- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
MorPet
csendes tag
Még mindig szenved a gép semejik dolog nem jött be amivel állitási lehetöség jönne elö a kártyának,de rájöttem hogy a videokari csak 256os akkor viszont miért irki mindenhol nekem is 512-öt mint az elöttem szolónak
???? -
MorPet
csendes tag
Hali
Nekem a következö hiba lenne Asus HD2600XT a kicsike.Ami cdt adtak arrol feltelepittem amit kell hibákkal kifagy meg miegymás .Asus oldalrol leszedem a friss dreivert vagy az ati 7.11-et s telepittemt rendesen megy minden, de a catalys menü seholnem jelenik meg??????????????????
Valaki segijjenn -
MorPet
csendes tag
Az Asus 2600xt nek kikell mutatni hogy hányfokos a memoria vagy csak a gpu-ét tudja ?
A másik kérdésem a Airborne-böl ha kiléptek nektek is fekete képernyön össze vissza szines csikokat csinál myjd széplassan vissza tér a windovs asztalhoz?
A harmadik meg mi lehet a hiba néha indittásnál olyan homályosan jön be az xp boot ja,azt kis idömulva észheztér s megy minden továb.
-
MorPet
csendes tag
Hali
NA megint új hibám van nem tom mi a fa... van a géppel.
Némely indittásnál kékhalál s azt pofizza, hogy" PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA "
0X00000050valami allulvalaki mondjon valamit me fö gyújtom mostmá tényleg
-
MorPet
csendes tag
Helósztók
A problémám az lene amii cdt adtak,arrol amit kell felraktam .A játékok alatt jobboldalt és allul csikvan, azt minden xp indulás lassú.
Másik telepittése elött Uninstalálok azt drivercliner.
Ha pedig az Asus oldalárol leszedem a frisebbet annál meg nem jönelö a catalistmenü.
A segitségeteke kérném mi lehet a bibi.Konfig:
Asus P5K
Intel Core 2 Duo E6550 [ 2.33Ghz / 1333FSB ]
Kingmax DDR II 1G [ 1066Mhz ]
Asus 2600XT 512 DDR3 [ 800Mhz GPU / 1400Mhz MEMORY ]
SoundBlaster Audigy II
Samsung Sata II 250Gb
400 W-os FSP táp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16G OC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged