Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos #4163 üzenetére
Sajnos olyan típus vagyok, aki felmérgeli magát, ha valami nem működik, pedig fizetett érte...
Rendszeresen leáll exe-hibával, bármilyen játékmódban vagyok... Minden 2., 3. töltésnél... Néha AUTOSAVE alatt is... Ilyenkor persze bukom a külön el nem mentett dolgaimat. Ezzel a sírba tud kergetni egy játék. Mikor 5 percet várok a Lobby-ban, aztán futok két Q-kört, várok még 5-10 percet és a futam előtti töltögetésben kifagy...
(Vagy kitesz 0%-os gumival, ami az eleve csekély esélyemet is nullára redukálja.) Én ilyenkor fel tudok robbanni, úgyhogy a magam és hardvereim épségének érdekében mostanában nem nagyon játszom...
Esetleg a Carrier-t erőltetem, de ott is így járok folyton.
Mivel azt ígérték, hogy az alapvető stabilitási problémákat is orvosolják, a 2. patch talán megoldja ezeket...
Apropó gumikopás: tegnap Szingapúrban lett szabadedzésen egy 0%-os gumim, ami 5 (öt!) kör alatt kopott le 100%-ról...
Szerk: Jah, a keményebb keverék...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő