- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252 #4151 üzenetére
Én is így jártam, nekem az offline profilom tűnt el, azt írta ki hogy "autoload failed, corrupt save game" vagy valami ilyesmi.
Rossz hírem van: hacsak nem csináltál biztonsági másolatot előzőleg a profilodról akkor buktad a mentésed!
Kezdheted elölről a karrier módot, sajnálom!Ez egy ismert hiba, a kiadott patch javítja elvileg, ha nem rakod fel a patch-et akkor az "autosave"' kikapcsolásával elkerülhető.
pcguru1[/B
"az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam
"
Az a helyzet hogy csak akkor "érdeklődnek" irántad a nagy -Red Bull, McLaren, Ferrari- csapatok ha:
1. Minden versenyt lehetőleg dobogós helyen végzel, hogy (B)minél magasabb legyen a szinted(/B).
2. Minden (B)interjú során(/B) amikor szóbakerül hogy "gondolkozol e csapatváltáson", illetve hogy a "a csapattársad féltheti-e tőled a pozícióját" akkor (B)megfelelő választ kell adni(/B), ez fontos!Én már az első évadban elértem a 22-24-es szintet már nem emlékszem pontosan, és amikor kérdezték hogy "szándékozok-e csapatot váltani", illetve hogy "szeretném-e ha egy nagyobb csapat felfigyelne rám" akkor mindig igent mondtam, illetve mindig dicsértem a csapatot is, és mindig pozitív értelmű nyilatkozatokat adtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged