Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
Kornel #23070 üzenetére
Akkor leírom még egyszer, hogy EZ a Lada 120-nál nyit. Az IQ betyárok kíméljenek, könyörgöm.
Mivel nem én állítottam be a karburátorját, így nem tudom, de gondolom, hogy direkt így lett beállítva. De ezt úgy látom r.hadt nehéz felfogni.
Húz rendesen egy torokkal is. Jobban húz, mint az 1,6-os Citroen Xsara Picasso (Azért ez, mert ezzel jár apám, ahol dolgozik). Persze ez 130-ig igaz, ott azért ledöglik a Lada.A km óra sem csalt. Direkt utána ellenőriztem a távnak, de ez se zavarjon senkit.
De aki k.rvára ráér, az elmehet Kondorosra megnézni.
De mindent ő fizet. Nem lopjunk feleslegesen apám idejét.
Bár jelen pillanatban elvileg nincs rajta műszaki, mivel apám nem használta az utóbbi időben. Szóval a büntetést is a lelkes tesztelő pénztárcájára bízom.
TökmindegyVolt mechanikusi s, igen. Az ezerkecske pont az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- RAM topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hikvision DS-KH6320-WTE1-W IP video-kaputelefon beltéri egység, 7" LCD kijelző, 1024x600 felbontás,
- Új - Samsung 40T 4000mAh 3,7V 21700 Li-ion akku
- Lux ag4s légtisztító
- Eladó új, bontatlan Zero 10 elektromos roller - 1000W 52V/18Ah
- Bontatlan Sudal Soudatherm ragasztóhab, hőszigetelés néhány db. Eladó!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest