Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

válasz jozsi252 #4151 üzenetére

Én is így jártam, nekem az offline profilom tűnt el, azt írta ki hogy "autoload failed, corrupt save game" vagy valami ilyesmi.
    Rossz hírem van: hacsak nem csináltál biztonsági másolatot előzőleg a profilodról akkor buktad a mentésed!
    Kezdheted elölről a karrier módot, sajnálom! :(

Ez egy ismert hiba, a kiadott patch javítja elvileg, ha nem rakod fel a patch-et akkor az "autosave"' kikapcsolásával elkerülhető.

pcguru1[/B

"az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam :F"

Az a helyzet hogy csak akkor "érdeklődnek" irántad a nagy -Red Bull, McLaren, Ferrari- csapatok ha:
    1. Minden versenyt lehetőleg dobogós helyen végzel, hogy (B)minél magasabb legyen a szinted(/B).
    2. Minden (B)interjú során(/B) amikor szóbakerül hogy "gondolkozol e csapatváltáson", illetve hogy a "a csapattársad féltheti-e tőled a pozícióját" akkor (B)megfelelő választ kell adni(/B), ez fontos! :K

Én már az első évadban elértem a 22-24-es szintet már nem emlékszem pontosan, és amikor kérdezték hogy "szándékozok-e csapatot váltani", illetve hogy "szeretném-e ha egy nagyobb csapat felfigyelne rám" akkor mindig igent mondtam, illetve mindig dicsértem a csapatot is, és mindig pozitív értelmű nyilatkozatokat adtam. :K

Új hozzászólás Aktív témák