- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- HP EliteBook / ZBook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Redditen találtam, hogy a következő frissítésbe ez jöhet. Ai super zoom még nincs, de pár dolgot hoznak: [kép]
-
bestreal
csendes tag
Hallo! Az iránt érdeklődöm, hogy használ e a Pro 200-ason valaki egy jól működő -azonnali hangfordító móddal bíró - multilang-os tolmácsalkalmazást? Sajnos az AI Tolmács nem rendelkezik magyarnyelvi képességekkel, így ez miatt annak a használata csak korlátozott lehetőségeket kínál.
Továbbá, van e esetleg már valami előrelépés a korában megszüntetett hívásrögzítés pótlása terén.
-
mirci18
addikt
válasz
V.Stryker #2051 üzenetére
Én nem szoktam hűteni az autóban navigáláskor.
Viszont mivel jobban melegszik a telefon töltéssel már van problémám.
Nem igazán tölti.Nemrég mutattam nektek a telefonra való 360 fokos fóliát.
Tökéletesen bevált eddig.
Oldalt nem jön fel a széle a telefonon hiába hajlított a kijelző. -
ghiottone
nagyúr
Dettó.
Néztem most a Honor 200 Pro mellett Motorola Edge 60 Pro-t (Dimensity 8350E) és Oppo Find X8 Pro-t (Dimensity 9400) azok is tokban ugyanúgy melegedtek. Tényleg csak az a járható megoldás, hogy a szellőzőrácson pl. egy Spigen tartóban kapja a hideget, mert amúgy megfő és leáll. -
-
eurolac
senior tag
válasz
V.Stryker #2051 üzenetére
Szia! Ma elkocsikáztunk egy tófürdőhöz. Egy óra 15 perc menetidővel. Ment a Waze végig. Én a szellőzőrácsra tettem tartót és ment rá hűtés, semmi gond nem volt a teloval. Tokban volt.
Délben megnéztem a forró strandsátorban amit felzippzároztam 38 C fokot mutatott sz akkubattery, egyáltalán nem volt meleg a telefon.
Napfényben kicsit fényesebb kijelzőre számítottam talán ennyi negatívum volt vele ma kánikulában. -
V.Stryker
nagyúr
Azt hiszem megtaláltam a leggyengébb pontját a telónak. Ebben a melegben autóban navigálva marha könnyen túlmelegszik. Van klíma, csak nem rá fúj .
Amióta bejött ez a nagy meleg, többször belefutottam. Mondjuk a tartó vezetéknélküli töltő is, az is melegíti.
Lehet leveszem a tokot.
-
ghiottone
nagyúr
Honor 200 Pro és Oppo Find X8 Pro pár kép: [link]
-
Exian
addikt
válasz
jansky1 #2043 üzenetére
Ez szerintem messenger hiba, mostanában sokaknál tapasztaltam hasonló problémát. Most pl. a feleségemmel is SMS-ben (vagyis RCS-csevegésben) írkálunk, mert azt mondta, nem tud messengerben írni (nem küldi el neki). Pedig neki Samsungja van (A56), ráadádásul tök új. Szóval, nem feltétlenül a Honor 200 Pro-hoz kötném a jelenséget.
-
eurolac
senior tag
válasz
jansky1 #2043 üzenetére
Nekem is van gondom a Messengerel, de az üzeneteket megkapom rendesen és el is tudom küldeni illetve el is megy. A piros 1es nem jelenik meg ha kapok valakitől üzenetet. Beállítottam a chat fejeket v buborékokat nem tudom h most hogy hivják őket. Az jelzi ha valakitől kapok üzenetet nálam ez váltotta ki a meg nem jelenő piros egyest. Semmilyen más appal nincs gondom csak ezzel. A Viber is szépen működik.
-
jansky1
senior tag
Szerkeszteni nem tudom már a hozzászólást, de az előzőekhez tartozik még, hogy az alkalmazás ikonján is van egy piros egyes, mintha olvasatlan üzenetem lenne. Ezt sem tudom eltávolítani, néztem számítógépen is a fb-ben, messengeren is, engedélykérésekben, spamben stb. sehol semmi...
-
jansky1
senior tag
Sziasztok! Másnál is tapasztalható Messenger üzenetküldési probléma?
Nálam az a gond, hogy bár az üzenetek beérkeznek, amit én küldök, az „Küldés…” státuszban marad, és nem jut el a címzetthez. Ez a hiba mobilneten és wifin is jelentkezik.
Szinte minden üzenetküldés előtt le kell állítanom az alkalmazást a telefon beállításainál, majd újra megnyitni, csak így működik. Ugyanez vonatkozik a képek küldésére is: először nem lehet képeket kiválasztani, nem jelenik meg semmi, de újraindítás után minden rendben.
A Messenger legfrissebb verzióját használom, újratelepítés is megtörtént, de a probléma továbbra is fennáll. A telefon szoftver is naprakész. -
ftc
nagyúr
Frissítést kaptam.. 9.0.0.159et
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
mirci18 #2039 üzenetére
Nekem is kínlodik. Prágába utaztam vonattal, és Szlovákiában szinte nem volt mobilnet, úgy egyátalan. O2, asszem. Itthon is egyre gyakrabban dobják fel appok egy-egy pillanatra, hogy ellenőrizzem a net kapcsolatot, aztán magára talál. Ez max 1 másodperc, de azért elég zavaró.
Most nézem, én One-os vagyok, de mintha nem lett volna korában fizetős az 5g, még a Voda éra alatt. 4g használok, így nem figyeltem, de most rapillantottam, és havi egy ezres. Édes öcsém, birkáról a 100ik bőrt is....
-
mirci18
addikt
Nektek volt mostanában gond a mobilnettel?
Telekomos vagyok elvileg most elérhető felár nélkül az 5g.
Szlovákiában voltam 2 hete nem talált mobilnetet.
Tegnap pedig kint voltam házon kívül és le kellett vennem a mobilnetet majd vissza mert be volt lassulva. -
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
mirci18 #2036 üzenetére
Köszi , egyenlőre tájékozódom csak , jövőbeli P30 Pro utód kapcsán , a 400 Pro-nak még mindig nincs Dxomark tesztje , pedig kíváncsi lennék rá hány pontot kapna a kamerája . Azt olvastam hogy jó páran erre a telóra váltottak p 30 pro-ról . Jó persze ott a Magic széria is , csak az meg kicsit drága nekem . (itt a hardver aprón nézelődők néha azért ) .
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2023 üzenetére
Elhiszem de nem is a nagyítással van gondom hanem a nagygépes fotózással.
Azzal hogy nem tudja olyan szépen nagyításnál leválasztani a hátteret.Még egy dolgot ki tudok emelni. Az a videó. 4K-ban de 1080P-ben is tökéletes a kép. Ezt sosem tudta ennyire a P30 Pro. Egy dolgot nem szabad bekapcsolni videózás közben az a zajszűrés.
-
mirci18
addikt
válasz
Sántha Lajos #2024 üzenetére
Ott már zajosabb a kép de főleg beltérben homályosabb jóval többet téved.
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #2025 üzenetére
Értem , köszi a választ .
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #2029 üzenetére
Ha mindent összevetek, akkor mint készülék, úgy 1 hajszállal jobb nálam a Moto. Kijelzőben nyer a Honor.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2019 üzenetére
Ha nem élesítene ennyire, engedné a zajt jobban, tökéletes lenne. Kár, hogy nem lehet állítani az élességet.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ghiottone #2026 üzenetére
Köszi! Jó kis összehasonlitast csináltál! Nekem elsőre kicsit természetesebb el tűnik a Honor (nem gondoltam volna), de sok esetben a Motor lényegesen részletesebb fotó készít. A színek tekintetében talán egy hajszállal nekem a Honor tetszik jobban, bár nem mindegyik képen. Hát, nem tudnám megmondani, melyik jobb...
Viszont a közeli virágos fotóval meglepődtem, mennyivel sötétebb fotó készített a Honor, és mennyivel erősebb a blur. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #2017 üzenetére
Itt van egy összehasonlítás a 2 kamera között: [link]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sántha Lajos #2024 üzenetére
Én imádtam a P30 Pro-t, asszem a legtovább megtartott telefonom volt, de így 6-7 év távlatából már nem kellene.. Sokat fejlődött azóta a mobilpiac, kamerák terén is..
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
mirci18 #2021 üzenetére
Igen, ez tényleg érdekes ez a visszalépés az optikai zoom-nál. Én most azt nézegetem hogy ha lecserélem majd a P30 pro telót, Honor 200 Pro vagy 400 pro legyen e. Várom a DXOMARK tesztet, fura de nem találok kamera összehsonlító tesztet róluk. (adatok alapján persze látom hogy jobbnak kéne lennie a 400 pro-nak).
-
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2014 üzenetére
Nekem is kezd jobb véleményem lenni.
De csakis jó időben és kültéren.
A portré mód nagyon jó de nagyon hiányolom az igazi 5-szörös zoomot ami a P30 pro-nál volt. Azzal olyan fotókat tudtam lőni mintha nagy géppel fotóztam volna. -
ftc
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #2015 üzenetére
Az elsőn elrünnek az árnyékok... A másodikon az ég fura kék...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689 #2015 üzenetére
Nekem a gyári jobban tetszik.. Ahol a gcam nekem nagyon tetszett az a Pixel 6 Pro telefon..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #2017 üzenetére
Igen. A Honort anno tőle vettem
Nekem a Motorola is jó volt már, de anno élesített jobban, mint a Honor. Én nem tudom észre venni úgy a különbségeket a korábbi szoftververziókhoz képest, de mintha a Honor mostanában többet tévesztene. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #2013 üzenetére
Én most vettem egy Motorola Edge 60 Pro-t (régi Motorolás vagyok és Edge 50 Ultráról jöttem ide). Fotós topickba majd rakok fel képeket. 1párat lőttem az előbb, de még holnap kiugranék Lillafüredre is, hogy legyen nagyobb merítés.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2014 üzenetére
Magic OS9 van fent Neked is?
Szerinted melyik kép jobb? Az első gcam, a második a gyári.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689 #2013 üzenetére
Én most nagyon sokat fotóztam, és még mindig első osztályúnak tartom a kamerát..
-
Pinyo16689
senior tag
A biztonsági frissítés ma kijött. A kínai telefonokra kiadott újabb funkciók ide nem érnek már el, így tűnik.
Szerintem romlott a fotók minősége a megjelenés óta. Rajzfilmszerubbek lettek az arcok a képeken, és erősen jelentkezik a túlélesítés is, ami korábban nem volt észrevehető, vagy alig. Visszanéztem képeket, amiket akkor készítettem, amikor vettem a megjelenéskor, és a mostaniakkal összevetettem. Mondjuk nem meglepő, a p30pro-val is tapasztaltam.
Nektek mi a véleményetek?
Az elülső kamerát már az első frissítések egyikével elrontották, és úgy is maradt, sajna. -
V.Stryker
nagyúr
Tegnap megfogdostam a 400 Lite -ot. Basszus, nagyon jó az a forma. Ha a 400 Pro megkapta volna és búcsút intettek volna a lekerekített kijelzőnek, azonnal cserélném.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #2010 üzenetére
Semmi, de most júniusban szerintem 20.-a után fog majd jönni a májusi frissítés.
-
Pinyo16689
senior tag
Jött már valakinek újabb szoftver a 152es után? Mert biztonsági frissítés áprilisi. Így a 400 pro-ra is ígéretnek csilliard év támogatást, ha az ilyen lesz.
-
Exian
addikt
válasz
mirci18 #2007 üzenetére
Jogos, de utálom azt, nagy, bumszli, idegesit, meg plusz egy kütyü a kézben. A telefon úgy is kéznél van, abban van a bevásárló lista.
Eddig ez nem volt gond az előző telefonommal, meg igazából csak érdekelt, hogy másnak is ilyen e ezzel a telefonnal, vagy csak nálam.
Annyira azért nem katasztrófa, valahogy minden kód leolvasható, csak kicsit körülményesebb.
Amúgy azt vettem észre, hogy nem a közepét kell ráirányítani a vonalkódra, ahol van az a vízszintes fehér csík, hanem az alatt kicsivel, ott gyorsabban benyalja. Valószínűleg amúgy a kamerák elhelyezkedése lehet a ludas, vagyis, szerintem egykamerás telefonnal tesztelték főleg, nem ilyenekkel, mint a Honor 200 Pro, amiben van több lencse.
Úgy vettem észre, hogy az egykamerás egyszerűbb telefonokkal jobban megy ez.
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Használja valaki még rajtam kívül a telefont Tescoban Scan&Shop-ra?
Nekem nagyon vacakul tudja beolvasni a vonalkódokat. Rengeteget szenvedek vele. A péksütiknél lévő kis apró vonalkódot, illetve a sárgacímkés akciós vonalkódokat meg aztán pláne nagyon nehezen vagy sehogy sem tudja beolvasni.
Ehhez képest az előző telefonom (Huawei P30) sokkal gyorsabban, precizebben be tudta ezeket a spéci és/vagy kisebb vonalkódokat is olvasni.
Persze, elsősorban a Tesco-s alkalmazás a vacak, nincs megfelelően optimalizálva nyilván mindenféle kamerára, de érdekes, hogy elvileg ennek sokkal jobb a kamerája, mint a P30-é volt, mégis sokkal rosszabbul tudja a vonalkódokat beolvasni.
Másnak van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED TV topic
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Nintendo Switch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest