- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De a kari saját hangjával mit akarsz? A vidkari digitális jel formájában küldi ki a hangot, csak és kizárolag HDMI képes DVI (vagy HDMI, kari válogatja) kimeneten keresztű, egy DVI-t fogadni képes TV (lcd, plazma), DVD vagy erősítő számára.
Ha te a sima avi-s filmek hangját szeretnéd a TV-re kiküldeni, akkor azt a gép hangkártyájából kell megtenned, ha 5.1-es, akkor erősítővel ellátott házimozit is ráköthetsz, ha csak stereo, akkor meg simán bekötöd a TV-re, van olyan scart adapter, amibe be tudod dugni az s-video kábelt, és mellé a két hang vezetéket a stereo hanghoz. -
TasiA
senior tag
én is a Black Box-os kérdezést akartam leírni, csak nem ment el a HSZ. Amúgy nekem van Blac Box, amit rohadtul nem használok. Egyszerűen nem érdekel. Bár kíváncsiságból felbontottam, meg regisztráltam, meg letöltöttem valami gagyi játékot, ami valami CoD2-höz hasonlító multiplayeres izé, de mivel új WIN-t raktam, má nincs meg. Gondolod elbótolhatjuk, ha kőő. Nekem nagyon nem kő.
Tényleg, ilyenkor egyáltalán átadhatom valakinek?
-
athomi
veterán
Én AGP-ben még nem is láttam 2600XT FULL-t. Örülj, hogy egyáltalán 2600XT-t találsz benne.
Matamata: Ha ugyanannyiért kapod meg a 2600XT-t, mint a Pro-t (ráadásul ez csak DDR2-es!), akkor már miért ne azt vennéd amelyiknek nagyobb a teljesítménye? Eladásnál sem lesz mindegy!
Ja és az FSP-m kevésbé ontja magából a meleget, ráadásul halakabb is, mint az előző gagyiság.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Máshol vettem, nekem PCI-E-es.
Ha Full akkor jár hozzáa BB, a dobozon ott figyel a kis fekete négyzet a játékok címével. (a TF2 baromi jó
)
detroitrw: A növekedés gyk. csak a CPU score emelkedésének tudható be, alapon sincs CPU limit. Én 3DMark05-öt nézegettem.
Athlon 64 2700MHz, VGA alap: 9000
Athlon 64 2700MHz, VGA 880/770: 9600 (lehet hogy a RAM nem volt húzva, már nem vagyok benne biztos)
Athlon 64 X2 2800MHz, VGA alap: 9500
Athlon 64 X2 2800MHz, VGA 880/770: 10400 -
detroitrw
addikt
erre ezt mondanám:
3dmark 06
4200pont ---> [link] (cpu: 1866 alap, vga: 800/700 alap)
4640pont ---> [link] (cpu: 3150, vga: 800/700 alap)
4652pont ---> [link] (cpu: 3318, vga: 800/700 alap)
5033pont ---> [link] (cpu: 3150, vga: 800/980)
5283pont ---> [link] (cpu: 3318, vga: 858/980)
5439pont ---> [link] (cpu: 3150, vga: 858/980)szal minél magasabban ment a cpu /E6300/ annál több pontott kaptam ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest