Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab.tam
nagyúr
most nincs előttem a játék, de:
ahol az irányítást tudod beállítani, felül vannak lehetőségek: a kormány, billentyű, és egyedi, (asszem customs). menj az utóbbira, és ott már aktív lesz a beállíthatóság...magát a gyári kormányprofilt nem tudod a játékban átírni. az adott és fix.
valahogy így van....
-
AMD_ok
őstag
Nekem Logi G25 van, ezzel igen jól írányítható a masina, minden segítség kikapcsolva, és 2 gp versenyen túl 2 győzelem a toro rossoval, AI professionalra állítva.
Egy kormány (szinte bármelyik) mindenképp előrelépés a bill-hez képet (analóg kanyarodás, gáz-fék) nagyon fontos a pontos adagolhatóság. Ennek fényében (amennyiben erre van keret) mindenképp "megvesz" kategória, ha sokat akarsz autós játékokkal játszaniszab.tam: nincs mit
-
Unbaised-Ben
senior tag
Én:
Brake Assist: OFF
ABS: OFF
Traction Controll: Medium
Dinamic Racing Line: OFF
Gearbox: OFF
Pit limiter: Manual
Pit box control: ManualAI: Professional(utolsó előtti) - majd ha több szezont lefutok beszélhetünk legendről, de szeretek tűzvonalban lenni
Gumi szimulálás: ON
Üzemanyag szimulálás: ON
Törés: FULL
Flashback: 45 éves karrier-Sauber
-
skylaner
senior tag
Én a karrier módot így csinálom:
- minden segítség OFF
- automata váltó
- pit limiter és box control automatikus
- szabályok és zászlók realisztikus
- gumi szimulálás OFF
- üzemanyag szim ON
- törés FULLBillentyűzettel játszok.
3 éves karriert választottam, most az elsőben az AI közepes szinten van, a 2. szezonban Prof-ra teszem, a 3.-ba meg Legend-re.Ti milyen AI szinten játszatok ?
-
sagesz93
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest