- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
as_Rock
üzenetére
Lehet hogy van jobb megoldás is, én így használom.
Csatlakoztasd a két monitort (tv-out tökéletes)
Catalystban van egy olyan rész, hogy képernyőkezelő. A jelenleg lekapcsolt megjelenítők résznél kell lennie egy monitornak. Azt behúzod a rendszer melletti négyzetbe és a felugró lehetőségek közül kiválasztod a "kiterjesztést".
Mellette tudod változtatni a képernyők pozícióját (simán rámész az egyikre és a megfelelő helyre húzod)
Amikor berakod a filmet, áthúzod a TVre média playert és simán teljes képernyőre rakod. Ilyenkor a tvn fog fullscreenen menni.(bocsi ha túl szájbarágósra sikerült
)Nekem is lenne egy kérdésem. Sapphire 2600xtm van és szerintem hangos a hűtése. Windows alatt 55ˇC. Létezik valamilyen progi, amivel lehet manuálisan a ventit szabályozni?
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
as_Rock
üzenetére
Szerintem azért nem éri meg mostváltani mert márciusban megint lehet majd eladni a szinte új 38xx és 8800-as szériákat jó nagy pénzveszteséggel,mert addigra jönnek az NV és a AMD/ATi új generációs kártyái.
Én még egyszer nem esek bele abba a hibába hogy a széria gyártás vége felé veszek új kártyát!
Akkor az a 1-2hónapot kibírom és utána egy fél évig biztos nem kell cserélnem megint!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)