- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Nem már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hobby elektronika
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HA el tudok mindent adni ilyen áron... Miskolcon nem lehet ám mindenre hipp-hopp vevőt találni, egyetemre meg határidős munkáimhoz meg kell a gép, szal nincs időm mindent részenként eladogatni, hogy addig ne legyen gépem... kb 2 napig tudom nélkülözni, ezalatt annyi meló tornyosul rám, hogy nem fogom beérni magam...
-
efegyke
tag
Hello!
Beszállnék én is ebbe az "add el az AGP-t és vegyél PCI Expresst majdnem ugyanannyiért" eszmefuttatásba.Én is egy hónapja vettem AGP-s 2600XT-t de az én esetemben szerintem így dönttem jól,ugyanis:van egy procim amit simán felhúztam addig,hogy most egy egymagos 4000+ szintjén van,a ramok is jól bírják az iramot(433Mhz CL2.5-3-3-7).A kártya pedig szerintem kivételesen jól húzható(857/1000).Ha ezt lecserélném valami 939cuccra,a kétcsatrnás memóriavezérlésen felül(+5-6%)nem kapnék semmit,pláne úgy hogy látatlanba lehet hogy semi tuningot nem fog bírni.A másik:Szerintem saját garis cuccokat,használt adott esetben gari nélkülire nem jó üzlet lecserélni.A harmadik:Ezt a gépet szerintem bármikor el tudom adni,ugyanis több ismerősöm is van aki nem játékra használja a gépét és kb 2 év múlva az ő gépeik már nem biztos hogy élni fognak(700Mhz-2000Celeronnal bezárólag)azt nem is említve hogy addigra talán már lesz nagyobb Vista dominancia, és ezen a gépen az gond nélkül elfut(1 évig volt rajta játékra is)Úgyhogy ha gondolkoznak az átálláson,csak felkínálom nekik a gépet és annyi pénzért amennyiért adni fogom meg is fogák venni sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bitcoin topic
- Battlefield 6
- Asztalos klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

oltsd mar ki a konfig adataidat pls.Lehet kis segitseg volna.