- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hendry
csendes tag
Hello, ha van a TV-men s-video csatlakozo, akkor a 2600xt-mmel simán egy s-video kábellel össze lehet kötni? S-video kábel hangot is közvetít? Tehát azt szeretném hogy a tv megjelenjen az ami a monitoron + a hangot is átvigye, hogy lehetséges ez?
Légyszi segítsetek! -
Hendry
csendes tag
Nekem AGP-s sapphire 2600xt-ma van és tökéletesen működik, most lépésről lépeésre összefoglalom hogy mit csináltam én:
- Letöltöttem a 7.11-es driver-t és pontosan így telepítettem fel: [link]
(úgy tűnik mintha nem telepítené, mert nem is teszi, de az ATI mappába berakja a telepítéshez szükséges fájlokat!)
- Ezután külön letöltöttem a CCC-t és feltelepítettem, de kikapcsoltam a VPU recover-t! (fontos, mert amíg be volt kapcsolva addig fél óra játék után magától restartolt a gép, vagy lefagyott)Nekem ezek után 100%-osan jó a kártya, királyul fut rajta minden.
-
Hendry
csendes tag
Próbálta már valaki a 8.0 beta drivert?
-
Hendry
csendes tag
Lehet hogy hülye kérdés, de a hónap melyik részében szokták kidobni az új drivert?
-
Hendry
csendes tag
AGP-s 2600xt-nek tényeg sehogy nem lehet megnézni a hűfokát?A régi agp-s karimnál mutatta...
-
Hendry
csendes tag
Végre meglett az új hd2600xt-m. AGP-be ki****ottnehéz találni, de végül meglett. Fel is raktam rá a 7.11-es catalystet az Athomi féle manuális módszerrel, megy is rendesen, de nem tudom hogy így hogyan indíthatom el magát a catalyst programot. Főleg azért lenne jó, mert most valamiért nem írja a kártya hőfokát az Everest. Segítsetek légyszi!
-
Hendry
csendes tag
Gondban vagyok.
Legolcsóbban hd2600xt-t agp-be 24804ft-ért találtam, ami még nem is lenne baj, de nem tudm hogy full verziós e. Az árlistában így szerepel "AGP RX HD2600XT 256Mb Sapphire, DDR3, Dual DVI, TV out", de amikor felhívtam a hapsi azt sem tudta miről beszélek
Ha valaki ismer/talál olyan boltot, ahol lehet kapni ilyen kártyát (agp!) az írja le légyszi! -
Hendry
csendes tag
válasz
kicsitomi88 #3003 üzenetére
Ezt már feltettem, nem tudom visszavonni
-
Hendry
csendes tag
Tudom hogy idióta kérdés én én is utálom ha valaki ilyen kérdéseket tesz fel, de akkor is:
SZeritntetek egy ilyen gépen jövő nyárig el fognak futni a játékok (tudom hogy nem komolyabb garfikán, minimumon is jó)?
Abit is7e2, p4 3.2ghz HT, 1gb ram, hd2600xt.ui: több hülye kérdést nem teszek fel
-
Hendry
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2988 üzenetére
Ahol te vetted (ahol én is fogom) ott a 22.4k-s 2600xt-hez adnak blackbox-ot? csak mert nemrég gondolkoztam a teamfortress 2 megvételén...
ui: valaki írta hogy a 2600xt-nél jobban terhelődik a proci (cpu limit, vagy mi). Ezt nem értettem teljesen, egy 3.2ghz-es intel proci elég neki? HT-s -
Hendry
csendes tag
Lehet hogy sokan kérdezték már, de a 7.11-es catalyst-ban már kijavították a 7.10-es 2600-asokra vonatkozó hibáját (nem támogatja)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged