Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Pietrosz #4789 üzenetére
Pedig sokan ezért vettek Ultrát,meg 2900XT-t is annó!
És hát csalódás számukra,neked is az lenne és nem is tetszene,az elkövetkezendő időben ha jól tudom több game is ezzel a motorral fog készülni.
És akkor már nem csak egy game lesz sajnos.
Jó lenne ha már kiadnának egy olyan szériát ami tényleg tudja is ezeket a gameket jól nyomatni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Pietrosz #4785 üzenetére
Persze hogy leírom amikor sokan valótlant állítanak róla!
Szerinted mi a Full?
Én tudum mi az,ezekszerint te nem!
Az hogy AA/AF bekapcsolásával is jól megy,nem csak a High és VeryHigh funkció a FULL.
Sajnos az nem olyan vicces mint ahogy te azt felfogod.
Vettek 130E Ft-os kártyát ami behal alatta ez kicsikét sz@r dolog és csöppet sem humoros!
Ha a többi Crytech motoros game is így fog menni mint a Crysis hát................. -
Gaboman
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4658 üzenetére
Hát lehet hogy csak pletyka!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4648 üzenetére
Én megy úgy tudom hogy az R700 március-április körül várható és a G100-meg márciusra!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
as_Rock #4640 üzenetére
Szerintem azért nem éri meg mostváltani mert márciusban megint lehet majd eladni a szinte új 38xx és 8800-as szériákat jó nagy pénzveszteséggel,mert addigra jönnek az NV és a AMD/ATi új generációs kártyái.
Én még egyszer nem esek bele abba a hibába hogy a széria gyártás vége felé veszek új kártyát!
Akkor az a 1-2hónapot kibírom és utána egy fél évig biztos nem kell cserélnem megint! -
Gaboman
nagyúr
válasz
subaruwrc #4626 üzenetére
Azért írtam mert előszőr néz utána rendesen a dolgoknak mielött ilyeneket írsz,hiszen így másokat is megvezetsz,és megveszik a kártyát azt csodálkoznak hogy mégsem úgy megy mit ahogy te azt állítottad!
Úgy hogy nem megsértődni kell hanem jobban odafigyelni az ilyenekre! -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
2600X2
Azért egy jó driverrel megmutatja mennyire jó mert a 8600GTS is szépen otthagyja. -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Kinek mekkora tuning sikerült az XT-vel?
-
Gaboman
nagyúr
Crysis 1024x768 setup beállításai,Benchmark
Azért jó ez a teszt mert a Min FPS kb azonos a játékban láthatóval is,a leggépigényessebb pályán is ennyi,ami bőven jól játszható! -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Crysis 800x600 4opció Medium a több High
Szerintem kétség sincs afelöl hogy a 2600XT egy nagyon jó kártya,ami Crysisban így muzsikál a 7.11-es driverrel nem is a Hotfixel azt csak dicsérni lehet.
-
Gaboman
nagyúr
Crysis 800x600 Medium
-
Gaboman
nagyúr
3DMark06
Proci 3000Mhz kártya alapórajelen. -
Gaboman
nagyúr
A COD4-ben viszont nincs sebességbeli külömbség az 1650XT-hez képest!
-
Gaboman
nagyúr
Crysist mért már valaki vele 1024x768-ban?
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok mi a véleményetek a Sapphire 2600XT 256MB-os kártyáról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest