- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az érdekes, ugyani omega telepítése után még nem használja a drivert a win, külön kellene megmutatni neki. Ergo nálad valami nagy gubanc van, rögvest tennék egy win reinstalt.
Az más tészta, hogy omega eltávolítás után az xp már nem lesz teljessen önmaga... (legalábbis nálam mindenféle grafikai probléma lett utánna, win reinstall segítet csak)
-
dobolan
senior tag
Szerintem régi a lapod. Nekem is volt ilyen lapom, pontosabban nem delux, de az most mindegy, és X1950proval pl. el sem indul.
Ezt onnan tudom, hogy haver vette meg tőlem a lapot régebben, nekem meg volt 1950pro kártyám, és ki akartuk próbálni, hogy a socketa-s 2000+ sempron mennyire tudja kihajtani.
Nem jött össze, nem indult el a gép, pedig még tápot is cseréltünk.A poén az, hogy utána vett egy 7600GT-t azzal meg működött rendben, holott az is modernebb kártya az alaplapjához képest.
Szabvány, meg driver ide vagy oda léteznek megmagyarázhatatlan inkompatibilitási gondok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest