- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát ez nagyon szép,hogy sikerült vajon neki ott így keresztbe állni?
Jól elvoltatok, én is nyomtam előtte egy sima online-t valami németekkel, úgy lökdöstek,mintha roncsderbin lennénk, és direkt (mert persze pár kocc belefér, ez természetes, de ezek konkrétan ki akartak lökni). De aztán valahogy mindig én jöttem ki jól a szitukból
, úgyhogy meg is nyertem a versenyt (megjegyzem, ott is aki emiatt kicsúszott, hogy engem ki akart lökni, kilépett a játékból). Pedig pont ez az, hogy a verseny a leintésig tart, és ott van pl a spa-i versenyünk polonic-cal, hogy az utolsó körben is lehet hibázni, és akkor a nyakadon a másik, vagy akár meg is előz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jól elvoltatok, én is nyomtam előtte egy sima online-t valami németekkel, úgy lökdöstek,mintha roncsderbin lennénk, és direkt (mert persze pár kocc belefér, ez természetes, de ezek konkrétan ki akartak lökni). De aztán valahogy mindig én jöttem ki jól a szitukból
, úgyhogy meg is nyertem a versenyt (megjegyzem, ott is aki emiatt kicsúszott, hogy engem ki akart lökni, kilépett a játékból). Pedig pont ez az, hogy a verseny a leintésig tart, és ott van pl a spa-i versenyünk polonic-cal, hogy az utolsó körben is lehet hibázni, és akkor a nyakadon a másik, vagy akár meg is előz