Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Mercutio_ #12604 üzenetére
Ahogy CPT.Pirk is mondta, a házban lévő levegő hőmérséklete nem a kártya hőmérsékletétől, hanem annak fogyasztásától, azaz hőleadásától függ. Ha jobban hűtöd a karit, akkor az hűvösebb, de attól még ugyanannyi hőt ad le (persze kivétel, ha házból kifújós a kari hűtése). Egy 4600 mindenképpen jobban "fűt", mint egy 2600 (persze minimális különbséggel).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #12601 üzenetére
4670 kicsit többet fogyaszt, de egyik kari melegedése sem sok, ráadásként jóval erősebb a 4670, én azt venném a helyedben. Hőmérséklet meg kb. 100 fok alatt nem érdekes, attól nem lesz melegebb a gépházban h. melegebb a kari.
Veszel egy VM-103 -at (aerocool), és akkor venti nélkül elmennek ezek a karik még tuningal is. -
-
-
-
tildy
nagyúr
-
athomi
veterán
válasz
Mercutio_ #2797 üzenetére
Nekem nyáron sem különösebb melegen a gép. Ennek az az oka, hogy télen megy a fűtés azért van meleg, nyáron meg minden meleg.
Nem hiszem, hogy sokkal melegebb lenne majd nyáron, kivéve ha a gépház nagyon rosszul szellőztetett, te meg bedobod a gépet vmi elzárt helyre és úgy működteted. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2525 üzenetére
Hmmm, 2600pro sonic -ot vettél? Az enyém dobozán asszem nincs ilyen kupon felirat. Egyébként mikor én vettem, 6k-val jöttem ki olcsóbban, mint ha XT-t vettem volna...
A hűtése meg nem a legjobb, de rá lehet aplikálni egy csendesebb 8 cm-es ventit a karira a pici vacak helyett...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2501 üzenetére
A Lost Coast, és a Deathmatch nem függ össze a kuponnal, azokat minden ati kari tulaj le tudja szedni steamről ingyért.
Nem az ajánlott catalyst verziót kell felrakni, hanem mindig az aktuális catalystot, amd oldaláról.
"Basszus, tegnap rendeltem, ma átvettem A DDR3-as 2600Pro-t
" -ez miért baj? olcsón kaptál tul. képpen XT-t. Meg egy sivítós hűtést.
Májsztro: igen, sajna 2 mag köll nekije...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen videókártyát?
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged