Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi_
csendes tag
válasz
donjohnson #262 üzenetére
Próbálkoztam mindenféle beállítással.
Odáig eljutottam, hogy foci meccsnél a játékosok mozgása rendben van. Mostmár csak a labda darabos, ha gyorsabban mozog. -
Csabi_
csendes tag
Van valaki aki LG tv-n használja a yettel tv appot?
120Hz-es qned86t készüléken a sport (foci) közvetítések nézhetetlenül akadnak. Az m4 sport mégjobban.
Xiaomi tv box s sem segített.Másnál is tapasztalható ez a jelensêg?
Kábel tv tökéletes.
Illetve régebbi 60Hz-es sony tvn a xiaomi boxal nem ennyire nézhetetlen. -
Csabi_
csendes tag
Szia!
A sony-n a sportesemények pl foci lejátszása mennyire folyamatos?
Jelenleg egy xiaomi box-on keresztül használom, az appot de sajnos a focimeccseknél láthatóan darabos a kép. Még az m4 sport is. Próbáltam anno a yettel saját box-ával, ott nem volt ilyen gond. Legalábbis nem ennyire feltűnő. -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
2 hete tesztelem a Yettel TV-t (és a Yettel Otthonnetet). Andoroidos Sony tv-n nincs is semmi gond vele, szépen fut az app, jó a képminőség, stb...
Viszont a másik tv-n, egy Philips 49PUS6561-en (szintén stock android) irgalmatlanul szaggat a Yettel TV alkalmazása.Hiába vettem le az animációkat az oprendszerben, illetve a háttéralkalmazások számát is limitáltam, mégsem sokat javult a helyzet. El kell fogadnom, hogy a Philips hardveresen gyenge a Yettel TV app-hoz? Ezen tud javítani egy Xiaomi TV Box S 2nd gen?
-
pjen
félisten
válasz
Viktor0610 #253 üzenetére
A voda és az uj T box is a felhőben tárol, ez nem lenne indok. Példaul a vodánál sem értem ugyanezt. Ha 5x vissza nézek valamit 5x nézem a reklámot is.
-
A mediaboxnál helyben tárolod a felvett műsort, a Yettel TV viszont a "felhőben" tárolja azt.
Erre utaltam. És ahogy a netes találatokat nézem, már náluk is megjelent, hogy egyik-másik csatorna/műsor nem felvehető, visszanézhető, stb.
Sajnos, nem ismerem behatóbban a különböző szolgáltatásokat, de abban biztos vagyok, hogy nem a Yettel mondta azt x/y műsorra, hogy azt ne lehessen felvenni/visszanézni. -
pjen
félisten
válasz
Viktor0610 #251 üzenetére
Bocsi, de ezzel nem mondtál semmit.
-
A vissza nézést nem is értem mért korlátozzák, hiszen akkor is megnézi a reklámot.
Én át szoktam tekerni a reklámot, ha visszanézek egy műsort. Sőt, ha olyan sportműsor, ahol "sok a rizsa", akkor azt is áttekerem.Voda kártyával, vagy a diginél akár fel is veheti. Azt csinál vele amit akar. Ez már kicsinyesség.
Más a két műsorszórás jellege, ebből adódik a különbség. -
Sword
őstag
Egy film esténként és tök részeg vagy a végére
Visszaolvastam az utolsó x hsz-t és felfrissült az emlék, hogy miért is nem nézek TV-t real time ezer éve. De már akkor is DVD RAM-mal vettem fel a műsorokat, akár úgy hogy 20 perccel elkezdtem később nézni, és mindig áttekertem a reklámokatNincs az a műsor, amiért én megnézzek (főleg a királyi tv-ken vagy éppen kampány időszakban) reklámokat, de a kereskedelmi adók 15 percenkénti 15 perces reklámjai sem vonzanak.
Előfizetek 4 streamingre, youtube premium family, mellesleg van yettel tv-m is, ha megnéznék havi 3-4 meccset (spileren full pocsék minőségben). Ha nagyon nagyon kell valami és nincs streamingen, akkor nyilván én is megszerzem máshonnan. De nincs az a pénz, műsor bármi, amiért "hagyományosan" TV-t néznék, pláne filmeket (biztos van ami érdekes és máshogy nem lehet nézni). És a vicc az, hogy hány streaming szolgáltatás ára belefér ebbe a TV csomagnak nevezett hulladékkupacba. Kifizettetik velem még azt az időt is, amit reklámokkal töltenek ki, hogy bevétel legyen
-
Dave1984
őstag
Es a többséget az se érdekli mit néz?Meg reklámra hajlandó pazarolni az idejét?
Ők tudják, számomra ez elfogadhatatlan 2024 ben.Ha tavaly mikor próbaidőm volt a Yettelnél és ilyen korlátozások lettek volna, azonnal vissza is mondtam volna, és lenne csak net. A többit megoldom ha a tv szolgáltatok így akarják. -
pjen
félisten
válasz
Dave1984 #245 üzenetére
A nagy átlag nem mondja le és nem is torrentezi. Haza megy a melóból és simán csak nézni akarja. A vodát ye mondták le mikor kivezették a cisco boxot ami felvett mindent. Helyette jött a VTV amihez kábelezni kellett és egy csomó korlátozás van rajta. És ugyanez történik a T nél is.
-
Dave1984
őstag
Hurrá az Eurosporton a Tennis mérkőzések se nézhetőek már vissza 🤬
-
bopeti98
őstag
-
Backrau
aktív tag
Jajj, és még egy kérdés. Ritkán előfordul, hogy a tv adás össze-vissza váltogatja a minőséget, pedig a net sebesség rendben van. Ilyennel találkozott már valaki?
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem az android box-hoz...
Hogyan tudom beállítani, hogy melyik csatorna töltödjön be alapból?
(Egyik boxon alapból mindig az utoljára nézett jön be, a másik mindig az HBO2.)
Próbáltam beállítani, de nem találtam ilyet a beállítások között.A másik kérdésem az lenne, hogy az LG tv-n mintha láttam volna yettel tv app-ot. Ha azt feltelepítem, akkor nem kellene a beltéri?
-
Dave1984
őstag
Mindenki másnak aki Yettel tv boxot hozott ki előfizetés mellé ha felakarja mondani hűség lejárta előtt a tv szolgáltatást a box kötbér díja havi 2000ft annyiszor ahány hónapig használta. Nekem ez jó tanulópénz volt!
-
lala666
őstag
válasz
szaboi6512 #231 üzenetére
Tényleg ez van fizess akár többször is. Streamingek, tv előfizetés stb. mendenért külön fizetésed egyrészét kölcsd ezekre egy kis ez egy kis az.
-
bopeti98
őstag
válasz
Dave1984 #221 üzenetére
Mondjuk az még a jobbik eset, ha csak tekerni nem lehet. Mi A renitenst néztük mindig utólag vissza, aztán azt hiszem az utolsó előtti résztől letiltották a visszanézési lehetőséget, csak lejátszási hibát írt ki rá. Azzal még kibékültem volna, hogy vissza lehet nézni, csak nem lehet áttekerni a reklámot. Gondolom ezzel terelnek a fizetős RTL+ felé. De ez abszolút nem a Yettel sara, ők csak teljesítik a tartalomszolgáltató kéréseit.
-
Dave1984
őstag
válasz
szaboi6512 #225 üzenetére
Rohadtul nem érdekel kinek a sara,nem erre fizettem elő ennyi érdekel.ha tavaly augusztusban ezt tudom biztosan nem fizetek elő a Yettel tvre.
-
Dave1984
őstag
Nem tudom más észrevette e de az RTL es csatornákon mától tiltják a felvett műsorok előretekerését.
Bravó nagyon jó az irány hogy tv előfizetést megszüntessem.
Már nem elég hogy alig lehet felvenni műsorokat,most már tekerni se lehet bele -
Zsadi
őstag
válasz
tradeelek11 #217 üzenetére
Csak arra amit írtam, openwrt-s routerrel nem megy, ugyanaz a router/routerek gyári fw-vel megy több eszközön.
Viszont ma az app ezt produkálja betöltés után telón: [kép]
-
tradeelek11
aktív tag
válasz
donjohnson #218 üzenetére
Köszönöm szépen
De sajnos nem jutottam előrébb,
felhívtam a szolgáltatót, hát...
Szegény hölgy először még a problémát sem értette
Nem az a feladós fajta vagyok, megyünk tovább..Tisztelettel
-
donjohnson
addikt
válasz
tradeelek11 #217 üzenetére
nem értek hozzá, de nem itt is az UDP portokat kell nyitni mint a telekomnál, hogy menjen a saját routeren az iptv?
UDP port sáv: 6970-32000
itt írnak róla: [link] -
tradeelek11
aktív tag
Felmelegíteném újra a témát
#174Zsadi sikerült valamire jutnod?Ami nálam van ZTE Bridge módban (de a mód ebből a szempontból mindegy is)
Még a kliens is, mert ha ZTE pártjába (amit a bridben engedélyeztem) közvetlen dugom akár gépre is, weben keresztül simán megy a YettelTV.
Viszont ahogy ezt a portot ráteszem Opnsensre, utánna már nem.
Így elsőre nekem az ugrott be, hogy valószínű portot kellene nyitni a tűzfalon.
No de melyiket?(tehát nem a szolgáltató, nem is a ZTE eszköz , és nem is a kliens hibája,
hanem biztos hogy a tűzfalon kell valamit állítani)
Minden ötletet szívesen meghaltatnékTisztelettel
-
Prince1
csendes tag
Sziasztok akinek van rá lehetőség kipróbálna Hisense tv böngészőjéből megy-e a yettel tv? App nincs rá. köszi!
-
trec12
addikt
Kép akadozás, kissé darabos kép volt már valakinél boxal? Tv appal - droidos tévéken - nem tapsztalom egyik tévén sem. PC-n, telón is okés.
Csinálok egy gyári visszaállítást a boxon hátha megoldja... -
donjohnson
addikt
válasz
Viktor0610 #212 üzenetére
ok, akkor marad.
-
válasz
donjohnson #211 üzenetére
Látom, de nem indult el, szóval marad a régi, nem box utótagos.
-
donjohnson
addikt
válasz
Viktor0610 #210 üzenetére
ok, nem tudtam.
szerk.: sideload launcher lehet, hogy kell hozzá, ha nem látod majd a telepített fájlok között. ez a sideload launcher tualjdonképpen egy mappa, ami a "nem kompatibilis" app-okat mutatja egy mappában, de attól még elindíthatóak: [link] -
válasz
donjohnson #209 üzenetére
A Mi Box 3-on nem mobilos verzió van, teljesen másként néz ki, mint a telefonon.
Ezt a box utótagos APK-s telepítést lehet, kipróbálom. -
donjohnson
addikt
válasz
Viktor0610 #208 üzenetére
és ha letöltöd kézzel a box-os verziót és úgy telepíted az apk fájlt a mi box-ra? [link]
nem jobb lenne neked is ez a verzió, mint a tablet-es/mobil-os? -
válasz
szaboi6512 #207 üzenetére
Nekem a Mi Box 3 csak egyet hoz be, a Yettel TV-t.
A box utótagosat csak mobilon látom. -
szaboi6512
őstag
válasz
Papamaco #205 üzenetére
Ugye tudod hogy 2 verzió van a store-ban?
Mindegyikkel ez a hiba van? -
Papamaco
tag
Sziasztok
Egy kis segítség kellene, hát ha valaki találkozott már ezzel a hibával.
Feltelepítettem a Yettel tv app-ot egy androidos tv boxra a play store-ból, elindítom, bejelentkeztem , szépen elindul, de utána ez a kép fogad, mit jelenthet ez? -
lala666
őstag
Kérdezném valakinél megy az ATV? Se kép, se hang.
-
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610 #202 üzenetére
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal,kb 20 ezer lenne a kötbér,2 ezer ftal olcsóbb a Telekom optika emelés után is.
Amúgy nagyon korrekt volt az ügyintéző a Yettelnél!
Gondolkodom mi legyen.... -
-
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610 #198 üzenetére
Tudom Viktor,de mégiscsak a kollégád, gondolom Yettel alkalmazott, szóval jobban kéne ügyelni mit mond,vagy inkább ne mondjon akkor semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Smart tévéken is elérhető a vállalat új netes televíziós szolgáltatása, amelyen keresztül rengeteg élő és konzerv tartalom tekinthető meg.
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest