- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Közben nálam a G6 GTD keresés közben beesett egy ilyen, teljesen ellentétes hirdetés, és el is gondolkodtam rajta [link]. Ti mit láttok így hirdetés alapján bele?
Felszereltségre tetszik, az 1.6-tal szerintem meg tudnék barátkozni, a fogyasztása segítene is benne, és bár DQ200, ennyi kilométerrel úgy gondolom nem kell még tőle félni. Illetve a dologhoz hozzátartozik, hogy fb marketplace-en 200 ezerrel olcsóbban van már hirdetve az autó, ugyanakkor 13 hete fent van, valamiért nem megy el. Kérdés, hogy egy 5 éves dízelbe milyen felhasználás mellett került csak ennyi km, illetve SZÜF szerint 2019-ben károsult volt egy balesetben, ez a valóságban mekkora sérülés volt.
Nyilván látni, próbálni kell, de hátha ti észrevesztek itt mást is, amit én nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Netflix
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó KTM női kerékpár!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest