- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzoli15
csendes tag
Logikus amit mondasz, de most nem akarok 30k-t erre költeni, ASRock alaplapot meg tuti, hogy nem veszek
Szóval vagy a 2600pro vagy inkább marad a mostani cucc, amíg ki nem leheli a lelkét, aztán veszek egy normális gépet.
Csak az a problémám, hogy nem tudom kipróbálni. Mert gondolom ha visszaviszem a boltba a vga-t azzal az indokkal, hogy nem tudom arra használni amire akartam, akkor nem fogják visszavenni
Na mindegy. Köszönöm a segítséget nektek. Még gondolkozom a dolgon. -
fzoli15
csendes tag
Én sem szándékozok ennél a 10-15 ezernél többet költeni rá, de még ennyit nekem megérne a fullhd felbontás. De ha nem fog normálisan menni, akkor marad a jelenlegi 720p.
Nem akarom eladni ezt a gépet, mert arra elég, amire használom (net, film) és amúgy se ér már semmit az egész. Játszani úgyis Xbox 360-on szoktam és még egy ideig nem is tervezek új gépet venni. -
gyiku
nagyúr
ASROCK A780GM-LE 15k
AMD Athlon 64 LE-1640 AM2 BOX 9,7k
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz 5,7kigy alaplapi vgaval siman jatszod az 1080as filmeket
aztan ha kell, olyan pcie vga-t raksz bele, amilyet csak akarsz.
-
fagy53
nagyúr
-
Louloudaki
aktív tag
és az létezik, hogy ha felhúzom a procit és ezáltal az több feszt kap, akkor a 400-as táp már nem bírja el? mert hogy alaplaphoz kapott tuningprogival win futás közben feltornásztam 2200ról 2600ra és azon nyomban eltűnt a kép, nagy feketeség, és csak reset segített, mert azzal visszaállt utána 2200ra.
-
Louloudaki
aktív tag
pár hsszel előbb írtam róla, hellgate londonról van szó (2007 végi játék), most már csak 1024x768, a megjelenítés részleteit nagyon magasról levettem magasra meg közepesre, legújabb catalyst van fönt, játékhoz is letöltöttem patchet, és mielőtt indítom a játékot, windows taskmanagerben kilődösök mindent ami system trayben vagy háttérben fut (nyomtató progi, adobe stb, tehát csak az marad ami feltétlen kell a win futásához). de ha sok szereplő mozog lő és gyilkol a pályán, akkor belassul jópár másodpercre, míg kiszámolja hogy ki hol mit csinál, mennyit sérült/sebzett. még azt lehet hogy kipróbálom, hogy fogok egy szobai vencsit és fújatom vele a karit
hátha pár fokkal hidegebben jobban megy.
codegen ház van benne valami táppal amivel együtt adták. a vargáné félét meg nem ér szidni, a régi gépemben az van és 6 éve kifogástalanul megy.
-
Louloudaki
aktív tag
értem, köszi, akkor jó ez a táp továbbra is ami van
de mér írnak ilyeneket, hogy 450W kell és slusszpassz?
2007ben kijött játéknak még nem kéne szaggatnia, nem? na mindegy, asszem ebbe bele kell törődnöm, majd türelmesen kivárom, hogy kiszámolja mi történik és folytassa.
-
workin
senior tag
koszonom a valaszt,
nem vagyok hardcore jatekos, jelenleg wow -al jatszogatok, es l2 -vel, ha idom engedi, viszont cod4, far cry -t vitte a 66gt is simanViszont kerdes hogy az AA -t mennyire viszi mondjuk wownal
Ami meg talan engem erint fifa2009, es nhl2009.. (ezeket viszi low mod -ban a 66gtis :
Tehat 3650 vs xt ?
-
tzsolesz
nagyúr
ha ezt tudom, elkértem volna időben öcsém GDDR4-es 2600XT-jét, ami ráadásul eléggé tuningos volt, csak hát 2 napja eladta. Megnéztem volna az új procimmal mit hoztam volna ki belőle. Szerintem meglett volna 1800 fölött simán.
Jah, azt meg el se hidd, hogy alapon volt a gpu, gondolkozz már, miért nem csinált tuningos tesztet is? azért mert ugyanannyi lett volna.
Amit Valiniálrönk mondott, azt meg csináld meg, mert szintetikus teszteknél sokat számít.
-
tzsolesz
nagyúr
#13569: Nem szereti valószínű az oprendszered. De bármi elképzelhető. Volt amikor nekem sem ment.
Nem mondod, hogy ez még csak alapórajeles eredmény volt??
Tegnap kicsit beteg voltam (másnapos) A melóhelyen kicsit szétestem az évbúcsúztatón.
milyen erzes, hogy 3dmarkba mindig elkenem a szadat?
Jó, amíg a 2600XT-vel teszed. Annak csak örülök, ha jól megy a szeretett kis kari.
-
tzsolesz
nagyúr
Igen én 8.5-el csináltam. Igen nagy valószínű, hogy a driver különbség miatt van ez a difi, mert a cpu pöttyöm az több mint a tiéd. Inkább az az érdekes, hogy az miért több annyival?
Amúgy lődd már be a Vantage topic-ba. Akkoriban volt egy srác, aki egyből felszólalt,hogy lám lám az Ő 8600GT-je megverte a 2600XT-ét, mert neki 1340 pontja lett vagy mennyi. Most legalább megmented a kari becsületét.
Asszem valóban erősebb most a 2600XT. A driverek sokat fejlődtek azóta hál istennek.
Ő az
Ez vért kíván.
-
Piero89
aktív tag
8.9 1280x1024 2XAA minden Very High dx10 15-20 fps (dx9 30-50fps)
8.10+hotfix 1280x1024 2XAA Very High dx10 30-50 fps .....
Nem is hittem volna hogy ennyi fps-t jelent egy egyszerű hotfix
Már majdnem beletörődtem hogy dx 9-be játszom ki,de nem lett volna tragédia mert nem látok különbséget dx9 és dx10 között ebben a játékban.
-
Matamata
aktív tag
Az AGP hotfix nem a Catalysthez tartozó kiegészítő hanem a Catalyst AGP-s HD2000-res és HD3000-res szériához tartozó kártyákhoz kiadott változata amiből a legújabb a 8.9-es .
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Már itt megy a gépben, hamarosan kapsz rakás fraps eredményt, meg valszeg logoutra is írok, majd ha elment előző cikkem a főoldalról.
Gyors info: Egyenlő feltételek érdekében először kikapcsoltam a belső memóriát, és csak UMA van, mint előző alaplapnál, gyórs rthdribl teszt eredménye:
2600Pro-m 120FPS-el kezdett, 140-el ha XT órajeleken ment.
DFI lapom 7-8FPS-t hozott.
Biostar 35FPS, ismétlem fedélzeti memória nélkül.Szal egyenlőre jó beruházásnak tűnik ez a lap, van benne minden.
*HDaudio teszt is jön majd
Piero89: ne vegyél elavult kártyát. 17-18k körül már biztos kapsz 4670-et, csak nézz kicsit körül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No nem ám 30-35K-s 790GX lapra kell gondolni, Biostart vettem, mert az csak 20k.
Muszáj volt beruháznom, mert vacakol a DVI kimenet a jelenlegi lapomon, no meg ha veszek erősebb vidkarit, akkor oda már erősebb proci is kellene, ebbe az meg csak 90nm-en van, olyanom volt, de azt meg hidegen tartani nem egyszerű, meg már beszerezni sem. Szal beruháztam 4450e + 790GX + 2*1G ramra, vidkari majd csak később fog jönni, ha kicsit barátságosabb áron lesznek 4670-ek, vagy esetleg 4830-ak. -
Piero89
aktív tag
Hát ettől azért nem vagy kocka...........Elvégre nem a 2. HD 4870 X2-t vennéd a gépbe csak lecserélnéd öregedő vga-d.Én idáig csak anyagi okok miatt fejlesztettem,ugyanis vhogy sikerült megoldanom az alaplapcserét úgy hogy még 1K-t nyertem is rajta
A 9 ezres Cf-ről ne is beszélve.........
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem olyan problémáim vannak a warhead-el, hogy nem tölti be időben a textúrákat, vagy miket, és közben rajzolgatja őket ki ahogy haladok előre, de valami nagyon szar így játszani vele. Egyébként van olyan hely ahol odamész egy dzsiphez közel, megvannak a kerekei, távolabb mész, meg mintha már szét lenne lőve. Egyébként tán még szarabbul megy mint a Crysis. Ennyit az optimalizálásról, ami megtörtént ugyan, de lehet hogy GTX260/280, meg HD4850/70-re.
-
fagy53
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Bocsi, szerkesztettem, az övé 512Mb-os, és 36.800 HUF volt.De az is úgy hogy már összeraktuk a gépet a PCX-en, akkor még 34.800 HUF volt, amikor már megrendeltük, akkorra meg fentebb ment az ára. Sőtt egyfolytában megy fel az ára. Szinte hetente drágább, a magyarok eltudnak adni mindent. Ez van. Máshol árcsökkentésekről beszélnek, itt meg még tán emelnek is rajta.
-
tzsolesz
nagyúr
Hááát, nagyon inkább a 23-25K-ós árszegmensbe kellene landolnia, mivel 30-32K környékén már lehet kapni egy két helyen 4850-et. Mert 4-5k meg már nehogy beleszóljon egy ekkora természetű üzletbe. Tehát, ha inkább a 26-28K környékére lövik be az árát, az igencsak nagy hiba lenne.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi szépen.
Egyébként gondolom automatikusan kerül oda a reklámok alá az írás. Szerintem. Bár érdekes mert egész nap a kiemelt TOP 5-ben volt benne, és egy nap több írás is születhet.
Akkor viszont ez egyfajta elismerés felém nézve, amit nagyon szépen köszönök a PH! szerkesztőségének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest