Új hozzászólás Aktív témák
-
kliszi
senior tag
Sikerül megoldani !!!! A replay file pdf filét irásvédetre kell állitani és nem szagatt többé !!:
)
-
kliszi
senior tag
válasz
werszomjas #1809 üzenetére
Állitolag ezért szaggat be a játék egy idö után .
-
kliszi
senior tag
válasz
Dantenero72 #1796 üzenetére
Bocsi de nem értem hogy mi az TCM-ben ?
-
kliszi
senior tag
válasz
Dantenero72 #1796 üzenetére
Pontosabban hogy tudom a rejtett filét megnézni ? Köszi a választ !
-
kliszi
senior tag
http://segmentnext.com/2010/09/23/f1-2010-errors-crashes-freezes-fixes/
Elméletileg itta 3 pontnál irja a megoldást amit nem lehet megtalálni !
Valakinek valami ötlete ??? -
kliszi
senior tag
végre egy sorstárs !!!!
) Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani hogy a replayt kikapcsolni vagy azt a filet megtalálni . Jo lenne ha valakinek lenne valami ötlete erre !
-
kliszi
senior tag
Konfigom : Asus k61ic notebook dual core t4400 proci , 4gb memori , nvidia geforce gt 220m 1gb
Ezen elkéne futnia hisz a Mafia 2 , Crizis . Grid , Dirt2 ezek is elfutnak tökéletesen . Itt sincs probléma csak kb 1-2 kör után elkezd szagatni nagyon és élvezhetetlenné válik a játék . Tegnap irták nekem és küldtek egy honlap cimet hogy a areplay filet kell átálitani de nem találom seholsem !
C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\Ad ministrator\replay replay.pbf
Ezt kéne megtalálnom de nem találom . Van megoldás erre a problémára ? -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni ? Az a gondom ha elindulok egy versenyen akkor 1-2 kör után iszonyatosan beszaggat a játék . A forumon irták hogy a replay filet kell átálitani mert az folyamatosan nö de sehol nem találom ezt a filet . Nincs valami javitás erre a problemára ? A gépem megfelelö eröségü a játékhoz ezért nem szebedna igy beszaggatnia . Tud valaki segiteni ebben ? Választ elöre is köszönöm !!
-
kliszi
senior tag
nekem win7 van fent és egy másik particiora telepitettem de sehol nem találom ezt a replay filet !!! Nem tudom holl van ? Tudál nekem segiteni ?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Van egy kis gondom a játékkal az hogy ha elindul a verseny 1-2 kör után elkezd nagyon szaggatni a kép és élvezhetetlen . Érdekes mert a rajtnál ahol az összes auto látszik ott nem szaggat . Gépigényem intel core duo t4400 , memory 4gb , vga nvidia geforce gt 220 m ! Ez egy asus k61ic tipusu notebook ! Mi lehet a problémám ?? A játék razoros . Bármire állitom a felbontást mindig ez a vége . Van valakinek valami ötlete hogy mi a gond ??? A gépigényem szerintem elegendö pedig ha a Mafia2 kompromiszum nélkül megy rajta . Vga driver frisitésén tul vagyok már . Valami ötlet valakinek ????!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest