Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
"Torro Rosso-val a virgint nem tudtam beérni."
Ez mondjuk elég gáz...azért van egy kis különbség a 2 autó között simán ottkellene hagyni.
Vannak érdekes dolgok a gameben.Én az előbb monzában teszteltem kocsikat, és a careres lotussal jobb köröket tudtam menni mint alonsoval ferrarival

Ugyan az a setup és kikapcsoltam a gumikopást meg minden ilyet és egyszerüen nem tudtam a ferrarival gyorsabb kört autózni.Mondjuk lehet én vok a béna
,de a ferrari sebességre gyorsabb viszont féktáv is megnő és kanyarban sokszor lecsuszok az ívről.
Igaz a ferrarival csak GPbe nyomtam a lotus meg career és ott volt mrá fejlesztés benne,lehet a ferrariban még nem.Jameg azt tapasztaltam ami eléggé elszomorít
hogy ha lekörözöl versenyzőt,akkor b@szik rád,simán nekemjött a kanyar után,nem állt félre és még csak nemis lasitott.50%os versenyt nyomtam és valahol a 20. körben értem utol őket és senki nem engedett el.
Bezzeg ha engem érnek utol careerban egyből kékzászló meg mondja a mérnököm is.
A boxból való kiengedésről neis beszéljünk.....

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest