Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1419 üzenetére
Én meg azt számolgatom, hogy hiába vezetem ki a bort (ez már megtörtént) és a vodkát (folyamatban), a páleszből nem lehet annyit termelni, mint amennyit egy keményebb napon meg tud inni az alkesz, szóval mégiscsak lehet, hogy némi vodkát kell időnként termelni hozzá, de szigorúan csak saját felhasználásra.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1418 üzenetére
Nekem is dobnom kéne már a vadászatot, pláne, hogy mostmár 100%, hogy minél többet kerestél vele annál kisebb az esély, hogy keress vele. Tök mindegy, hogy Tiltott természetvédelmi övezet vagy Sarkvidéki luxusvadászat gyakorlatilag 100%-ban vagy bakot lövök, vagy fogda. Hiába 50% részegséggel indítom el, az esély táblázatnál van egy 1,2-es és egy 1,5-ös szorzóm alapból, SEHOL SEMMI. De nem az, hogy elindítom, és akkor 4-5 alkalmon át semmi... napok óta semmi. Egyetlen egyszer jött egy Pézsmatulok azóta az sincs. Rénszarvas? Soha nem is volt. És mostmár az sincs, hogy nem jó részegséggel látok neki ... Sajnos hiába számolgatok, hogy mit hogy lenne érdemes, a valóságban sokkal szarabbak az eredmények, mint papíron
A 200 ezres fegyverrel meg kerestem eddig egyszer 500-at. De ennél már bőven több elment óvadékra.
De ahogy elnézem az előttem lévők sem haladnak napok óta sehová, meg az utánam lévők sem, szóval szerintem más is beragadt, vagy lexarja.A macskának sosem láttam túl sok értelmét.
Én már hónapokkal ezelőtt kigyomláltam a komlót, szőlőt. A sört és a vodkát teljesen elfötörtem / eladtam, csak bor és pálesz van, a kertben meg krumpli és barack, ezutóbbi is inkább csak a metil miatt mert amúgy 5918 páleszem van most is. Sör kéne a vadászat részegségének beállításához, de a dögkútban van ingyen.A nép a tőzsde mellett döntött, de nem biztos, hogy meg is kapjuk, hiszen egyelőre annyi történt, hogy mikor Stiff előkerült, akkor lett vadászat, meg a tőzsdének még a táblája is lekerült, majd lett egy szavazás amin a tőzsde nyert, az "Új háziállatok, küldetések, stb." -el szemben. De ez nem jelent semmit
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1417 üzenetére
Az én alkeszom a fizika rejtelmeit kutatja, szépen keres vele.
A kert macska nélkül sem olyan vészes, amivel esetleg több a ráfizetés, azt visszahozza a papagáj a kaszinóban, főleg úgy, hogy már a prémium miatt alapból is többet lehet pörgetni.
Aztán meg időnként amikor összegyűlnek a tapasztalati pontok, elpörgetek pár száz krumplit, aztán dől a lé.
Kert és a főzdék 1000 %-on dolgoznak, szőlőt szép lassan kivezetem, még 8 db van, hagyom magától kirohadni, aztán csak barack és krumpli lesz.
Berúgáshoz meg most csak bort használok, kipörgetem a készletet, aztán megiszom az összes vodkámat is, úgyse ér szart se se a piacon, se a brigádban.
Közben szépen gyűlik a pálesz, későb pedig csak páleszt fogok inni.
Addigra már tőzsde is lesz biztosan, pikk-pakk eltelik az a pár év. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1416 üzenetére
Ne is tedd, netto pénzkidobás volt. Ugyan sűrűbben fogok pézsmatulkot mint foltos szalamandrát (péntek reggeltől hétfő késő délutánig egyetlen darab), de egyrészt az sem jön valami sűrűn másrészt 30 perces vadászat jár érte 200 ezres fegyverrel. Érdemi haladást itt sem lehet elérni, de legalább ritkábban kell kattingatni.
Gratz az APhoz meg a prémhez. Nekem nagyon rég van papagájom (346 napos) de egy ideje téli álmot alszik, mert nincs kedvem dédelgetni ha kell mert kaszinózok felkeltem, aztán annyi, utána megy aludni. De AP sem kell, mert van 7AP-m és nem is tudom mire elverni, aminek értelme lenne.
Pénz meg? Jó most csak 8052$ van, de ennyiből bőven elkerregek, néha a vadászat is hoz valamit, majd szép lassan visszatermelődik. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1415 üzenetére
Én azt a beruházást mostanában nem fogom meglépni, az is biztos. A vadászat is az a módszer, ami nálam nem lesz kimaxolva jelen állás szerint.
Viszont végre meglett a prémium, összekaszinóztam hozzá a hiányzó AP-kat. A macskát papagájra cseréltem, ajánlották, hogy így több értelme van, és valóban. -
KROK640
nagyúr
Egyre biztosabb kezdek benne lenni, hogy minél több pénzed van a vadászatból annál kisebb az esélye, hogy a következő sikeres lesz
teljesen mindegy, hogy az esély táblázat mit mutat.
péntek reggel és hétfő délután 17:50 között egyetlen egy darab foltos szalamandrát sikerült lőnöm, pedig mostmár a részegség szintjére is kínosan ügyelek (sőt arra is rájöttem, hogy az induláskori állapot számít).
Durva, hogy volt olyan szint, hogy majdnem 22% esélyem volt szalamandrát lőni, és tízből nulla, ellenben sitt az volt jó rendesen, olyan 40%-osan.Most megvettem a mesterlövész puskát, bár értelme szerintem nem sok volt, legalább lesz egy 30 perces vadászatom is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1413 üzenetére
Na pl az a +3250 pont nekem most lazán összejönne, mivel 4360 beváltatlan TP-m van. 2000-nél már izgalmas lenne, 2500 esetén meg egészen durva, 32500 pontot kellene még grindolni amiből még nekem is csak 4360 lenne meg. Szóval akkor jól eltudna tűnni
Igen, az egy 10 éves gyémánt, és gyanítom, hogy az volt az első gyémántom, vagyis 12,5 hónappal azután lett meg, hogy regisztráltam. Ez a játék akkori rezgésére stimmel is (mindenki más tempoban haladt, nem gyorsan ki akarták maxolni, hanem mindennap nyomkodtuk egy kicsit, az életünk részévé vált. Alapvetően mindenki sokkal lassabban haladt, nem volt gamer egér és társai
).
2014 november 27-én regisztráltam, de tudom, hogy 2013 nyarán már volt ez a játék, mert Zolesz mutatta (ő már akkor is tolta). Elvileg 2010-ben indult az oldal, és bár menetközben Zolesz átvette, de 2021-ig nem volt kihalás. Nyilván volt némi fluktuáció, volt aki jött, volt aki ment, de kb állandó volt az aktív tagok száma, illetve a 2010-es évek végén már divat volt, hogy a "nagy öregek"nek második, harmadik alkeszük ment éppen.Az első "gamer egér" nem sokkal a covid előtt született, technikailag a kertre és a szeszfőzdékre lett volna egy "gondnok", akit fel lehetett volna bérelni az alkesszel (ennek a pontos mikéntje nem került kidolgozásra, de AP-ból ment volna) és akkor cserébe a főzde és a kert magától ment volna, később állatokat is tudott volna etetni, persze ritkában mint ahogy manuálisan lehet, de azért megérte volna.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1412 üzenetére
1500-ig mindenképpen, ez fölött már csak akkor, ha megint egy darabig el akar tűnni, véleményem szerint.
Jelenleg ha jól számolom, 13 * 1250 a skill skála, 1500-nál már +3250 elosztott pont, 2000-nál már 9750 kell pluszban, ami a top 10-nek talán pár hét, a többinek pár hónap...Az a régi gyémánt az már tényleg jó régi, 10 éves, akkor meddig ment az oldal kihalás nélkül?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1411 üzenetére
Persze 1500-ig emelve is jó lenne már. De nekem van annyi skill pontom most is, hogy vagy 3-4 funkció egyből megint ki lenne maxolva, csak a tanodába lépéssel.
Egyébként mikor 2500 volt a terv, akkor létezett a foci huligánkodás, ami egy 8 órás elfoglaltság volt. megtaláltam a stat adatait :Futball huliganizmus:
Szükséges vandálkodás: 1000
Szükséges garázdálkodás: 1000
Szükséges részegség: 75%
Szükséges rang: 8.
Szükséges energia: 35
Leírás: Van aki csak azért jár meccsekre, hogy egy nagyot tomboljon ...
Időtartam: 480 perc
Jutalom tapasztalati pont: 120 (várható: XX)
Jutalom rang pont: 140 (várható: XX)
Lebukási esély: 15%XX várhatót ugye az aktuális stat befolyásolta, ami az alapra rakódott rá. Létezett fele verziós terv is, akkor 240 perc, fele ennyi szerezhető pontokkal. Úgy rémlik, végül a 8 órás került be a játékbaa kettő közül.
A terv az volt (de nem lett belőle semmi), hogy minden vonalra bekerül egy plusz cselekmény, amihez 1500-2000 skill pont kell.
és ha már így a régi dolgokat kutattam, akkor elém ugrott egy Oldschool gyémántfogás
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1410 üzenetére
Ha a skill pontokat lehetne növelni, akkor lenne értelme farmolni legalább. Jó, most is van, mert fel lehet használni kaszinózni, spec pontokhoz, stb, de ahhoz túl lassan gyűlik, hogy mindenhová elég legyen.
Ha a skilleket megemeli, akkor szerintem 1500-ig reális, mert az már egy hatalmas lépés, mire mindegyiket felmaxoljuk, és persze ahogy mondod, a többi tevékenységnél is kéne valami plusz, ami kihasználja a többlet skillt.
Ez már önmagában akkora fejlesztés, hogy a büdös életben nem lesz ebből se semmi. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1409 üzenetére
Na, aztán ma még csak bakot sikerült lőnie ígyis, viszont alig tartóztatnak le, és ha jön valami, akkor jön... tegnap végül 6 szalamandra jött, ma még egy sem
Harmadik lettem a listán, szerintem lassan beérem ezzel, vissza kell tölteni a széfet, meg ki akarom próbálni felsőbb szinteken is.Amúgy az feltűnt, hogy a csodaszarvashoz 1500-as vadászat skill kell, de 1250 a maximum a játékban? Gondolom ez egyelőre valami kizáró opció lenne, bár azt sem bánnám, ha megvalósulna az, amit nagyon régen - még az oldal leállása előtt - javasoltam Zolesznek, és méregettük, hogy minden skill 2500-ig legyen elvihető, értelemszerűen akkora extra haszonnal
(guberálásnál ez pl azt jelentette, hogy egy menetben akár 32 üveget is lehetett volna találni)
Már hogyne lenne értelmes? Vegyük pl a tőzsdét, ami mostmár csak a szavazásban szerepel, és úgy érzem, hogy lassan elsüllyed a meg nem valósított ötletek között. Na, azon ma sem vesztetél, pedig kiszámíthatatlan.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1408 üzenetére
Na látod, már rég meglenne a küldi, csak oda kellett volna figyelni!
Én meg megint azt érzem, hogy mi a francnak játszok egyáltalán... széfet visszatöltöttem, megint van zsé is, vadászat küldi megvan, az elcseszett pénz vissza lett tankolva, de továbbra sincs SEMMI értelmes, vagy igen? -
EmberXY
veterán
Ma már a patkót elvitték, aranyhalászni rohadtul lusta vagyok, megint ott kuksolni órákig előtte... Valahol ezt én magamban már elengedtem, ennyit nem ér az egész.
A múltkor (régebben) is az aranyhal szivatott meg, nem jött, amikor kellett volna, még egyszer nem csinálok magamból hülyét. -
nsban
tag
válasz
KROK640 #1402 üzenetére
Roach leírta a fórum/ötletek/#431-ben:
"Hátha nem mindenkinek világos a dolog:
Vadászatnál, ha 50%-os részegséggel mész vadászni, akkor 1,2-es szorzót kapsz a vadak elejtésének százalékára. 20%-nál és 80%-nál ez a szorzó 0,6-os. Tehát 2-szer annyi esélyed van vadat elejteni 50%-os részegségnél, mint 20-nál vagy 80-nál. Elég nagy a különbség, érdemes törekedni arra, hogy 50%-on (vagy a közelében) indítsuk a vadászatot."Én igyekeztem 50% körül vadászni, és pikkpakk meglett pár nap alatt a küldi...
Roach is azért tart ott ahol a toplistában, mert ésszel csinálja -
KROK640
nagyúr
9900$ vadászott pénz felett már minden második meccsben vakot lő, 9976 óta meg 100%-ban, még a luxus vadászaton is
Tegnap este óta 1$-t sem kerestem
Nem igaz, hogy nem bír már meglenni.
-
KROK640
nagyúr
Török fel mint a talajvíz : 8686$ vadászatból... Szalamandra továbbra sincs. De a technológiám az, hogy minden második kört luxus vadászom. Néha még ott is lövök bakot, de így legalább azért haladok is.
Ahogy elnéztem a második legtöbbösszevadászott pénz azok közül akiknek még nincs meg a küldi... -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1395 üzenetére
Tegnap pont IRL is kocsmában ültem, mikor végre kifogtam egy Foltos Szalamandrát meg egy szarvast, 1050$ volt a kör... Hááát igen, így lehetne haladni a küldivel. Potom 11 napnyi hajsza után végre jött egy Szalamandra. Na második az az azóta se jött
(de 3 perc 23mp múlva akár jöhet is)
szerk : sitt lett belőle. 40%-ot írnak sittre, de szerintem van az 80 is ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1393 üzenetére
Jah, a gránátot már megbántam, utána meg nem is vettem semmit szerencsére. A sörétestől többet nem szabadott volna.
nekem az nem hozza meg a lelkesedést, hogy pl vagy bak vagy sitt. Egy darab szalamansdrát nem találtam, és már megint azt hajtottam ma egész nap szinteNyugi pedig van, mert Stiff költözködik, szóval szerintem egy időre most megint kifújtak a fejlesztések
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1386 üzenetére
Ezeket már tisztáztuk, kicsit benéztem, de ettől még semmi sem 100 %.
"Azért 9 perc múlva válaszolt neked, ami nem egy olyan rohadt nagy késés."
Ahhoz képest, hogy millisecundumban számolunk, ez rohadt nagy késés. Ennyi idő alatt a fény eljut a Napról a Földre, és már rég vissza is fordult...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1377 üzenetére
Azért 9 perc múlva válaszolt neked, ami nem egy olyan rohadt nagy késés. Ráadásul mindez reggel 7:15 körül történt, amikor akár közben munkába is készülhetett vagy valami.
Ráadásul sokaknak kiis van kapcsolva az üzifal felül görgetéseígy csak akkor látja, hogymegvan szólítva ha konkrétan az üzifalra kattint.
Na meg 38 nap alatt 11db megtalált lóhere, nekem nem tűnik túl gyanúsnak -
EmberXY
veterán
Nincs hozzá elég AP, de már arra gyűjtök...
Korábban mindig elmentek az AP-k erre-arra, most megint van 13, előbb-utóbb talán meglesz.
Alkesz Spec pontokat is jó lenne venni, nade ahhoz tapasztalati pont kell, meg oda is kéne AP, szóval farmolni kell egy darabig, aztán majd lesz valami. -
EmberXY
veterán
11 db lóheréje van? Az épp, hogy a gyanút erősíti, mert akkor már neki is késleltetése van, nem? Hiszen 10 db lóhere után már 1 perc késleltetés van.
Namármost, pontosan láttam, hogy óra:14-kor jelent meg, ilyenkor én megkeresem, hogy hol van, értelemszerűen azonnal nem engedi felvenni... De azt a lapot megnyitom 5-6 példányban, hogy látszódjon a lóhere, közben az üzenőfal lapon a rendszeridőt nézem. Ahogy odaérnek a másodpercek az óra:15-ös váltásra, elkezdem kattintgatni a megnyitott lapokon, és már az ELSŐNÉL írta, hogy lekéstem.
Tehát Tibiként gyakorlatilag másodpercre pontosan tudta, hogy mikor kell kattintani, #necsináldmár...
Öreg vagyok én már bohócnak, csodák meg nincsenek, persze én is szoktam tévedni, de most nagyon gyanús.
Korábban azt hittem, hogy neki még nincs késleltetése, úgy még meg is állna a sztori, mert mondjuk elvitte fél perccel korábban aztán kiment a gép mellől, stb, de így...Szerk.: és lóhere magazinja sincs, mert akkor meg nem számítana a késleltetés, szóval ő anélkül is másodpercre pontos volt...
-
EmberXY
veterán
Az, hogy úgy viszi el a lóherét, hogy közben inaktív. Mivel nekem késleltetésem van, neki talán nincs, így kevesebb, mint 1 percen múlott, hogy megelőzött, ráadásul óra:14-kor jöhetett a lóhere, mert én is folyamatosan figyeltem.
óra:15-kor már lekéstem. Vagyis Tibikénk több percen keresztül leste (hacsak nem éppen belefutott, amire kicsi az esély, hiszen éppen akkor jelent meg a here, én is azt lestem), tehát igen aktívan a játékban kellett lennie, mégis csak 9 perccel később tűnt fel neki az üzenőfali kommentem, amit viszont azonnal írtam, ahogy megláttam, hogy lekéstem a herét.
De semmi, hagyd a fenébe. Ezentúl én is automatizálok. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1376 üzenetére
A scriptelés jelen van, szinte bizonyosan... A Kisüs Tibi nevű (többek között
) eléggé gyanús, mert pont most vittel el előlem a lóherét. De hogy miért gondolom ezt?
Figyeltem a lóherét, ahogy megjelent, megkerestem, hogy hol van, én megvártam az 1 perc késleltetésemet, aztán már "lekéstem". Eddig OK, Kisüs Tibi elvitte korábban, neki nem volt késleltetése.
De ugye ez azt feltételezi, hogy jelen van, üzenőfalon megszólítottam, viszont teljesen kuka, de percek múltán is online. Utoljára éjjel írt az üzifalra. Életereje 1, ami ugyancsak érdekes.
Átaludta a lóherét.
Nem mondom, hogy nem láttam már hasonló jelenséget, de na... -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1375 üzenetére
Hát akkor tényleg nem csoda, hogy nem találtam
Mondjuk az ikonját se így hirtelen. szerk : megvan, még ma megelőzöm 83-ast
Szerintem érdemes lenne jelenteni.Visszatértem a Tiltott természetvédelmi övezetbe, mivel mostár a luxus vadászaton is bakot lövök. Kipróbálom a 40-50% közötti részegséggel, hátha ...
Egyébként jó kis endgame tartalom, ezzel szerintem még hetekig elleszek. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1371 üzenetére
47-es id-vel van: https://alkesznevelde.hu/index.php?inc=toplist&id=47
Ott van pontosan középen, bár meglepő, hogy miért nem az elejére vagy a végére rakta.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1370 üzenetére
Ott kerestem, de eskü nem találom. Még most sem
Nem szoktam berúgatni 7X% néha 6X% és mehet is a menet. Akkor előfordul, hogy csak minden második kör után kell itatni.
Különben most, hogy visszatértem a luxus vadászathoz csupa 20-50-70$ jön, 120 ma még talán egyszer sem volt. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1369 üzenetére
A toplistában ott van a vadászat is, nem is értem, hol máshol keresnéd...
A berúgással vigyázni kell, mert ha túl magas a szint, akkor szerintem rontja az esélyeket, ha pedig túl alacsony, és előtte KO is volt, akkor bizony van, hogy akár 20 percig nem tudod indítani a vadászatot, míg ki nem józanodsz és nem ihatsz újra...
Én csak apránként adagoltam a páleszt, hogy kb 40-50 % körül legyen mindig, úgy jöttek a szalamandrák is.A krumpli nekem is gyűlik, 11 ezer körül van, régebben kinulláztam a készletet, amikor már elhagyni készültem az oldalt, most újra kell termelni, de termelődik egész szépen.
Egyelőre mégis úgy látom, hogy nincs értelme farmolni se, mert semmit nem tudsz vele csinálni, csak növekednek a számok, aztán kész. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1368 üzenetére
Hol tudod megnézni, hogy ki mennyit vadászott össze?
Nekem ez a vadászat kész tortúra, állandóan iszogatni, de azért a berúgás nem növekszik (sőt, külön figyelnem kell, hogy legyen elég magas a szint, de ne túl magas). Ráadásul a havi 10 berúgásra is figyelni kell. Visszamentem a luxus vadászatra, na azóta 20$-70$-ok jönnek a korábbi 120 helyett, szóval abszolút úgy érzem, hogy a játék elkezdett büntetni. Most vagyok a küldetés 1/3-ánál (10 nap alatt). Ahogy elnézem ezzel még jó ideig elleszek
Kert : Nekem már régóta reformálva van. 1db komló volt ami a szüreteket számolta, de kihalt, és nem raktam vissza. A szőlőt kivezettem, barack-ból van pár, meg krumpliból pár energiának. De 16811db krumplival már azt sem nagyon erőltetem, a barack is csak a metil főzés miatt megy, bár valószínűleg az egész oldalon nekem van a legtöbb metilem, még úgyis, hogy mostanában többször is ittam belőle.
Páleszem is 6000+ db van, szóval már amiatt a barackkal se foglalkoznék. Szerintem ha kipusztul a kert akkor hagyom is. (1166 komló, 733 szőlő, 128 barack, 16811db krumpli) jah és még 1024db borom is van. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1367 üzenetére
Nem nagyon talált be másoknál sem... Roach és Piszok Alfréd nyomatják neki (nyilván teljesen manuálisan
), a többiek úgy látom, megálltak a 10 k-s szintnél, vagyis a küldetésnél.
A kerttel kapcsolatban meg arra jutottam, hogy szép lassan ki fogom vezetni a szőlőt, és ezáltal a bortermelést is, megmaradok a pálinkatermelésnél, a kertben pedig csak barack (egy ideig) és krumpli fog teremni, #háthajóleszvalamire jeligével.
Sajnos a vodka is teljes zsákutca, a kutyának nem kell, automata felvásárlás nincs, a brigádba nem lehet berakni mindezidáig sem, szóval a krumpli maximum energia pótlásra lesz jó, de kérdés, hogy abból is mi az optimális.
A 150-es kertet igyekszem maxon tartani, de lehet, hogy teljesen felesleges, amíg nincsenek új kihívások, fejlesztések.
Szóval elkélne 1-2 régen beígért, várt, kért fejlesztés már nagyon, mert kezd beszürkülni a játék.A berúgásokat sem erőltetem, csak legyen meg havi minimum 10 (asszem), hogy az ingyen AP jöjjön minden hó elején. Más jelentőségét nem látom a berúgásnak sem, a toplistát értelmetlen hajtani. Szóval ehhez az a kevés pálesz is elég lesz, amit megtermelek, szóval nem kell se szőlő, se bor. A piacon rohad a vodka is, kb a kutyának nem kell semmi, nameg gondolom vagyunk vagy 10-en, akik játszunk.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1363 üzenetére
Mintha a kert is ilyen lenne... Néha napokon keresztül csak 1-2 növény rohad ki, ma már legalább 5-6 kirohadt.
Stiffler megint mintha ritkábban lenne fent, vagy csak nekem tűnik úgy.
Nameg a vadászat is mintha nem aratott volna osztatlan sikert, a toplistán úgy látom, sokan megálltak a küldetés teljesítése után, kíváncsi leszek, hogy akik még hajtják a küldit, nekik mennyi örömet okoz. -
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1360 üzenetére
Akkor kifogtátok az összeset ami a rendszerben volt. Az utóbbi napokban vagy 100 alkalomból semmi, vagy bak (kurva magas ennek az aránya), vagy fogda. A fogdából pedig 5
0% eséllyel meg is szökök.Pl 83-asalkesz 1,5 nappal később kezdte a vadászatot mint én, kb harmada annyi ideje sincs naponta a játékra mint nekem, mégis luxusvadászatokkal, 20-70$-os körökkel, 1000$-al vezet hozzám képest. De nem csoda, hiszen én napok óta csak emelt óvadékot fizetek, meg bakot lövök. Ennél hamarabb fogtam ki az aranyhalat!
Szóval tényleg nagyon szeretném tudni, hogy a szalamandrának mennyi az esélye?Mert elfogadom, hogy extrém szerencsétlen vagyok, (lásd, mai napig mindössze 7 szöktetésem van), de a nagy számok törvénye alapján már akkor is jönnie kellett volna legalább egynek ha létezik.
Napok óta minden szabadidőmben ezt nyomkodom, és semmivel nem állok jobban mint múlt szerdán, csak szegényebb vagyok egy gránát árával, és vagy 6000$-nyi óvadékkal. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1359 üzenetére
Pénteken tényleg 8 db-ot fogtam... Akiknek megvan a vadászos küldi, mind így van meg, nem apránként rakták össze, hanem szalamandrákkal, máshogy nem is nagyon lehet.
A valószínűsége tényleg fura, mert először nekem se jött soha, aztán másnap meg 8 db.
Részegséget egyébként 50 % körül érdemes tartani (de szerintem az a trükkje, hogy minél józanabb, annál "pontosabb", tehát akár 20 %-on éppen felüli is lehet nyerő), akkor talán nagyobb az esélye, meg értelemszerűen a skill maxon legyen. -
KROK640
nagyúr
Szivattok egyébként ... nincs is szalamandra. Tiltott természetvédelmi övezet az vagy sitt vagy bak. Semmi másra nincs esély. Érdekelnének a valós esélyek, de ez durva, hogy kb az aranyhalat kiszedem ennyi idő alatt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1352 üzenetére
Én most a kelcsi epcsi szupcsi hőscsit nyomom melókból, baráti, hogy csak óránként egyszer kell ránézni.
Tegnap ugyanis elbaltáztam vagy 600-at - ha nem többet - sittre a szalamandra miatt, a többi esetben meg bak volt, tehát egész nap gyakorlatilag "visszafelé" haladtam. Ezt a hibát ma nem akarom elkövetni. (és eddig a legkárosabb befektetésem a gránát volt) -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1346 üzenetére
Én ma már a 7. szalamandrát fogtam...
És szerintem még nincs vége.
Az első napon nekem is totál bukta volt, szerintem ha valaki szopóágon van, akkor az egész nap tart, nem tudom, hogyan működnek az esélyek, de mindenhol vannak furcsaságok...
Pl úgy tudom, Piszok Alfréd ismét telitalálatot ért el a lottón, ugyanazokkal a számokkal, amik már korábban is ki voltak kiáltva leggyakoribbnak... Szóval random ide vagy oda, itt bizony vannak mintázatok. -
KROK640
nagyúr
A Tiltott természetvédelmi övezet szerintem el van cseszve. Ma legalább 10-12-szer vadásztam ott, és vagy sitt, vagy bakot lőttem. Semmi, totál semmi. (A sittről pedig nem tudok megszökni, totál nulla esélyem van rá, szóval még én fizetek 40-60$-okat).
Úgyhogy részemről marad a luxus vadászat, így már távcsövest nem is veszek, mert kb semmi értelme. -
EmberXY
veterán
Az nem tudom, mennyire számít, hogy a leírás szerint a vadászathoz ugyebár 20 és 80 % közötti részegség kell, azonban kiváló magyarsággal meg van jegyezve, hogy "legoptimálisabb ( ?!?!?) " az 50 % részegség.
Tehát létezhet, hogy 50 % részegség körül javulnak az esélyek? Az előbb egy 70 dolláros kört csináltam, most tolok egy tiltott övezetet, ha ráfázok, akkor hagyom is a francba szerintem végleg. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1329 üzenetére
Én egyelőre csak a luxus vadászatig vettem meg a cuccokat, úgy nem volt vészes árban.
Hm, nekem már rég kijött a prémium AP-kből.
A kert meg olyan, hogy ok, ott macska a vakondok ellen, de amikor részegen kitapossaa növényeket az alkeszod, azzal nem tud mit kezdeni a macska se."nehezen tudom visszailleszteni a napirendbe" - igen, amikor az automatikát átveszi a manuális kezelés
Tavaly mikor Lindauban laktam, és Lauterachban dolgoztam napi 10+ órákat, akkor is be tudtam illeszteni a napirendembe. Igaz napi 1× kannás, meg 2-3szor elment kamionozni, de anno eredetileg kb ilyen aktivitásra volt kitalálva a játék. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1328 üzenetére
Vadászattal még sehogy, kipróbáltam, ahogy írtam, aztán ráhagytam, nagyon gyorsan elvette a kedvemet, de majd talán visszajön. Egyelőre visszapótolom a lóvét, amit elvertem rá, legalábbis ez a terv.
13 AP-m van, valahol tényleg megszaladt, valószínűleg a tegnapi kaszinózáson, 1500-1600 pörgetés lehetett. Előbb-utóbb hátha kijön a prémium, akkor azt bekapcsolom. Másra úgyse használom mostanában.
A kert is változó, mert 1-2 növénnyel nincs gondom, de amikor 10 db pusztul ki egy szürettel úgy, hogy minden jószág fullon van, bár csak a macska számít, de akkor is.
Valóban dilemmázok még mindig a maradáson, mert nehezen tudom visszailleszteni a napirendbe, főleg úgy, hogy egyáltalán nem vagyok meggyőzve arról, hogy a nagy visszatérés sokáig fog tartani.
De majd alakul, egyelőre nem adom fel. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1324 üzenetére
Furcsa egy hozzáállásod van neked a játékkal kapcsolatban. Előbb bezsámolsz egy csomó sikerről, majd eg kis kudarcról, és aztán azon agyalsz, hogy miért jttél vissza?
Azér 7-8AP meg "némi lóvé" nyilván több mint az a 350 amivel a növényeket pótolod. Amúgy én nem szoktam vele foglalkozni, ha pusztul, akkor anyni, majd nagy tételben visszarakom a végén mikor már alig van.
Vadászattal hogy állsz? -
nsban
tag
na meglett ez a szar vadász küldi
most jelenleg az egyetlen kimaxolt alkesz vagyok
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1323 üzenetére
Én is elpörgettem kb 3400 pontot, jött egy csomó AP, mert most 13 van, előtte szerintem max 6-7 volt, nem is figyeltem. Meg némi lóvé is jött.
De most a kaszinó bugos, többen is jeleztük már...
Nameg engem nem szeret a randomgenerátor továbbra se, kertnél 150 növényből egy szürettel - mindhárom félét szüreteltem egyszerre, tehát 150 növényt - 7 db rohadt ki. Ezt még ha krumpliból pótolom vissza, az is 350 zsé, akkor meg minek dolgozik az alkesz.
Nem tudom, nekem a maradék motivációm is kezd elszállni, kezdem bánni, hogy visszajöttem, az a tipikus "vadász, te szopni jársz ide" tényállást vélek felfedezni. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1319 üzenetére
Nekem ott már töbször volt olyan, hogy bakot lőtt és semmit nem fogott. Sőt, ugyanezt egyszer a tiltott övezetben is eljátszotta, szerintem ott telt be a pohár. Tehát alapból 40 % fogdát kockáztattam, és még nem is lőttem semmit, de megvettem hozzá a kézigránátot...
Nekem nem gyere be ez a vadászat, öreg vagyok én már bohócnak. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1316 üzenetére
A 60-80-as átlag az kb olyan, mint a fizikus, ott még 80-100 is megvan, és ha jól tudom, ugyanúgy 10 perces a folyamat, de ott legalább nincs olyan, hogy most éppen nem kaptál semmit.
A csodaszarvas érdekes lesz, de gondolom olyan valószínűségekkel, amivel soha nem lesz meg, mint kb a zebra vagy a többi. Kb soha nem fog megtérülni a fegyver ára sem.
Az ügyeskezűt is meg lehet könnyen csinálni, az tényleg csak kitartás kérdése, sokszor egymás után. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1315 üzenetére
Köszi
Nem, nem maxoltam ki, mert a börtönből szöktetés, és a dianás még nincs meg, az más dolog, hogy ezek is olyanok mint az ügyeskezű, hogy nem is lesz meg. A börtönből szöktetésből 8db-ot sikerült összehozni úgy 400 próbából, szóval megvárom az egeretVadászatot én a Elit vadásztársasági birtokon csinálom, a gránátot már meg sem vettem. Az Elit vadásztársasági birtokon hozogat dolgokat, átlagba 60-80$ megvan, ez kevesebb mint munkával, de most legalább más szöveggel megy a csík
És halad a vadászatos küldi is.
Kiváncsi leszek, hogy a csodaszarvas mit ad majd. -
KROK640
nagyúr
Tegnap elvittem a patkót, erre ma is elém ugrott. 422 nap alatt egyet találtam, most meg két nap alatt kettőt
Így meg is van a három, és ez a küldetés is.
-
KROK640
nagyúr
Kajak nem hiszem el ... megvan 422 nap alatt a második patkóm
Még egy kell ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1305 üzenetére
Eddig nekem
1 Vaddisznó
1 Szarvas
Ezzel 70$-t kerestél!Ez 15 perc, elit vadászat.
Most a faluszéli mezőre mentem.
Úgy látom ez az egész vadászosdi már arra jó, hogy a fullos karkterek is elfoglalják magukat.
Mondjuk jó lenne lehetne valahogy trófeákat gyűjteni, lenne vadászat statisztika. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1304 üzenetére
A fácán, nyúl, őz kb filléreket ér, szóval nem hinném, hogy az megéri, hacsak időben nem lehet annyival többször indítani, ezt most hirtelen nem látom.
Az elit már jobban hangzik, de a komolyabbaknál meg ott a fogda esélye, ami elég komoly - ÉS ráadásul még vegyél hozzá horror áron fegyvereket. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1300 üzenetére
De vannak érdekes észrevételek, pl volt, akinél sikertelen vadászat, 0 pénz az eredmény... Az esélyeket megnézve valóban nem 100 % az esélyek összege, tehát ha ez igaz, akkor még az sem biztos, hogy sikerül valamit eltalálni. - Ráadásul kimaxol skillel..., meg még ahol fogda is játszik... Szóval ki kell tapasztalni, de nem biztos, hogy akkora siker lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- iPad mini 5 (5th generation) (Wi-Fi + Cellular) 64GB, fehér
- Steam Deck LCD 512gb
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- I7-4770k, Kingston HyperX Beast DDR3 4X4 16GB, Z97X-Gaming 3, Arctic Freezer i35, Félkonfig eladó!
- Gateron Jupiter Banana tactile switchek - 109 db
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest