- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5399 üzenetére
Nem léptem ki a futam után a lobby-ból,mert utána mire talál játékosokat,eltelik 5perc.Nem tudod miért van ez?Quick Game-Party Lobby-Find Race,és várnom kell perceket mire 1-2játékos jön.Mit lehet ez ellen csinálni?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5398 üzenetére
"Reggel csak úgy kíváncsiságból megnéztem a győzelmeim számát,azóta nyertem 5-6 futamot,úgy hogy mindig beértünk min.3-an a célba.Ehelyett 1db győzelmet jegyzett fel."
Kiléptél a futam után azonnal, vagy maradtál a lobby-ig? Jobbat nem tudok...
"behúzódok szélárnyékba az ellenfél mögött,próbálom megelőzni,mire az befékez,de nem a féktávon,hanem jóval előtte,belementem és kapok egy 10mp-es büntit
"
Hát ez sajnos egy megszokott jelenség, ez ellen nem tehetsz semmit, nekem a kedvencem speciel az, amikor a lekörözendő ellenfél kezd velem harcolni, lelök a pályáról, és én kapok büntetést, megjegyzem a lekörözendőt simán berakhatná ghost car-nak, hiszen kurvára nincs helye annak, hogy az élmezőnnyel küzdjön
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Esküszöm nem értem ezt a játékot
Reggel csak úgy kíváncsiságból megnéztem a győzelmeim számát,azóta nyertem 5-6 futamot,úgy hogy mindig beértünk min.3-an a célba.Ehelyett 1db győzelmet jegyzett fel.Ez hogy van???Magyarázzátok már el légyszives mert lehet hülye vok ehhez a játékhoz.
Még egy eset:behúzódok szélárnyékba az ellenfél mögött,próbálom megelőzni,mire az befékez,de nem a féktávon,hanem jóval előtte,belementem és kapok egy 10mp-es büntit -
cserkosz
tag
Sziasztok win. telepítés előtt hol találom a mentéseimet????
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5389 üzenetére
Ajjaj, elfelejthetem a könnyű melbourn-i futamokat
Sugar tényleg nagyon gyors lett.
-
AMD Power
titán
A Live dolgot megoldottam de azt írja ,hogy nem jó a serial számom...
-
Steady74
addikt
Köszi a mai estét srácok, a kínai nagydíj külön jó volt.
Polonic: küldtem privit!!
-
mcwolf79
veterán
Na lenyomtam a versenyt, ugyanott vagyok : a bahrein-i időmérőnél
Felraktam ezt a fix-et, meglátom használ-e. -
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #5371 üzenetére
Hát ez igen érdekes volt..
Most már bátran kijelenthetjük, hogy téged kedvel legjobban a program.. -
Dózer
tag
válasz
mcwolf79 #5373 üzenetére
Még mielött ebbe a hibába futottam rátaláltam, de ez szerencse volt.
A lényeg, hogy az 1.01-es patchbe belekerült plusz hibaként, hogy bizonyos rendszereken nem ment. Erre jelent meg egy nem hivatalos javítás: patch
Ez megoldja, csak nem tudom multiban okoz-e ledobállást... -
mcwolf79
veterán
Ha kilépek miért nem menti el a dolgaimat???
Már vagy 4-szer kellett Bahrein-ben időmérőt mennem, mert nem menti el az állást! -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5371 üzenetére
megvan az első cheater
-
Gaben1
tag
azta..... megcsináltam ugy néz ki működik az online meg a karrier mód is minden,átvittem egy versenyt is mindenhol,kiléptem és nem csinált mentést..... pedig kiirta h automentés bekapcsolva ! most akkor? (már bele is nyugodtam hogy a régi mentésem veszett de az ujat tegye már el... ) mit lehet tenni?
-
Gaben1
tag
nah addig sikerült eljutnom (mostmár nem örjöngök)
hogy egy teljesen uj mentést valahogy képes beinditani és menteni , tehát ez már nagy nehezen működik.
most már csak a régi mentést kell valahogy vissaza varázsolnom mert nagyon nem akarok megint 3 évadot végig tolni mire a ferrarihoz felvesznek -
Gaben1
tag
töröltem a games for windows live mappát, próbáltam csatlakozni a frissen létrehozott címmel és ezt dobja ki :
nem látja a nevet se semmit ,rámegyek bármire akkor előröl kezdhetem
x- live mappát csak a windows ban talált a kereső a 1 db file volt benne de azt nem bántottam
be van kapcsolva a rejtet mappák megjelenitése de igy se taláklt semmit azon kívül érdekes... -
Gaben1
tag
csak a windows mappában talált x live -ot az is mehet kukába?
-
Gaben1
tag
mostmár ott tartok hogy akármit csinálok ,létrehozok uj win live címet akkor se lép be .. valami hibát ir ki és állandóan update-zni akar de már 100x megcsináltam akkor minek neki_?
-
Gaben1
tag
valaki segitsen lécci lehet h sikerült el...sznom a mentésemet ,próbáltam csatlakozni a netre live módba és nem engedi. beléptem a live ban megadott névvel és valami update-t akar csinálni eddig volt egy működő képes mentésem ami állandóan belépett amikor inditottam a játékot, a mnetés szépen működött ,de ezek szerint a netnél már nem volt jó,amikor rámentem arra h update letöltés ,ujraindult a game és előjött azzal hogy válaszak csapatot meg mindent de már nem online módban..... hogy tegyem vissza a régi mentést? vagy hogy ugy müködjön mint az előbb? az se érdekel ha nem megy a neten csak jöjjön vissza a mentésem ami eddig volt..mer 3 évadot végig szenvedtem..
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Lenne egy nagyon nagy gondom, tudom tudom balf.sz vagyok nagyon
, de gépem újratettem és elég rég játszottam az f1-el, most jelentkeznék be csak az a gond hogy a mail címem elfelejtettem amivel beregeltem live-ra
hogy lenne lehetőségem megtudni hogy mi a mail címem? nemlehet utánanézni product key alapján hogy ahhoz milyen mail van megjelölve? persze ezt mind mailbe kérném ms-től vagy. lenne rá lehetőségem szerintetek?
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Üdv Urak!
Verseny közben lehet menteni?
Mert nem mindig van 2 órám,hogy végigtoljak egy teljes versenytJa, és az csak Nálam van, hogy töltés közben kifagyogat a gamma?
-
hermanyi
addikt
Na úgy néz ki meghalt a pedálom fék rendszere
Most megpróbálom a féket a kormány valamely gombjára rátenni de kétlem ,hogy elvezhető lesz így a játék
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #5348 üzenetére
Sikerült nekem is..
-
ftomi74
tag
Meg kell tanulnom Suzukat, mennyi ott a jó kvalis idő?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Csabee. #5347 üzenetére
Akkor nem tudom. Én már 3x csináltam meg így. Szerintem valamit nem jól csinálsz. Próbálkozz még! Az elején létre hoztál offline fiókot, hogy tudjon menteni a játék? Csak azután lehet bemásolni a mappákat. Aztán amikor bemásoltad a mappákat elindítod a játékot, kilépsz az offline fiókból és bejelentkezel az onlineba és kész is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #5346 üzenetére
Így csináltam és NEM ment!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Csabee. #5345 üzenetére
Azt nem úgy kell. Amikor szüzen feltetted a játékot, hozz létre 1 ugyan olyan profilt, amilyen volt. Magyarul csináld végig a ceremóniát az Agent-el(ügynök a kamionban) illetve előtte az interjúkat, és ha mindennel kész vagy és elmentette, hagyod hogy feltegye a frissítéseket. Majd ha mindennel kész vagy kilépsz és a lementett könyvtáraidat bemásolod a megfelelő helyre és kész is. Szerintem pofon egyszerű.
-
Csabee.
nagyúr
Ez alapján megcsináltam a mentést, vissza töltöttem és nem jó!
Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOneugrott 6 szezonom..
Kiírja h automatikus betöltés sikertelen és nincsenek új mentési adatok!
Ez a két könyvtár pedig megvan és be is másoltam.. mit tegyek?? Kezdhetem előlről?
-
Steady74
addikt
Ezer magyar vitéz nyomja most fent, de sajnos mennem kellett
-
RockHaRD
addikt
sziasztok. Olyan problémám lenne agémmel, hogy heavy raines versenynél egyszerüen kfiagy a gém. Mindenféle mod nélkül is, meg moddolva iss (true wather és társai)..
újra raktam, teljesen szűz installnál is ugyanez :Svolt vmi cpu fix, amit a system mappán belül a mittoménmilyen restrictionsnél kellett változtatni, azt is megpróbáltam de még mindig fagy :S
-
Gaben1
tag
nem lehet esetleg köze ahhoz hogy a másik gépen be van jelentkezve a live id ? mert mikor azon elinditom automatikusan bejelentkezik
a laptopon meg állandóan update-zni akar de már 2x megcsináltam,restart és ugyanaz... már nagyon kivagyok tőleanélkül meg nem menti a játékot..
-
Gaben1
tag
üdv megvettem a játékot,feldobtam az asztali gépembe frankón működik minden, gondoltam rádobom a laptopra is fel is raktam de bejelntkezni már nem tud a live id vel miért van ez?
-
polonic
félisten
válasz
AMD Power #5331 üzenetére
Nem kell vigyázni. Regisztrálj az xbox.com-on. Mondd meg neki, hogy ne ijesztgessen!
(#5330) MZsoltee
Akkor még nem volt itthon live, gondolom.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a dobozán, a kézikönyv hátulján, ahol a kód van, az alatt nagy betűvel ki van emelve, mielőtt beírod a kódot, tájékozódj, hol érhetől el a szolgáltatás, a mielőtt szó aláhúzva. -
--Lorant--
aktív tag
-
Dózer
tag
Köszi a mai játékot. Nagyon baba volt. Csak ne lett volna az az 1-2 "unfair"(csak, hogy szelíd legyek és nőies) játékos...
Jó meccsek voltak -
MZsoltee
veterán
válasz
--Lorant-- #5316 üzenetére
Sztem nem kell komolyabb oldal neki, itt a logouton csináltok egy írást neki és mindig lehet frissíteni. Tartalmazhatja az időpontokat az állást...
Esetleg lehetne mindig a forma 1 nélküli hétvégéken a következő/ előző heti pályán.4850-es szintű vga-n hogyan fut a játék? 1650x1080-ban.
-
HPC
tag
válasz
--Lorant-- #5318 üzenetére
Támogatom az ötletet.
Szerintem mindenképpen külön oldal kéne. Egy topicban nem lenne elég áttekinthető a sok hozzászólás miatt.
-
AMD Power
titán
Már én is telepítem....
Fog menni nálam szerintetek??
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5317 üzenetére
nekem mind1 csak hogy követni tudnánk az eseményeket,nem tudom meik a macerásabb
meg életbe tartani az oldalt sem egyszerü. de mindent meglehet oldani. csak jó volna öszehozni egy bajnokit.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5316 üzenetére
én akár még benne is lennék, csak megfelelő időpontok legyenek, egyénként meg, lehetne külön topikot nyitni itt ph-n, Prohardver F1 2010 bajnokság néven, úgy mint az rFactor Wtcc-sek, bár lehet macerás lenne...
-
--Lorant--
aktív tag
sziasztok! régóta jár már a fejembe hogy ösze kellen dobni egy f1 bajnokit,eddig nem akartam szóba hozni,de a mi nap karill88 is ajánlotta,vagy kérdezte hogy volna e kedvem?nekem volna igaz hogy elég nehéz öszehozni egy ilyet,de meglehetne próbálni.
akár ha valaki felvállalna egy oldalt addig még versengünk vagy itt [link]
-
--Lorant--
aktív tag
jó guri volt ismét! kösz a gurit
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5313 üzenetére
Szomorú dolog, de így van, sietniük kellett. Egyébként nem rossz játék, félre ne értsen senki, mert a versenyzés hangulatát, multiban, nagyon átadja
, feltéve, ha nem fagy ki valami miatt
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5311 üzenetére
Elég enyhe enyhítés a nyalókás ember,mert ugyanúgy bent tart 15-16mp-ig(a megszokott 4-5 helyett),mint a huzat.Nem hiszem el,hogy a "nagy" CODEMASTERS így kitudott adni egy játékot
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5309 üzenetére
köszi. az már fenn van.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5310 üzenetére
De a fantasztikus patch-el, még több bug lett a játékban, kár is lenne felsorolnom is őket, kijavítottak 1 hibát (pontosabban csak enyhítették-nyalókás emberkére gondolok), de jött vagy 3 bug, ami elég idegesítő is lehet, szektor3-at se sikerült kijavítani, stb. Végtelen a lista -.-
-
manutdzoli
senior tag
Jöhetne egy újabb javítás,mert rengeteg hiba van még a játékban.De tényleg olyan bosszantó hibák vannak,hogy remélem az F1 2011 készítésekor jobban odafigyelnek.
Valaki nyomja PS3-on online?Az írjon pm-et! -
Ice!?
őstag
melyik a legújabb patch?
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5306 üzenetére
hajnal 2ig GRID-eztem, nem sokat aludtam én se
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5304 üzenetére
LEhet, hogy én is leszek meg pepi is, noha az alkoholos mámor miatt csak olyan pályákon fogok menni, amit ismerek
előre, tudatosan, aljas szándékkal elkövetett csoportos italozás lesz ma este
persze csak finoman
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5303 üzenetére
Dettó, mármint, hogy nem voltam tegnap, de ma tudok jönni
-
--Lorant--
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- Arc összefoglaló szerkesztés
- További aktív témák...
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Turtle Beach Stealth Ultra kontroller
- Benq xl2410t e-sport monitor
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest