Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
CPT.Pirk #12602 üzenetére
Nem kérdés, hogy 4670 lesz, csak régebben volt 2600XT-m és tudom, hogy ebben a házban már az is milyen meleget csinál
épp a VGA limit miatt kellett eladnom és most, hogy kijött a 4670 végre talán visszajutok megint egy ilyen antec-be
, de ahhoz ugye az kell, hogy a hőtermelés ne legyen nagyobb, mint a 2600XT-é volt.
fagy53: A 4670 is megáll 59W-nál és szőrösfánk 64 fokig tudta max. tekerni a maghőmérsékletét
-
Mercutio_
félisten
Fiúk!
Valaki megnézné hány fok a maximum hő, amennyit szőrösfánk kicsikar a 2600XT-ből -
Mercutio_
félisten
Fijjug!
7.12-est catalystot érdemes-e 8.2-re update-elni, ha igen mire vigyázzak?
Pl. teljesen le kell szedni a 7.12-t aztán még driver cleaner is vagy simán a meglévő "fölé" felmegy mint a normálisabb programok? -
Mercutio_
félisten
Fiúk 3600+ X2 2x1GB ramhoz elég nekem a 2600XT-m, vagy van értelme - áresés után persze
- 3850-re cserélni?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Jóárasítvavettem egy Asus 2600XT ddr3-at, kérdés, hogy vadásszam le a legújabb asus-által kiadott drivert, vagy catalyst 7.11+atitool(+Rivatuner a ventiszabályzáshoz) a jobb megoldás? (Korábbi Asusos nvidia kártyámnál volt olyan, hogy a kimondottan asus által összerakott driverrel hibamentesebb volt, azért kérdezem)
Ja 7.11-es catalyst elérhető valahol, ahogy visszaolvastam a 7.12-ben vannak kisebb hibák a korábbi játékgondok javítása mellett
-
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Kiderítette már valaki, hogy milyen Silencer van a HIS IceQ 2600-as krtyákon?Vagy van más gyártó is, aki olyan vga-hűtést csinál, ami kifelé fújja a házból a gpu-ról jvő levegőt?
Mégvalami: Amikor lelövöm az XP-t mindig kiírja, hogy CCC nem elérhető és megy a processzkilövő ablak, ez normális, vagy valami nemkóser?
(Egyébként semmi más probléma nincs a működésben)
-
Mercutio_
félisten
válasz
HUNNIA1920 #3862 üzenetére
Keress egy hozzáértőt, aki fel tud rendesen tenni egy winfost
-
Mercutio_
félisten
Skacok, ugye jólemlékszem, hogy a 2600pro ddr3 és a 2600xt ddr3 között csak a gyárilag belőtt órajelben van eltérés?
Felépítés, gpu típus, futószalag, stb. azonos?Azért kérdezem, mert elgondolkodtam, hogy azonos gyártó (pl. XpertVision) által készített 2 ilyen kártya azonos órajelen ugyanolyan meleg-e?
-
Mercutio_
félisten
válasz
killer1203 #3839 üzenetére
Debrecen már nincs olyan messze, ott szerintem találsz jobb árban
-
Mercutio_
félisten
válasz
VaniliásRönk #3012 üzenetére
Panelbetyár vok
-
Mercutio_
félisten
Van egy picike logikai bukfenc a gondolatmenetedben: Átlag háztartásban télen 23-24 fok körül van a hőmérséklet, míg nyáron minima egy hónapig 30-35 körül van reggel 9 és éjjel 11 között
Tehát alapból ~10 fokkal magasabb a levegő az alkatrészek körül.
És mivel egy kis házról van szó (Antec nsk1300) így az ha bemelegszik nincs az az isten, hogy a hőmérsékletet le tudd vinni
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeadMeat #2786 üzenetére
Nekem 25%on is hangos volt, persze lehet azért, mert kicsi a házam és alapból 50-55 fok a mag, gondolom így a rivatuner már nem tartja 25%-on a ventit
Persze nem is biztos, hogy jó lenne az a kártyának, a venti közepét megfogtam, hogy megnézzem valóban az olyan hangos-e és sütötte az ujjamatEzzel kapcsolatos kérdés: Játék közben 70 fokig is felmegy a mag everest szerit, gondolom most még nem gáz, de mi lesz nyáron, hány fokon mehet tartósan károsodás nélkül egy ilyen kártya?
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
AMD Power #2479 üzenetére
Basszus, tegnap rendeltem, ma átvettem A DDR3-as 2600Pro-t
És akkor egy lehet buta kérdés, de csak a blackbox-os kuponra találtam a topicban választ:
Adtak a kártya mellé egy kupont, amin a HL2:Lost Coast és a HL2
eathmatch webes elérhetősége van, valamint 3 másik HL játékra kedvezményre jogosít (gondolom itthon nem sokat érek ezzel a lehetőséggel) a kuponon az alábbi link van feltüntetve valamint az alábbi kitétel "this is a limited time offer" ez valami pár hónapos billgates jellegű demo-t jelent vagy csak a serveren történő játékra vonatkozik az időkorlát?
Ja igen, még valami:Xpertvision kártyánál van valami spec dolog vagy elég az itt ajánlott catalyst verziót felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest