- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
werszomjas #4279 üzenetére
Nekem még 20 más dolog hiányzik ami a korábbi játékokban megvolt csak a codemasters nem vette a fáradtságot, hogy játszon bármelyikkel is meg kipróbálja a sajátját.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
werszomjas #3751 üzenetére
Köszi a Infót!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas #3529 üzenetére
Én olyan kormánnyal játszom, és tökéletes vele(szerintem a legjobb kormány ár/érték arányban)... mire lennél pontosan kíváncsi?
A nyalókás emberre visszatérve, nehéz úgy kimenni az utolsó előtti körbe amikor lágyon kezdem, és 3 kör alatt felfogy a gumi.
De inkább kezdeném az elejétől, akit érdekel az olvassa el.
Expert fokozaton megyek, szóval semmi segítség, legend AI. Hungaroring pálya.
Időmérőt csak úgy tudom megnyerni hogy lágy gumival megyek, ez sikerült is, irány a versenypálya...
Ha jól emlékszem 13-14 körös volt a verseny.1. próbálkozás: A lágy gumival azt írta a box hogy 5 kört kibírok, utána boxba kell mennem kemény keverékért, ez meg is történt első próbálkozásra, igaz az 5. kör elején már 3 túlságosan kopott(vagyis piros) gumival kezdtem a kört. Kör közepe már mind a 4 gumi kopott volt, ami valljuk be nem ajánlott. Csúszkáltam, így visszaestem 1. helyről a 2-ra. Megyek a box-ba, erre mikor pont mennék ki jön egy konvoj, persze hogy nem enged ki, pedig a konvoj előtt szerintem simán kifértem volna, eléggé távol voltak... Álltam és néztem, 4 ms helyett lett 18 ms... Gratulálok gondoltam magamba... Akkor jött a restart race!
2. próbálkozás: Minden ugyanúgy, csak a 4. körben, szintén ugyanaz, igaz akkor közelebb is voltak, azon nem csodálkoztam, bár megjegyzem akkor is nyugodtan kiengedhetne, hiszen honnan tudjam mikor optimális
3. próbálkozás: 3. körben mentem ki, a box-ban éppen kifértem az egyik williams előtt, gondoltam is magamban, hogy csoda történt, de a csoda sokáig nem tartott, mert simán visszaestem a 4. helyre, hiszen túl korán mentem ki a box-ba, ennyi a történet...
-
polonic
félisten
válasz
werszomjas #3529 üzenetére
Ez egy elég jó kormány. Ez a GT5 "hivatalos" kormánya, középen a jel is ezt mutatja. Viszont pillangófülek nincsenek rajta, hanem kisebb gombok vannak a kormány hátulján. Próbáld ki, hogy ez neked mennyire jó, bár szerintem könnyen megszokható.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #3283 üzenetére
Jobb, mindenben finomítottak rajta egy kicsit. De ez alig érzékelhető, legalábbis anno megnéztem jó pár 25 vs 27 review-t, és ahol a G27 10 pontot kapott, ott a G25 9-et, vagy 9,5-öt.
-
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas #3283 üzenetére
Akinek G27 van,majd reagál egyébként (tudtommal elhanyagolható szinte a különbség, de még azt hallottam, hogy a G27 halkabb)
MOD: most látom, hogy a G27 H váltóját nem lehet áttenni szekvenciálisba (még ez a különbség)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
werszomjas #3280 üzenetére
Rolly Dy07-nek 27-e van. majd ő elmondja.
asszem a pedálok távolságában is van különbség. a 25-nél aránylag közel vannak egymáshoz. a jeti típusú patával rendelkezőknek gondot okoz. nekem 39-es törpelábam van, így ideális...
szerk:
a bele és a mechanikája minőségileg úgy tudom, tök ugyanaz. a 27 csak ráncfelvarrás.de azt bártan állítom, hogy aki vett 25-27-et, senki nem köpködött utána. egyszerűen még nem hallottam ilyet. 1-et sem....
kikvéve azt a fehér holló ritkaság júzert, aki belefutott gyári hibás darabba. de ez negyon nem jellemző ezeknél... -
Motion_Blur
félisten
válasz
G27 80k újonnan, használtan is 70, de alig van...
G25-öt gyakorlatilag már nem lehet kapni, Gianninál van még 50k-ért, használtan 40k-ért mennek jellemzőenNyilván a G27 a jobb, csak kevés embernek ér meg 30k-val többet..
-
AMD_ok
őstag
válasz
A G27-en 6 gomb van a kormányon a a G25 kettőjével szemben (a pillangóváltót most nem számoltam), + rajta van a ledsor is,ami a ford számot mutatja. Ha ez neked megér kb 30-40 rugó felárat,akkor G27, egyébként a kistesó is "megteszi" (mert más tekintetben szinte teljesen ugyanolyanok)
MOD: nem próbáltam a G27-et, sztem youtube-on lehet róla találni videót... (G25 vs G27) -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
werszomjas #1895 üzenetére
XPn: dokumentumok - my games mappa
nekem itt van a Dirt2 mellett -
kliszi
senior tag
válasz
werszomjas #1809 üzenetére
Állitolag ezért szaggat be a játék egy idö után .
-
Davzone
senior tag
válasz
werszomjas #1715 üzenetére
"Torro Rosso-val a virgint nem tudtam beérni."
Ez mondjuk elég gáz...azért van egy kis különbség a 2 autó között simán ottkellene hagyni.
Vannak érdekes dolgok a gameben.Én az előbb monzában teszteltem kocsikat, és a careres lotussal jobb köröket tudtam menni mint alonsoval ferrarival
Ugyan az a setup és kikapcsoltam a gumikopást meg minden ilyet és egyszerüen nem tudtam a ferrarival gyorsabb kört autózni.Mondjuk lehet én vok a béna,de a ferrari sebességre gyorsabb viszont féktáv is megnő és kanyarban sokszor lecsuszok az ívről.
Igaz a ferrarival csak GPbe nyomtam a lotus meg career és ott volt mrá fejlesztés benne,lehet a ferrariban még nem.Jameg azt tapasztaltam ami eléggé elszomorít
hogy ha lekörözöl versenyzőt,akkor b@szik rád,simán nekemjött a kanyar után,nem állt félre és még csak nemis lasitott.50%os versenyt nyomtam és valahol a 20. körben értem utol őket és senki nem engedett el.
Bezzeg ha engem érnek utol careerban egyből kékzászló meg mondja a mérnököm is.
A boxból való kiengedésről neis beszéljünk..... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #1614 üzenetére
Az ülés Seat Toledóé és bontóból van, a többit én terveztem meg hozzá és a faterral legyártottuk. Csak van 1 kis bökkenő. Nincs lefestve. Mikor kész lett -12 volt kint és nem tudtam lefesteni, de nem bírtam ki, hogy ne állítsam be a szobába. Most meg már azt nem bírnám ki, hogy kivigyem lefesteni. Nem győzném kivárni mire megszárad. De lehet, hogy most jött el az alkalom. Holnap és holnap után 8-16-ig nem lesz áram
és kihasználhatnám.
-
zack
nagyúr
válasz
werszomjas #1585 üzenetére
Köszi, megtaláltam.
-
válasz
werszomjas #1577 üzenetére
Az f*sza
Akkor viszont már sokadik motorom nyüstölöm
-
zack
nagyúr
válasz
werszomjas #1577 üzenetére
Hol lehet motort cserélni?
-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas #1195 üzenetére
Én irtam,hogy van kormányom.De....
Napközben nincs idöm játszani,szinte csak éjjel amitt a 6 éves kislányom és feleségem nem igazán szeret,mert elég hangos az ffb.
Szal éjjel billel,nappal kormányal,de nincs nappal sok idöm rá.
5 percért meg neki sem állok. -
skylaner
senior tag
válasz
werszomjas #1117 üzenetére
20%-os versenytávnál is előjön ez a gumi dolog?
Mert akkor bekapcsolom. Csak gondoltam 4-5 köröket kibír a kemény/lágy gumi (mert boxot meglátogatom) így nincs értelme bekapcsolni.Valaki tud mondani egy időt ami Kínában prof AI mellett első rajtkockát ér?
Mert igazából ez az Interm szint nem túl nagy kihívás, nyerem az időmérőket 1.5-2 mp-s előnnyel a Force Indiával. Futamon is inkább az okoz gondot, hogy nem tudok végigmenni tisztán, valamikor mindig kipördülök
-
válasz
werszomjas #1106 üzenetére
Engem is melbourne-be sújtott a defekt. Igaz a box előtt 2 kanyarral, de pont kigyorsításnál, szóval még frankón meg is pörögtem emiatt. 10 ről 20.-ra.. Én is 2 futam után 0 pont
Vigasztal, hogy a valóságban sincs a Lotus-nak
Szerintem is jó,mint fentebb kifejtettem. Minden pozícióért megküzdök, közben még arra is figyelni kell, hogy ki ne csússzak, vagy el ne csesszem.
(#1104) Unbaised-Ben: Na a kijárat a másik. Már nyomom a gázt, a motor pörög, mert a váltó meg nem reagál, mert még a gép nyomja, vagy a fene tudja mi van ott..
Egyébként valaki kérdezte, hogy változik-e az idő(azaz megy-e le a nap). Ez a futam ugye 5-kor van ottani idő szerint, és igen, nálam változott 29 kör alatt. Nem nagy mértékben, de igen.
Csak onnan tudom, hogy a féktávokat egy-két helyen a kanyar távolságát jelző táblához lövöm be, és itt a 3. jobbos kanyar előtt, pont sárga volt a plakát az út mellett, és ilyen kiss semmi, szintén sárga jelzők voltak. Na azt a verseny felétől már nem láttam, pedig előtte igen. Más volt a fényhatás. -
Hoffer
őstag
válasz
werszomjas #985 üzenetére
Köszi a gyors választ, sikerült!
-
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #914 üzenetére
Hogy tudom beállitani hogy legyen Q1,Q2,Q3,és az idöjárás is változó legyen?
-
törölt tag
válasz
werszomjas #867 üzenetére
Kipróbáltam gamepaddel is a kíváncsiság kedvéért. Van egy melbourne 1.27.526 McLarennel Time Trial. A vezérlő miatt TC bekapcsolva.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas #876 üzenetére
"Ha az elején 3szezon választasz, akkor kezdheted ferarival, meclarennel stb a karriert is."
Azt hogy? Én Force India, Williams, Sauber, Torro Rosso, és a 3 kiscsapat közül választhattam...és a 3 szezonról beszélek, nem másról... -
válasz
werszomjas #876 üzenetére
Van egyébként különbség a kocsik közt? Nem próbáltam még tegnap óta, hogy egy pályán mondjuk Lotus kontra Ferrari hogy megy.. Valaki?
-
válasz
werszomjas #867 üzenetére
Hol nyomtad? Time trial? Én most vagyok ennél a pályánál a bajnokságban, de azon belül eddig 1.33.975 a legjobb, Lotus-al..
(#862) DerStauner:
Először nekem sem tetszett(régi vonalvezetés kedvencem), de most toltam rajta 25 körös versenyt, és megkedveltem. Csak rá kell érezni a középső részre. Amúgy tényleg nehéz, a futamot el is baltáztam. 16-ról indultam, 17. lettemVoltam 10. is, csak a vége fele elfogytak a gumik, kipörögtem 5-6x, meg elhagytam a vezetőszárnyat, és hát így sikerült
(#866) WesTM:
Nem nálad a hiba, nálam is ilyen a hang. Visszaváltok, és fél percel később jelzi a hang -
polonic
félisten
válasz
werszomjas #751 üzenetére
Fraps nevezetű program.
-
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #468 üzenetére
Én már most leadom a nevezésem a PH bajnokságra
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas #342 üzenetére
Én úgy tudom hogy ha 7 szezont választasz akkor a 3 kis csapat közül választunk(Lotus, Virgin, HRT)
De azt is hallottam, ami részben biztos, hogy igaz, hogy ha 5 szezont választunk(3 vagy 7 helyett) akkor már egy picit nagyobb csapatot is választhatsz, mondjuk Kis csapatok+Sauber+Torro Rosso
Ha 3 szezont választunk akkor választhatjuk a Force India!, Williams!, Lotus, Virgin, HRT, Sauber, Torro Rosso közül valamelyiket.
De az biztos hogy a karrier módban tuti nem fogunk nagy csapatok autóival kezdeni. -
lvnt
őstag
válasz
Én azt olvastam valahol, hogy először csak kis csapatot választhatsz, a Hispania, Virgin, Lotus hármasból, és utána mehetsz csak nagyobb istállókhoz. Ez ésszerű lenne, nekem tetszene, és megoldaná a problémádat is.
Ha nincs is így, akkor én mindenképp egy kisebb csapatot választanék először.Mod: Megelőztek.
-
AMD_ok
őstag
válasz
ha jól értettem,akkor kezdő csapattal lehetsz először (értsd: HRT, Virgin vagy Lotus) Ha ezekkel jó eredményeket érsz el,akkor léphetsz felfelé, nagyobb csapatokhoz
-
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #307 üzenetére
Nem vészes a gépigénye,én komolyabra gondoltam
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #307 üzenetére
Akkor gondolom ennek a duplája ajánlott, hogy lehessen élvezni is.
VGA memóriát nem írtak, de gondolom min. 256Mb. -
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas #277 üzenetére
Sztem nem az embereken fog múlni, hogy ki milyen segítségekkel megy. Az adott szeró beállításai határozzák meg.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #270 üzenetére
Hát tényleg nem egy esőember.
Biztos van 50-es lába!
De tetszik az esős nehézség. Úgy érzem ezt nekem találták ki!
-
Enton
addikt
válasz
werszomjas #270 üzenetére
Nekem az lessz az első dolgom a kerrier megkezdése után, hogy annyira rágyúrok az esős menetekre. Hogy már utálni fogom.
-
BalaNce87
addikt
válasz
werszomjas #255 üzenetére
Cd galaxisba 990 most mind2 játék, aki most törttel tolja gridet annak ez kihagyhatatlan, pláne ha már több 100 órát beleölt.
-
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas #218 üzenetére
Sztem komplett bajnokságokat nem lehet futni, csak futamokat. A pontszámítást sztem magunknak meg tudjuk oldani.
Más: Látom, gyűlik a Grid-es jónép.
RollyDy: Kit nem szeretsz az F1-ben?? Én azzal leszek!!
Viccet félretéve, nincs kedvenc csapat most, szal nem tom mi lesz. Gondolom meki, red bull közül valamelyik.
Én mekis voltam, amióta az eszemet tudom, de Hami érkezése bezavart, mentem Kimi után, most meg csak nézem a futamokat.Am autók között lesznek különbségek?? Vagy Lotussal is el lehet verni a multis mezőnyt?
-
Enton
addikt
válasz
werszomjas #218 üzenetére
-
Ventur@
senior tag
válasz
werszomjas #206 üzenetére
Na ezeket eltaláltad
. Az elöző sorozat az bizony nem nyert
. A gumidefektes tetszik. Hamilton-os is elmegy, a 3. viszont nekem valahogy nem tetszik. Bár remélem több fokozatú ütközési-rendszer lesz benne (nehézségi fokozathoz mérten állítható pölö
).
Más:
Lehet páran feltették a kérdést, de most ebből akkor lesz demo vagy nem lesz. Ha igen csak konzolra vagy pc-re is?
Előre is köszöntem a választ bárkitől
!
Rolly te itt is itt vagy
? Na akkor online én nem jáccosodom veled mer mindíg csalol és nem hagyol másokat is nyerni. Te kis robot
!
-
Redbreast
csendes tag
válasz
werszomjas #200 üzenetére
Ez a Codemastersnek az F1 törése? Biztos??
Lehet én nézek be valamit. -
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #199 üzenetére
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas #193 üzenetére
úú, szerintem ekkora részletességre ne számíts, bár elképzelhető lenne a dirt2 "törésfizikája" után, de a videókból nekem nem tűnt annyira részletesnek...
A videók alapján nekem úgy tűnt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest