Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4796 üzenetére
FC2 a Dunia engine-t használja, ami saját fejlesztés tudtommal:
[link][I]Engine
Far Cry 2 will not use CryTek's CryENGINE (from the original game) or CryENGINE2 (which is used in Crysis). Instead, Ubisoft has developed a new engine called Dunia, meaning "world" or "earth" in Arabic, Persian, Hindi, Urdu, Swahili and Malay languages.[3] The engine will take advantage of multi-core processors and support DirectX 9 as well as DirectX 10.[4] Only 2 or 3 percent of the original CryENGINE code is being re-used, according to Michiel Verheijdt, Senior Product Manager for Ubisoft Netherlands. [/I]
szerk.: a dőlt betűk nem mennek valamiért
-
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4787 üzenetére
Pedig humoros.
Talán pont ph-n olvastam, hogy nem a mai hw-ekre lett a game tervezve, néhány effekt pl le van tiltva, még vh-n sem kapcsol be úgy tudom. Aki ezért vett ultrát, azt csak sajnálni tudom. A game amúgy is egy határ fos, körülnézel, hű de jó a grafika, aztaa, ez tart kb 5-10 percig, aztán ennyi. Next gen játékot ne akarj már prev gen VGA-val játszani
Crysisen kívül mindenhez elég az Ultra, akkor tényleg az a szerencsétlen kari a hibás? Majd jön a következő generáció, és fog az még 50+ fps-el futni AA-val is. -
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4784 üzenetére
Ha annyi pénzem lenne, mint ahányszor te leírtad ezt a mondatot, már gazdag lennék
Nem tudom nálad mit jelent a fullra rakás, de nálam a húzott 8800 GT-vel very high cheap módban ([link]) 1440*900 felbontásban simán játszható volt, tudom majd a végén nem lesz az, nem nagy tragédia, leveszem highra és annyi. Más kérdés, hogy kb a játék felénél uninstalláltam, mert nem igazán ragadott meg, CoD4 sokkal jobb volt, most kezdem majd a Bioshockot, majd Jericho, Timeshift, UT3...
Az Ultra pedig jóval erősebb a GT-nél, szóval ez a semmit sem ér ez nem értelmezhető számomra. -
as_Rock
őstag
válasz
Gaboman #4632 üzenetére
Mindenki másként vélekedik, van aki most szeretné magát karácsonyra meglepni egy 3870-el
És egy kérdés SAPPHIRE-tulajokhoz: Jól látom, a venti burkolat a magról elszívott levegőt a kártyával ellentétes irányba, azaz a ház belseje felé nyomja, vagy arra is és kifelé is?
-
válasz
Gaboman #4335 üzenetére
A Tomshardware tesztje nem vehető készpénznek... (sőt), de nézd csak meg szintetikus tesztekben. Az még talán elfogadható... és SM3 lassan mindenhol alap lesz, akkor pedig egyértelmű lesz az előny.
3DMark06 1920x1200
Relative difference between X850 XT and HD2600 XT: 71.30 % -
válasz
Gaboman #4214 üzenetére
Akkor vegyél 8800-at
Más:
Az ATI szoftverkörnyezetéről meg annyit, hogy ők legalább azt meg tudták oldani, hogy a tv-out használható is legyen. Rádugom, Extended, Theater Mode és kész is. nVidia alatt napokig szenvedtem, mire valahogyan ki lehetett trükközni, hogy legalább a tv-n is megjelenjen valami, amit még után kellett állítani... Nem is beszélve az Avivo és a Purevideo dologról... AGP-s 7600Gt-re simán rámondták hivatalosan, hogy megy a Purevideo, de persze ezt a kártyának nem mondták el, azt se tudta, mi az a PV. Na ilyenek miatt nálam ATI az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest