- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pincer01 #4518 üzenetére
Amikor loading és autosave van, addig nem nyitom le a LIVE ablakot, mert lefagy exe hibával. Amúgy csak nagyon néha iszonyatosan belaggol vagy 10 s-re. Egyébként most már jó lett a gém, a HDD-m ment gajra és az meg kinyírta az egyik SATA portot. Szal most ideiglenes vinyóval, de legalább megy.
-
Steady74
addikt
válasz
pincer01 #4516 üzenetére
Na, mégsem dobtad ki a játékot?
Vegyél be nyugtatót vagy egy felest dobjál be, mieltt leülsz
Tegnap jókat játszottunk, igaz nem jött ki a lépés nekem, viszont Rollyra megint külön szabályt kell alkalmazni, kizárólag 5-6-7 sebességi fokozatokat használhat, többet, nem.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
-
Katsu
aktív tag
válasz
pincer01 #4190 üzenetére
Hali Pincer,
Ezt én értem, de ez a Live funkciója és ha jól értem csak barátok közt tudsz chatelni, de akkor is csak eggyel és nem "konferencia" módban. Amit valjunk egy 8-10 fős bandánál elég necces.
Én a megszokott chat panelt hiányolom a lobbyból, amíg vársz a többiekre, addig tudj chatelni bárkivel, esetleg leírni egy-két hasznos infót, ledumálni, hogy ki milyen kocsival szeretne menni stb... Nyilván nem fogom felvenni a "fenetudjahonnanjött" embert a live-on, csak azért, hogy megírjam neki, bocsi, de azzal a kocsival én szeretnék menni.
Remélem most már tiszta, hogy mit hiányolok.
Amit mondjuk simán el tudok képzelni, hogy egy patchel akár be is tudna konvertálni a codemasters brigád.
Remélem Pincer online veled is találkozhatok. Én ígérem, hogy lehúzódok, ha gyorsabb vagy. Bár mindig necces eldöntenem, hogy melyik oldalra illik ilyenkor húzódni.Vagy az mindegy? A szándék a fontos?
Üdv: Katsu
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pincer01 #4161 üzenetére
Nem tudom pontosan mi lehet. Nekem is szokta váratlanul, inkább online. De lehet, hogy a ratyi net miatt van. Még olyat is szoktam csinálni, hogy a Win7 Aero-t leváltom sima skinre, hogy több grafikai erő álljon készen, dehát 5870-nél majdnem mindegy lenne.
Szerintem valami buggos még, főleg a DX11 miatt, remélem 1 újabb kis ráncfelvarrás megoldja, mert szerintem nem csak mi szívunk vele. Igaz pocsoja fix bent van, rem nem az a bűnös, mert anélkül nem szép az eső. Ja és 3 esős versenyből 2 lefagyott online. Gyanús.
Kár, hogy ma neked távoznod kellett a német futamról. Kíváncsi voltam rád. Legközelebb.
Még annyi, hogy több hűtést adtam az egész gépnek, hátha csak melege van.
Úristen!!! Most esett le.
Lehet hogy annak a fránya USB modemnek van melege! Hát persze!!
Na azt is lehűtöm valamivel! Jó hogy eszembe jutott. Basszus.
Na léptem futni, meg kondiba, aztán jövök. Leszek olyan 4 körül TS-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borderlands 4
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Szólánc.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest