Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Dj Sügi #112424 üzenetére
Megane II limuzin vagy grandtour?inkabb grandtour ez francia ,a limó meg török Oke nem annyira "faegyszeru" mint gastra focus golf Octavia ,stb kicsivel több a hibalehetőség vagyis ennek esélye. De cserébe elegge biztonságos van egy kiállása szep is szerintem meg komfortos. Sok extra is van benne. Es 8-900e.
Egy nézést szerintem megér h tetszik e neked v sem. Felsoroltaknal szerintem komfortra meg biztonságra ,kényelemre jóval jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest