- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
Mercutio_ #12604 üzenetére
Ahogy CPT.Pirk is mondta, a házban lévő levegő hőmérséklete nem a kártya hőmérsékletétől, hanem annak fogyasztásától, azaz hőleadásától függ. Ha jobban hűtöd a karit, akkor az hűvösebb, de attól még ugyanannyi hőt ad le (persze kivétel, ha házból kifújós a kari hűtése). Egy 4600 mindenképpen jobban "fűt", mint egy 2600 (persze minimális különbséggel).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #12601 üzenetére
4670 kicsit többet fogyaszt, de egyik kari melegedése sem sok, ráadásként jóval erősebb a 4670, én azt venném a helyedben. Hőmérséklet meg kb. 100 fok alatt nem érdekes, attól nem lesz melegebb a gépházban h. melegebb a kari.
Veszel egy VM-103 -at (aerocool), és akkor venti nélkül elmennek ezek a karik még tuningal is. -
-
-
-
tildy
nagyúr
-
athomi
veterán
válasz
Mercutio_ #2797 üzenetére
Nekem nyáron sem különösebb melegen a gép. Ennek az az oka, hogy télen megy a fűtés azért van meleg, nyáron meg minden meleg.
Nem hiszem, hogy sokkal melegebb lenne majd nyáron, kivéve ha a gépház nagyon rosszul szellőztetett, te meg bedobod a gépet vmi elzárt helyre és úgy működteted. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2525 üzenetére
Hmmm, 2600pro sonic -ot vettél? Az enyém dobozán asszem nincs ilyen kupon felirat. Egyébként mikor én vettem, 6k-val jöttem ki olcsóbban, mint ha XT-t vettem volna...
A hűtése meg nem a legjobb, de rá lehet aplikálni egy csendesebb 8 cm-es ventit a karira a pici vacak helyett...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2501 üzenetére
A Lost Coast, és a Deathmatch nem függ össze a kuponnal, azokat minden ati kari tulaj le tudja szedni steamről ingyért.
Nem az ajánlott catalyst verziót kell felrakni, hanem mindig az aktuális catalystot, amd oldaláról.
"Basszus, tegnap rendeltem, ma átvettem A DDR3-as 2600Pro-t
" -ez miért baj? olcsón kaptál tul. képpen XT-t. Meg egy sivítós hűtést.
Májsztro: igen, sajna 2 mag köll nekije...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest