- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
Sirandrish #4258 üzenetére
Köszönöm, azért is kérdezem mert a mai tévéméretek is mások mint régen. Amit akkor a kisebb képernyő és a CRT elmosott az most nagyon is látszódhat.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
meoindil #4257 üzenetére
Ha az grafika nem zavar, akkor teljesen jó mind.
Korábban az OOT amúgy akadt rendesen, de amennyire korábban utánajártam, már rendben van.
Egyébként meg tudom ajánlani a családi előfizut. Vagy itt a Switch topikban, vagy face csoportokban szinte biztos hogy 1-2 nap alatt találsz egy "családnyi" embert, és akkor fillérekből megvan az előfizu. -
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem Switch2-t elsősorban a Zeldák miatt, Wiim, Switchem nem volt, úgyhogy ezek kimaradtak nekem.
Azt szeretném tudni, mi a véleményetek a Nintendo Online-ban elérhető régebbi játékokról, érdemes 40€-ért előfizetni rá? Nyilván 20 évvel ezelőtt baromi jók voltak, de most mennyire maradtak játszhatóak? -
meoindil
aktív tag
válasz
Rigormortiis #4237 üzenetére
De az!
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4253 üzenetére
Nekem jó emlékeim vannak a Wii-s verzióról, biztos voltak pillanatok amikor szidtam az irányítást, de alapvetően jól működött szerintem, nem értettem azt a sok erős kritikát, amit sokak már akkor is mondtak.
-
Qwery
tag
válasz
Sirandrish #4251 üzenetére
Sajnos itt nem a játékhoz írtak irányítást, hanem az irányításhoz írták a játékot. Klasszik Zelda-fanként a SS sosem jött be, bár én Wii-n próbáltam, ahol azért sokkal élhetőbb az irányítás.Nekem nem jött be az a vonal, amit a SS-dal vezettek, majd a TotK-kal maxoltak ki. Órákat játszol, mire egyáltalán eljutsz a főcímig
Ennek a játéknak nem csak az irányítás a bánata. Amúgy sajnáltam, hogy nem vittem végig, hiszen a története eléggé "0 kilométerkő" a Zelda timeline-ban. -
Sirandrish
Topikgazda
Hát lehet ezt az SS-t én hagyom inkább az emlékeimben
Annak idejn végigvittem az Ocarinát 3 szívvel olyan controllerrel amit úgy kellett nyomni hogy 3 perc múlva már nem éreztem a hüvelykujjam, A WW-t is maxos Galeryvel fejeztem be, a TP-be is összeseszedtem még az utolsó utáni bogarat is, meg ugy általában minden Zeldában törekszek a maximumra, de ennyit én még nem szívtam mint itt az első dungeonba. Ez az irányítás megöli az egészet.
A gyrot 5 percenként resetelni kell, mert mikor előveszek egy tárgyar már úgy kezdi hogy az eget nézi. Gondolom ahogy haladok a gyro folyamat megy, aztán mikor kéne addigra már mindenfele néz csak arra nem amerre kéne -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4248 üzenetére
Csakis kirándulás közben, hegymenetben.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4246 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
Csak nem bírtam magammal, és első dungeonig elmentem az SS-be. Az irányítás valami katasztrófa...mármint értem én hogy mizu, meg nagy feeling így kardozni, de nekem valahogy ez nem jön be.
Emlékszem hogy annak idején Wii-n se nagyon éveztem
Annyi hogy így legalább egy játék van, amit a Joy Conokkal tolok -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4243 üzenetére
Én szeretném majd egyszer újrajátszani, a zenéje mai napig kedvenceim között van.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4241 üzenetére
Hm, szerintem az itt nem tudna működni, mert számít a csapás iránya a legtöbb ellenfélnél, ahhoz pedig kell valami kontroll ezen a téren, legyen az mozgás, vagy analóg kar.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4239 üzenetére
Úgy tudom van valami nem motion control alapú dolog a Switch-es verzióban, de sosem próbáltam (a játék persze megvan
).
-
Sirandrish
Topikgazda
A Skyward Swordbe van normális controlleres irányítás, vagy csak ez a kiherélt akármi?
Nyomjam az L-t a kamerához, meg a jobb analóggal hadonásszak? Nekem ez nagyon nem fekszik.
Annak idején Wii-n toltam, ott nem volt más, de most nagyon nincs ehhez kedvem -
Sirandrish
Topikgazda
Nah végére értem az Echos of Wisdomnak.
Nagyon kafa kis rész volt ez is -
ldave
félisten
Haha
-
Sirandrish
Topikgazda
Lassan szerintem az Echoes of Wisdom végére érek...17 szívem van már, szóval nemsokminden hiányozhat
-
Sirandrish
Topikgazda
Annyira én sem szeretem a teljes szabadságot... nem baj az ha picit fogja a játék a kezed de a BotW-ben mondjuk imádtam kalandozni.
Az Echoes of Wisdombol nekem a tárgyak hiányoznak. Persze az Echoek pont arra vannak, de azoknak meg a 95%-a totál felesleges, mert a többi bőven elég. Rengeteg olyan van amit egyszer sem kellett még használnom, vagy olyan amit egyszer egy side questben.
Imádom a "nagy" Zeldakban hogy minden Dungeonban van valami item, ami a későbbiekben rongyosra lesz használva..Ezektől eltekintve az Echoes egy marha klassz játék, amin ugyan nem lepődtem meg, de azért kevesebbre számítottam hogy őszinte legyek
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #4231 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor igen
-
Rigormortiis
veterán
A guardianok is visszatermelődnek bloodmoon után?
-
Qwery
tag
válasz
Sirandrish #4223 üzenetére
Az Echoes hosszú idő óta az első "igazi" Zelda játék. Mármint klasszikus értelemben. Valahol egy érdekes átmenet és biztonsági középút a Link to the past és a TotK között, mindkettőből átemelve dolgokat.
Én személy szerint (koromból és a gyermekkoromban játszott klasszikus rpg/akcióRPG-k -like Zelda- miatt is) sokkal jobban húzódom a klasszikus játékmenet és jutalmazási rendszer felé. Én a BotW-ot nagyon éltem, de rettenetesen gyűlöltem a felesleges farmolást. Mármint azt a szegmenst, hogy a fél térképen keresztül kutyagoltam valami secret után, majd kaptam egy kardot. Ami törik. Miután rájöttem, hogy ezt gyakorlatilag ki tudom kerülni/váltani amiibokkal, elkezdtem a story után kajtatni, és nekem így már sokkal jobban bejött. Épp ezért a Totk nálam kb. 10 óra után kapott egy shutdown-t, és azóta be sem kapcsoltam. Ellenben az Echoesban is bár vannak nyersanyag lootok akár dungeon mélyére rejtve is, ha megkapsz valami fegyvert, pajzsot, képességet vagy upgrade-t, az tényleg hasznos, és állandó. Ezáltal nyilván visszatért a lináris Zelda játékmenet, azaz egy helyen megszerzett tárgy/echo kell a továbbjutáshoz máshol, ami addig nem volt elérhető ... még, ha az ehóknak köszönhetően nem is annyira kötött a sorrendiség, mint mondjuk egy LttP-ben.
Szóval az Echoes jött, látott, győzött. És teljesen biztos vagyok benne, hogy a Nintendo látva a totk remek, de a botw-höz mérten gyengébb eladásait, egyszerűen egyfajta szondaként engedte ki a vadonba az Echoest, hogy mekkora a klasszikus Zelda kalandok felé az igény, hisz egy ilyen méretű játék, (főleg rengeteg Links Awakenig asset újrahasznosítással) töredék annyiba került, mint egy óriás totk.Egyetlen hátránya: nevetségesen optimalizálatlan volt a játék. dadogó, ingadozó képfrissítés, pillanatnyi bedermedések, görgetés akadások úgy, hogy közel sem volt akkora belátható/kidolgozott terület, mint pl. egy BotW-ben.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #4226 üzenetére
Pedig emlékeim szerint 1-2 kivétellel nem voltak komoly kihívások bennük
-
válasz
Rigormortiis #4227 üzenetére
Hát persze
Leginkább amikor fejlesztenéd valamelyik "ruhád" ott kérheti a FairyEz a Botw-ra is igaz és a Totk-ra is, de a Totk-ban 'Fuse' segítségével elég jó kis fegyvereket lehet összedobni főleg a Lynelekből leeső tárgyakból.
-
Rigormortiis
veterán
A szörnyekből kieső darabokkal és ásványokkal lehet bármi mást kezdeni az eladáson kívül?
-
Rigormortiis
veterán
Azért a botw-ban érezhetően nehezebbek a shrine-ok, mint a folytatásban.
-
Sirandrish
Topikgazda
Belevágtam szuszra vagy 3 órát az EoW-ba úgy, hogy effektíve nem haladtam semmit
Lovacskáztam (ott a rövid karikán agyvérzést kaptam), meg dojoztam, meg gyűjtögettem
-
Sirandrish
Topikgazda
Echoes of Wisdomban most végeztem a Gerudoknál, és látszik hogy rég játszottam Zeldát, mert 1-2 alkalommal megkellett forgatni a fogaskerekeket
-
Sirandrish
Topikgazda
Most kezdtem el az Echoes of Wisdomot, mert korábban kicsit tartottam tőle, de azon kívül hogy más, teljesen rendben van ez a Zelda játék is
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #4219 üzenetére
Hát az egy dolog hogy gyakorlatilag lefeleződött a töltési idő, de sokkal színesebb/kontrasztosabb lett az egsz, jóval kevesebb fog effect mellett. Sokkal több részlet látszik kb mindenen, és az atomstabil 60FPS, igencsak nagy változás.
Azzal legyünk azért tisztába hogy ez egy ingyen, vagy mondjuk 4000 forintért elérhető upgade (remaster), nem egy S2re készült játék. -
válasz
N.YCityBoy #4219 üzenetére
TV vagy saját kijelző?
-
válasz
Sirandrish #4218 üzenetére
Haljon meg a falovam, de sok különbség nincs😳 Töltés gyorsabb, kicsit színesebb, és talán nem annyira fakó/homályos, kb ennyi...
Azért én nagyobb ugrásra számítottam, kb mint pl a Stellar Blade Ps5 Vs Ps5Pro esete, na annál brutális a különbség...mondjuk ott 1-2 kivétellel mindegyik patchelt játéknál látható a különbség szépen! Ez itt annyira nem meggyőző
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Rigormortiis
veterán
Közben lement a sztori, 100+ óránál tartok, de most inkább belevetettem magam a botw-ba.
Akinek eddig kimaradtak, inkább az utóbbival kezdje
A totk után nagyon fapadosnak érződik szegény és pl megőrülök, hogy nem lehet fuzionálni. És ascend sincs
Persze remek játék, de most már értem, miért van olyan magasan a totk.
-
válasz
Rigormortiis #4215 üzenetére
Ilyenkor van az a Zeldában sajnos, hogy betöltesz egy korábbi mentést. Más mód nincsen.
Illetve a mélyben a hegyek... Vannak olyan hegyek amik mászhatóak és vannak amik nem. Ezekre a helyekre csak a felszínről tudsz lemenni.
Más(Zelda Totk):
Én végre 2 hete értem a végére de sajnos kis csalással mert mostanában egyre kevesebb az időm és a farmolással nem akartam szenvedni, szóval csak gyémántokat duplikáltam.Van aki még használta a duplikálós glitchet?
A Mineru féle gyémánt duplikálásra gondolok. Bár bármilyen tárgyat lehet így sokszorozni de én "korrekt" voltam és csak gyémántot használtam -
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #4214 üzenetére
Kajám van, csak az összetört szíveket nem tudom meggyógyítani
-
Rigormortiis
veterán
Kérdés...lejutottam a főellenfélhez, viszont elfogyott a sundelionom, nem tudom meggyógyítani magam, pár szivem maradt csak, így pedig nincs sok esélyem. Letettem egy travel medált, de sem teleportálni, srm ascendelni nem tudok. Mi a megoldás?
-
Rigormortiis
veterán
Már 70 óra belerepült, de annyi tennivaló van még...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #4211 üzenetére
ja
én ilyet szoktam [link] valamivel könnyebb vezetni csak több energiát eszik szóval +akku kell hosszabb távra
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #4210 üzenetére
Építettem is egyet. De hogyan kell irányítani? Megy össze-vissza
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #4209 üzenetére
hoverbike világító virággal
-
Rigormortiis
veterán
Ti hogyan tudtok navigálni a mélyben? Megőrülök a hegyektől...
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Rigormortiis #4205 üzenetére
Az az értelme végigvinni, hogy megtapasztalhatod a végét.
Nekem a kedvenc nintendo élményem volt az utolsó 1-2 órája a totk-nak. A bóklászást az első részhez hasonlóan lehet folytatni a befejezés után. NG+ nincs benne.
Én már a Switch 2-t várom, megjelenéskor újra belevágok az extrákkal felturbózva.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
Rigormortiis #4205 üzenetére
Nálunk a gyerkőc direkt nem fejezi be a történetet mivel egyszerűen annyira sok a felfedezni való és annyira élvezi azt, hogy csak mászkál a világban
Ráadásul ugye most jön majd a Switch2 féle felturbózott kinézet. -
Rigormortiis
veterán
Nagyon berántott a totk. 110 shrine már megvan
A sztorival sehogy nem haladok, nem is érdekel. Van értelme végigvinni, kapunk valami hasznosat a végén (a 4 fószer már mellettem van).
Ennyire még nem élveztem egy játékban sem a felfedezést és az apróságokban való elmerülést.
-
cactuar
senior tag
válasz
Rigormortiis #4203 üzenetére
Inventoryt úgy bővíted, ahogy az előző részben: gyűjtöd a Korok magokat, és Hestunál fejlesztesz.
Kalapácsot pl úgy csinálsz, hogy egy szikla darabon használod a Fuse képességet. -
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Totk-ban hogyan lehet a fegyver inventory-t bővíteni? Illetve hogyan tudok kalapácsot csinálni? A gyakorló részen mutatta, de azóta kiment a fejemből.
-
boost
veterán
válasz
Rigormortiis #4200 üzenetére
nem, azok eldobósak.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #4200 üzenetére
Az Octorok "kifényezi" a rusty cuccokat, de annyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- PlayStation Portal
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest