Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
nubreed
nagyúr
A Max egy béna márka név volt önmagában, eleve át sem kellett volna nevezni, sokkal jobb HBO Max -ként.
-
Tasunkó
őstag
Én is meglepődök ha HBO-nál kötök ki. Valahogy a Netflix a domináns. De az HBO-s nyitottság a redneck igénykielégítő tartalmak irányába éppúgy idegesít mint a Netflix woke tartalmak, valahogy az egyik oldalon sem helyezkedek el, de középen meg semmiképp, inkább valami teljesen másik valóságban, ami ezekhez jár búcsúba. Ami talán jobbára olyan hogy jó, az az AMC, de azoknak van összvissz pár sorozatuk.
-
cog777
őstag
Most mar annyi szal van a sorozatokban hogy en ki szoktam hagyni bizobyos jeleneteket amikor ugy ertekelem tok felesleges, irrelevans. Ugyan igy vagyok a homoszekszualitassal abrazolasaval is. Egyik sorozatban komplett resz szolt errol, mivel bem erdekelt, atugrottam. Masik sorozatban fokozatosan bontakozott ki, a vegere, ez nem zavart, siman megneztem mert jol beleillett a tortenetbe. Egyebkent meg semleges.
Erdekes, jobban zavar ha tul tokeletes szereplok hihetetlen kepessegekkel vagy fordulatokkal van tele a film.
Maxot inkabb a Dune miatt neztem meg aztan levettek jo par sorozatot igy inkabb dobtam az elofizut. -
dabadab
titán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.^This
-
tibaimp
nagyúr
-
kyle23
tag
A név választás nehéz..
A filmekben felülprezentáltsághoz meg annyit, hogy ha a sok ostoba kamu keresztény, magát felsőbbrendűnek és műértőnek tartó nem félne annyira hogy elviszi a buzidémon mert megnéz egy ilyet és nem háborodna fel rajta minden egyes alkalommal ha meglát egy indokolatlan szexualitású embert a tévéjén, akkor nem is csinálna reklámot ezeknek és nem is érné meg a studióknak ezzel provokálni, mert ez is csak nézettséget hoz nekik.
Mocskosul megéri az ilyen film. Most lett giga bukta a bronzfehérke a Disneynél.
-
Tasunkó
őstag
Szerencsére a helyzet megoldotta magát, mert ahol egynél több meleg, indokolatlan afromerikai, nő, stb. szerepeltetések, az általában gyönge produkció minden szempontból, és nem érdemes megnézni. Első körben a forgatókönyv szokott elfogyni alóluk, a többi az már nem érdekes a nézőnek mert technikai. Túl nagyra tárták a kaput a hülyéknek a stábban, és teliszaladt, vagy például ha sok a nő, akkor nem volt pénz, meg ilyenek.
-
hemaka
nagyúr
Jöjjön nyugodtan, engem nem zavar. 0 streamingre vagyok előfizetve, pár évvel ezelőtt mát meguntam az élősködésüket, meg az egyszer trágyább felhozatalt lásd.: The Last of us mémek
-
smc
addikt
-
dabadab
titán
-
scdlsc
senior tag
-
dabadab
titán
-
arnyekxxx
veterán
Nem a puszta létük a provokáció hanem a dramaturgiailag teljesen indokolatlan szerepeltetésük kb mindenhol.
-
dabadab
titán
A név választás nehéz..
A filmekben felülprezentáltsághoz meg annyit, hogy ha a sok ostoba kamu keresztény, magát felsőbbrendűnek és műértőnek tartó nem félne annyira hogy elviszi a buzidémon mert megnéz egy ilyet és nem háborodna fel rajta minden egyes alkalommal ha meglát egy indokolatlan szexualitású embert a tévéjén, akkor nem is csinálna reklámot ezeknek és nem is érné meg a studióknak ezzel provokálni, mert ez is csak nézettséget hoz nekik.
Azért az tök érdekes, amikor emberek puszta léte "provokáció" egyesek szerint.
Egyébként a nagy stúdiók elég egyértelműen nem akarnak provokálni, mert az nem tesz jót az üzletnek.
-
Tasunkó
őstag
A név választás nehéz..
Nem akarják látni a melegeket, ezért nézettséget hoz a stúdiónak ha megmutatja. Azokat provokálja, akik emiatt meg sem nézik, amiből nagy haszna van. Érthető ilyen üzleti tervekkel, ha hollywoodnak pénzügyi gondjai vannak.
-
HantekDSO
aktív tag
-
Johnny001
senior tag
Miattam kár, csupa szar film, ennyi. Ha ingyen van se nézem az HBO-t, meg az összes többit. Majd, ha lesz normális kínálat!
-
smc
addikt
A név választás nehéz..
-
Nemfértkiaze
kezdő
Ez a “fejlesztésnek” nevezett örökös változtatási kényszer. Eleve ökörség volt egy bejáratot márkanevet kivezetni. Szerintem nagyjából lecsengett a sztríming őrület, árral és kínálattal lehet előfizetőket nyerni. Nyetfinget pl nem tudom mi viszi előre, mert egy túlárazott kalap sz.r szerintem. Maxunk van, de az is csak mert ingyen van teló előfizetés mellé.
-
tibaimp
nagyúr
Sohasem értettem, hogy ez az örökös átnevezgetés mire jó (lásd reklámokban: " A Biopon mostantól Tomi."), erre fizetnek marketingcsapatokat? Az HBO egy nagyon jól bejáratott márkanév, anno itt vidéken csak irigykedtünk a pestiekre, hogy ők nézhetik....

Pontosan!
Mármint az irigykedés része....
A név/logo változtatásnak meg a látszólagos/tényleges megújulás a célja, szerintem, hogy ezzel felhívják a vevők/fogyasztók figyelmét!
Aztán, hogy ez mennyire sikeres....egyes esetekben működik, máskor meg, mint itt is, keksz.... -
bollokcs80
Korrektor
Sohasem értettem, hogy ez az örökös átnevezgetés mire jó (lásd reklámokban: " A Biopon mostantól Tomi."), erre fizetnek marketingcsapatokat? Az HBO egy nagyon jól bejáratott márkanév, anno itt vidéken csak irigykedtünk a pestiekre, hogy ők nézhetik....

-
Lord Amper
aktív tag
A melegek lakosságarányát célzó felmérésnek pont annyi értelme van, mint bármelyik hátrányosan megkülönböztetett etnikuménak, rohadt sokan nem fogják annak vallani magukat.
Aztán ha nyitott szemmel jársz, munkahely lakókörnyék stb... feltűnik hogy gyenge becslések szerint 5 de inkább 10% körül vannak. Csak nagy részük tök jól elvan jön megy dolgozik, nem picsog.
A sztori és karakteridegen beleerőltetést én sem szeretem. Főleg hogy sokszor a hírverés és polgárpukkasztás a célja. Nem lenne jobb simán csak jó filmet csinálni? Nem ezzel kell hírnevet elérni.
-
Callisto
őstag
Azért kérdeztél rá, mert kötözkedni akarsz. Nyilvánvaló. Én pedig nem állok bele. Ha érdekel egy Google keresés.
-
dabadab
titán
A kultúrált vitának van egy olyan szabálya, hogy az, aki az állítást teszi, az hozza az alátámasztó adatokat.
Ráadásul nem csak konkrét adatokra kérdeztem rá, ugye. -
Callisto
őstag
Szerintem magad is utána tudsz járni és számolgatni, hogy adott felmérések eredményeihez képest a médiában reprezentált arány mennyire deviáns.
-
zseko
veterán
Ilyet én sem tudnék mondani, ugyanakkor a 'Nem azért részük történeteknek, mert abba illenek hanem, mert kötelezőből' résszel azért egyet tudok érteni. Nem sok olyat láttam ahol ne ezt éreztem volna én is. Láttam néhányat ahol imádtam is őket - és az egyik kedvelt sorozatommá lett a végére -, volt ahol totál sajnáltam őt ami történt vele, volt ahol ilyen karakter volt a főszereplő de illett is a sorozathoz, nem is tudnám hetero szereplővel elképzelni hogy működött volna, de legtöbbnél nem érzem én sem hogy szerves részei lennének a történetnek, csak hogy 'kellett bele ez is', és full érdektelen a történethez, és nem a szerepe van fókuszban előtérbe tolva, hanem a beállítottsága.
-
zseko
veterán
Azért az kemény hogy már az első hsz-t gyomlálni kellett

(én nem láttam, szóval csak a törlésre reagálok)A cikkhez szólva, elég nagy idióta is volt aki anno ezt így ki is kitalálta, hogy a HBO nevet töröljék.
-
dabadab
titán
-
scdlsc
senior tag
Akkor nem kell előfizetni rá. Aztán ha sokan nem fizetnek elő, akkor csődbe mennek. Nem kötelező nézni egyik ilyet sem.
Köszi, de én nem szorulok segítségre ilyen téren. El tudom dönteni, hogy milyen szolgáltatásra fizetek elő. Például nincs TV előfizetésem. Nem is járok a TV csatornás topikokba bekommentelni, hogy elegem van a házasodó gazdákból, vagy az tízezredik énekes X-ekből és milyen ótvar sz.r igénytelen műsorok.
(Nekem meg az állandó uszításból van elegem. Mert a komment nem vélemény volt.) -
tibaimp
nagyúr
HBO nevet elhagyják...kb. 100 éve használták ezt, mindenki így ismerte, nem lepődtem meg, hogy azt olvasom, mégis visszatér a név...
-
HantekDSO
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Szép állapot 100% akkumulátor (58 ciklus)
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Eladó egy pixel 7 128/8
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Mármint az irigykedés része....