Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát ez nagyon szép,hogy sikerült vajon neki ott így keresztbe állni?
Jól elvoltatok, én is nyomtam előtte egy sima online-t valami németekkel, úgy lökdöstek,mintha roncsderbin lennénk, és direkt (mert persze pár kocc belefér, ez természetes, de ezek konkrétan ki akartak lökni). De aztán valahogy mindig én jöttem ki jól a szitukból
, úgyhogy meg is nyertem a versenyt (megjegyzem, ott is aki emiatt kicsúszott, hogy engem ki akart lökni, kilépett a játékból). Pedig pont ez az, hogy a verseny a leintésig tart, és ott van pl a spa-i versenyünk polonic-cal, hogy az utolsó körben is lehet hibázni, és akkor a nyakadon a másik, vagy akár meg is előz 
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Jó volt tényleg. Első lettél hungaroringen? Azt már nem is néztem. Pont akkor a rajt előtt jött egy üzenet, azt hittem gyorsan el tudom olvasni, akkor sem láttam hanyadik helyen vagy/vagyok, mégsem sikerült ezt kivitelezni.
Nekem első körben defektem volt, aztán letudtam a kötelező kerékcserét azzal. Nekem akkor a boxban pont a kijáratnál megállt valaki, ott állt egy jó ideig.Nem szedtél össze valami büntetéseket? És azért kaptál időbüntetést, így hátrább kerültél?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Autós kamera eladó
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Jól elvoltatok, én is nyomtam előtte egy sima online-t valami németekkel, úgy lökdöstek,mintha roncsderbin lennénk, és direkt (mert persze pár kocc belefér, ez természetes, de ezek konkrétan ki akartak lökni). De aztán valahogy mindig én jöttem ki jól a szitukból
, úgyhogy meg is nyertem a versenyt (megjegyzem, ott is aki emiatt kicsúszott, hogy engem ki akart lökni, kilépett a játékból). Pedig pont ez az, hogy a verseny a leintésig tart, és ott van pl a spa-i versenyünk polonic-cal, hogy az utolsó körben is lehet hibázni, és akkor a nyakadon a másik, vagy akár meg is előz