- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Nem tudtok esetleg olyan extrát a játékhoz, hogy kiírja a verseny közben a helyezéseket?
Mint a tv-ben?
Tehát hogy ki hanyadik helyen áll, és mekkorák a távolságok időben.Ez az egy nekem nagyon hiányzik, nem tudom miért maradt ki
-
werszomjas
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #3748 üzenetére
A magyarítás 12%on van.
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
Játszik valaki
Logitech Driving Force GT kormánnyal??
Lecserélném 1000éves microsoft kormányom, g25öt nézegettem, de kicsit drága nekem, annyit nem akarok rá költeni.
Így a Momo és a Driving Force GT -re gondoltam még, csak ugye az nem éppen f1-hez való.
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
Ha már kormányok:
Szerintetek G25 vagy G27 lenne a jobb választás ?
Van aki próbálta esetleg mindkettővel?Esetleg másfajta kormány?
Most Microfos Sidewinder van, dehát na, nem az igazi
-
werszomjas
addikt
Ez hova teszi a mentéseket??
A dokumentumok Codemasters mappában csak a Grid van
Szeretném kiszedni a mentéseket, mert gép reinstall lesz de már az 5. futamnál tartok nem akarom elolrol kezdeni.
-
werszomjas
addikt
semmi, visszaolvastam
szerk:
kliszi>> köszi, igen, szerencsére nekem semmi gond, nem szaggat.bár fps lehetne több, ha minden minimumon van, ugy is max 50-60az fps, minden maxon akkor meg 30.
remelem a patch dob majd rajta valamit, meg jöhetne a DX11, tudom be lehet lőni már most is, de az meg bug-os
-
werszomjas
addikt
Na kérem úgy látszik 1 motor kb 3 max 4 futamot bír, most fejeztem be zsinorban a 3.at, és verseny közben besárgult a motor
Következő futamra már újat teszekEgyébként sztem lehet is érezni verseny közben is, top speed-re voltam beállítva, mégis az egyenesekben mindig befogtak, minden körben, pedig jól gyorsítottam ki, nem volt power
Torro Rosso-val a virgint nem tudtam beérni.
-
werszomjas
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1636 üzenetére
F12
replay visszanezes kozben kell nyomni, ott ahonnan folytatni akarod, lehetőleg jóval a hiba előtt, hogy legyen időd reagálnivagy nem ezt kérdezted?
-
werszomjas
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1610 üzenetére
vazzeee
az a szék saját gyártmány? vagy lehet ilyet venni valahol
nagyon fasza
Barthezz2> Azért nézd meg, lehet nálad nem pakolgatja automatikusan a motorokat.
zack>
Karajev7 > vagy valami qrvajo zenét hallgat
-
werszomjas
addikt
Szerintem lenni kéne xboxon is.
Nem tudom, lehet csak Karrier módban működik.
Mikor bent állsz a garázsban, mondjuk még időmérő előtt a szabadedzések valamelyikén, és bemész a kocsi beállításokhoz, ott az Engine részbe, ott a legfelsőnek kéne lenni.
8 motorod van és mindegyikre írja, mennyi az elhasználódása, hány %os.És ott lehet válogatni.
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #1575 üzenetére
biztos első motorral?
csak mert én úgy vettem észre, új motort rak minden futamnál.
nálam leglábbis karrierben ugye melbourne a 2. verseny, és oda már a 2. motort kaptam, én tettem vissza a garázsban az első motort, és még azzal simán vittem az ausztrál futamot, meg most a 3.at is azzal tolom, kivancsi vagyok hogy durran el
-
werszomjas
addikt
Aki bill-el tolja miért nem vesz kormányt??
Ég és föld a játékélmény.Én egy Microfos Sidewinder Force Feedback-el tolom és tökéletes, annyi a gond vele, hogy a win7 nem támogatja, tehát drivert nem tudtam feltenni hozzá, így a játékban nem lehet állítani manuálisan a zónákat, hanem előre be van lőve, de amúgy tökéletesen megy.
Ezt a kormányt meg használtan meglehet már venni kb 4000ftért.
-
werszomjas
addikt
válasz
skylaner #1115 üzenetére
Én Professional (utolsó előtti)
Pont jó, mert kb pont az én szintem, van mikor engem előznek van mikor én előzök, szóval nekem találták ki azt a nehézségetNekem minden off-on van, egyedül az automata váltó van benyomva.
- gumi szimulálást miért off-olod?
Megölöd vele a lényeget, az izgalmat, mikor határon autózol körök óta és ahogy fogy a gumi úgy egyre és egyre nehezebb ugyanazokat a kanyarokat ugyan úgy bevenni -
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
Jaja, nalam is fékez, igaz mondja is, hogy nyomjam be a pit limitet, de azért fékez.
A box kiállás nekem sem tetszik, en bahreinben 5.helyről álltam ki, és a fasza 20.ra jöttem vissza, igaz enis megtoltam az emelős embert
Sztem nagyon fasza játék, 5 szezont játszok, most az első szezont 50%on teljesítem, de eléggé figyelni kell minden körben, nem egyszerű, küzdeni kell rendesen a helyekért és a pályával.
Defekt engem is megtréfált ma Melbourne-ben pont a célegyenesre ráfordulva durrant el a kerék, szoval 1 kör szenvedés, oda is lett a futam, így 2. verseny van meg és még mindig pont nélkül vagyok
Meg amit most figyeltem, hogy a verseny végéhez közeledve egyre jobban gumizódik fel az ideális ív, látszik is, sötétedik kifele plusz a tapadás is jobb rajta.
Fasza játék
-
werszomjas
addikt
válasz
mclaren-d #911 üzenetére
Nálam van
Azért, mert mikor kezdted a szezont, megkérdezte hogy long vagy short legyen a futam, ahol a körök százalékát és időjárást is állítod, még a kamionban.
Na ott a long-ra menj és akkor lesz P1, P2, Q1, Q2, Q3 és a Race
Te biztosan a short-on vagy, ott csak Q1 van.
-
werszomjas
addikt
Melbourne ideje van valakinek?
Nekem eddig legjobb 1:30:075, nem tudom az jó-e, 30 alá nem sikerült menni elkoptak a gumik
Lágy gumi
Minden offon egyedül
TC medium
automata valtoAz a baj, nem engedi állítani a kormányom dead zónáját, pedig a támogatott típusoknál ott a Microsoft sidewinder fb.
Nem tudjátok meglehet valahogy oldani?
-
werszomjas
addikt
Mivel tudom nézni jatek közben az FPS-t?
Nekem nem tudom mennyi, viszont minden maxon van, 8x élsimítás 1920×1080 és semmi akadás annak azért örülök
Jó játék, csak kár hogy a fékerő eloszlást nem lehet szabályozni menet közben, néha eléggé jól jönne
Egy kérdésem lenne.
Hogy lehet az irányítás beállításoknál variálni, hogy melyik gomb mit csináljon?
Csak annyit tudok állítani hogy bill vagy kormány és alatta beadja a fix gombkiosztást, variálás meg nuku -
werszomjas
addikt
Ti a karrier módot az alapon kezditek, kezdőként, és úgy törekedtek felfele, vagy már menő csapatba szálltok be?
Nem tudom eldönteni
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #326 üzenetére
Annyira jók, hogy külön topikja van itt a PH-n
http://prohardver.hu/tema/pixmania_tul_olcso/friss.html
tele "elégedett" vásárlókkal
Én magam nem ismerem, nem rendeltem még tőlük, én is innen a PH-ról tájékozódtam
Amúgy van még:
Itt olvasgass.
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
Hat igen, jó lenne ha majd a multiban azonos beállításokkal menne mindenki, nem beszélve a törésről, én személy szerint bekapcsolt törésmodellel fogom tolni, valahogy nem szimpatikus, mikor 200al belerongyolok a falba és továbbmegyek
Úgyhogy majd valamilyen közös megegyezést hozni kell a multira, és azzal tolja mindenki
-
werszomjas
addikt
A dirt2-t és a Grid-et tényleg érdemes megvenni, már most 2000ftért dobálják az ember után, szóval kár szenvedni a virágboltival
A f1-el én is így vagyok, ha tetszik, és rendben van a játék, a fizika, az irányítás, akkor 8000et megér és mehet a multi
-
werszomjas
addikt
válasz
Rolly Dy07 #240 üzenetére
A megjelenés viszont igazi F1 hétvége lesz
Pénteken jön a játék, szombat vasárnap pedig a Szingapúr nagydíj
Nem fogunk unatkozni
-
werszomjas
addikt
Ejjde várom már ezt a játékot.
Ez az online bajnokság amúgy hogy megy?
Egész szezont végig lehet tolni adott fix ember?
Mindig mindenki ugyan azzal a kocsival/csapattal?Vagy csak futamokat lehet futni online?
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #199 üzenetére
-
werszomjas
addikt
válasz
Unbaised-Ben #194 üzenetére
igen, erre gondoltam, a dirt2-ben kifejezetten tetszett a törés, remélem itt is lesz azért hasonló színvonal, de igaz, hogy a videókon ebből semmi nem látszik, kikapcsolt töréssel tesztelnek
Lassan leporolom a kormányt és jöhet a száguldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest