Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz molnarpeter #219286 üzenetére
Őszinte leszek, nekem semmi bajom nem volt a 2.0tdci/hdi motorral. 1.7 tonna és 6.3 volt a ~4 éves fogyasztás. Jó volt a karakterisztikája családi autónak,
Most már ugye blúhádéi, és a műtrágyamelléktermékpumpa adagolót szoktátok írni, hogy vicceskedik.
Szerintem szokásainkhoz nem illik a dízel.
Állampapír meg parafaktoros, mióta az apróbetűs rész nem tartalmazza, hogy kötelesek visszavenni - és nem bízom a jelenlegi parlamantben (nem csak Orsósékban)Sértegetni szándékozlak.
A 911 az szept. 11, vagy valami porke'-féleség? Ahhoz még fiatal vagyok, kevés a banánra-való. Amúgy már óvodás koromban 911-eseket rajzoltam mindenhova. Khm... az ovis könyvekbe is.
Miata is kizárva...Próbálnék megint racionális maradni, amennyire lehetséges.
Vagy van valami 1.4Tjet / 1.75T, ami kombi? (Giulietta-ból kiindulva azért annyira nem rossz)
@#219287 Kickass
De amúgy, ha lenne háttér a folyamatos banán ellátásra, akkor hm.. kár, hogy rühellem a bőr belsőt. Amit hirtelen találtam, az mind olyan.@#219289Gergőke88
Vééégülis nem rossz ötlet, mert a hibrid éra még ugyan nem ismerős, de egy 2 literes benzin+e meghajtás érdekel.
Evett is a fene, miután megvettük a mostani egyterűt, utána jött be a 2.5+e S-Max...@#219288 bandus
Valahol teljesen jogos, ez igazából a második felindulásból kezdődő kör.
15 év egyterűzés után azért nehéz rászánni magát az embernek arra, hogy visszafelé lépjen.Az előző autónkat is rátok hallgatva, meg sok olvasás után vettük meg. Bízom a fórum erejében. Ja, amúgy az olasz csak továbbra is jó, eddig semmi meglepetés, 105LE-vel szerintem lealázza az S-MAx-ot. Ja, eddig a kanyarokban minden "nagyonletollak te alfás" lemaradt...
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik