- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztrofotózás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
HA el tudok mindent adni ilyen áron... Miskolcon nem lehet ám mindenre hipp-hopp vevőt találni, egyetemre meg határidős munkáimhoz meg kell a gép, szal nincs időm mindent részenként eladogatni, hogy addig ne legyen gépem... kb 2 napig tudom nélkülözni, ezalatt annyi meló tornyosul rám, hogy nem fogom beérni magam...
-
efegyke
tag
Hello!
Beszállnék én is ebbe az "add el az AGP-t és vegyél PCI Expresst majdnem ugyanannyiért" eszmefuttatásba.Én is egy hónapja vettem AGP-s 2600XT-t de az én esetemben szerintem így dönttem jól,ugyanis:van egy procim amit simán felhúztam addig,hogy most egy egymagos 4000+ szintjén van,a ramok is jól bírják az iramot(433Mhz CL2.5-3-3-7).A kártya pedig szerintem kivételesen jól húzható(857/1000).Ha ezt lecserélném valami 939cuccra,a kétcsatrnás memóriavezérlésen felül(+5-6%)nem kapnék semmit,pláne úgy hogy látatlanba lehet hogy semi tuningot nem fog bírni.A másik:Szerintem saját garis cuccokat,használt adott esetben gari nélkülire nem jó üzlet lecserélni.A harmadik:Ezt a gépet szerintem bármikor el tudom adni,ugyanis több ismerősöm is van aki nem játékra használja a gépét és kb 2 év múlva az ő gépeik már nem biztos hogy élni fognak(700Mhz-2000Celeronnal bezárólag)azt nem is említve hogy addigra talán már lesz nagyobb Vista dominancia, és ezen a gépen az gond nélkül elfut(1 évig volt rajta játékra is)Úgyhogy ha gondolkoznak az átálláson,csak felkínálom nekik a gépet és annyi pénzért amennyiért adni fogom meg is fogák venni sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új pc házak! Kèszleten!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest