- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz
Brucebanner
üzenetére
Igen látom már nem áll meg pár másodperc után
Arra viszont érdemes figyelni hogy az 🔋 lévő akkumulátor optimalizálás nem érdemes beállítani mert akkor az adott program nem fog futni a háttérben. Utána meg majd csak a my honor app és intelligens diagnosztika és ott alkalmazások és ott javaslatok futtatása majd akkumulátor optimalizálás kikapcsolása .
Sajnos a Google play rendszefrissítés továbbra sem jó nem érdemes frissíteni. -
Brucebanner
újonc
Nálam helyre állt a dolog
-
Carline
őstag
válasz
Brucebanner
üzenetére
Nálam is ez van. Pár másodpercig csinálja a dolgot, aztán megáll.
Megpróbálom visszarakni a régi verziós google apk-kat hátha valamelyik új miatt nem megy. -
sniper112
aktív tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
lehet valami bug van a honor launcherral, érdemes jelezni a honornak ezt.
-
Pinyo16689
senior tag
Na, beballagtam a Mediaba, es mégneztem a kiállított magic 8 pro-t. Pont ugyanazokat produkalja, mint a 200 pro. Megjelenitesi meret kicsire allitva rossz az ora widget, villog a kijelzo kepek betoltesekor, stb... Basszus...
-
Brucebanner
újonc
Sziasztok!
Nekem a hangalapú gépeléssel lett valami gondom. Még javában dumálok ő meg megszakítja a mikrofont. Két-három szó és újra rá kell nyomnom. G boardot frissítettem az sem segített. Valakinek hasonló nyügje volt? -
sniper112
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
igen sajnos globalis honor probléma, szerintem rossz a letöltő csomagok crc je vagy valami nincs hozzá , mert a frissítés nem fut le, sokan az apk mirror ról szedik le ideiglenesen ezt a main component et.
-
Ferenczi Áko
addikt
Jelenség: Letöltöm a frissítést, kéri az újraindítást, majd utána szintén ez a frissítés jelenik meg.. 5x telepítettem, de ugyan úgy felajánlja..

-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Régióazonos firmwaret nem talalt?
-
peanar
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Én azt azért hozzá tettem volna, hogy mindenki/bárki csak saját felelősségre!
1. Nem tudom, hogy mennyire hivatalos vagy nemhivatalos az oldal (honorék szempontjából), de csak ovatosan a bárhonnan leszedett romokkal (tudod, bankolás, adatlopás stb.stb....nem részletezem, mindenki saját maga el tudja dönteni, hogy neki megéri vagy sem).
2. Érdemes (lett volna) azt is figyelembe venni, hogy az általad belinkelt romok C185 jelöléssel bírnak (régió kód, meghatározza milyen piacra készült), ami azt jelenti (ha jól tudom) hogy ezen régiókóddal ellátott készülékek Közel-kelet és Afrikába szánt eszközök.
Magyarán ha más régióra szánt telefonra húzzák rá még bármi is lehet.
Pl. nem működik a Volte, 5G stb. -
sniper112
aktív tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
erről írnál részletesebben hogyan raktad fel meg ilyesmi ?
-
Kronos3000
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Végre volt rá időm, aki keres talál, [link] itt megtaláltam a Magic os 9-et, és visszatettem rá. Minden problémám megszűnt. Azonnal frissíteni akart, nem engedtem, engedem egyenlőre. Próba verzióból, biztos hogy nem frissítek még egyszer.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Teljesen jók a tmx sek több cuccom is járt náluk, ha jól leírod mi a gond akkor fognak vele foglalkozni.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Több telefonom is járt már náluk, mindig kifogástalan munkát végeztek..
-
Pinyo16689
senior tag
Azt irtak, kuldjem el szervízbe. De az a baj, hogy a TMXhez nincs túl nagy bizodalmam... Viszont nincs sok valasztasom, mert hivatalosan sehonnan nem lehet egy teljes szoftvert letolteni es telepiteni, ezt csak a szervíz tudja megoldani. Vagy esetleg egy ujabb frissites, de arra nem latok nagy eselyt. Ugyan a kínai verzió mar megkapta a masodik nagy frissítést OS10re, de Europaban meg vannak helyek, ahol még a 10 sem jött. Nem is ertem, hogyan akarnak 7 főverziót frissíteni, ha így is több, mint fél évig húzódik egy frissítés, és az a 7 év tamogatassal csak meg kaotikusabb lesz, hisz sokkal több lesz a frissítendő készulektípus.
-
Pinyo16689
senior tag
Nektek nem lettek furcsák az animációk ablakváltáskor? Nekem olyan felvillanós, valahogy gyors, nehez megfogalmazni, de nem harmónikus. Zavaró lett. Bár az en szoftverem alapvetően bugus, hisz az óra widget sem tökéletes. Kicsit olyan, mintha a fenyero szorakozna, de az igazsaghoz hozzatartozik, hogy ezeket egy hard reset utan kezdtem eszrevenni, elotte - a frissites utan nem.
-
Vangelis
félisten
válasz
Pinyo16689
üzenetére
király!
-
Vangelis
félisten
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Akkor ez egy jó vas?
-
Pinyo16689
senior tag
-
bestreal
csendes tag
Pár perce bekopogott hozzám egy új frissítés:10.0.0.126(C431ER3P1)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Ezzel egyetértek. Jó volt a 400 Pro, de mégse volt annyira jó a főkamerával készült képek, mint a 200 Pro esetén. Gondolom tudatosan kiszedték belőle a nagyobb szenzort, ami maradt a Magic sorozaté.
-
Pinyo16689
senior tag
Azt hiszem, a Honor a számozott szériájának nálam odavágott azzal, hogy a főkamera érzékelőt lecserélte egy gyengébb, 200 mpx-es Samsung érzékelőre. A 200 pro érzékelője lényegesen jobb, mint a 400 pro-e, és ahogy nézem, ugyanaz marad a 600 pro-ban is. Kisebb szenzor méret, több AI...Szeretem azt fotózni, amit látok, nem amit a szoftver gondol.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Valami összeakadt valamivel, ami jó eséllyel így is marad, mert tiszta rendszer telepítésére nincs lehetőség. És ha nálad jó, akkor egy esetleges frissítés sem rakja rendbe.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hát, akkor nem tudom... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Átrakram picire, úgy is jó
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nálam is akkor rossz, ha a kijelző megjelenítési méretet kicsire állítom. Ha normál, jó.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem, nálam hibátlan ez az óra widget.. Érthetetlen..
-
sniper112
aktív tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
én is ezt veszem észre pl a tabletem frissült magic os 10 re és az is jól gördülékeny volt a maga sebességén de most ez a magic 10 nél egy kicsit mintha darabos lenne.
-
Pinyo16689
senior tag
Az animációk is hektikusabbak lettek, közel sem olyan sima a működés, mint volt. Bár ezt nem a frissítés óta, hanem az első hard reset óta tapasztalom, amit úgy egy-masfel hete csináltam. Előtte, a frissítés után nem volt ilyen. Annyira bokte a csőröm a óra widget hibája, gondolta, az majd segít....
Amúgy pont azt szerettem a Honorban, hogy a működése stabil, sima, szépen folyamatos animációk, ilyesmi. Hát ez most elveszni látszik, legalábbis ez én telefonomon. Remélem, más nem tapasztal ilyesmit. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
dave0825
üzenetére
Szia!
Nem nyúltam hozzá, most ránéztem, nálam 376 dpi.
Röviden az a helyzet, ha az óra widgetből nyitom meg az óra alkalmazást, aztán bezarom, a widget kb 1 napig így néz ki. De csak akkor, ha a kijelző beállításokban a megjelenítési méretet kicsire állítom. Ha normál, akkor jól működik a widget.
-
dave0825
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Nem olvastam az előzményeket, de nincs a fejlesztői beállításokban módosítva a gyári dpi ("legkisebb szélesség" néven)?
-
peanar
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
És mi a verziószáma teljes minden hóbelevancal együtt?
-
kp78
veterán
10.0.0.126 (C431E1R3P1) (158 MB) frissítés jött. (próbaverziónál dobta fel)
2026. márciusi bizt. frissítés. -
peanar
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Nincs mit.
Nem tudom hogy a téma amit használsz az az android 16-hoz tartozó gyári téma e.
Ha nem és pár nap elteltével nem gyorsul be/vissza a rendszer, megpróbálhatsz egy gyári témát.
A nem teljesen az adott verzióra optimalizált okozhat anomáliákat...
Én is belefutottam (nem törvényszerű, de amíg nem próbálja ki az ember, addig úgysem derül ki) hasonlóba, magic 6 pro-n jártam úgy, hogy iszonyat "szaggatott" lassú volt a rendszer (pl. írás közben jó pár karakterre ráböktem mire elkezdte beírni a betűket), kikapcsoltam a kisegítő lehetőségek közül a nagyítást, valamint vissza raktam ez egyik gyári témát és megszűnt a probléma. Külön külön már nem kísérleteztem, mivel az együttes csere/beállítás megoldotta. -
Pinyo16689
senior tag
Hát, így is, úgy is. Ma gyári beállítások visszaállítása. Ahogy elindult a rendszer, kitettem az órát, és jó volt. Aztán elkezdtem beállítani a telefont, ahogy szoktam, tesztelve - mert felvetetted, hogy egy beállítás lehet a ludas - minden beállítás után az órát. Aztán kibukott..
Köszi!! -
peanar
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Örülök hogy megvan.
Ezért írtam én is az, hogy valamilyen beállításból adódó bug.
Hogy csináltad a reszetet, gyári beállítás visszaállítással vagy recovery menüből wipe data?Nehogy azt hidd, hogy más telefonoknál nincs ez így... általában mindent alapbeállításra optimalizálnak, a többi csak hab a tortán.
Én google pixel 7 pro-val szívtam, csak az érem másik oldalával, a nagyobbra állított betűméret miatt kinlódtam egy appal.Reset után pár napra be kellene állnia, max pár nap elteltével csinálj egy wipe cache-t.
Ferenczi Áko #2489
Nem hinném hogy a próbaverzió által megtalált nem hivatalos kiadás lenne, sőt meg merném kockáztatni, hogy ugyanaz mint amit a sima frissítés keresés kidob, hisz mindig mindkettőnek ugyanaz az elnevezése, verziószáma!
Úgy gondolom, ha lenne próba próbaverzió, az nem a hivatalos rom kiadásával egyidőben válna elérhetővé (pláne nem ugyanaz a verziószámmal), hanem hamarabb hogy legyen idejük javítani amit kell....de persze bármi lehet. -
Pinyo16689
senior tag
Na, most lehúztam az értesítési központot, és nem halvanyult el a háttér... Egyre rosszabbnak tűnik.
-
Ra3
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nálam az óra okozott MagicOS10-en olyat hogy beragadt fent az állpotsávon a bekapcsolt ébresztő ikonja, hiába nyomtam ki, és nem akart sehogy eltűnni, wipe cache után se.
Aztán nem fogalkoztam vele, és egyszer mikor kinyomtam az ébresztőt eltűnt.De amúgy a teló nálam is hibátlan lassan egy éve, egyedül egyszer volt olyan bajom hogy valami 3rd party weather widget folyamatosan újraindította a teló, ami a H20pro-n hibátlan azóta is.
Volt egy kis idegeskedés mire rájöttem mi az, de más dolgot nem tapasztaltam azóta se ami zavarna. -
Ferenczi Áko
addikt
Akkor én vagyok az ellenpélda: a harmadik Honor 200 Pro van nálam, Magic OS 10-el.. Az elsőt kettőre próbaverzió ment fel, a harmadikra a hivatalosan kiadott. Mindegyik hibátlanul működött..
-
Pinyo16689
senior tag
Csak egy pillanatra ilyen, de akkor is...
Vannak érdekességek. Volt, hogy újraindult a homescreen, eltűntek az ikonok, majd újra betöltődtek, sorban. Ha lebegő ablakban nyitom meg mondjuk a Facebookot, villan egyet az ablak.. És van még néhány bug, ami eddig nem volt. Véletlenszerűen bezár ablakot, és az érintés érzékenység is rosszabb lett.Mindezt úgy, hogy csináltam hard resetet. Nem is egyszer, mert elsőre meg akadozott is az egész felület...
És érdekes, hogy hard reset előtt az órát leszámítva nem volt vele semmi gond.
-
peanar
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Kíváncsiságképpen állítsd át az elrendezés-t 5x6-ról 4x6-ra.
Valamiért továbbra is azt gondolom, hogy valamilyen beállítás okozza ezt a bugot, hisz rajtad kívül eme tünetet más még nem jelezte.
A kisegítő lehetőségeknél nem kapcsolták be semmit, akár a nagyítást vagy bármit?
A többi óra widgettel is ezt csinálja? Próbáltad az óra app adat és gyorsítótár törlését?
Nincs fent másik óra alkalmazás? -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Az animációk is néhol elég furák, valahogy nem olyan folyamatos a működés, nem olyan "fluid" az egész, mint volt.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Nekem a wipe cache helyrehozta az újkeletű hülyeségeit, ám igazad van érzésre nem olyan stabil mint a frissítés előtt. Tegnap épp lefagyott a kijelző hívás közben, semmit nem engedett csinálni, amíg a hívó fél nem bontotta a hívást. Ilyen volumenű lefagyás Androidon nekem legalább 7-8 éve nem volt. Még megvárok egy nagyobb frissítést hátha lesz javítás, ha nem akkor megválok tőle.
-
peanar
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Próbálgattam a beállításokat, hátha sikerül megfejteni, erre kilépett és eltűnt amit eddig írtam....
Nézted másik témával, ahogy javasoltam?
Reset után a telefon szűz állapotában megnézted (még mielőtt bármit is beállítottál, testreszabtál volna)? -
Pinyo16689
senior tag
Na, csináltam egy hard resetet az óra widget idegesítő hibája miatt. Ne csináljátok. Pont ugyanolyan sz*r maradt...

-
peanar
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Vedd ki a továbbiak-ból (hosszan rábökve, majd oda húzod ahova szeretnéd) és utána próbál a beállításokkal.
-
Vangelis
félisten
A rendszerüzenetet hol lehet kikapcsolni, hogy túl sokat fogyaszt egy app vagy mi a xar?
-
Pinyo16689
senior tag
Nekem a Harcourt Color szinsema jön be igazán, nagyon jó hangulata van.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szia! Szerintem itt:
-
klimokrisz
tag
Hello mindenki!
Lehet valahol beállítani, hogy a fényképezőgép alapértelmezett módja a nagyfelbontású fotózás legyen?
Jelenleg a kamera megnyitásakor a „Fotó” mód indul el alapból. Innen át kell lépnem a „Továbbiak” menübe, és ott külön kiválasztani a „Nagyfelbontás” opciót.
Pedig én alapból nagyfelbontásban szeretnék fotózni, mert egyáltalán nem mindegy, hogy egy kép 4,5 MB vagy 11 MB méretű. A nagyfelbontású mód nagyon jó minőségű képeket készít. A gyári „Fotók” mód sem rossz, de a nagyfelbontás látványosan jobb részletességet ad.Próbáljátok ki ti is, és látni fogjátok a különbséget!
Szóval a kérdésem:
be lehet valahol állítani, hogy a kamera rögtön nagyfelbontású módban induljon, és ne kelljen minden alkalommal a menüben átváltani? -
Ra3
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Én most lecsekkoltam, ugyanez az autentikus mód van beállítva HDR-el karöltve, valamikor egyszer belőttem azóta úgy van, nem kell ezeket a dolgokat túlgondolni.
Pont ez a lényege sztem hogy ne kelljen millió dologhoz érteni, csak használni akarom, legyenek jók a képek.
Ezt ez a teló elég jól tudja
-
Vangelis
félisten
De jó lenne a telefont így használni ahogy kell
amit tud... De olyan bénának érzem magam 
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Be van kapcsolva, igen
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Az automata HDR nálad mindig be van kapcsolva? Én arra tapasztaltam, hogy ront a fotók minőségén, túlszaturalt és túlélesített lesz a fotó. Eddig nálam be volt kapcsolva, de most elkezdtem anélkül fotózni, és szerintem (kivéve persze, ha olyanok a fényviszonyok, hogy kell) jobb képeket készít a telefon.
Én az autentikus színprofil mellé be szoktam tenni a szürke, vagy a klasszikus, esetleg a lágy szűrőt.
Ja végre megkapjuk, a következő frissítésben elvileg lesznek új színprofilok is. -
Vangelis
félisten
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
autentikus.... próbáltam én már azt?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Mert mindig veszek egy másik telefont mellé, hátha kamerában megugorja. Olyankor meghirdetem mind a két telefont, de mindig a Honort viszik el :D aztán keresetek újra..
Nekem, az én szememnek a Honor Autentikus módban való fotózás a legszebb..
Most van egy Motorola Edge 50 ultra-m, ott pl nagyon jók a fotók, viszont ahhoz, hogy nekem tetsszen, be kell mennem a szerkesztőbe, hogy igazítsak rajta. A Honornál lövök egy fotót és kész.
Az újdonság viszont mindegyik telefonnál meg van, jó picit másik rendszert stb használni.. Ezt a Motorolát pl itthon tok nélkül használom mert ez a fa hátlap egyszerűen gyönyörű.. -
Vangelis
félisten
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Minek mindig uj?? másik
.. nekem eszembe nem jut lecserélni 
-
Ra3
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hát van aki szereti bonyolítani az életét
Én már lassan egy éve csak tök jól elvagyok a telóval, ha csak valami katasztrófa nem történik vele sztem úgyanúgy 3-4 évig ki fog tartani mint a H20pro.
-
Ferenczi Áko
addikt
No, srácok, nekem meg ötödjére van ilyen telefonom,mindig váltani akarok, de mindig ide kötök ki

-
peanar
senior tag
Wipe cache partition-t próbáltál?
Ha nem, megpróbálhatod valamint csinálhatsz még egy hálózat beállítás visszaállítást, kevesebb (újra )beállítgatással jár, mint a factory.
Ha nem hoz sikert, végső soron az marad, ha igen, akkor viszont megúszod.
Ha fizikai a simed és régi, a cseréje is segíthet.
Esetleg megpróbálhatsz másik dns-t beállítani, pl az adguard-ét, ami reklám szűrő is egyben: dns.adguard-dns.com -
evko
aktív tag
Nos, a bkk alkalmazás hiba ma is fenn állt, 4G, Budapest. Egy ilyen alkalmazáshoz nem kell 5G... Ezért sincs bekapcsolva.,.. és azért sem, mert így is nagyon gyorsan merül az akku...
Szerintem factory reset lesz... Csak előbb ugye akkor mentenem kellene...
Hátha megjavul. Más ötletem nincs. Amúgy az akku is mintha sokkal gyorsabban merülne...
Ja.... Messenger is sokszor csak tölt, tölt... És tölt....
-
peanar
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Megnéztem, nála is jó
Kronos3000
Az ujjlenyomatot random alkalmanként fogja, mármint hogy utána kodot is kér....ezzel "bizonyosodik" meg a rendszer, hogy valoban nálad van a telefon. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Nálam nem volt gond frissítés után sem..
-
Kronos3000
senior tag
Rendben, megcsináltam, holnap estig kiderül folytatja-e a hülyeségeit. A három legbosszantóbb az állandó jelszó kérésen kívül, a hálózat időnkénti eldobálása, aztán internet kapcsolat eldobása, ezeken repülőgép mód ki-be segített, és hogy rendszeresen kiléptetett amikor fizetni akartam a wallet-ből, ott is bedobta a jelszó kérést feloldott képernyő ellenére. Régebben ezeket sosem csinálta. Fix appokat használok, évek óta, semmi új nincs telepítve régóta, és nem játszom semmivel.
-
peanar
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Addig csinálj egy wipe cache-t, ha megoldja, nem kell gyalulni.
Ha mégis, mielőtt megteszed jelentkezz ki és töröld az összes gugli fiókodat!
Ha jól emlékszem, ezen lépések kihagyása miatt pont egy 200-as tulaj járt úgy, hogy visszaállítás utáni újraindulást követően zárolt a telefon, amit végül honorékhoz kellett bevigyen és ott oldották fel valahogy....Pinyo16689 #2450
Valtsál témát, első körben egy gyári témával próbálkozz és nézd meg úgyis!
Ha lejön feleségem gyerekaltatásból, megnézem mit produkál e téren az ő 200 pro-ja. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Azt már csináltam. Nálad jó?
-
Vangelis
félisten
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
2????
-
Kronos3000
senior tag
Lehet hogy igazatok van. A hétvégén készítek egy teljes mentést, aztán visszaállítás lesz.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Első körben csak egy wipe chache partition-t csinálnék..
-
Pinyo16689
senior tag
Nálam pl. az új óra widget bugos. Ha megnyitom a widgetből az óra alkalmazást, majd kilépek belőle, így néz ki a jobb oldala és az alsó széle, majd visszaáll 1 MP után:

-
peanar
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nem mindig jön ki minden mindenkinél, ami téged bosszant, az lehet másnál se híre se hamva, ezen kár rágódni....
Csinálj egy wipe cache partition-t, hátha javít a problémádon!
Még mielőtt teljesen leírnád a telefon (ha több minden rossz, és csak nálad) a helyedben csinálnék egy gyári beállítás visszaállítást, az nagy eséllyel orvosol mindent (főverzió váltásoknál olykor előfordul hogy szükségszerű). -
Vangelis
félisten
Ennyire kakás az uj ? Nekem eddig még ok.. igaz én alig használom bármire is a készüléket... nem vagyok jó teszt alany.. de majd bepótolom.. vagy nem tudom.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Próbáltam, Honor Suite nem kínálja fel a visszaváltást az előző verzióra. Na mindegy remélem javítják, ha nem akkor mennie kell. Hálózati problémák is vannak, ami elfogadhatatlan a számomra.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Anno a Huawei engedte számítógépen, hivatalosan, azóta nem tudom hogy ezt még lehet-e..
-
Kronos3000
senior tag
A fent leírtakon kívül is van problémám, szívesen visszaváltanék az előző verzióra, ott semmi bajom nem volt soha. Lehetséges valahogy?
-
peanar
senior tag
Nekem Honor Magic6 pro-n sem 100-as minden. Bizom benne, hogy a következő nagyobb frissítésnél (ami nem csak biztonsági patch) javítják.
Lehet hálózati hiba is, valamint az alkalmazás is 💩hat.
Én nemrég otp-vel jártam így, anyukám meg tudta nyitni, én nem tudtam (magic6 pro android 16) és feleségem sem, kinek 200 pro-ja van és akkor még android 15 volt rajta. Mindkettőnknek minden más app működött, otp meg hálózati hibára panaszkodott.
Ha nem csináltál, próbálj meg egy wipe cache-t csinálni, hátha segít a te esetedben.... ártani biztos nem fog! -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Szuper volt az új frissítés...
Bár nem tudom, van-e köze hozzá, vagy csak épp most lett halózati hiba (lettél), de BKK bérlet érvényesítés, vagy 1-2 alkalmazásnál jött elő, hogy... Nincs hálózat... Bekapcsolt 4G-vel. Azért ez szuper. 5G-re állítva megjött a háló... Értem én, hogy 5G, de nincs rá szükség, jobban meríti, plusz lehet ha 5G-n vagyok is megtörténik random.
Ja, egyszer már le is fagyott azóta....... Soha eddig nem fagyott le... De csak kb. 1 percre... Addig semmit nem tudtam vele csinálni, világító képernyő, majd helyreállt...Nem tudom, tapasztalt-e valaki hasonlót, és csak remélni merem, hogy ez befejeződik, mert ez így már nagyon gáz(kb 2 nap alatt 5* nincs internet)...
-
Kronos3000
senior tag
Igen, ha nem olvasta be, kicsi remegés és újból próbálkozás volt akár többször is régebben, csak nem is tudom 3-4 próbálkozás után váltott át jelszóra. Ám most láthatólag beolvassa, mert egy tört másodpercre felold, és azonnal átvált a jelszó kérésre, egyetlen érintés után.
-
Vangelis
félisten
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nekem a xiaomi is csinált ilyet,.. sőt ez is . főleg melóban ha nem olvassa az újjam valmaiért.. de tudja a fene most is csinálja e
-
ftc
nagyúr
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nekem akkor jön elő ha nem olvassa be elsőre a ujjlenyomatot...
-
ftc
nagyúr
válasz
Kronos3000
üzenetére
Ez random?
én azt hittem cégem végett van
-
peanar
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Így van, ahogy az előttem szólok is írták, random eddig is kérte (biztonsági szempontból)!
-
Exian
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Nekem ezt frissítés előtt is csinálta már, de másik eszközeim is. Időnként kérik "a fokozott biztonság érdekében" a PIN kódot is, akár ujjlenyomattal, akár arcfelismeréssel akarom feloldani.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Asszem ez valami androidos security dolog, nekem pl Xiaomi táblagépnél is csinálja 72 óránként..
-
Kronos3000
senior tag
Nekem van egy dolog, amit a frissítés előtt sosem csinált. Random ujjlenyomatos feloldás után, még a jelszót is kéri. Nagyon bosszantó, például fizetéskor még állhatok neki pötyögni is. Nem találom, hol lehetne ezt kikapcsolni, hogy az ujjlenyomatos feloldás önmagában működjön.
-
keszo
őstag
Sziasztok, az lehetséges hogy nálam nincs alkalmazáspiac?
-
ftc
nagyúr
oh szoknom kell az új felületet....de mi ez a köt játék install?
-
peanar
senior tag
válasz
sniper112
üzenetére
Sajnos volt a régebbiekben is, főleg ha a Hosszab előrejelzés-re kattintott az ember....
Pinyo16689 #2423
Az sajnos bullshit, hisz nem egyedi eset!
Itthon C431 és C430 változatot is hivatalosan lehetett/lehet venni, sőt a felhasználó míg meg nem veszi és be nem kapcsolja addig ?-jel, hogy melyiket sorsolta neki a szerencsekérek (nem mintha nagy különbség lenne eme két változat között).
Erre honorék mit mondanak, melyik az EU-s?
Használni kell pl az adguard dns-ét (dns.adguard-dns.com) mint a telefonon, mint a routeren, és az kiszűri. -
Vangelis
félisten
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Ez se volt kicsi sok minden változott.. amit figyeltem...
-
peanar
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Sajnos majd lesz, ha nem használsz valamilyen DNS-t.
Nyisd meg pl a hoszabb előrejelzést, utána már a főoldalon is megjelenik. -
Vangelis
félisten
Megjött végre a frissítés
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Honor weather. Ezt az ikonost keresd és a névjegynél a Honor legyen, van egy rakat fent.
-
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Majd írd meg a válaszukat kérlek.
-
peanar
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Hol volt hol nem, mint a mesében😁
Pl vpn-el ki tudtam szűrni.
Az biztos, én is csodálkoztam amikor volt, örültem amikor nem.... aztán kukáztam mert valamelyik frissítéssel elszurták és a lakóhelyemen nem a település nevét jeleníti meg, hanem kb 25-30km-el arrébb lévőét!
Amúgy lehet, szolgáltató oldalról csúsznak be a reklámok, ki tudja...
Nekem M6Prom van, de asszonynak 200 pro és ott ugyenez a helyzet (mindkét esetben!). -
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Én akkor futottam bele reklamba, amikor töröltem valahogy az appot az eltávolítás helyett a kezdő képernyőről és utána leszedtem apkmirrorról. Abban volt reklám. Aztán ezt letöröltem és az Alkalmazás piacból felraktam és úgy jó volt. Annyi, hogy Magic7 Pron kb. 2 hete, de az app az ugyanaz.
-
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Nincsen, bár én használom az AdGuard privát DNS-ét.
De olvastam sajnos, hogy gyári Honor alkalmazásokba beszivárogtak reklámok. -
Pinyo16689
senior tag
Nektek van reklám a gyári időjárás alkalmazásban? Így:
Elég idegesítő, és sztem eddig nem volt.
-
Carline
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hollandiában használtam októberben yetteles bestfleet flottát. Ott 5G-re feljelentkezett és ment a hotspot is.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Valaki használja (használná) még rajtam kívül külföldön a HotSpot-ot? Táblagép csatlakozik a telefonhoz, de kiírja, hogy nincs internet.. Másik típusú telefonnal gond nélkül működik..
-
Pinyo16689
senior tag
A névjegyzek és a tarcsazó dizájn pedig maradt ez:
-
Pinyo16689
senior tag

Használjátok a gyári tarcsazót? Az elég béna lett, hogy maga a tarcsazó kinézete nem változott, de a hívás közbeni képernyőképet teljesen átszabták, és hozzáigazították az új dizájnhoz. -
Kronos3000
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Ha a tiszta módot állítom be akkor kirakja nekem is, ám direkt nem akarom, mert eddig is így volt, tiszta mód meg minden hülyeség nélkül is működött. Például ha a Bluetooth headset csatlakoztatva van ott az állapotsoron látszik nekem a töltöttség, stb, és tiszta módban nyilván nem. Na mindegy vagy lesz rá megoldás vagy kénytelen vagyok megszokni. Csak bosszantó ha valami ami jó, el van szúrva.
-
Pinyo16689
senior tag
Tudom, koppintás, de nekem tetszik ez az átlátszó dizájn. Elég ízlésesen oldották meg, főleg, hogy állítható az átlátszóság foka, és ki is kapcsolható.
-
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Én sem olvastam el korábban.

Ha lehúzom a vezérlőközpontot, ott mellette van egyébként.
Mindegy, nem probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befutott a Mortal Kombat II mozifilm legújabb előzetese
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Synology NAS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest