziasztok
Akkor mikor lesztek fent, illetve hogy találjuk meg egymást?
whabaky néven vagyok live-on is, úgyhogy aki gondolja vegyen fel, szívesen mennék én is egyet game-elni -
Patrick
addikt
Squash után jövök is, aztán meglátjuk lesz e ma valami.
-
Rototti
senior tag
válasz
ftomi74 #4883 üzenetére
Az addig oké, hogy vigyázunk egymásra, csak mivel még nem szokott össze a társaság, így nem lehet tudni, hogy az előtted lévő mennyire ismeri a pályát, illetve, hogy automatával megy-e, mert így lehet, hogy 50 méterrel korábban fékez mint Te, amire nem számítasz és már megvan a baj... (persze ez monaco-on kívül is megeshet, de ott van hova menekülni.
)
A baráti összejöveteles elméletet én is támogatom. Ez nem bajnokság, nincs időmérő, így nem biztos, hogy az a leggyorsabb, aki sokszor nyerni tud. Lehet, hogy vki nagyon jól tudja a pályát, de beszorul vki mögé.
Élvezzük ki azt, hogy nem teljesen idegenekkel kell tolni, hanem olyanokkal akikről tudjuk, hogy sportszerűen fognak viselkedni egy előzési kísérletnél. -
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4885 üzenetére
kifejezetten a ma és a holnap estére gondoltam, ahol baráti jelleggel, kifejezetten a versenyzés élményéért gurulhatnánk.
Igen, sajnos én is érzékelem, hogy kezd a multis társaság felhígulni, ritka az, hogy ne lökjenek ki egy versenyen legalább 2X. DE legalább még nem tartunk ott mint a GRID-ben, hogy tele van cheaterrekkel a mezőny, szembe jönnek, elbújnak majd neked mennek meg ilyenek.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #4884 üzenetére
ezzel egyet értek
de hiába van kikapcsolva törés akkor is el lehet cseszni a másik szórakozását ,hogy minden kanyarban elnézi a féktávot szél árnyékban (hu de sokszor előfordult már multiban)sajnos idegesítő multiban a felhígult társaság ,akik nem nézik a másikat csak ,hogy előrébb végezzen és ezért mindenre képes , tisztelet a kivételeknek akiknek fontosabb egy jó párviadal és ha elnéz valamit akkor inkább elrántja a kormányt minthogy a belerongyoljon az előtte lévőbe és annak tegye tönkre a versenyét
-
Steady74
addikt
válasz
ftomi74 #4883 üzenetére
ez azért ennyire nem evidens, éppen Monacoban nem. Hiába vigyázol magadra meg másra, ha véletlenül valaki elnéz egy féktávot az első kanyarban, lehet, hogy végigülöd az egész versenyt a székedben vezetés nélkül, mert összetörik az autód. Itt nincs bukótér, ide kell, hogy kivegyük a törést.
Azt kell szem előtt tartani, hogy elsősorban játszani akarunk, kikapcsolódni, és nem mérgelődni, bosszankodni. A játékélmény az első, a helyezés csak a második szerintem ilyen "baráti" jellegű versenyeknél.
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #4882 üzenetére
Jól hangzik, de tőlem lehetne teljes a sérülés, és Monacoban is a collision, mindenki vigyázzon magára és a másikra is
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #4870 üzenetére
Remélem jó lesz minden a nettel.
Ha szerót csinálok a következők lesznek a legjobbak.
Segítségeket bent hagyom, ha kell.
20%-os 1 versenyes sessions, hogy aki kifagy tudjon majd jönni vissza.
Zászlószabály, benzin, gumi szimulálás természetesen be lesz kapcsolva.
A törést cosmeticra állítom, nehogy valaki emiatt várja meg amíg lemegy a teljes versenytáv, ha véletlen az első kanyarban lezúzza a gépet, de a boxban legalább időt veszít az aki "letöri" a szárnyat. De ezt megdumálhatjuk.
Car equal. Minden kocsi egyforma teljesítményre képes.
És coll on, kivéve ha kérjük monaco-ban off.Más: Komolyan mondom a magyarítást annyira elbaltázták, nem is sokáig volt fenn. Mondom még én is jobban megcsináltam volna. Ilyeneket, hogy az on/off helyett miért kell bekapcsolva/kikapcsolva. Nem elég be/ki. Azt se tudtam mit állítsak mikor magyar volt a multi menüje, el voltam veszve az ilyen béna fordítások miatt. A többit ne is említsem. Angolul százszor jobban megértem, mit akar a gém!
-
Dózer
tag
Ga gondolja valaki vagyok: Laller91
-
ftomi74
tag
A külön szerós dolgot nem vágom, azt hogy csináljátok?
-
ftomi74
tag
válasz
KaraDani #4867 üzenetére
Én Virginnel nem voltam olyan jó a 7 szezonos karrier 1. évében mint te a Lotus-al és volt a végén Sauberes, és Force Indiás ajánlatom is. Viszont Sumákot választottam riválisnak és mivel őt megelőztem a tabellán, a Mercitől is kaptam ajánlatot (elfogadtam). Lehet a nyilatkozatokkal van baj nálad, de csak tippelek.
Amúgy multiban tényleg sokkal jobb. -
hermanyi
addikt
nekem elvileg jó mind a 2 nap
vasárnapra kötött versenyem van (lesz a B ligában) -
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4870 üzenetére
Pénteken nem hiszem hogy leszek, mert egy kis GRID-ezés van tervezve a régiekkel, én személy szerint szombatra fókuszálok. Bár ki tudja, lehet, hogy benézek
.
Monaco nagyon érdekes pálya, esetleg kivételt tehetünk a sérüléssel kapcsolatban, itt lehetnének törhetetlenek az autók.
-
Rototti
senior tag
Pénteken lesz a móka (meg szombaton is). Nem tudom, ki mikor ér rá, én kb 5-6-tól leszek fenn.
Steady74: Hát, monaco-t lehet inkább érdemesebb kihagyni, vagy hanyagolni, amíg elég összeszokott lesz a csapat.
Pénteken Rolly fog szerót csinálni, ha lesz elég ember, ezért aki szeretne jönni, annak érdemes lesz őt felvenni barátnak, hogy meg tudja őket hívni. -
KaraDani
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4855 üzenetére
Dehogy bántasz meg. Tudom, hogy nem vezetek olyan jól, én ezzel tisztában vagyok. Csak én naiv gondoltam, hogy mondjuk egy ilyen autóval nem a dobogó a cél ahhoz, hogy egy kicsit jobb autóba kerülj mondjuk. Végig bosszantott, hogy mit keresek az első 10-ben, ennek így semmi értelme. Ha a legszarabb autókkal is kb. bajnokságot kell nyerni, hogy beülhess egy kevésbé szar autóba, mi értelme a karrier módnak
Pont a single mód miatt érdekelt ez a játék, ha multizni akarnék, biztos nem ezzel játszanék
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4864 üzenetére
Szia Bence!
Elvileg a szombat estét tervezgetjük, akkor lenne egy komolyabb csapatás magyar szeróval. Külön szabály lesz érvényben Rototti és Rolly kollégákra: kizárólag 4-5-6 sebességi fokozatokat használhatnak
Azt javaslom legyen egy előre megbeszélt forgatókönyv, hogy ki és hogyan állítsa össze a szerót, mert ha live-ozunk, tuti fix hogy ki fog fagyni a game előbb-utóbb.
Várom a további javaslatokat!
-
GuruZone
őstag
Hivatalos, a tárgyalások már elkezdődtek, hogy az F1-et az mtv közvetíthesse 2012-től!
...és csak is azért örülök neki, mert így van esély a HD-re.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4859 üzenetére
Persze, ismétlés semmiképp, de azt nem hiszem, hogy mind a 19 pályát végigtoljuk.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4859 üzenetére
Sziasztok
20 % ok, időmérő nélkül, erre szavazok én is. a szeró beállításoknál meg kell adni, hogy a pontok alapján fordított legyen a rajtsorrend, így aki tapasztalt, az hátrébb indul. Törés, ütközés full. A pályák amiket javaslok: Monza, Spa, Montreal, Valencia, Brazil, Ausztrál, Monaco, hockenheim, Abu Dhabi és Rolly kedvéért szingapúr
Időjárás dinamikus legyen sztem.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4857 üzenetére
Hát értem én, de a nagy különbség nem jó sem az elöl sem a hátul lévőnek. Nyilván nem 6 embernél gondoltam időmérőt, de ha teli szeró van, akkor elgondolkodhatunk rajta.
Akkor alapállás legyen időmérő nélkül, aztán majd a nép akarta dönt! -
Rolly Dy07
senior tag
-
Rototti
senior tag
Minden új jelentkezőt szívesen várunk. Nem hiszem, hogy nem lesz elég a 12 hely.
5-6 embernél sztem már külön szeró kell, de addig nyílt szerón is tolhatjuk.
Ha mindenkinek jó, akkor én 20%-os időmérős futamokra gondoltam, mert kéne egy kerékcsere, meg az is hasznos ha már a rajtnál nagyjából rendezve vannak az erőviszonyok.
KaraDani: El kell fogadnunk, hogy ilyen könnyűre programozták az ai-kat. Egyébként ez a játék is olyan mint a COD, a szinglit kiviszed, de a lényeg úgyis a multiban van.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
KaraDani #4854 üzenetére
Nem megbántásnak szánom, de az eddig nem jutott eszedbe, hogy megnyerőbben kéne vezetned! Ha sokszor dobogón végzel, akkor tuti kapsz jó ajánlatokat, na meg persze a népszerűséged is számít. Nem mindegy miket nyilatkozol. Vannak itt többen, akik expert fokozaton nyertek bajnokságot Lotussal. Engem se tudnak a Lotussal letolni az első helyről, de inkább Multizok. Lehet, hogy mégse vezetsz ebben a játékban olyan jól?
Nem megbántás ne értsd félre!
-
KaraDani
addikt
Apám ez a játék... Bugtengert, patch után is seggfej nyalókásembert, idétlen köridőket menő ai-kat már szinte megszoktam így az első (és utolsó) single szezon végére, de... Lenyomom Koreát Lotussal Experten 6. hely.(már ugye ez vicc, de már ezt is megszoktam) Állok 5. helyen a pontversenyben, erre a drága agent közli, hogy minden szerződésajánlatot visszavontak jövőre. Mondom ok lepörgetem az utcsó két futamot úgy, hogy versenyen rajtnál falhozvágom csak, hogy lássam mi lesz így szezon végén(savegames-t kimásoltam előtte) Hát így hogy utolsó 2 futamon falhozcsaptam végeztem összetettben 6. helyen egy Lotussal , és beülhetek a Virginbe, vagy a HRT-be jövőre.
Egész szezon alatt a Virgin és a Lotus tett ajánlatot, és érdeklődött (de ajánlatot nem tett) a Force India, a Sauber, a Torro rosso, meg a 3 fos csapat. Most akkor mi is itt a lényeg, ahhoz VB dobogón kell végezni egy Lotus/HRT/Virgin kombóval, hogy beülhess egy év után egy nyamvadt Sauberbe pl. Na ne! Inkább visszarakom az Rfactort a jó kis F1RFT2006 moddal, aztán játszok a random képességű aikkal, de az legalább szimulátor.
Bocs a kirohanásért csak ez most egy "csöppett" felbosszantott. -
Feccho86
csendes tag
VALAKI SEGÍTSEN MERT MINDJÁRT MEGBOLONDULOK!!!!!!!!!
MIÉRT VAN AZ MÉG PATCH TELEPÍTÉS UTÁN IS, HOGY HA GAME ALATT ABLAKOT VÁLTOK (ALT+TAB), VAGY WINDOWS GOMBBAL TÁLCÁT HÍVOK ELŐ A JÁTÉK ABLAKBAN FOLYTATÓDIK! ÉSSS... ITT A LÉNYEG VISSZA LEHET TENNI TELJES KÉPERNYŐRE DE AZ IS ABLAKBAN MEGY TEHÁT NEM FULL TELJES KÉPERNYŐS LEHETETLEN LEGALÁBBIS SZÁMOMRA VISSZAÁLLÍTANI!
MEGJ: EGYSZER A PATCHEL VISSZAÁLLT MÍG ALAPRÓL TELEPÍTETTEM AZ 1.1 ET, DE MÁR EZ SEM SEGÍETETT!
HOZZÁTOK FORDULOK!!
HELP ME
-
Steady74
addikt
on line vagyok, akinek van egy kis kedve jöjjön
-
ftomi74
tag
Üdv mindenkinek!
Végre egy forum ahol van élet és nem ciki ha jobbat megyünk gyurikánál.
Beszállnékl a pénteki mókába én is - bár az utcai pályákon nem vagyok túl jó.
gfwl:sziszifusz -
HPC
tag
Sziasztok!
Nem rég tettem szert az eredeti F1 2010-emre és olvastam, hogy valamiféle versenyt szerveztek mostanság. Jönnék én is szívesen ha beférek még! -
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4845 üzenetére
Igaz! A feltöltés sebessége kevésbé számít mint a stabil és jó gép.
GRID-es korszakban Pepinek ideiglenesen olyan net-je volt, hogy 20k volt a feltöltési sávszélessége, és 8 fős szerót simán ki tudott szolgálni mint host. Emiatt voltam ki, mikor Zyl folyton a saját netjével villogott...
Szombat este jónak néz ki, 10 után leszek kb.
-
stefi76
aktív tag
válasz
ProEvoFan #4836 üzenetére
Na, ez a program:
Windows Installer CleanUp Utility 7.2
Innen például letölthető:
http://majorgeeks.com/download.php?det=4459Kis progi, futtatáskor összeszed egy kis ablakban programokat, megkeresed a számodra fontos bejegyzést/eket - codamesters F1-et - kijelölőd csak azt és törlöd.
Elvben így kiszedi a bennmaradó szemeteket, hivatkozásokat és telepíthetsz. -
stefi76
aktív tag
válasz
ProEvoFan #4836 üzenetére
Tehát nem installáltad le format előtt a játékot ha jól értem, így még a telepített progik közt jegyzi a játékot, ha jól értem?
XP-hez biztosan - Vistához+Win7-hez nem tudom - van egy olyan programja a microsoftnak, ami pont erre van, ha rosszul van leszedve a játék - rossz az uninstallja, vagy a felhasználó törli és utána akarná uninstallálni, erre az esetre van.
Megoldható, át kell logolnom XP-re és megmondom, kicsit régen volt. Mikor ott használtam, Crysisnál jártam így.
-
ProEvoFan
nagyúr
F1 játékom a "D" meghajtón volt, és nyomtam rá egy formatot....most akarom visszatenni a játékot de nem engedi, mert nincs leszedve a játék...lol...formaton esett át a vinyó, mi az h nincs leszedve a játék????
Total Uninstall progival is leszedtem mindent, de az sem segített...
Viszont "reprair"-al megjavítja magát a játék (igaz a "D" meghajtóra teszi fel megint, én nem oda akarom), de utána hiába nyomok egy uninstallt, nem engedi újrarakni, mert megint azt írja ki, h telepítve van...
Valami megoldás -
bagoly82
csendes tag
-
Patrick
addikt
Frankó, akkor első időpontnak Péntek estefelé 6-7-től.
-
Dózer
tag
válasz
Rolly Dy07 #4825 üzenetére
Már várom...
14 ezred...
Csak ne lenne holnap vizsga...
Nekem is megy lejjebb... Szegény fraps egy kicsit megfogta itt-ott.
Pénteken nekem is jó de csak kb fél 9-9-től -
whabaky
tag
Sziasztok
Ha még belefér egy "kezdő" kormányszökevény a keretbe, akkor szívesen csatlakoznék én is
Akkor előreláthatólag péntek késő délután - este felé lesz egy kis csapatás? -
Dózer
tag
válasz
Rolly Dy07 #4820 üzenetére
Akkor a pályán
[link]
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4820 üzenetére
Úgy néz ki péntek délután és este felé ráérek csapatni. De majd pontosítunk.
-
Dózer
tag
válasz
plaschil #4818 üzenetére
Szárazon a ranglistán 39. vagyok, és ami megfogott, h esőben 3.
Az egyik kedvenc pályám és eddigfájt is, hogy nem volt belő rendes kiadás rF...
Most van, csak nem nagyon terjedt el ahogy észrevettem...Láthatalanság:
Bahrainben volt olyan, hogy áttetsző volt, majd mire melléértem és épp egy kicsit egyben voltunk váltott vissza fizikailag jelenlévőre a kocsi, és pördültem ki...
A magas pinget/laggolást is így korrigálja.Más:
Tudja valaki, hogy miért van az, hogy a eddig volt csapatrádióm, csak multiban nem.
Most nincs csapatrádió, helyette viszont a menüben lévő nyilatkozatnál hallottam a riportert, amit eddig nem. -
plaschil
aktív tag
Monaco-t ne is emlegesd. Most voltam. 5. helyről indultam, első pár kanyar után 2. voltam. Erre elkezdtek lökdösődni, persze hogy mindenkinek letört mindene, és mint általában, én szívtam megint, utolsó előtti lettem.
Amúgy én nem értem ezt a játékot... hát pont kanyarba, amikor lassít az ember, akkor lesz megint visible az autó? Hát így persze hogy aki elől van, abba belemegy a hátulról érkező. Főleg kedvtelésből. Utálom az ilyen embereket. És ezt minden áldott versenyen eljátszák velem.Én még olyat is szoktam, ha pl ketten vagyunk, és kicsúszik a mögöttem lévő, bevárom hogy versenyezhessünk, ne csak fusson utánam.
-
Dózer
tag
Igazából, ha minden jól alakul, akkor 10-én túl vagyok az utolsó vizsgámon is. Utánna mindíg és mindenkor ráérek a tavaszi félév kezdetéig (feb. 8). Addig pedig este kilenc körül fejezem be a tanulást.
Akár már ma is bene vagyok egy kis funban
De tartom magam az esős v bármilyen monacohoz
(csak mert TTben jól megy)
-
plaschil
aktív tag
Nekem estefelé jó bármelyik nap.
Viszont azt valaki mondja már meg, hogy hogyan tudok nevet változtatni, mert olyan hülye nevem van, hogy InputGryphon1.
-
Patrick
addikt
válasz
hermanyi #4804 üzenetére
Akkor legalább fejlődtem valamit.
Igen, minden segítséget kikapcsoltam, gumikopás, benzinhasználat volt. A manuális váltót nemsoká elkezdem gyakorolni.
Kifogyott a benyád? Ejj.Majd meg kéne beszélni egy időpontot valamikorra aztán egy PH-s akár 12 fős online buli mehetne.
-
hermanyi
addikt
válasz
Patrick #4802 üzenetére
Sajnos az és ezt annak ellenére írom ,hogy vagyok a B ligában
Amúgy Kínában a 35.777 es idő szerintem nagyon jó bekapcs üzemanyag és gumi és kikapcs segédletekkel
De egy 75-100% os versenyt nem ezzel lehet megnyerni hanem a folyamatossággal kevés hibával és türelemmel
Lásd mostani verseny szét gyilkolta az autót és az utso 2 körbe kifogyott a benya szerencsémreRolly sori de csak be voltam lépve de máshol fórumoztam
legközelebb tuti megyek -
munky
őstag
Nem semmi.
Mondjuk nálam már az is kiverte a biztosítékot ahogy az rFactor illetve egyéb szimulátoros közösséget és emellett a hozzájuk tartozó modkészítőket ostorozta valamint próbálta nevetség tárgyává tenni a cikkeiben. Nem tartozom egyikhez sem, de kívülállóként is elég zavaró volt olvasni bizonyos dolgait.
Igaz azóta erről a szokásáról letett, talán bocsánatot is kért.
-
Patrick
addikt
Kemény.
Csak azt nem értem az illető mit képzel magáról és egyáltalán kinek hiszi magát? Szánalmas ami ott folyt, valaki nem tud veszíteni és totálisan nincs tisztában magával a játékkal és azzal, hogy is tevődik össze egy tökéletes kör és mik szükségesek ahhoz. És mind ezt felnőtt fejjel.
Én nem vagyok valami nagy ász ebben a játékban, szeretem az F1-et, ennyi. De ha jól tudom a kínai pályán történteket írták le, bár igaz, csak egyszer sikerült ott 35.777-et mennem, akkor ezek szerint már én is csaló lennék, mert nevem sincs és úgy verném meg a tisztelt admin urat.
2011 elkezdődött...
UI:
A búnyós részről nincs képed?
-
Knusa
csendes tag
válasz
Patrick #4794 üzenetére
Megjegyzés: Nem vagyok híve az aktív fórumozásnak, csak olvasni szoktam, de ez most megérte a regisztrációt.
A hozzászólásodra válaszul: Az még semmi, hogy az F1GH-n mit művelnek... De miután rendesen kitombolták magukat, utána törlik az adott hozzászólásokat, mintha semmi sem történt volna.
Na ez a szánalmas és még csak nem is hatékony...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest