-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
US Netflixen február 25-én kerül fel az új Venom:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
válasz
l.skywalker #13617 üzenetére
Öhm, igen, találtam, de most már látom nem azt, amit Ganzer keresett.
Látszik képben vagyok ezzel a sorozattal.#13618 Ganzer
visszavonom az előzőt, eddig nem tudtam, hogy ebből élőszereplős és rajfilmsorozat is van, csak utóbbi van fent.#13620 l.skywalker
ez ennyire jó, hogy ilyen sok feldolgozása van? Lehet kellene adni neki egy esélyt.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
solfilo #13615 üzenetére
Biztos vagy benne? Én nem találtam magyarra állított fiók alatt csak a rajzfilmsorozatot. A rendes sorozatot nem dobta be. Angol fiók alatt bedobta a sorozatot, de ott nincs se magyar nyelv, se magyar felirat. Az uNoGS is így mutatja:
Search Netflix for Trailer park boys on uNoGSNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ganzer
aktív tag
Valaki meg tudná nézni nekem hogy a magyar Netflixen nézhető a "Trailer park boys"?
-
spiky03
veterán
válasz
B.Ricsike #13586 üzenetére
Nálam a PCn csinálj ezt, hogy elindítok egy filmet és csak teker, teker és semmi. Olyankor bezárom az egészet és újraindítom, akkor van, hogy jó lesz, de van, hogy mégegyszer újra kell indítani...
Ma pl olyat csinált, hogy ment a film majd egyszer csak eltűnt a hang és átváltott néma filmbe.itt is csak a restart segített.
Az Amazon firesticken meg rendben van a lejátszás, ott nem tapasztaltam azokat, amik a PCn jöttek elő.
SuperHeRo
-
válasz
solfilo #13611 üzenetére
A help is ezt írja: a várható címekről csak értesítést lehet kérni (Remind me), amelyek csak azután jelennek meg a listában (My List), miután ténylegesen megjelennek a katalógusban. Ha egy adott cím kikerül a kínálatból, akkor eltűnik a listáról is. (Illetve utazáskor ideiglenesen is eltűnhet, ha az adott régióban az adott cím nem elérhető.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
válasz
PeeterssoN #13610 üzenetére
Amennyire tudom, a még nem fent lévő cuccokat nem lehet saját listára tenni, csak értesítést lehet kérni az érkezésükről. De nem nagyon használom ezt a feature-t, azokkal se bírunk, amik már fent vannak, szóval lehet van vmi trükk.
Én szeretem a menüjét, jobb mint a Max-é, a többit nem tudom megítélni.solfilo
-
PeeterssoN
őstag
Ok, megvannak a kipipált filmek. Kitöröltem, majd vissza amit meg szeretnék nézni!
Viszont továbbra is problémám, hogy a még le nem vetített, de általam értesítésként bejelölt filmeket nem listázza. Így hogy a bánatba tudom ellenőrizni, mikor lesz? Majd ha a Netflix jelez? 3 filmből 1 van egy olyan listán, hogy közelgő filmek mint pl Magyarország legnézettebb filmjei vagy ilyesmi megjelölések. Kit érdekel kinek mi a kedvence? Azt mutassa mi érdekel engem! Továbbra is tartom, hogy egy hulladék ez a menürendszer. -
kmarci25
Topikgazda
válasz
PeeterssoN #13607 üzenetére
Milyen eszközzel használod? Én a helyedben egy ki-bejelentkezést mindenképp megpróbálnék, ha nem segít, akkor az alkalmazás újratelepítését (ha van rá lehetőség, akkor az adatok törlését is). Mert ahogy írja solfilo is, a normális működés az, hogy a saját listádban minden ott van, amit a plusz jellel hozzáadtál.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
válasz
PeeterssoN #13605 üzenetére
Nem értelek. Az én saját listámban benne van amit hozzá adtam (hogy majd meg kellene nézni), nem csak az amit már láttam vagy elkezdtem. Nem a like jellel adom hozzá, hanem a plusz jellel.
Ha meg is nézem, akkor is ott marad a listában, míg ki nem veszem onnan.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
PeeterssoN
őstag
Üdv!
Van arra lehetőség, hogy a mentett filmeket előbányásszam valahogy? Minden szart az arcomba tol, már elnézést, de amit elmentettem, hogy megnézném azokat sehol nem találom. Vagy nem is tudom , lehet e menteni, bejelöltem szivecskét , pipát. Nyilván keresőbe is beírhatnám a címet, de elég sok mindent megjelöltem és nem emlékszem pontosan a címekre. Saját listában csak azok vannak amiket megnéztem vagy elkezdtem nézni , de van hogy egy rakat film nincs közöttük. Elég katyvasz egy oldal. -
mephi666
nagyúr
válasz
B.Ricsike #13598 üzenetére
...nekünk 2éves, szintén samsung és néha befagy, amin volt hogy csak áramtalanítás segített... amikor tegnap csinált ilyet, akkor a "vissza" gombot hosszan nyomva bezártam az appot és következő indításra jó lett
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
sztanozs
veterán
válasz
TrollBalint #13600 üzenetére
Es ez kiemelten igaz a linux alapu kliensekre. Amig az Androidra van rendes fejlesztes, a firmwarebe csomagolt klienseknel jo ha van evente 1-2 frissites (amikor nagyon muszaj, pl. titkositasi kulcs csere vagy jelentos backend valtozasok okan).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz
nincsnév007 #13599 üzenetére
Igen, tobb jogdijas (nem Netflix altal keszitett) film es sorozat van (vagy legalabb is volt fent meg par eve), mint europaban (es fokent kozep-kelet europaban).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
TrollBalint
addikt
válasz
B.Ricsike #13598 üzenetére
A TV is tölt leidőnként frissítéseket és elképzelhető, hogy előbb-utóbb azok jobban leterhelik a kelleténél a késüléket. Vagy csak szarul programoztak le valamit és valamikor (hónapok múlva) kijavítják...
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
-
-
sztanozs
veterán
válasz
nincsnév007 #13593 üzenetére
Nem tudom hogy igy van-e meg, de cserebe a csomag is sokkal tartalmasabb odakint...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #13593 üzenetére
Nem tudom. Azt sem tudom nálunk mikor lesz a reklámos csomag
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nincsnév007
őstag
válasz
l.skywalker #13588 üzenetére
valszeg akkor itthon is várható, de mennyi? 25 usd kb 9800 ft, hááát.... bár mondjuk ott 23 helyet lesz 25 hát ott sokkal drágább, mint itt.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz
TrollBalint #13590 üzenetére
Fél éves új Samsung Tv. 2024-es kiadás. Minden frissítés naprakész.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Időnként nálunk is csinálta, a TV egy Samsung, 2020-ban vettük, de lehet 2019-es kiadású. Tavaly előtt néztünk rajta utojára Netflixet, akkor időnként csinált ilyet, de csak az utolsó évben kb. És én is erre tippeltem, hogy régi már neki a TV (bár másik app nem csinálta)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
sztanozs
veterán
válasz
Nalam is csinalja - szvsz regi a teve es keves benne a memoria (esetleg lehet a netflix appban is valami memory leak). Ha ujrainditom a tevet (kihuzom es bedugom) utana rendesen megy.
-
l.skywalker
Topikgazda
Amerikában megint áremelést jelentett be a Netflix
Netflix Raising Prices On Most Subscription Plans In U.S. And Other TerritoriesNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
B.Ricsike
őstag
Üdv.
Csak nálam szarakodik a TV-n a Netflix?
Kb 3-4 hete csinálja, hetente legalább egyszer!
Elindítom az appot a TV-n, nem tölt be semmi, csak fekete képernyő fogad, nem jön be semmi!
Először letöröltem az alkalmazást, újra telepítettem és jó lett.
Azóta kétszer megcsinálta ugyanezt, de nem telepítgettem, se időm, se türelmem hozzá, másnapra pedig magától megjavult.
Mitől??
Köszönöm! -
kmarci25
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #13584 üzenetére
Úgy emlékszem nem.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv, az eszközre letöltött tartalmak akkor elérhetőek maradnak ha az előfizetés vissza lesz mondva?
-
Bohus84
tag
Köszi nektek, értem. Csak fura volt, mert írta hogy január 1 új évad, gyerekek várták, aztán minden eltűnt. Youtubon van tudom, csak nem teljes részek, nem igazán élvezhető sajnos.
-
Bohus84
tag
Sziasztok!
Gyerekek szeretik a Tűzoltó Sam-et. Eddig volt fenn egy csomó évad, jelezte egész decemberben, hogy január 1.-én új évad jön, erre elsején minden eltűnt. Még az eddigi részeket sem találom. Mi történhetett? Valaki rá tudna nézni esetleg a saját fiókjában. Köszi
-
zeg74
aktív tag
Boldog karácsonyt!
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
Chris0321
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Chris0321 #13573 üzenetére
Az szerintem 4K képes. Legalábbis az is 30.
Nekem másik termékkel nincs tapasztalatom, de én még a régebbi modelleket (CC3) használom, azok akciósan 15k alatt voltak. A mostani verzió 20 körül akciósan már azért megéri, mert ebben már van OS, van hozzá távirányító és 4K képes. A régiek csak castingra voltak jók. Próbálj meg érdeklődni specifikus topikokban, ha vannak, de itt kérlek használd az OFF gombot[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
veterán
válasz
l.skywalker #13572 üzenetére
Esetleg egy olcsóbb de megbízható megoldás? Ezt én is említettem húgomnak és kicsit drágállota. 30.000 ft-ért láttuk a HD-s verziót az árúkeresőn.
-
zseko
veterán
válasz
malibu #13569 üzenetére
Mivel lenne használva? Amennyire tudom működni fog, csak hogy meddig, és meddig látod a magyar tartalmakat, vagy rögtön átvált-e az adott országban elérhetőekre, azt nem tudom. Azt tudom, hogy ha nem a fő háztartásban (ip címen, lokáción, nem tudom hogy nézi) van használva akkor három hónap után reklamál érte és leáll.
HR24.hu
-
Chris0321
veterán
Hello.
Érdeklődnék, hogy milyen tv okosítót lenne érdemes venni amivel a Netflixet, esetleg más oldalt lehetne nézni, egy FHD tv-n. -
malibu
tag
Sziasztok!
Pár napja regisztráltam. 2 dolog érdekelne. Megyek külföldre dolgozni unión belül ide-oda. Kint ugyanúgy működni fog? Ha igen, akkor ugyanígy a magyar tartalmat fogom elérni?
Másik kérdés, hogy vendégfelhasználóként meghívnám a tesómat. Azt írja, hogy egy országban kell regisztrálni, de utána nem gond, ha más-más országban használjuk? Ő marad itthon. Köszönöm! -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Szállodában a tv n ha bejelentkezem a saját fiókommal a netflix alkalmazásba, távozás előtt elég ha ki jelentkezem a fiókomból? Az utánam jövő vendég nem fogja tudni nézni az én kontomra a netflixet? És nem látja majd az adataimat?
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
Sziasztok, nálatok is teljesen lehalt a Netflix?
-
-
skroy
senior tag
válasz
Ghostman78 #13561 üzenetére
-
-
skroy
senior tag
válasz
Ghostman78 #13559 üzenetére
Miért a Te email címeddel jelentkezel be Nála, ha csináltál Neki vendégfelhasználó profilt saját email címre?
-
Gondoltam én jó fej ember, anyósomat felveszem vendégfelhasználónak és áldozok rá havonta 1xxx ft-ot.
Saját email címével felvettem, kapott egy új profilt.
Kérdésem az , hogy ez így okés, hogy ha nála jelentkezek be az én email címemmel akkor az én profilomat is látja ?
Mivel ku*vára b*na, és kiidegel ezzel, hogy nem tudja használni az okostévéjét rámegy az én profilomra, ami rögtön bedobja nekem , hogy nem családtag, és erősítsem meg mert letilt stb. stbA vendégfelhasználó tévéjén miért kell látszódnia a teljes család összes profiljának, hibát adva arra, hogy rosszba lép bele, és tiltja a teljes hozzáfizetést ?
Nincs erre valami nyugger biztos megoldás ?Vagy saját előfizetés inkább ?
-
Sziasztok!
Van nekünk egy Android TV-s Kinhank G1 tv okosító boxunk, Netflixezünk is rajta, elvileg van certificate.
2 napja nem megy a Netflix, nem tud kapcsolódni, miközben internet az van a boxon. A Netflix app beépített diagnosztikája hol lát hibát, hol nem, a kapcsolódás viszont 2 napja sikertelen.Hálózati ellenőrzésnél ezeket írja ki:
Netflix-kiszolgáló 1
Netflix-kiszolgáló 2
Netflix-kiszolgáló 3
InternetkapcsolatAz összes mindig sikeres, kivéve a kivastagított, ez néha nem megy, erre utal a Netflix hibakód is, nw-2-5. (néztem a Netflix helpen mit lehet ezzel, nem igazán sikerült előbbre jutni, hálózatban nem volt semmiféle változás, telefonon megy a Netflix app wifin keresztül)
Az appot sajnos nem tudjuk újratenni, mert gyári köcölék, szóval csak a frissítéseket lehet elvátolítani. Ezen már túl vagyunk. Van esetleg még valami, amit megpróbálhatnánk a factory reseten kívül?Érzésre amúgy a Kinhank szoftverével lesz valami, hajlamos pl kidobálni a Netflixet a kedvenc app gyorsindító szalagról a kezdőképernyőn néhány nap után.
Találkozott valaki hasonlóval?[ Szerkesztve ]
solfilo
-
sunavlys
senior tag
ez a dög netflix kétszer vonta le a havidíjat, vissza lehet kérni az egyiket?
röviden a mese:
Éveken át az én email-emmel fizettünk elő paypallal (revolut kártyával), de csak télen fizetjük elő, nyáron lemondjuk.
Tavaly valami nem engedett be, beléptünk a pároméval paypal/revoluton.
Most próbáltam újra én email-emmel, be is engedett tudom nézni. A revoluton próbálkozott levonással, négyszer (2x2 próbálkozás), nem sikerült neki pedig volt rajta egyenleg.
Most meglepődve láttam, hogy az Erste kártyámról kétszer levonta. De hogy honnét szedte a bankkártyaszámot, amikor nekem is meg a páromnak is paypalos fizetési módja van?[ Szerkesztve ]
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
ArGab
őstag
Másnak nincs gondja tegnap óta a felirattal? A webos app-ban ha HDR tartalmat nézek figyelmen kívül hagyja a beállított megjelenést és vakító fehéren, teljes fényerőn égeti ki a szememet a felirat. SDR tartalom esetén viszont továbbra is a weben beállított átlátszósággal jelenik meg, és ha az appban nézem meg a beállításokat akkor ott is így mutatja meg.
-
sasa134
addikt
Sziasztok, tv-s netflix appban tegnap óta néhány tartalom alatt a felirat egy fekete csík (fekete háttér+ fekete betűkkel).. nem állítottam semmit. Nem mindegyik filmnél csinálja. Próbálgattam a felirat méretét állítani, meg a hátteret, de semmi változás. Tapasztalt már ilyet valaki?
Avanti Roma
-
zseko
veterán
válasz
Csabroncka #13551 üzenetére
Lehet, működik is, három hónapig. Utána szól, hogy nem a háztartás része az eszköz, és megszűnik rajta a hozzáférés.
Ugyanis tévének számolja a FireTV 4K Max stick-et.HR24.hu
-
wiggen123
senior tag
válasz
headhunter #13548 üzenetére
Tele vagyok sajnos 4 fiók+2 vendég, amúgy az lett volna.
Boldogság van a sima 720p-vel is
[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
tobias40
veterán
válasz
Csabroncka #13549 üzenetére
Nekem beírta az amazon sticket a használt eszközök közé és törölni kellett egyet hogy betudjak vele lépni,ha jól emlékszem...
-
mephi666
nagyúr
válasz
wiggen123 #13546 üzenetére
...ezt szoktam elővenni ilyenkor általában
a 4k leginkább nagy monitoron jön ki, közelről nézve
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz
wiggen123 #13544 üzenetére
...mennyiről nézi? ...mennyire jó a szeme? 3-4 méterről nem hinném, hogy látná a különbséget
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok. 720p előfizu mennyire mutat szarul egy 65" lcd-n? Apósomnak kellene intézni, nem tudom beszéljem e rá legalább a 1080-ra?
Nekem 4k van otthon csak azt ismerem, nem tudom mennyivel rosszabb...Sometimes you win, sometimes you learn.
-
válasz
Bandit21 #13541 üzenetére
Csakis és kizárólag egyetlen TV készülékről kerülünk kapcsolatba a Netflixel, sem PC-ről, sem androidos eszközről soha nem jelentkeztünk fel
Egyelőre nem aggódok, a sógor (aki a valós előfizető és fiók tulajdonos) nem kapott semmilyen hasonló emailt, szerintem elküldtek százezer ilyen adathalász emailt, majdcsak horogra akad pár lúzer (mint ahogyan én is majdnem beszoptam, pedig valójában Netflix előfizetésem sincs
).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Bandit21
addikt
válasz
Donki Hóte #13540 üzenetére
Menjünk a kályhatol :
Attól még hogy nincs saját nevedre szóló előfizetésed, ha egy olyan eszközön ahol be van jelentkezve egy fiók (ha az 2 éve is volt próbaképpen de mint eszköz az előfizetéshez van rendelve) es automatikus a bejelentkezés, ott ha egy ilyen mailben bármit klikklesz akkor simán lehet hogy rögtön küldod a belépési adatait a fioknak.
Akkor pedig azzal más lép be ír át kódot mail címet és lehet elköszönni a fióktol.
Ha havi fizetős akkor nem olyan gáz ha egy évre előre fizetted nemrég az már nem jó.
A következő lépés a szarabb felé ha kártyaadatokat is megadsz.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
válasz
Bandit21 #13539 üzenetére
Bakker, tényleg hatalmas lúzerek az emberek (köztük én is)
Odaültem a TV-hez és kis kattogtatás után rájöttem, hogy nekem se Netflix fiókom nincs, se Netflix előfizetésem
Megnéztem a kártyaterheléseket, nem fizetek a Netflixnek
Azért ehhez kis magyarázat is kell. A sógoromék a mellettünk lévő házban laknak, félig közös a hálózatunk, az volt a deal, hogy a SkyShowTime és a DisneyPlus előfizetést én intézem, a Netflixet, meg a YouTube prémiumot meg ő. Csakhát ugye ez 2-3 éve volt, azóta jól elfelejtettem, hogy mi van az én nevemen és mi van az ő nevén
És én barom, majdnem felültem egy adathalász levélnek és olyan előfizetés tárgyában, ami nekem nincs is
-
Bandit21
addikt
válasz
Donki Hóte #13538 üzenetére
Figyu a fiokod ha nem tudsz belépni nem azt jelenti hogy mas sem.
Lehet épp at lett állítva 8k csomagra megosztva idegenekkel. És Te fizeted.
Manapság ez a fajta csalás nem biztosan azt jelenti, hogy oda mentek az ATM hez és próbáltak pénzt kivenni hanem hogy vásárolnak vele vagy simán lenyúlták a netflixed. Nagyobb csomaggal, mint akarod, és Te fizeted.Tehát, ahogy kettővel ezelőtt írtam, (és más is) valahogy lépj be /kérj jelszó emlékeztetőt összes eszközt léptesd ki kártya adatot csekkold.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Kártya adatokat szerencsére nem adtam meg, amikor megláttam, hogy CVV/CVC adatot is kér, akkor leesett, hogy be akarnak fűzni
A Netflix fiókomba pedig én sem tudok bejutni, remélhetőleg a hekkerek sem
Ettől függetlenül a kártyám limitjét 1 ft-ra állítottam, a számítógépet, amin megnyitottam az emailt lekapcsoltam a netről, meglátjuk, hogy mi lesz...
-
zzola
titán
válasz
Donki Hóte #13533 üzenetére
Hihetetlen, hogy 2024-ben még ennyi "láma" van. A feladóból egyértelműen látszik, hogy csalás. A netflixnél nincsen kezelési költség.
Ha a kártya adatok meg lettek adva, lehet menni letiltatni, sajnos.
Tanulópénz meglesz.... -
Bandit21
addikt
válasz
Donki Hóte #13535 üzenetére
Jelszó emlékeztető?
Az email címet ami a regisztrációhoz van megadva tudod?Van olyan eszköz amivel be vagy lépve?
Ha van olyan amivel eddig be voltál lépve nem tudsz belépni rajta?
A valószínűleg erre használt emailek közt keress regisztrációs emailt.
Akkor meglesz melyik mail tartozik a fiókhoz.
Akkor tudsz jelszó emlékeztetőt kérni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Bandit21 #13534 üzenetére
Nem tudok belépni a fiókomba
Már nem emlékszem, hogy hogyan regisztráltam a szolgáltatásra, emlékeim szerint talán egyszer léptem be a fiókomba, akkor is a TV-ről.
Hogyan tudok hozzájutni az előfizetői adataimhoz?
(Az előfizető én vagyok, én is fizetem a havi díjat
).
-
Bandit21
addikt
válasz
Donki Hóte #13533 üzenetére
Ebben akkor, ha bármire klikkeltél (bármire) abból baj lehet. Csináld amit Hege írt.
-
-
Hege1234
addikt
válasz
Donki Hóte #13527 üzenetére
szerintem ezt meg se szabadott volna nyitnod
mivel a kép nem írja a CVV/CVC részt ezért gondolom
rá is kattintottál a frissíts most piros gombraami a gomb mögött van link azzal akár össze is szedhették a tokenedet
egy mobilról vagy egy olyan készülékről
amivel nem nyitottad meg a linket
mehet is a jelszó váltás a netflix oldalán
és a készülékek törlése a fiókodbóleszközök > hozzáférés és eszközök >
(legörgetve) Kijelentkezés minden eszközön -
válasz
Bandit21 #13528 üzenetére
Ajjaj
Honnan tudom, hogy van fiókom
Megpróbáltam belépni a Netflixre, de mind az általam használt email címre, mind a telefonszámomra azt írja, hogy ez az email cím / telefonszám nem tartozik fiókhoz
Hogyan kell belépni a fiókba
-
-
boborján2
aktív tag
-
Bandit21
addikt
válasz
Donki Hóte #13527 üzenetére
Meglepne ha így menne.
Lépj be a netflix fiókba és ott nézd meg kér e ilyet.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Kaptam egy emailt (látszólag?) a Netflixtől, hogy frissítsem az előfizetői adataimat, mert különben megszakad a szolgáltatás és akkor fizetnem kell 3999 Ft-ot.
A gond az, hogy az adatok frissítése közben kártya adatokat kér CVV/CVC kóddal
Jól sejtem, hogy ez egy kisérlet arra, hogy valami hekker leszívja a pénzemet
-
mephi666
nagyúr
ja, próbálgattam tv+wifi, telefon+wifi, telefon+4g közt váltogatva, majd a végén maradtam a telefonnál és ott nyomogattam a gombot, hogy próbálja lejátszani
...de olyan ütemben sikerült, hogy pl a 2. menet első fél percét kb 6szor néztem meg, mert visszaugrott a szünetig... aztán egyszer továbbment kb fél percet és akkor meg az előző pontra ugrált vissza többször... kb akkor javult meg, amikor véget ért az élő adás... sejthető volt az óriási nézettség, de mivel az egész célja a platform népszerűsítése volt, ez szerintem nagyon mellément
erre jobban fel kellett volna készülni
ui: a Tyson meccs eredménye annyira nem bosszant, mert kb ez volt várható... sok az a 30 év difi... de ahogy ez az ember 58 évesen formába kapta magát, az hihetetlen
helyt állt és barátságosan kesztyűztek egyet... (kb ez volt a forgatókönyv) Tyson ettől nem lesz kevesebb... meg lehetett nézni a nézők közt, hogy akikkel anno övért bunyózott, hasonló korban milyen fizikai állapotban vannak... egyikük sem tudta volna magát hozzá hasonlóan összeszedni
...de azért jöhetne már egy "top Klicsko" formában levő bunyós, aki mutat pár újat ennek a hülyegyereknek
...ami jobban bosszant, hogy a Serrano meccs végét nem láttam és most olvasom, hogy az ellenfelét hozták ki győztesnek
ez mocsok dolog... jobb volt, a meccs felét vastagon felrepedt szemöldökkel simán hozta, ellenfele meg aljasan fejelgetett a sérülésre...
-
Bandit21
addikt
Paul Tyson meccsről:
Én úgy gondolom, a nyilvánvaló eredmény ellenére (nincs még hirdetve amikor írom) lehet Paul a nyertes pontozással, de boxban az öreg hatalmas még mindig. Annak ellenére amilyen, nem rohant, beosztotta, és pl a 4. végén volt pár olyan közbeverése ahol egyértelmű volt, hogy olvassa Pault az utolsó rezdülésig. Egy test és egy fej ütést gyakorlatilag azzal védett, hogy oda vert Paul kezére, mint ahogy én szoktam a gyerekeknek. Lehet elfogyott az erő, lehet elfogyott a sebesség, de az, hogy látja a bunyót, az nem. Azt meg tanulni nem lehet. Annyi hiányérzetem van, hogy a végén nem rohamozott egyet. Hogy ereje nem volt már, vagy tüdeje nem tudom, én arra tippelnék, engedve az összeeskövés-elméleteknek, hogy itt azért az valószínűleg "nem örültek volna" ha legyint egy régi fajtát. Viszont volt olyan rövid balos felütése, ami régen is, és attól régen 50-ből 50 feküdt volna, most meg átment rajta Paul. Valószínűleg a kor és a sok cucc amit tolt megette a régi erőt, sajnos. [ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
Azért ez akkor is gáz.
-
LÁZ
addikt
livetv.ru/en , úgy vhogy, igaz némafilm, de legalább folyamatos
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
Laraxior
titán
Van aki egyáltalán elvárta, hogy minden flottul fog menni? Nincs a földön olyan szerver ami elbírna ekkora terhelést. Egyik szolgáltató részéről sem.
A nagyobb játékmegjelenéseknél ugyanez van.
Mondd le...
Ja, de úgyse...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
jozsi252
veterán
Netflix bekaphatja.. nem lehet mást hozzátenni.
iPhone 16 Pro Max
-
mlinus
őstag
jah, telekomon és digin is nézhetetlen. ez eléggé ciki.
-
LÁZ
addikt
válasz
mephi666 #13515 üzenetére
ja, lófsz, nagyon vicces, a 2 tv között futkosok, streamet meg nem találtam normálisat, titkon reméltem, hogy nem ez lesz, de simán letérdelt az egész....
az is vicces, hogy annyira kuka az egész, hogy kilépni se lehet a fiókból se, és gyanitom, hogy máshol is ez van, qrva nagy blama lesz...
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
mephi666
nagyúr
...hát ez a Tyson meccs szerintem nem a legjobb reklám lesz a netflixnek: Serrano meccs feléig teljesen jó bitrátával ment akadás nélkül élőben, azóta viszont megállás nélkül beakad-bufferel és 10percenként összeszed 5perc lemaradást az élő képhez képest... bitráta is zuhan akkorákat, hogy fél órája még Amanda felszakadt szemöldökét tökéletesen lehetett látni, a végére a fejeket nem lehetett felismerni
...nem számítottak ekkora nézettségre, most ébred európa, szerintem csak rosszabb lesz, mert egyre többen néznék
ui: most már be sem tölt a kép csak bufferel 99%ig és pörög
(persze próbáltam tv újraindítást/áramtalanítást, amiket írkált, de nem segített... meg előtte 3 órán át semmi gond nem volt) ...netflix tesztje szerint is bőven jó a kapcsolat
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz
boborján2 #13511 üzenetére
Ismerős megvette a Mi box s 2.gen-t, de az email címét rosszul adta meg. Nem tudja módosítani, hiába megy vissza a Netflix beállítás elejére. Mi lenne a megoldás? Az a fura, hogy kikapcsolni sem tudja a készüléket, pedig párosította a távirányítóval. Tárcsa, OK gomb is működik.
-
pinnacle
nagyúr
Persze, csak gondoltam, hogy itt van a legtöbb tapasztalat. Kár, hogy nincs az összefoglalóban ajánlott eszköz lista. Még talán a Amazon Fire TV Stick jöhet szóba, mint a Netflix által hivatalosan támogatott eszköz. Mondjuk nem tudom ez egyáltalán számít.
-
pinnacle
nagyúr
Idősebb ismerősnek kellene. Esetleg a Homatics Dongle R? TV-t is lehet vele irányítani.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Mindegy melyiket? Elég az FHD is. Nem kicsi ennek a távirányítója?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ismerősöm LG TV-je már nem megy Netflixel. Milyen eszközt ajánlanátok? Jó lenne ha a távirányítója nagyobb méretű lenne.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Farkassacred #13502 üzenetére
Amazon stick pl, vagy PC, de alapvetően az a legjobb, ha nem adsz hozzá TV-t a profilhoz.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Farkassacred
őstag
Telken lévő tévét nem tudok a háztartáshoz hozzáadni anélkül, hogy felborulna az egész hajkurászós rendszerük
Vagy az otthonit felejti el vagy a lentit, pedig egyszerre nincs is használva.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
TrollBalint
addikt
válasz
JONAS77 #13497 üzenetére
Most eltekintve a server oldali dolgoktól, simán lehet olyan is, hogy akkor éppen a telefonok is frissítenek és picit jobban leterhelik a hálózatot. Ha nem 5G-s hanem a 2.4 (vagy mennyi) wifi-re megy fel, akkor jobban ki van téve a zavarásoknak...
Mivel a több cucc simán megy, azt mondtad, lehet, hogy a netflix (app) hülyén oldja meg a bufferelést.
Vezetékesnél ez mindenképpen kiderül szerintem.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest